Flicka

Nu syns det att det är en flicka som bor i mitt rum. Det är helvitt med lite rosa och svarta detaljer, kommer nog bli bra när det är helt klart. Imorrn så ska gardinerna upp och sen är det bara vänta på sängen och tv:n. Men ni får nog bilder på lördag för då har jag lurat med pappa in till stan till att köpa tv och säng, en dubbelsäng kommer jag snart att ha, gud så skönt. Allt för mig i denna stund, imorgon så är det släktgolf och eftersom att jag inte spelar så får jag delta via en middag som sedan hålls på eftermiddagen, äta är jag ju bra på så bidrar iaf med något!
PUSS J

impuls saker som vanligt..

Idag fick jag nått sånt där spasmiskt ryck som jag kan få ibland, och då MÅSTE det hända/göras något nytt på en gång! Den här gången var det håret som blev utsatt, som vanligt alltså när jag får sånns här ryck.. Men jag klippte lugg iaf, själv såklart också.. Hur det blev vet jag inte riktigt, blev väl ganska lyckat ändå men min vän Jennifer får hjälpa mig att slipa till den lite! :)

Sen så åkte jag och mamma in till Ikea för att handla lite till mitt rum, blev lite hyllor lysdioder typ, glasskål eller hur man ska säga som man kan ha ljus i eller nått. Sen senare blir det ju en ny garderob och en soffa också! Eftersom min garderob är på övervåningen förtillfället, har bytt rum alltså för er som inte hängt med ;) Så nu snart ska hela rummet göras som, även toaletten, SKÖÖÖÖÖNT!!
Nu ska jag äta lite mat, sen tralla i väg till flickorna tror jag :)

ps. bild på håretkan ni få sen ;)
Pussar på er  F

make over

Igår var jag i stan och shoppade till mig, idag var jag i stan och shoppade till mitt rum. Hehe tur att jag har snälla föräldrar som betalar, tack! <3
Blev en hel del inköp och nu har jag och mamma börjat i mitt rum, ska strax måla. Mamma är lite king sådär på att måla så hon sa att det skulle vara klart ikväll redan, sen imorgon bitti så ska gardiner och allt småkrafs upp. Har köpt en dyrt med jävlar så fint överkast idag också, helt klart dagens bästa köp.
Sen ska jag med amanda på en grej vid 12 tiden imorgon och sen på kvällen så får vi se om jag kanske åker till ebba och grillar!
Och vet ni? idag kommer min älskling hem!! wohoooooooooooo happy girl.

PUSS J


SKULLE HA PUBLICERATS DEN 26e JULI

Bloggandet går i vågor, verkligen. Men här kommer en liten update.
Hade det super i bollnäs, ni får lite bilder! Sen igår när jag kom hem så drog jag på bio med linnea, blev eclipse. Mycket bra film och mycket fint sällskap, hade jättemysigt! Vi tog kvart i 12 bussen hem och då kollade jag lite oth sen somnade jag.
Idag så har jag bara legat i sängen hela dagen, kollat klart säsong 4 av oth och ätit massa glass. 4 st, hähä, 2 sandwich, 1 nogger och 1 88:a. Shit finns inget stopp i mig. Imorrn ska jag till stan med linn och shoppa lite, blir nog bra de!

jonathan och martin i deras nya frillor!

på väg hem ifrån hamnen

i lördagskväll

Nu ska jag masa mig till ica och köpa chips, nyttig tjej efter all glass? Jaja linn joinar så ska vi kolla film sen, PUSS J


bubbe här

Hejsan, det var ett tag sedan. Har verkligen inte tid, egentligen har jag inte de nu heller då jag hellre vill vara ute på bryggan i solen nu men ja nu ska de bloggas lite iaf.
Kom hit igår och då åkte vi lite båt och grillade osv. Sen kom det massa folk ifrån stugorna hit. Senare så sa jonathan att jag skulle klippa han, och det skulle vi ta idag då. Då fick jag en fixidè att klipp ph frillan på han och martin, hehehe. Sagt och gjort, nu har det den friryren båda två! Tackar de för att de ställde upp som försökskaniner, hade ju aldrig klippt den förr. Martin har maskinkort i bak och på sidorna och jonathan har kort klippt med sax. Kommer bilder så fort jag kommer hem för jag glömde sladden. Om det blev snyggt undrar ni nu va? Hmm, ja frisyrerna blev fina men det tar väl ett tag att vänja sig vid dom. Men de båda var nöjda så det var ju huvudsaken :)

