Ny båt!

Hejsan!
Jag vaknade och gick ut i solen och åt frukost, sen vid 12 tiden så helt plötsligt hör vi en båt som går jättefort, morfar sa direkt att det inte var någon ifrån våran ö. Sen när jag kollar ner mot bryggan så ser jag att den lägger till här och gissa vem det var? Haha jo pappa! Han hade fått för sig att han ville ha en ny båt och drog upp hit idag med en ny båt! Gissa om jag blev glad som älskar båtar :D Så nu har vi två stycken flippers, den nya är lite större än den som vi köpte förra året. Och den nya har även en mycket starkare motor så nu ska vi ta upp en ring hit så att vi kan åka den och vattenskidor efter! Så jag stack ut med pappa på en tur i nya båten och gud så härligt det är när vinden är i håret och det känns som att man ska flyga av, haha!
Annars så åkte jag med farmor in till stan ett tag också, fick bara med mig godis, en minifoppatoffel som är en nyckelring som vi måste ha på nycklarna utifall de ramlar i vattnet. Sen partymuggar! Sånna här röda som de har i alla amerikanska serier, jag hittade dom äntligen! Köpte två förpackningar så det blev 40 glas ;) Nu ska de festas när jag kommer hem, wohoo.

Pappa åker hem redan ikväll igen för att han jobbar imorrn, men vi åker imorrn eller på fredag. Morfar kommer att bli klar med räcket idag så kanske vi åker imorrn då. Det är alltid jobbigt att åka hem härifrån för att jag känner mig så hemma här men nu är jag ju utan båda gustav och adam så det går nog bra.

Värsta åsksmällen nyss, tur att jag slet ut sladden till datorn. PUSS J

vädret?

Snart kommer lite fler och ska gratta mig såhär i efterskott. Nu tänker jag vara elak men jag hoppas på lite cash, det skulle behövas nu alltså.. he he
haha igår skulle jag cykla till gymmet, alltså jag fattar inte, jag vill inte cykla ute på vägen med en massa rödljus och sånt. Då tar jag hellre alla mördarblickar och cyklar hur bäst jag vill. Fast dom kanske kolla lite också eftersom att det såg ut som att cykeln skulle rasa ihop när som helst. Styret satt nästan löst så dom lär ju ha undrat.. he he

Nu ska jag snart dra till gymmet så jag hinner hem igen, men förresten var det inte idag det skulle typ va 30 grader och sol?? Eller är det jag som är ute och cyklar igen..

Pussar F


Bollnäs

YES, morfar hade redan tänkt ut dethär med internet så han hade fixat dongeln! Så nu blir uppdateringen som vanligt om inte bättre ifrån min sida.
Det gick fort att åka och sen lasta i allt i båten och köra över. Tur att jag är så kunnig om båtar så att den gick igång och körde som vi ville ;) Sen när vi kom upp så gick vi runt i stugorna och sa hej osv och sen hem och åt middag. Morfar har börjat jobba på med räcket på altanen redan nu ikväll så vi får väl se när han ger sig för idag, det är ju så ljust ute och varmt, det är 21 grader här nu så det är jätteskönt! :)
Har suttit hos farmor och ätit jordgubbar, kladdkaka och grädde med ulrika och maria mina fastrar och snackat en massa, sen träffade jag adam ett tag också men han skulle iväg nu till pers stuga och sova där i 2 nätter så vi får se om vi hinner ses något mera innan jag ska hem igen :( men annars så sa vi att vi ses ju igen om några veckor!
Gustav är den enda jag inte har sett skymten av, hoppas att han är här imorrn så att vi kan åka lite båt. De har köpt en ny assnygg vit båt med 60 hk så jag hoppas att han tar med mig ut i en tur i den!

Nu ska jag kolla på oth och sen lyssna på min ipod tills jag somnar, kan tyvärr inte bjuda er på några bilder för jag glömde mobilsladden hemma, men de får ni när jag kommer hem! PUSS J


uuuäk

kom fram till gymmet vid halv 3 kanske? så var det stängt :o Och sen när jag åker hem och kollar på hemsidan står det att dom öppnar 3!! ååååh, nya tider tydligen.. halvtimme kvar till dom skulle öppna liksom, så nu är det väl bara ge sig dit igen då. Då kan jag alltså strunta i springandet ute i hettan, mycket skönare att springa där. enligt mig iaf.

jahap, jennifer åkte tydligen till bollnäs idag, utan att säga ett ord den jäkeln!! Får se hur det här kommer gå nu då med uppdateringen men ja jag ska göra mitt bästa. he-he

dags att kila iväg då Puss F

inte bara äckligt, ganska pinsamt också..

hejdå alunda

Vart som jag trodde med internet, det kommer jag inte hinna fixa. Vi åker nu om 10 min och det ska tankas på så jag kan hinner inte de eftersom att mamma kommer hem sent idag. Synd men ni når mig på mobilen iaf. Har med mig sista avsnitten av oth som jag ska kolla på kvällarna nu när jag inte har dator ;)
Har vart skitsvårt att packa eftersom att jag inte vet vad jag redan har där, morgonsoffan dvd:n vet jag finns där iaf! :D sen vet jag ju inte hur länge jag stannar, 1,2 eller 3 nätter? det visar sig.
PUSS J

MOT BOLLNÄS OCH ÖN

Igår så blev det ändrade planer, amanda åkte med till rastsjön men jag orkade verkligen inte.. och tur var väl de för jag somnade typ halv 10, haha. Men nu är jag utvilad! Pappa kom nyss in i mitt rum och sa att jag åker redan idag till bollnäs, shiiiiit! Jag har inte packat ett skit, hade tänkt att göra det idag ju :o men nu ska jag ladda in lite nytt i ipoden, packa ner alla kläder och sen försöka mig på att fixa internet.. annars så kommer jag inte ha någon dator när jag är där uppe, så vi får se hur det blir med uppdateringen ifrån min sida!

ps hade en jävligt läskig dröm inatt, frida dog och jag höll på att ta självmord för det. Alltså ni anar inte hur hemskt det var, sen satt jag och bloggade och gjorde en ny header till minne av frida och ja fyfan va hemskt det var, skulle inte klara mig utan henne!

PUSS J


tröttis

Nu är jag hemkommen ifrån stan, fixade gymmet men ingen shopping, suck. Jaja stannade till på ica på vägen hem där jag köpte glass och popcorn tills ikväll, mums. Jag ska bara ta det lungt med film och amanda! De andra tjejerna skulle upp till rastsjön och vi orkar inte de.. fick för lite sömn inatt så kan behöva ta igen det nu. Somnade as djupt på bussen in till stan och drömde tillochmed, men amandas dröm inatt slår allt hahahaha, fy va kul de var när hon insåg att det inte var sant ! <3

Nu ska jag slänga i mig lite middag och sen kommer amanda efter att hon har städat :) PUSS J

mot uppsala!

Ett nattbad blev det igår på landbadet med lite folk, sen drog vi hem hit och bastade och badade här också. Kvällen blev lång och idag har jag bara varit med tjejerna. Vi låg ute men det var disigt? så jag åker nu in till stan för att möta upp mamma. Vi ska skriva på papper om att jag ska sluta gymma på kraftkällan och kolla efter bikini och shorts till mig. Jag ska sluta gymma för att det är för långt dit, man måste ta stadsbuss och vanlig buss och det orkar jag inte nu på sommaren. Ska börja gymma igen inne i stan på friskis till hösten, under tiden så får jag nöja mig med att ut och springa.

Nu ska jag kila över till frida, vi ska ta samma buss in till stan som går om 55 min, SEE YAAAAA PUSS J

slut

Nu är jag hemma igen, sådär lagom skönt kan man ju säga! Har sovit ungefär 5-6timmar bara dom senaste nätterna så nu ska jag snart slänga m ig i duschen och sen kolla på film. Blir alltså en luugn kväll, dom andra ska åka och nattbada men jag tänker faktiskt avstå idag. Inte bara för att jag har blivit värsta badkrukan de senaste åren utan för att jag är helt slut!

åååh vad gott det skulle va med grillat just nu! :O


//Puss F

solen steker

Igår så drog vi med 20 över 11 bussen till östhammar på "fest" inte ens värt att nämna, jag och bella var riktigt otaggade men följde med iallafall och tiden där gick så långsamt, vi ville bara hem och sovaa. Somsagt så var det inget att hurra för nej.

Idag så har jag legat ute ett tag, shit vad solen tog idag, jag har bränt mig!! Mina armar är röda som kräftor :( jaja bara sola på't igen imorrn och hoppas att det blir mera brunt då! Har iaf badat 4 gånger idag och nu har jag precis duschat av mig kloret och smörjt in kroppen.

Ikväll så ska jag chillaaaa och kanske ta ett nattbad senare!


mahaha, bjuder på den ofixade bilden! Här sitter jag iaf nu. Så skönt nu på sommaren att man slipper ha foundation och puder!

ps snart åker jag till bollnäs, kanske på onsdag-fredag eller nåt hihi
PUSS J


du är så yeah yeah, wow wow

Har haft en underbar midsommar som jag berättar om senare då jag har tid. Vi har chillat galet med kebab och massa gott hela dagen, nu är det dags för att fixa om sig och dra på fest igen. Sitter i mjukiskläder just nu, dags att dra sig hem över staketet och hämta nya kläder!

P
USS J

MIDSOMMAR

Äntligen så är det fredag och midsommar! Planerna för idag ändrades snabbt imorse, blev ingen golfbanan för mig, var alldeles för trött och det är endå alltid samma där varje år så kände inte att jag missade något. Nu ska vi äta lunch med några stycken ute på däcket, supermysigt! Sen blir det grillmiddag här också senare, hinner ej skriva mera nu men slänger nog in ett inlägg innan jag drar till amanda :) jag har iaf på mig min jeansklänning ifrån gina idag! PUSS J


kvällspromenad

Nu ska jag ut på en kvällspromenad med fido, känns underbart att kunna gå ut i shorts kvart över 10 på kvällen utan att frysa, jag älskar sommaren!


här har ni mig just nu!
jacka hm, t shirt weekday, shorts ifrån? hehe inte en aning, converse!

mina ben ser helt snea och konstiga ut, haha! men ser ni bulan på mitt smalben? de vänstra, aja iaf så fick jag den idag när jag ramlade för jag svimmade :o skulle hämta mobilen inne och sprang upp ifrån en solstol och så svartnade de helt i trappan, hatar att det alltid blir så för mig!

PUSS J

Torsdag

Imorgon smäller det, midsommar! Gud så bra det ska bli med mina tjejer :)
Idag så har jag inte solat för det var ett stoooort mål så jag åkte till morfar och kollade på italien - slovakien. Italien vann tyvärr inte, 3-2, surt. Och medans jag var där så var det sol, haha. Jaja, jag är inte asbrun inför imorgon som jag skulle vilja vara, men vad finns det och göra åt det nu? Och det blir ju faktiskt inte mindre roligt för att jag är vit.

Nu ska jag klippa jonathan och sen så ska jag ge mig ut för att träffa linn och sedan de andra tjejerna också tror jag! min ipod är laddad med ny musik så nu kommer jag somna bra ikväll, hehe somnade med ipoden i öronen igår och vaknade av 3 missade samtal och 8 sms, inte bra inte bra.PUSS J


stekarn igår


uppe med tuppen

Gick upp för ett tag sen, ska nu iväg till stan och in till sjukhuset, sen efter  det kommer lite släkts och grattar mig och min far, sen fort hem som satan till sista träningen innan upehållet :)

Igår åkte jag till stan med Ebba och umgicks med henne där, super mysigt! mjukglass å ja jag vet inte allt, åååh gotti :) Kom hem iaf med shorts, t-shirt, bikini över- och underdel och present till pappa. :)

Puss F

AWSOME

Igår så gick vi och kollade på alunda damer när de spelade mot knivsta, slutade 0-0. Tycker lite synd om knivsta som fick ett mål men de såg inte domaren? han sa bara spela på, haha. Jaja, tur de annars hade ju knivsta vunnit.. ;)
Sen så drog vi hem till my place och gjorde iordning inför kvällen, vi bäddade och skar upp en massa frukt som vi doppade i chocklad, supergott!
Sen så kollade vi på massa oth, jag somnade under 2 avsnitt för att jag var så otroligt trött, sen vaknade jag igen och då låg vi och snackade och det var verkligen super mysigt! Ingen var så trött så vi låg och snackade på tills halv 5, haha!

Sen idag så ställde vi klockan så att vi skulle hinna med att sola och bada och inte sova bort dagen. Amanda gick upp tidigare för hon skulle till tandläkaren och sen när hon kom hit så gjorde vi lunch. Pannkakor med grädde, sylt, sirap och socker. Asgott det med !

Nu har jag klippt mamma och duschat, ska snart möta linn så ska hon sola, jag är bara med som sällskap denna gång då jag har solat idag och ska sola imorrn igen om det blir fint väder!

Fredag kommer bli gryyymt, först ska alla käka hemma med familjer och släkt och amanda kanske kommer hit och äter med oss :) sen så ska vi till amanda och föra, sen till öregrund och sen till amanda igen för efterfest! :D Sen slaggar vi där, åhh vad jag längtar!

PUSS J

sommardag

Idag har det märkts att det är sommar, varmt hela dagen. Jag var i stan ifrån 9 till 2 idag med mormor och morfar och gjorde lite ärenden. Sen när jag kom hem så kom amanda emelie och bella hit så badade vi. Nu sitter jag med bella på mitt rum och planerar inför ikväll. Då ska vi sova här och äta massa frukt doppad i chocklad och gotti. Skriver nog mera sen, PUSS J

tripp

Ska gå ner till "centrum" nu om man kan kalla det för de.. Ska iaf ta ut lite cash och bli  upphämtat av mettan, så ska vi bege oss till åland. Skafferiet behöver fyllas på lite grann med lite gott.
SUPER taggad till midsommar, kommer bli så jäääävla bra!!
Skriver mer när jag kommer hem!