Kom nyss hem ifrån stan, gustav skjutsade in oss med storbåten. Gud så fort det gick, när jag ställde mig upp så flög jag bak igen av trycket, helt galet skönt. Vi skulle köpa lanzas urban molding paste till jonathans hår, hittade det tillslut på en herrsalong, sen såg vi det överallt typ haha. Nu är pojkarna ute med båten och fiskar, och jag lagar lite mat. Ska snart åka in till stan igen för det är stor folkfest där idag. Brännbollsyran heter det, spelas av en massa lag i folkets park, jättekul att titta på! Så får se om gustav hämtar mig efter maten eller och vi kör vattenskidor och ring istället ikväll.

Nu orkar jag inte skriva mera, massa bilder får ni när jag kommer hem och då skriver jag mera. Kanske får tid imorrn eller på söndag att skriva vi får se, PUSS J

 

Nu så orkar jag ej skriva mera,


torka

Nu har det inte varit något bloggande på väldigt länge igen, men vi hinner liksom inte. Men somsagt gör så gott vi kan! hehe

I tisdags var vi ett gäng hemma hos Suncan, massa trevligt folk, alla gav sig iväg vid 5 snåret men för mig och Suncs slutade inte kvällen/morgonen? förrän halv 7.. Spåren satte sig dagen efter om man säger så. + att jag nu blivit sjuk.
Halsen gör mer än ont och har min största rädsla att det sak bli som sist jag hade halsont, det orkar jag bara inte med..

Så fort jag piggnat till beger vi oss av till ljusdal, ska bli ruggit skönt kan jag säga. Ända stället där tankarna kan flöda runt hur mycket det vill och där man kan få lugn och ro. Måste ju somsagt ha orken här för att hålla igång ;)

Nu ska jag försöka pilla i mig lite mat, Pussar F

inget serri

Proppmätt igen, har precis grillat lite räkor, kött och sånt, mumsi. men njaaa, dom där grillade räkorna var nog inget speciellt för mig iaf!
Nu väntar jag bara på att Suncan ska höra av sig efter att hon ätit färdigt, så får vi se vad kvällen bär oss av. Är sugen på gör något ikväll, igår hade jag ju somsagt en myskväll med mig själv och wallander. Länsade skåpen på allt allt allt gott man kunde hitta, var så jäkla sugen på något!

Idag var jag till gimo och badade och solade med Sarah, väldigt skönt och trevligt! :)

på torsdag eller fredag åker jag förmodligen till Ljusdal där tankarna kan flöda runt hur mycket de vill, ska bli riktigt skönt faktiskt.
Men jaja, det var allt för mig!
Peace Out//F

No time

Har inte hunnit bloggat, jag har inte tid längre! Sitter inte på min dator nu utan en av våra stationära, mitt internet funkar inte på någon av mina laptops :(
Pappa är i bollnäs, mamma jonathan och martin åker dit på tisdag på morgonen, och sen jag på torsdagen. Då blir jag själv 2 nätter, får se vad som händer då.
Igår så hade frida chillfest, trevligt! Slutade dock tidigt för mig som skulle upp och jobba idag halv 11. Bara 4 dagar kvar nu, skönt. Imorgon börjar jag halv 2 så då blir det sovmorgon!
Klippte linneas hår idag också, hoppas att hon blev nöjd. Blev jättefräsht iaf! :)

Vet ni vad min kära mamma hade gjort idag då när jag kom hem ifrån jobbet? Jo målat klart min hall! Vart jättebra, den blir helt klar med hatthylla och krokar osv imorgon. Då får ni se bilder! Sen när mamma kommer hem ifrån bollnäs så ska hon måla mitt rum också, skönt.

Får se om det blir mera bloggning innan bollnäs, om jag har tid så ska jag uppdatera er! Sen så kan jag nog blogga ifrån bollnäs eftersom att vi har trådlöst internet i stugan!

PUSS J


Bilder, chock!