Tjingis F

chariot

Jag har precis fått frida att kolla på ett avsnitt av oth, då säger hon: kommer det inte ett till efter? jag: mahahah, du vill seeeee. YES. Så vi drog två avsnitt nyss och tjockade oss.
Bella ringde nyss och hörde om vi skulle hitta på något ikväll och självklart ska vi det. Nu kom hon, med ? haha det får vi se :D

PUSS J

Måndag, ny vecka nya tag

Vaknade halv 10 idag av att mobilen ringde, jag mötte beccis vid häcken mellan våra hus och lämnade tillbaks andra säsongen av onr three hill och lånade den tredje. Gick hem och slog på den direkt, kollade ett avsnitt sen sov jag två timmar. Sen blev det två avsnitt till. Nu har jag gått runt här och snackat med frida i tele, fan va bra plan vi har asså. Säger bara rip alla äckliga skator här i foghammar! mohaha. Bilder kommer när vi har genomfört våran plan!

Idag så ska jag nog träffa frida en snabbis när hon är i gaylunda igen. Sen får vi se, jag är sugen på chocklad och summer rings, jag äter heeela tiden i brist på annat att göra. måste få ett stopp på detta. usch.

Gavin DeGraw går på repeat, fan va bra han är. Hehe jag vet att jag har snöat in mig i oth men jag älskar't!

PUSS J

aaaaaaah

Fick just förfrågan om jag ville ut nu och övningsköra, skrek neeeej rätt ut! haha blev livrädd bara av tanken. Kommer säkert ha sönder hela bilen, typ när jag blir rädd så kommer jag trycka ner gasen ännu hårdare eller något! så nejtack, jag stannar hellre här hemma med min kycklingsallad och Desperate housewifes (y)

Puss F

"slita ut käken och ersätta den med en doftgran"

Som vanligt lyckades jag slumra till lite i soffan, så sjuukt trött av mig den senaste tiden. Jag får helt enkelt inte sitta hemma såhär själv, bättre att hålla igång natten lång och var lite social istället! 
På tisdag ska jag åka ålands båt, metavee fråga om jag ville hänka och självklart gör jag det! Köpa hem lite extra gott att knappra på.
föresten, var det någon som såg brasilien-elfenbenskusten? vilken match alltså, jag är inte någon som följer vm men den matchen såg jag och kan man säga något annat än VILKEN J***A SKANDAL!!! Domaren frågade målgöraren om han tog hands liksom? då kan man ju börja undra.. åååh! anyway
Well, goodnight fellas


Pussisar F

Kära läsare

Sista avsnittet nu, fyfan va bra de är. Imorrn så får jag säsong tre, underbart. Då har jag att göra om det inte blir fint väder eller att jag drar till stan, hehe.
Nu ska jag kolla på sista avsnittet av säsong två och grina lite, buhu.

Saknar min frida, vi brukar inte vara borta ifrån varandra mera än en dag. Nu har jag inte träffat henne sen i fredags.. får ta och dejta henne på stan imorrn om jag åker in.

PUSS J

when I say jump you say how high?

Midsommar på fredag då, och massa att fixa innan. Tex vad ska jag ha på mig? På dagen så ska vi på sill lunch hos mormor och morfar och sen hem hit och grilla. Efter det så träffas vi tjejer (och killar?) hos någon och förar lite sen vidare till öregrund!
Men somsagt kläder var det.. blir det fint väder så vill jag ha klänning och klackar. På dagen så tror jag att jag ska ha min jeansklänning eller avslutningskjolen. Sen på kvällen så såg jag att kenza hade köpt en jättefin volangklänning ifrån gina, den ska jag köpa tror jag om den finns och passar! Ska in till stan imorrn eller tisdag.. får se hur vädret blir.

Är faktiskt lite ledsen över att vi inte firar i bollnäs iår, det var så mysigt förra året med allt folk. Men ja det gick inte iår för min bror drar till mallis dagen efter midsommar..

 

bloggar nog innan jag somnar ikväll igen , hehe ska uppdatera mycket nu så att julle har att läsa!! PUSS J


tjackalacka booooooooooom

Nej det blev inget firande idag, utan det får bli på torsdag ist, jag har bara inte haft tid därför jag inte skrivit. Eller rättare sagt, gick upp från sängen 4 idag, har alltså inte ätit ett dugg, inte en enda smula idag :o Och jag är fortfarande inte hungrig, nått måste va fel!!! Jag är ju ALLTID annars jämt hungrig..
aja, nu ska jag bara ligga i soffan och bara relaxa, svinont i huvudet.
Så bye bye bloggeeeeeeen / F

hejhopp

Frida är hos pappa och blir firad av släkten på den sidan, därav den dåliga uppdateringen antar jag?
Själv så har jag fikat hos mormor och morfar vid 11 idag, sen käkat lunch och kollat ett avsnitt oth. Men nu börjar det bli lite tråkigt att ligga inne.. ska nog dra mig till duschen efter ett avsnitt och sen höra runt vad som kan tänkas hända ikväll. Blir väl lugnt antar jag eftersom att det är söndag.

tror ni pappa var hemma idag eller ? neeeej, så han har inte kunnat flyttat allt ifrån hallen så jag kunde börja där :(

PUSS J


inredaren kommer fram

Nyss så kopplade jag in ett par små högtalare till min pärla, nu låter det högre och bättre! passade på att pimpa dom lite också och kommer på mig själv med att skriva, ja vad tror ni? hihi.

Imorrn så ska jag få pappa att ta bort allt i hallen så att jag kan börja måla om där inne och fixa det till min egna, sen så ska vi (okej mamma och pappa) börja måla om i mitt rum och så ska vi till ikea och köpa lite nya saker. Men jag tror att jag hoppar över sängstomme, det kommer ta för mycket plats. Iaf till en början så får det duga med bara själva dubbelsängen :) Åh jag vill börja fixa nununu..

Blev somsagt en hemmakväll, hur skönt som helst faktiskt. Ska nog ta och hoppa i mjukiskläder och fortsätta kolla ja ni vet vad.

PUSS J


"River flows in you"

Idag har kocken i mig själv varit framme, först ner till korsängen där de lite mindre spelade fotobollscup, ååh kommer ihåg när vi fick vara med och spela, gud vad kul det va!! Iaf, stod där och vände på hamburgare så stackarna skulle få nått i magen, sen gick jag över till Ewin ett tag för att säga adjö till henne. Hon åker ju till turkiet på måndag och kommer hem den 14 augusti igen :( Så nu har jag kramat henne heejdå, hoppas du har det bra nu söta vän<3

Sen pallrade jag mig hemmåt och gjorde iordning kycklingsallad åt mig och mamma medans hon var borta och fixade annat, blev verkligen supergott och det vart över med så nu har jag lunchen fixad imorgon. Men kvällen blir nog vääldigt lugn för min del, skulle ha en lugn kväll igår, och visst den var ganska lugn men ikväll ska jag bara relaxa själv. Imorgon kommer pappas sida och grattar mig så kanske åker till honom redan ikväll, vi får se!
PUSS F

Sjukt vad jag saknar innebandyn och utlandet nu!


att bara tänka på stranden och rhodos överhuvudtaget gör
mig galen!

hemmakväll?

Hmm ja det lutar åt det, har pratat med ganska många på olika håll och det verkar vara dött idag. Men jaja tur att jag har pringles och oth då :D


alfonso är mitt sällskap för kvällen, hähä

PUSS J

saturday

Igår så gick vi tjejer till jonas och chillade på hans altan med lite boys! Det var trevligt och vi knallade hem vid halv 2, sen så hoppade jag oth för kvällen och somnade direkt! Btw så ska jag skaffa dubbelsäng, hur skönt!? :D

Idag så har jag kollat oth, chillat och klippt julia som nyss gick. Hon åker till malta imorgon i tre hela långa veckor, vet inte hur jag ska klara detta, PUSS PÅ DIG HJÄRTAT OCH HA DET BÄST MED CARRO NU! <3
Och linnea, du är i spanien fortfarande, kom hem!! Jag saknar dig här, du har ju även din present väntande på dig här.. <3


Nu ska jag gå upp och säga till pappa vad jag vill ha för mat, vi ska beställa idag tror jag. Blir nog en grekisk sallad, åt ju pizza i förrgår ifrån gossens (a)

PUSS J


hemmafrun

Vilket slitgöra jag har gjort idag! Jag har flyttat sängen helt själv, och bytt lakan osv. Sen damsugit hela mitt rum och flyttat på en fotölj och skrivbordet. Puuuh, blev helt slut. Sen slängde jag mig i duschen med inpackning i håret som jag gick runt med i 20 min, vet inte om det direkt blir någon skillnad på att vänta 2 min i duschen eller detta, får se. Känns som vanligt nu iaf.
Jag har även flyttat ner lite smått under veckan i min hall, nu är det bara sommarskorna ifrån förra året som saknas, sen hittar jag inte min svarta kavaj? Jag måste få upp lite skohyllor snarast, det står nu 23 par skor på golvet längst med ett skåp som ska bort! Sen ska jag måla om där inne osv :)


lite kaos

pratade nyss med bella, hon emelie amanda och linn kommer över snart, bäst att föna håret nudå kanske! PUSS J

Fredag

Godmorgon, jag vaknade och satte på oth igen. Jag somnade halv 6 imorse, jag låg och nötte oth tills mamma skulle upp och jobba vid 5, då stängde jag av och låg och lyssnade lite på musik. Helt sjukt så besatt man blir av de!
Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och göra lite nytta, funderar på att flytta om lite i mitt rum, sen ska jag städa det och duscha också. En inpackning skulle sitta bra nu på mitt hår, ja så får det bli!

Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se ska nog vara med tjejerna iaf :)


sliten? haha

PUSS J

några går-och dagens bilder!

Magrutor?---->

Emelie, Jennifer och Amanda

Bella & Emelie,


Linn, Jennifer & Amanda uppe vid rastsjön :)


Haha Emelie visar i slowmotion hur man faller snyggt!


Tjejer kan också det här med eldning!


Pussar F

Sommar 2011

Nu har jag ätit så nu väntar jag bara på att linn ska bli klar :)
Igår så planerade vi massor inför nästa sommar, vi ska utomlands! åhh jag vill nuuuu men vi måste vänta så att alla får ihop pengar och så. Men fan så kul det kommer bli, en vecka på kreta eller något blir det! :D
Iår så vill vi till danmark, men får se om det blir något av de. De flesta ska ju jobba och jag ska vara borta i 2 veckor minst.. blir inte mycket bollnäs iår tyvärr. Bara en vecka och kanske några helger då och då. Sen skåne en vecka också tror jag.

Jag sitter och käkar kakor nu.. suck att jag aldrig kan hålla mig borta ifrån onyttigheter. Men får väl vara glad att jag har den ämnesomsättningen som jag har. Hade jag haft en dålig så hade jag varit stor som ett hus nu, hehe.

PUSS J


underbara väder

Somsagt, Tjejer kan också det där med eld! ;)

Idag har vi haft en heldag vid poolen med the girls, dock brände jag upp mig själv eftersom jag bara kan sola framsidan än sålänge, men det har lagt sig lite nu utom i ansiktet såklart också!! Har precis ätit och snart är det dags för att ge sig iväg på träning, kom på att det är roslagscup i helgen också och vi ska hjälpa till så det blir en fullspäckad helg kan man säga, hoppas på vädret nu bara!

Min sladd hittar jag inte på just nu, men så fort jag hittar den trillar den nog upp en och annan av går- och dagensbilder
Puss F


Inte långt kvar nu tills vi står där och krigar!


Underbar dag!

Börjar berätta om igår, vi drog till rastsjön och chillade. Alla badade utom linn och frida som banga, amanda badade mest, som fisken i vattnet! Sen efter det så drog vi hem till amanda och spelade ett sjukt spel och gjorde massa tester, sen kollade vi på trubbel i paradiset! Vid två halv 3 så kom jag hem och då slaggade jag hårt. 10 ja ni hörde rätt!! så fick jag två sms som väckte mig och jag var uppe och studdsa. Frida amanda bella och emelie kom hit och har varit här tills nu. Vi har solat, käkat lunch och badat. Sen avslutade vi med att kolla på en film, as mysig dag! Så imorrn gör vi likadant om vädret tillåter :)
Här kommer lite bilder ifrån igår/idag:


en liten eld i grillen..

jag, amanda, emelie och bella på bryggan !

frida som fotar hej vilt

jag, amanda och en liten del av emelie! <3

emelie skulle lyfta bort en pinne ifrån elden och ramlar, HAHA jag dör. har inte skrattat så mycket på väldigt länge, tack för skrattet och hoppas att det inte gjorde allt för ont! <3

frida och emelie steker <3

bella och amanda steker <3

emelie <3

amanda <3

nu ska jag äta middag snart och sen hänga med linn, får se vad vi hittar på tills alla andra har tränat klart! är väldigt sugen på något salt, grillchips skulle inte sitta fel nu linn! :D
PUSS J


sooooooooooool

Solen har hittat hit igen! Dock med en massa moln men vafan, solen är här! (aj nu får du slå mig julle!!!)
Vi hade en diskussion om hut fult det är när tjejer svär, så när vi svär nu så får vi slå varandra. Blev en hel del slag igår men julia var sämst så jag fick slå henne mest :D
Idag så har jag sovit för länge som vanligt, sen kollade jag ett oth avsnitt och SEN gav jag mig ut till poolen, där har jag väl legat nu till och från i några timmar.
Ikväll så ska jag nog åka till rastsjön med brudarna, nattbada och mysa riktigt ordentligt! Nej någon DO får ni inte idag, eller det är inget att se. WOW tröja, jeans shorts och sen gladiator.