Igår så blev det minigolf på kvällen! Vi spelade inte ens klart hela banan (18 hål) för det tog så jäkla lång tid, vi hade inte kommit igenom häften ens efter två timmar.. vi var 6 pers på en klubba, haha. Bara jag som hade en golfputter som fick duga. Tog faktiskt lite bilder som jag kan bjussa på,


frida laddar! (kolla vad ljust det var när vi började..)

Bella Emelie och Frida (kolla så mörkt det har blivit nu, haha)

Vi bjuder på bilden! Emelie och jag som snurrar väskor som rockringar runt halsen, haha!

Jag har snyggaste greppet i stan, älskade dif

Idag så har jag jobbat, fick sluta en timme tidigare. Guld värt. Sen drog jag hem och beställde en sallad sen duschen och vidare till frida. Där bestämmde vi oss för att dra till öregrund och träffa julle. Super mysigt att bara dra runt och käka glass och sitta på klipporna och snacka. Tog även lite bilder ikväll so here you go:


Frida och Julle

hjärta

Loooooser. Dagens outfit: skjorta och shorts gina. Skor ifrån skopunkten. Smycken/klocka ifrån lindex/hm ur och penn. Sen lite lockar i håret på det!

Nu taggar vi tills imorrn, hoppas att kvällen slutar så som det ser ut nu. Berättar mera imorrn. Nu ska jag sova för det vankas jobb 10.30-14.00, ska nog klara mig. Sen blir det fridas house först och främst, nej men sov gott kära ni PUSS J


Mot emelie!

Nu är jag hemma, slutade 3 idag. Gick väldigt fort idag när jag hade linn där, snackade bort tiden haha :) Nu ska jag hoppa på blixten och hämta linn sen åka till emelie som är själv hemma så får se vad vi hittar på ikväll, blir chill för mig iaf för jag jobbar imorgon! 13.30 tror jag att jag börjar.. till 18.00 låångt pass. Haha för oss på landbadet är det länge ;)

Blir väldigt korta och tråkiga inlägg men ni vet ju vad jag håller hus iaf, haha.

PUSS J

Beachvollyboll!

Vi drog hit och kollade några avsnitt oth tills jeppe ringde och hörde vad vi hade för oss, slutade med att vi drog till beachvollyboll planen vid halv 12 och spelade tills 1. Sen skulle han som äger bollen hem, haha! De skulle köra imorgon igen vid 7 så får se om vi går dit då också :)
Nu ligger jag och pumpar musik med fridas högtalare som hon inte har hämtat hem än, skööönt. Väcker ingen heller för mamma och pappa sover 4 trappor upp och bror min har inte kommit hem än.
Nej nu borde jag sova för ska jobba imorrn igen, men börjar inte förrens halv 11 och passet är med linn imorrn så kommer nog gå bra!

 haha, bild ifrån förra sommaren på jossie och mig vid klipporna i öregrund!
PUSS J

det här är en fågel, kom titta

Har varit på landbadet hela dagen idag med emelie bella och frida, sen kom linnea också :) Vi badade flera gånger och solade samt sov lite, haha. Hade en kudde med mig så somnade ganska skönt!
Nu ska jag smörja in min kropp i boddybutter ifrån bodyshop som jag fick av julia ifrån malta :) Det är passionsfrukt doft. Sen fick jag även en jättefin vit ring! Och av linnea fick jag en navelpiercing ifrån mallis, tackar små älsklingar!

Mot ica sen och möta upp alla så ska vi antingen grilla marshmallows hos någon eller kolla oth här, sen får vi se om det kanske blir ett nattdopp! ;)

PUSS J

avgör själv om den är sann

för mig just nu är jag uppe med tuppen !!  förberedde mig på att sova strax efter 7 imorse, och nu har jag vart vaken i snart en timme så kan väl inte säga att jag fått alla skönhets timmar inatt.. snart ska vi dra vi iväg till landbadet, där linn jobbar idag så vi ska "hälsa" på henne. och snaaaark vad jag ska ha med mig en pillow att sova på, guud vad skönt! :D

Nej nu ska jag gå och fräsha till mig lite, ser ut som en rugguggla för tillfället
Tjinigs F

drar mig mot jobbet..

Har legat ute ett tag nu och gömt mig ifrån solen i poolen. Legat i vattnet typ hela tiden, haha! Nu ska jag dra mig mot jobbet för 4 timmar, sen kommer jag hem och då blir det grillning med frida iaf får se om någon annan också joinar, PUSS J

out of control now

Har somsagt blivit sjuk, så medans alla andra var på party humör och dansade runt med mer eller mindre 1 drink i handen, gick jag runt som en zombie med filtar och frös som en galning!! Tröck i mig två alvedon sen och vips så började jag svettas istället, inte så jäkla mysigt..
så vid 2 tiden drog jag åt mitt håll, men somnade ju ändå inte förrän 6 så..

Nu är jag i stan och bara slappar och ska försöka vila upp mig. Hade lite planer på att åka upp till berkinge badet, men det kanske blir imorgon eller någon annan dag istället då :)

Det bästa med att vara sjuk är att varför man lassar på med glass är halsens fel ! ;)

Pussar F

Sommarjobb och kvällsbad!

Idag så jobbade jag första dagen på mitt sommarjobb, det var helt okej. Väldigt chill och det var väl tur med tanke på att jag inte hade sovit så mycket.. men kul var det! Frida amanda jag och linnea var tjejerna sen en massa killar. Linnea och frida drog visserligen tidigt ;/ men det stoppade inte mig och amanda, haha FÅÅÅÅÅGEL SVÄLJ! haha partypinglorna! <3
Amanda den jäkeln är iväg ikväll igen, 4e kvällen nu lixom, vilken viking du är gumman ;)

Idag efter jobbet så drog jag frida upp på moppen och badade med några, först i rastsjön och sen gruvorna, fast där badade inte jag och frida. Sen hem och äta massa gott och kolla på wallander med mamma. Nu ska jag snart sova, men först lite OTH! :D

PUSS J

Hos amanda!

Jag var och hämtade hem Julia igår på arlanda, gud vad vi grina när vi stog där och såg varandra och kastade oss i armarna på varandra, jag älskar dig <3
Sen så åkte vi hem till uppsala och åt skaldjursmiddag och myste med ben jerrys!

Idag åkte jag med sanna hem för hon skulle hem till oss och steka med mamma, skönt då slapp jag åka buss. Tog ett dopp så fort jag kom hem sen så duschade jag och nu sitter jag här hos amanda, chillar med musik medans hon sminkar sig. Frida kommer snart hem och då ska vi beställa mat och sen käka här och sen även kika fotbollen här, GO SPAIN! Får se om det blir fest eller chill efter de, hur som helst så blir kvällen bäst med mitt sällskap! :)  PUSS J

Love the way you lie

Igår var alla tjejer och killar + några andra hemma hos jeppe, var mycket trevligt och kvällen slutade hemma när jag kom hem strax innan 5.. sen vakna jag igen vid 4timmar senare med en röst som var borta och en öm hals ååååh, så ganska trött nu faktiskt. Men har inte tid med något mer sova här inte! För nu ska vi iväg till hargshamn och bada av oss lite :)

Pussar F

Shopping!

Nu är jag hemma efter en dag på stan med mamma. Började med att färga håret, blev mycket bra! Sen gick vi runt i affärer och jag fick med mig lite hem idag iaf. Sen åkte vi ut till ikea och handlade grejer till mitt rum och min hall! Sen så åt vi lax till lunch, ikväll ska jag nog tälta med tjejerna men först äta grillbuffe på golfbanan eller grilla hemma, det beror på om pappa kan komma till golfen. Linnea har ju kommit hem nu med! <3 Här har ni lite bilder:


Linne och shorts! båda ifrån hm.

Linnet ifrån sidan, ha en bustier under så blir det snyggt!

Linne ifrån hm.

Sommrig väska ifrån gina.

Hehe, kexchocklad såklart. En mera stadig luftmadrass, välbehövligt frida?

3 produkter för ansiktet ifrån visibly clear. Testade dom hos amanda förra veckan och de var super bra! Sen ett nytt leave in som jag tycker att alla tjejer som bryr sig om sitt hår bör ha hemma ;)

Gardiner till mitt nya rum! Det kommer att bli helvitt med lite rosa/svarta/silvriga detaljer :)

PUSS J

kort inlägg!