PUSS J

hard work

Nu är jag hemma igen! :) fyy så jobbigt det va då, men rätt skönt faktiskt,  nu har jag stoppat i mig lite frukost så nu ska jag ge mig själv lite tid, sätta mig på altanen i en halvtimme ungefär, sen direkt in till gymmet och fortsätta träna där! Usch nu var det jäääkligt länge sen kan jag ju säga man sist var där, skäms verkligen :$
Sen blir det nog en liten tripp ikväll innan läggdags också, skönt :)

Puss F

vad är det där..? solen?

Uppe med tuppen!! eller?
Nu har jag dragit ner en del låtar till mobilen som ska få pumpa på högsta i lurarna, för nu ska jag iväg på en flåstripp såhär innan frukoststunden! Och har ni sett vädret?? Underbart, hade nästan glömt bort hur det kändes när solen lös på en :o
Puss F

kvällning

Sitter just nu hemma hos Jennifer aka sunkis, linn är också här :)
Har så grymt ont i huvudet så jag dör snart, men går väl över snart hoppas jag.
nej nu måste jag fortsätta försöka vara lite social,
tjinigs F


Hemma!

Nu är jag hemma igen, hittade några toppar men ingen piercing eller väska. Typiskt mig att handla massa annat istället.. Jag har lite bråttom så jag slänger bara in bilder på mina inköp, PUSS J


gladiatorsandaler ifrån skopunkten (klaga inte på mina trötta fötter, haha)

linne med spets-rygg och spets axlar ifrån zara

tröja ifrån weekday

t-shirt ifrån weekday

t-shirt ifrån weekday. jag gillade den så mycket så köpte två av samma sort fast i olika färg ;)

jeansklänning ifrån gina. den är mycket finare irl! haha åkte buss med linn hem och vi har tydligen samma, hoppas det går bra gumman :)

strumpor + bh ifrån h&m. trosorna ifrån gina.

Ikväll ska jag vara med frida och linn iaf, sen får vi se om de andra tjejerna joinar efter deras träning kanske? :)

lallal

Har varit ute på en tripp och flåsat! riktigt skönt faktiskt, fotbollsträning ikväll med och då är det väl självklart fys också..

Nu ska jag gå och äta lite frukost och bara slappa lite framför tvn innan jag beger mig mot gaylunda, tjingis så länge PUssar F

uppe och studdsar

Om fem minuter så ska jag gå till bussen, jag är helt klar förutom håret. Det är ett stort skatbo idag och vill inte samarbeta alls så sket i det totalt, hur fult är inte oplattat lite halvt veckat här och var, åhhhhh.
Får se vad jag får med mig hem idag men vill ha en ny väska och några toppar, en navelpiercing också. Somsagt så visar jag er sen.
Nej nu ska jag snöra på mig mina converse och dra, CIAO / J

Impulsiv tripp till stockholm imorrn!

När endå vädret suger så tar jag och julle oss en tripp till stockholm imorrn, shopping är på schemat. Tur att man har generösa föräldrar, hihi nu ska jag shoppa ihjäl mig typ.
Så imorrn blir det ingen bra uppdatering ifrån min sida, men fido får ta det! Jag bloggar när jag kommer hem och visar kanske de jag fick med mig hem :)

Nu ska jag stoppa in ipoden i mina öron och försöka sova snart så jag orkar upp imorrn vid 8.. döda mig.

 

PUSS J


mindre än handflatan

Nu har jag äntligen vart och köpt min lilla älskling, den jag hade förr men en ganska så mycket mindre modell hehe. Lät verkligen som en prylbög när jag kom in där och började prata om den här och "pro" som kommer sen, dom vart typ imonerade att en tjej kunde allt! hahah
Nu ska jag leka vidare och laga en bit mat :) Pussar F


Tips till sköra naglar

Är det något jag absolut inte kan vara utan när det kommer till mina naglar så är det verkligen Depends - Powerflex nail strengthener. Den är verkligen en superbra bas! Istället för ett baslack då, ett lager räcker och det gör så att naglarna blir jättestarka! Jag målar aldrig på ett lack utan denna under, love it! Sen glömmer ni väl inte topplacket hoppas jag ;)
Detta lack och sen mitt leav-in ifrån lanza är något jag inte klarar mig utan, hihi.



Som ni ser så åkte gelénaglarna bort idag, blev ett sommrigt blått lack ifrån Mavala istället. Färger heter Tropique.

PUSS J

Helt slut!

När jag vaknade så satte jag på mig springkläderna och skorna direkt och gav mig ut. Perfekt springväder är det idag så passa på alla där ute! Musiken pumpade i mina öron och jag sprang på som en galning, fyfan va slut jag är. Helt otroligt, jag tog i alldeles för mycket, sprang för fort och stannade aldrig. Nu är det skönt men imorrn så ska jag ta det lite lugnare, hehe jag är ju inte helt frisk än.


checka ben musklerna vavava

benen ser ut som korvar när man tar uppifrån, haha.

Nu ska jag belöna migsjälv med ett glas trocadero och 2 tunnbrödsrullar, blir enkel frukost/lunch när jag är hemma själv, hehe.

PUSS J


måndag morgon.. men lördag hela veckan

Jag bara älskar när grannarna sätter igång och sågar någonting utanför, åå i love it!
Nu ska jag gå ut och gå, så jag har någonting för mig en stund

kom på att jag har inte varit på gymmet på 2veckor!!! :o oooh jävlar, pinsamt. nog dags att dra sig dit kanske...
aja, nu måste jag kila ut. hörs, bra, tjaa, heeeej

PussF


Du vet inte vad du har, men om jag drar så får du se vad du inte har kvar

Springrundan var jobbig men skön, tungt när man är förkyld. Men imorrn så ska jag ut igen innan frukost, ny laddad ipod med massa ny bra musik och då går det bra!
Annars så har jag inga planer alls för imorrn eftersom att det ska bli dåligt väder igen.. så tror jag ska gå över till beccis och låna en ny säsong av oth och ha maraton eller nåt.

Är pisstrött även fast jag vaknade 20 i 2 idag och sen tog jag en powernap på en timme vid 4 tiden, haha. Men kan bero på att vi låg och snackade så länge!
Nu ska jag käka jordgubbar och sen slå på någon film, PUSS J

önskar att jag kunde visa bilder ifrån igår men det går verkligen inte, HAHA ja julle vad säger man?

julle på besök!

Har inte uppdaterat något alls för jag har haft julle här på besök över natten! Vi har bakat och bara umgåtts, super mysigt. Jag lämnade henne nyss vid bussen och ska nu ut på en spring runda, kan verkligen behövas.. var aslängesedan jag sprang nu pga min förkylning som aldrig vill ge sig, men nu trottsar jag den!