Precis inkommen från en joggingtur i hettan, fyy vad varmt det var då! Nu ska jag göra lite styrkeövningar och sen stoppa i mig lite käk. Hejsvejs så länge



Puss F

Torsdag kväll

Sitter i uppsala och har det Ubertråkigt, egentligen skulle jag vilja gå ut och gp en sväng, men har ingen lust till det heller. Och inte är jag trött så kommer nog inte somna på ett bra tag heller.. aja

Imorgon ska jag nog dra till gymmet och springa av mig lite, sen såklart köra lite maskiner, ökat vikterna mer och mer den senaste tiden fast jag inte alls ägnat så mycket tid där.. Men däremot så kör jag hårdare än någonsin, nu när fotbollen har uppehåll också.
Sen är det ju fredag imorgon också, hoppas på något riktigt kalas med lite rajraj

Det var allt från mig fär stunden
Pussar F

skönhetssömn

Inatt sov jag 15 h, uuunderbart. Men var fortfarande trött när jag vaknade hur nu det kan komma sig.. Har iaf badat med frida idag, blev inte så mycket sola eftersom att det har varit så mycket moln :/
Ringde nyss till min praktik för att boka en tid för färgning av mitt hår, och jag fick tid redan imorgon! Woho, gud så skönt. Så halv 11 ska jag vara där och efter det så ska jag gå på stan med mamma och shoppa. Jag ska handla saker till mitt nya rum som vi ska börja göra om snart. Sen lite till som jag får se om jag hittar. På kvällen så får vi se hur det blir men det är ju fredag så kan ju hoppas på någon fest eller så :)

PUSS J


Berkingeeee

Hello there!
Vart somsagt en tripp till berkinge idag. Mycket värt, var väldigt roligt! Såg några ansikten som man kände igen och åkte vattenrutschbanor och badade som aldrig förr. Tog inte ett enda kort, tänkte inte alls på det! Vi käkade pommes till lunch och sen två glassar plus lite godis så denna dag var då inte nyttig, haha. Två bussar dit och tre hem, med det gick fort och bra. Behövde inte vänta på någon förutom den på vägen hem mellan östhammar och alunda. Där fick vi vänta i 10 min men då köpte vi mjukglass!

Lätt att vi drar dit mera i sommar, var inte dyrt för inträde kostade 30:- och sen om man vill ha ett åkband så kostar det 70:- så vi betalade alltså 100:- :)

Nu ska jag fortsätta kolla fotbollen och sen sova, är riktigt slut faktiskt.
PUSS J


mot berkinge!

Nu ska jag och Miss J ut på ett litet äventyr, vi ska nämligen till Berkinge idag och bada, wiiiiee :D eeh..
Hoppas det kommer vara mycket folk bara, packar i lite fika och mackor sen klrarar man sig lite.

Men igår då!! kolla vad vi såg i en scary lägenhet, FYFAN!
Fick det på bild också ;) kanske skicka in till något speciellt och så kanske
vi tjänar en extra slant på vad vi fånga på bild ;) hehe


Pussar F

Hemma efter en myskväll!

Kom precis hem ifrån en myskväll hos bellas mammas lägenhet! Alla blev lite övertrötta och började tjata om björnmamman efter en skräckfilm vi såg. Sen skulle vi ut och gå men alla jagade upp varandra så vi sprang hem igen, hahaha. Var iaf väldigt mysigt med tre filmer och massa onyttigheter! <3

Imorrn så ser det ut som att jag och frida äntligen efter allt tjat kommer iväg till berkinge, förvånar mig inte ett dugg om jag försover mig men ska fan kämpa för att inte göra det nu :D

PUSS J

Ändrade planer

Blev ändrade planer idag, gick ut och sprang istället! Nu har jag precis duschat och käkat middag. Ska väl snart fixa håret eller jag tror inte jag orkar det, får torka som det är (jag har haft det i en turban så det ser galet ut). Outfiten höll inte länge heller, böt nu när jag hade duschat till ett vitt linne, jeansskjorta och militärgröna shorts!

smycken ifrån hm, lindex och ur och penn!

PUSS J

Dagens outfit


tröja - weekday. shorts - gina.

skor - converse.

Nu ska jag till bella där vi ska kika oth, myyys PUSS J

Molnigt

Idag var det ingen sol så då passade jag på att sova tills ja nu. Idag så får vi se vad jag hittar på, ska snart börja fixa mig.. eller sätta upp håret och klä på mig. Har en plan om oth med girlsen idag men får se vad de har för planer!
Skulle verkligen vilja ha båtarna närmare mig nu så att man bara kunde dra ut med den över dagen med kompisarna.. får väl söka mig till någon annan som har båt, haha!

Dagens outfit kommer upp strax! PUSS J

ohohohoh ahahahha, allvarligt talat

Blev somsagt kvällsdopp igår, väldigt skönt i vattnet trots att jag har blivit världens badkruka!!

Nu ska jag packa och snart tralla iväg till metavee för att klippa och färga hennes hår för hon ska på bröllop imorgon så nu gäller det att inte göra någon miss!!, hoppas det blir bra. Sen efter det hade vi planerat att åka iväg och bada, men vädret ville inte som vi idag så vi får se om det spricker upp lite mer kanske, så vi också får oss ett dopp!
Ikväll eller senare då kanske det blir volleyboll igen, känns som att det kommer bli sommarens heting. Volleyboll på kvällarna. Megakul

P&K Fridamariawiden

Kvällsbad och säsong 4 !

Blev ett kvällsdop för frida och lite killar. Jag följde bara med som sällskap ;) Nu ligger jag och käkar grillchips och kollar på 4e säsongen av oth! Lånaden nyss av beccis så nu blir det en lång natt. PUSS J

sondre stromfjord in my <3<3<3

Ligger i mitt rum och chillar med chips melon och godis! Och frida såklart, vi kollar på morgonsoffan, haha så sjukt bra!
Ikväll ska jag vara barnvakt till elsa och calle ett tag sen ska jag träffa tjejerna om det inte blir för sent. Frida vill bada ikväll igen, hmm får se hur de blir med de.

Har legat vid poolen och glassat hela dagen, stekhett så skönt med ett dopp ibland! :) Nu ska vi kika vidare på morgonsoffan, det här var dirket från oss The Slukes

Puss J/F


take only what you need from me

Var och badade och solade i Sandika igår med, så skönt och mysigt där. som en liten vik man badar i. Var och köpte ett till par skor också, men det är så dags för nya nu! Efter det gick vi till landbadet och kvällsbadade, helt plötsligt dyker det upp en som jobbar där! Alla kastade sig upp från poolen och det vara bara att kuta där ifrån om man ville ha livet in behåll.. sen gick vi till mig och chilla lite bara typ. En lugn och skön dag alltså, väldigt behövande också

Nu ska jag dra på mig snorkeln och simfötterna och hoppa över till Jennifer!
Puussar F


When it's over I can come alive

Precis efter att jag hade publicerat det förra inlägget så ringer bella och säger att de var på väg hit, vi gick på en promenad ute och sen till landbadet där de skulle nattbada. Jag stog över ikväll men nästa gång så! Sen så gick vi hem till lyan och chillade där. Kom vid 12 igen och har kollat på sista avsnittet av oth säsong 3 nu också, shit vilket slut. Nu ska jag kirra 4e säsongen imorgon förhoppningsvis. Borde sova nu för jag är bra trött men alltid nåt som håller mig vaken.. hehe. Jaja nu ska jag nog kolla runt lite och sen avsluta konversationerna på msn och sova, PUSS J


Nya högtalare!

Frida är hemma och klar om ca 30 min så jag bloggar så länge..
Jag har kollat runt ett tag nu på nya högtalare till datorn, så nu har jag hittat ett par som inte var så dyra och verkar vara bra. De har ju en baslåda med så jag hoppas på lite bas där också!

Här är dom!
Ska in till stan i veckan så då köper jag nog dom om de finns på lager, ska även beställa tid för färgning av mitt hår och köpa ett nytt leave in. Mitt är typ helt slut nu så det är lite panik nu, hehe.