Hörs ikväll, PUSS J

28e september

Åhh, helt sjukt vad jag längtar. Då ska vi visa gnagarna att de inte hör hemma i elitserien!! I klacken ska jag såklart stå, eftersmällarna är så värda när man får stå och sjunga för sitt lag. PUSS J

hihi, där stog vi på de övre etaget i flagghavet!

som en dag innan skolan

Idag blir nog en väldigt lugn dag, känns som att firandet av att vi äntligen fått sommarlov redan har firats lite så därför kan jag ta ledigt ikväll och bara va! Ensam och kolla på film. För en gångs skull så kan jag faktiskt säga att det ska bli jävligt Sköööönt

Puss F

första kvällen på sommarlovet

Gårdagen spenderades först hos emelie sen vidare till einars altan och sedan nattbad på landbadet. Jag badade inte, så kanske finns det hopp om att jag blir helt frisk snart?
Vaknade för inte så längesedan och gud så skönt att få sova ut, har sovit dåligt de senaste nätterna. Ikväll så känner jag för en myskväll med chips och grejer! Får se till att de blir de, är inte så fest sugen iaf, men vi får se vad kvällen blir av.

ps, det känns som en jättejobbig söndag idag. MEN det är lördag OCH vi har sommarloooooov!

PUSS J

fredag kväll

Nu kom frida, så nu ska jag byta om och sen drar vi mot emelie och sen in i dimman, ses där då! / SLUKARNA

SOMMARLOV

Igår så drog vi ju till öregrund med lite folk, det var trevligt. Men det slutade i kaos när vi märkte att vi hade missat sista bussen till alunda, lyckat. Vi kunde inte komma hem så fick ta en buss till östhammar där fridas mamma annika hämtade oss, tusen tack!
Har nog aldrig suttit så obekvämt i en bil, vi blev lite flera än räknat så jag och fido fick inta plats i bakluckan, haha. När vi närmade oss alunda så droppade vi av folk lite här och var men jag och frida skippade efterfesten och drog hem och sov eftersom att vi hade avslutning idag klockan 9! Tungt med 3 h sömn..

Avslutningen är nu avklarad och det var bra, sen drog jag hem och fikade med tårta och grejer. Nu ska jag snart slänga i mig lite mat och sen över till frida och vidare för att träffa tjejerna! Vi kör ikväll igen, nu ska jag tagga med lite awsome music.


Här kommer lite bilder på tjejen som fyller 17år idag, hon som gör mina dagar, GRATTIS ÄLSKLING! <3











bilderna är ifrån olika partyn, inte en lugn kväll med denna tjej!

PUSS J


Ögon som glittrar läppar som ber

Det är inte många iaf som får skönsång av gratulationer av ett gäng sköna killar och bruds på hemresan på bussen! Gulligt

Pussah F

vi bah köööör

hejsan alla fans!
nu så sitter vi och fixar lite och dunkar music, om en timme går bussen till öregrund där vi ska spendera kvällen. innan dess så ska vi stanna till och möta upp ett gäng partykillar som ska göra oss sällskap! Sen när vi kommer hem så får vi se om vi kastar oss på cykeln och kollar till småttingarna som slutat 9an idag, NI HAR VARIT SÅ DUKTIGA PUSS IFRÅN OSS!

shopp shopp shopp

trallar snart in till stan och ska kolla på skor, hoppas dom passar bara!! hann inte prova dom ordentligt igår så..
och just nu ser mitt hår ut som ett skatbo, usch kanske dags att börja sätta igång nu så jag inte står där i sista minuten sådär som jennifer alltid lyskas med.. ååh
ps. jag fick hem min klänning igår, tycker om den faktiskt. söt och inte svart som jag brukar lyckas med att alltid köpa..
Bild kommer senare!

Pussar F

Naglar!

Jag hade inget att göra under eftermiddagen så jag gjorde gelé naglar. Jag vart inte sådär jättenöjd men heller inte jättemissnöjd, hehe. De kommer säkert spricka imorrn eller nåt för att jag inte gjorde precis som de stog.

dålig webb bild men jag har inte tagit någon på naglarna så tog en nu lite snabbt!

Annars så trampade jag hem till beccis och kollade några avsnitt playa och fikade! Sen vidare till lyan för att störa fido lite, dunkade 80's och snackade om imorrn, blir nog bra dedär!
Nudå? Jo jag ska upp halv 12 imorrn så jag kan nog vara uppe ett tag till, ska kolla på någon film nu!

PUSS


tröttis

Såhär blev resultatet efter ett besök hos frisören :) skönt att blivit av med utväxten!
Nu på kvällen kom jennifer och banka på, snacka på lite om planerna och de ser ganska bra ut faktiskt, men vi får se :) Imorgon börjar vi inte fören halv 2 typ, skönt med tanke på att vi har varit lediga tis-onsdag :D
Puss&godnatt F


Blev en kjol istället för klänning!

Jag orkade inte stan idag så jag fick med mig mormor till thuns istället. Fanns det någon klänning i xs eller ? Nej allt var slut och mitt shoppinghumör var på botten. Jag köpte en alldeles för stor kjol som mormor får sy in ikväll, bild kommer väl. Sen ett vitt linne tills imorrn med kedjor på sömmarna vid bysten. Sen ett gelekitt så att jag kan få fina gele naglar tills imorrn eller fredag om jag orkar..
Shit nu blev det ett depri inlägg men nu ska jag äta något, kan ju vara därför jag inte orkar något längre.. nej lite B&J på detta.
PUSS J

morrn morrn

Godmorgon all nyvaknat/icke nyvaknat folk!
'
Själv har jag till och med hunnit bakat! havrerutor eller vad det heter, fyfan så gott det var! 
Ska iväg in till stan nu och fixa mitt hår, färga det och sådär :) sen ska jag kolla på skor till avslutning och även göra ett annat ärende!
Så nu måste jag springa iväg till bussen puss ciao F

depri tjej

Min dag kunde inte bli sämre, först så var jag ju sjuk så jag har bara legat i sängen heeeela dagen! Eller jag gick upp en gång för att peta i mig lite middag. Min klänning ifrån nelly kom idag, tror ni den var bra eller ? Neeeej, själva klänningen var väl fin och så men som ett linne. Den var ASkort. Slutade preciiis vid min rumpa lixom? Så fort jag rörde mig eller lutade mig framåt så ja, blottad tjej. Passade inte alls med ett par jeans shorts under heller, såg helt fucked up ut. Så nej den skickade vi tillbaks lika fort. Nu har jag beställt hem 2 klänningar till skolavslutningen men fått skicka tillbaks båda.. suck.

Imorrn så ska jag in till stan med mormor och kolla efter en ny klänning om jag inte blir sämre över natten. Jag orkar egentligen inte åka och jaga klänning, kommer säkert endå inte hitta någon som passar. Jag har inte någon klänning som jag kan ha här hemma heller. Så fort jag blir sjuk eller hoppar över måltider så rasar vikten, och ja allt blir för stort. Hatar det.

PUSS J


delete

Yes, jag tog bort videon. Jag kunde inte kolla på den och ville gärna se den innan alla andra ser den, haha. Var det stressig pappa eller fido?