När jag endå är igång så får ni en dagens outfit också, tagen uppifrån då jag ligger i min säng med webben, haha.

linne och högmidjeshorts ifrån hm!

nu ska jag äta glass, PUSS J

Väntar på fidooooo

Jag har varit vaken i ca 6 timmar och är redan trött igen.. Har iaf varit hos bella och badat ett tag idag och sen åkte vi hem till amanda och kollade på the notebook, kan vara den bästa filmen jag vet! Åhh så bra den är, har ni inte sett den så se den!
Har nyss beställt mat ikväll igen, hehe blev pizzan bella idag. Åt ju faktiskt sallad igår så ;) Nu skrev bella att vi skulle träffas vid ica, men jag tror jag väntar på fido så går jag med henne lite senare. Helvete, vad hände med texten? jag kom åt någon knapp och bam va stort det blev? kanske ändras när det publiceras? Jaja får inte tillbaks den vanliga så får vara såhär!

PUSS J


Helgen!

Har varit bloggpause här ser jag.. vi har haft fullt upp heeeela tiden så har ej hunnit blogga något alls !
Men jag kan dra allt som hänt lite snabbt.
I torsdags så gick jag hem till frida och hjälpte till att sätta lite häck plantor, sen drog vi hem till emelie och chillade dår hela kvällen.
På fredagen så vet jag inte vad jag gjorde på dagen? hehe sen drog vi iaf till vollybollplanen och kollade på när några spelade och sen blev det fest hos amanda, super! Sen sov jag kvar där och vi låg och snackade jättelänge så man var lite trött igår.
Igår lördag så vaknade jag hemma hos amanda och sen drog vi hit och solade och badade hela dagen. Det var den absoult roligaste sola / bada dagen jag har haft för vi hittade på en massa grejer att göra. Vi spelade ett vattenspel och snorklade runt i poolen, haha :D Sen beställde vi sallad med bella och gick hem till amanda igen och åt den där. Sen så kom emelie frida och linn också och då drog vi till vollybollplanen igen, spelade lite och mitt lag vann hela tiden även fast jag inte kände mig så delaktig, hehe. Sen gick vi hem till amanda igen och jag och bella bakade en kläddkaka som vi åt och sen dunkade vi lite music och linn bella emelie somnade! Så jag amanda och frida drog ut på en promenad. Träffade på sofie och frida som ville att vi skulle följa med på fest på björnvallen men vi tackade nej. Jag hade inte ens smink på mig och allt skulle bli så krånglit då. Så vi fortdsatte att bara ut och gå, sen gick jag och frida hem och amanda cyklade hem.


Jag

Amanda sötis!

Amanda tog kort på mig under vattnet, häftig bild!

Ja där har ni min helg! Fullt ös hela tiden så har inte hunnit med bloggis. Jag vaknade nyss så ska väl masa mig upp och sen vidare till bella tror jag! PUSS J


Hemma!

Nu är jag hemma igen, har hunnit äta middag och ska snart smita över till lyan och frida. Var så längesedan jag träffade henne nu och snacka om att det har hänt grejer när jag har varit borta, heh. Får väl se vad vi gör ikväll om vi stannar hemma eller går iväg frida? ;)

PUSS J

i like it, i like it, i la-la-la-la like it

Hann in till stan imorse, eller rättare sagt, hade en tid att passa så..
Det blev såklart lite små shopping också :)
jeans, t-shirt och en bh. Det var ju ganska så behövligt också kan jag ju säga.. :)
Men det är gryyymt mycket rea nu, eller det är 50-70% på mycket fast det bästa har ju såklart redan försvunnit..

Bubbs är påväg hem från Bollnäs, och anländer snart till Gaylunda igen :D Och jag har redan bestämmt att hon och jag ska umgås ikväll, så får vi se vad vi hittar på :) hihi

Just ja! Appropå nu att jag sitter och lyssnar på Promoe. Cyklade förbi en snubbe här omdagen när jag skulle till gymmet, kände igen dreads håret och vem var det inte? joo, Promoe snubben, först när jag cyklade till gymmet och sen när jag skulle hem. Det ni ;) haha

Pussar F


Jeans- Gina
t-shirt- Cubus
Bh- Cubus
(men det får ni ingen bild på, men
det är en söt vanlig vid med spets)


ursäkta det äckliga golvet som inte hunnit
gjorts om än, tydligen...

RSS 2.0