/ J

hm

okej, jennifer var en tönt och tog bort videon på sig själv.. TÖÖÖÖÖÖÖNT
hur gamla var vi liksom?
hoppas ni fick ett skratt ni som hann se dom
F


S&S&S

Ville dom ha det anonymt så ska dom får det också, ungefär ser vär våra utvärderingar åt, vänsterhanden.
Nog smartast att vara anonym när man skriver idiotiska saker som, vi tycker att det är bra att man får ha jacka på sig och äta godis på lektionerna..?
haha men vilka andra än vi i klassen skriver sånt, chansar på att lärarna redan vet att det är Sluk1&2 som ligger bakom detta!

ps. jaja gnäll inte på mitt bloggande, jag har fullt upp nu förstår ni, men jag sak bättra mig såklart!






i en dagens låt på det också! bara för att på fredag är det
sommarlov och JAG fyller år ! :)


Pussar F

Godmorgon

Blev sent igår, kunde inte somna alls. Så nu för 15 min sen vaknade jag.. lyckat.
Jag mår inte bättre idag utan känner mig slö som en jag vet inte vad. Hoppas att frida pallrar sig till alunda idag så ska hon få klippa mig och sen också vara mitt sällskap för kvällen (efter din träning).

Frida bloggar verkligen hur sällan som helst, jag känner då någon slags press att blogga ofta bara för att ni ska vara uppdaterade eller något. Så nu vet ni varför jag bloggar oftast..

PUSS J


ÅHHHHHHHHHH

Vem har det sämsta imunförsvaret i världen!? Jo jag Jennifer Sundqvist. Nu ligger jag i min säng och fryser och håller på att bli förkyld igen! Jag fattar inte, jag har varit konstant förkyld i en månad snart, är väldigt less. Bara någon öppnar sin käft så värkar jag ju bli smittad.
Fan ta dig där uppe om jag är sjuk på tors!! Och resten av helgen OCH lovet med...
Nu ska jag kolla på sista avsnittet av oth och sen gå in på nästa säsong.

/ GK jenni

Måndag

Idag var det väldigt lungt och skönt i skolan, bara 1or och 2or där nu och vi hade betygssamtal och städade salongerna idag. Imorgon OCH på onsdag är jag ledig! Såååå skönt, så nu går jag bara på torsdag. Jag börjar halv 2 och ska spela brännboll och sen så ska vi få tillbaks ett prov och sen får vi åka hem. Ganska bra eftersom att jag och frida har lite bråttom hem och fixa oss till 9ornas avslutning! Har tänkt att åka upp och kolla när de går ut, sen får vi se vad som händer på kvällen.

Åter till nu, jag ska kolla oth och sen kanske höra av mig till tjejerna och kolla om de inte har något för sig, amanda var ju borta hela helgen så jag saknade min lilla s****** kompis! <3

PUSS J


uppsala

Nu är jag i uppsala för kvällen, slaggar här inatt!
Igår så vart det ju fest för mig och linn, vi drog dit och senare på kvällen så dök frida, emelie och bella upp också! Det var väldigt kul som alltid med brudarna på fest! Natten blev mera än lång för min del. Och nej jag har inget mera att tillägga frida :)

Imorrn så är det betygssnack och städning av våra skåp och frisörlokaler som gäller, alltså väldigt chill och det passar mig imorrn, mår inte alls bra.



PUSS J

titeln suger hårdast

I fredags var det då dags för årets studenter att få gå ut ur skolportarna och förhoppningsvis aldrig mer komma tillbaka! Inte så man själv längtar dit, nejnej..
Drog då till öregrund i fredags och hade det väldigt trevligt med en massa olika folk, sen drog jag då själv in till stan en bit in på natten och gjorde lite hyss där totally alone! höhö

Lördags var det lagfest, tema glitter&glamour. med massa snygga outfits och lite gott till så vart kvällen helt lyckad, drog senare in på natten vidare till nästa ställe och fortsatte där. Jennifer, du kanske har nått att tillägga där eller?
och idag är det söndag, kan nog säga att jag spenderat hela dagen i sängen, heeelt slut! + match på det!

Och jag är verkligen inte ett dugg jävla avundsjuk på min bror och han girl som åkte till Rhodos idag, ÅÅÅÅÅH! JAG VILL OCKSÅ,fan

Puss F

haha, blöjBella




ett stycke snygga tjejer

Festfix

Jag ligger här i sängen med Linn och kollar oth. Vi är inte färdigfixade alls för fest, ligger under täcket och myser! Men nu ska vi ta tag i detta och börja fixa oss, får se när vi kommer hem igen,






bilder ifrån igår innan öre!
haha sista bilden var ju bara fööör hemsk men så äkta så den bjuder vi på !!

PUSS J

Igår och ikväll

Började med att vi åkte in till uppsala för att kolla på cermonin med brosh utdelning osv. Det var jättefint hela cermonin, jag blev helt rörd av stunden, pappa har varit så jäkla duktig!
Sen så sprang de ut på trappan och så var det foto och sånt, sen drog vi hem till oss där vi åt middag med mormor, morfar, sanna, farmor, ulrika, caroline, arne, linn, emma, wilma och så vi då förståss! Senare på kvällen så hade det kommit en till familj men då var jag och linn iväg på andra äventyr! Vi drog till öregrund med frida, ewin, bella och emelie. En riktigt lyckad kväll som slutade i kaosad bussresa, fyfan. Vi tog 00.20 bussen ifrån öre och kom hem 2 timmar senare.. alltså typ halv 3 och sen somnade jag 4.

Trött som ett as så släpade jag mig ut och låg i solen i en och en halv timme! Det är mycket för att vara mig, haha. Men det blev iaf lite färg så det var ju bra :)
Annars så ska jag duscha nu och sen käka massa tårta! Fyfan va onyttig jag är.. jag åt tårta igår när jag kom hem och imorse till frulle så blev det kexchocklad och jordgubbar. Får nog hoppa middagen idag.. haha. Sen ska jag kolla lite oth och sen vara med linn ikväll! Vi får se om vi drar på fest eller chillar kvar hemma istället!

Ni får några bilder nu och några sen ifrån en annan kamera!

mormor och jonathan med massa blommor!

scenen där studenterna satt

riktigt dålig bild! men pappa står till höger om hon med blåprickig klänning.

pappa och farmor

ulrika, farmor, wilma, caroline, arne och lite av pappa


en ny liten hundis!! ulrika och hennes familj har skaffat en liten hund som inte ska bli så mycket större än så som på bilden :D nu kommer jag ha 2 små hundar att leka med i sommar!

PUSS J


Lördag

Jag berättar om igår senare idag med bilder osv. Nu ska jag slänga på mig min nya bikini och lägga mig ute och gassa ett tag, PUSS J


hallo, hemma

trötts

stressad

Gaaaah, jag fastnade i sängen med oth så nu måste jag skynda mig! Mormor och morfar kommer och hämtar oss om 50 min och jag har inte gått upp än, ska fixa mig och käka shit! Jaja jag bloggar mera ikväll om jag hinner, för jag ska till öregrund med lite trevligt folk!

 

PUSS J


Hemma igen

Nu är jag hemkommen ifrån staden, det blev inte mycket shopping. Blev bara en bikini! Men det var det viktigaste så det var bra, sen fikade vi och bara och chillade, var asmysigt!
Nu har jag nog bestämmt mig för vad jag ska ha på mig imorrn med, men vi får se hur vädret blir och så. Nyss regnade det ju? hmm.
Ska iaf in till stan vid halv 1 med mormor och morfar för att hämta upp mamma och sen möter vi ulrika och farmor på stan och så går vi dit där pappa kommer ut. Sen så ska vi hem hit och äta middag och fira pappi och då kommer lite flera vänner och släktingar!

Ikväll så får vi se vad jag gör, hjälper mamma lite till och från med förberedelser inför imorrn. Kanske trampar iväg till beccis ett tag och kollar lite playa senare, hähä. Annars så är fidos träning klar nu också så vi får se!

Linn hade stora planer inför lördagkväll iaf, haha :*

Linn säger:

 

som faaan! :D haha men fatta om du och jag hamnar i fyllecell så får våra föräldrar hämta oss HAHA 

Här är bikiniöverdelen:


sen vart det ett par svarta trosor till! haha, vilken bild, jaja bättre än inget iaf!

PUSS J


resultat

Här är resultatet efter någon timmes gaddning, riktigt nöjd själv faktiskt. tur det!


F


rider omkring

Sitter och diggar 80's nu i väntan på att få gå till bussen. Finns ingen musik som gör en gladare!
Ska kolla i stan efter ett par röda converse, en väska och en bikini! Sen ett par nya fejk raybans, mina svarta är borta :(
Hann ta en snabb dålig webb bild på dagens outfit!

linne ifrån vero moda, jeansshorts gina! Benen börjar ta färg nu till avslutningen, woho.

PUSS J

torsdag

Hur fan kan man misslyckas med nudlar!? jag är nog inte redo än för att flytta hemifrån.. panpizza och ja tydligen inte nudlar helt felfritt kan jag laga i matväg. Dock så har jag lärt mig diskmaskinen!! Frida lärde mig den för några helger sedan (y)
Det jag skulle komma till var iaf att jag skulle laga nudlar, sen kokade det över som faaan och inte tänker jag på att vrida ner plattan .__. så det fortsatte tills jag kom på att jag hade full värme på, haha. Så jävla värdelös jag är i köket alltså.

Funderar på att dra till solariumet eftersom att vädret är sol/moooooooln/sol hela tiden och det har inte jag tid med som ska in till stan sen. Får se hur jag gör, pallar inte bränna upp mig inför imorrn då jag ska ha klänning men det är väl smällen man får ta då.

Hörs innan jag drar till stan eller efter, PUSS J

Hittat en klänning!

Nu har jag hittat en klänning! Det blev en volang/spets, så himla fin och om denna sitter bra på mig så är jag mer än nöjd. Leveransen var 2-3 dagar så kanske den hinner hit redan tills fredag?


Vad tycker ni om min spettekaka dröm?

PUSS J

Mitt paket är äntligen hos mig!

Efter många om och men så har jag nu äntligen fått hämta ut mitt paket ifrån hm. Det var pyjamasen, tunikan, shortsen och klänningen. Allt satt perfekt utom klänningen, för lång.. jag trivs inte med klänningar som går så mycket längre ner än rumpan, visst ska inte rumpan synas men ni fattar. Så den ska skickas tillbaks, sitter och letar en ny klänning nu på nelly men finner ingen. Ska in till stan imorrn med julle och då ska jag kolla också! Blusen tar jag nog iallafall på pappas student om jag inte hittar något annat imorrn.

Något fel är det ju uppenbarligen på frida idag, först tokplugg i skolan, sen hem och sätter sig och LÄSER!?!?! 100 sidor i en bok frivilligt och nu över en timmes promenad, hmmm.

PUSS J

sommaren är tillbaks!

Vi hade endast en lektion idag, men det var värt att jag åkte in. För jädrans vad duktig jag har varit idag asså, först så skrev jag klart engelska filmrecensionen, sen svenska analysen, sen svarade jag på ALLA hud och hår frågor som var typ 50 st.. Och sen tog jag 12 bussen hem, super skönt. Nu så ligger jag på däcket och steker, eller i skuggan just nu för att kunna blogga. Men här blir jag inte brun så nu ska jag försöka pressa lite till, PUSS J


live från skolan

Sitter just nu och kör en pluggvariant av dess like. Har nog aldrig vart såhär effektiv de senaste året på fyris skulle jag tro? HAr nu gjort klart typ 50frågor om hud och hår, engelska recension och svenska arbete om två noveller! DUKTIGT VA? :O Tillochmed Miss J här sitter och kör för fullt! aja Back to work Tjingis F

vikingen

Satt med frida idag när hon lät nålen åka över mesta delen av hennes rygg. JAG var mycket mera nervös än var frida var och när jag såg på henne i ögonen hur ont det gjorde så vart jag inte så sugen längre, hehe. Men jo nog allt ska jag också komma till skott snart, men frågan är om jag ska vänta till hösten då jag inte vill att den ska blekas..?
Tillbaks till vikingen frida, hon härdade ut och inte en enda tår, okej jag såg faktiskt att det var nära till tårar nån gång då det gjorde förbaskat ont och då höll jag också på att börja grina, haha whats up with that lixom!?

Annars så hade jag min sista praktik idag, klippte en äldre man med maskin och sax, blev kalas bra. Sen lunchade jag med joanna och mimmi i solen vid ån med cupido sallad. Jag är dödstrött på den salladen nu efter att ha ätit den typ 2 ggr i veckan i ett år... Sen i julas har det varit konstant på tisdagar, då jag har praktiken. Har aldrig tagit med mig matlåda eller köpt någon annan lunch. Började räkna ut vad de hade kostat men fick dåligt samvete mot mamma och pappa så slutade.. hehe.

Kvällen har spenderats med beccis igen, vi kollade playa del sol igen och tjocka oss igen. Men det var okej att äta chips idag då jag åt en asnyttig lunch (sallad) och middag. Det var någon laxpytt ifrån findus som är aaasgod. Jag tror att det var linser i den och de har jag aldrig smakat men visst är det nyttigt? fick mig att känna mig hälsosam iaf!

Imorrn väntar två lektioner och en jävligt lång håltimme, sen helg.

PUSS J . oj vad långt inlägg jag skrev idag, tänk om detta flow kunde hålla i sig tills imorrn då jag ska fortsätta på min sv analys i skolan, suck det går aströgt med den.


vill man va fin så får man lida piiiin

Nu är jag färdig gaddad! sådär lagom skönt kan jag ju säga! och jag är jävligt glad att det inte tog 3 timmar som det först var sagt, tog kanske lite mer än hälften bara! :) bild kommer däremot lite senare när plasten är borta och allt det där :) Imorgon är det sista skoldagen sen är det låååånghelg :D Puss F

RSS 2.0