söndaggg

Mycket tankar i huvudet just nu, har kommit fram till att jag ska börja träna minst 3 gånger i veckan och äta nyttigare inför beach 2010. Sen är det mycket tankar som jag ej kan ta upp här, men allt löser väl sig tillslut.
Lovet har varit mycket bra, har hunnit med allt jag hade tänkt förutom att läsa engelska bok, suck ingen är förvånad. Precis när jag var klar med den första så kommer de med en ny, blä.

Pratade med linn idag om sommar och vår kläder, åh vad jag längtar till sommaren. Ska snart köpa mig en ny vårjacka, har en vanlig svart skinnjacka, en beige skepparkavaj och en svart tygjacka. Men nu ska en bikersjacka hit med, att inte förglömma även en jeans jacka!

Allt för mig , PUSS J

p.s om du amanda lamell läser detta så kolla din mobil! <3

winx club

Nyvaken, och trött som satan! Nickelodeon är på tv såklart, winx club yeeees. Alltid lika trevligt att vakna och mobilen ligger under kudden, inser att man smsat  i sömnen! Mindre trevligt när man insåg att det inte var "den rätta" personen. Eller hur man säger-.
Ska snart tagga iväg till lägenheten och röja undan det sista, sen är det match som gäller! Arlanda. hemma. Har inte så mycket mer från mig, pussis F


Bild från gårdagen

haha björn alltid lika sexig i sitt band


hej hallå bloggeeeen

Nu kööör vi igen, sista någonting-att-göra-sent-in-på-natten-dagen av lovet, alltså kör vi uNTZ UNTZ UNTZZ ikväll!!    vi hörs lovers Pussään    JFJFJFJFJFJF

tss

Började kvällen hos frida några stycken, sen vidare. Stryker att prata om kvällen tror jag, men det var bra! Kom hem vid 3 och somnade tungt halv 4.

Idag så ska jag kanske åka in till allians och kolla om alunda blir seriesegrare eller ej, beror väl på om frida har städat klart tills dess. Annars så taggar vi igen och får se vad kvällen erbjuder, sista kvällen på lovet måste sluta bra.
Jag har lite bilder ifrån igår men väljer att ej dela med mig av dem innan jag har kollat igenom, haha.

PUSS J

nu ee de fredaaaagsfiiix (?)

ja då är det fredag igen, fredagsmys?   He-he nej skulle inte tro det va, här kör vi tvärt-om-leken, jag menar, hallå det är slukarna vi snackar om, inga nybörjare här inte. music on top (y) g-g-g-greeat. aa inget mer från oss, kanske hörs senare. Later biatches Puss FJ



gammal från -09

super taggad



Nu är jag närmare än någonsin, skissat upp den jag ska göra nu :) nu ska jag bara skicka ett sms och säga att inget kan stoppa mig nu. hahah, aja vi får se hur det går. men här får ni iaf ett litet smakprov på ungefär hur den kommer att se ut. gjorde bara en snabb skiss, så självklart måste den få lite reparetioner här och där :) (tatuering alltså för er som inte förstod var det hela handlade om...)   Puss F

Här ser ni ju att stjärnorna tex inte ser ut som de ska eftersom
jag gjorde dom väldigt slarvigt, skulle ju bara kolla hur det
skulle se ut så :)

tråkig tröja fick lite kedjor

Hann bara lägga upp tyget på bordet innan jag insåg att jag inte hade nålar... då gick sy planen åt skogen. Istället så satt jag mig ner och slaktade ett halsband och tog kedjorna och fäste på en svart långärmad tröja. Blev helt okej, nu kan jag använda den fula tröjan igen, hehe.

Såhär såg kedjorna ut, det blev två stycken. Ni får en helkroppsbild senare när jag knäpper en outfitbild med tröjan, PUSS J

hemmafrun

Pust, nu har jag städat klart mitt rum. Känner mig riktigt duktig, dammade, dammsög och plockade, nu är det skinadne rent, hoho. Det tog fan flera timmar, eller jag sprang mellan datan och städandet så ja. Men nu är klockan 4 och jag börjarde 2, haha.
Nu ska jag börja klippa till lite tyg och se om jag hinner börja sy på min fodralklänning.. :) Visar er senare om det blev något gjort!

PUSS J


shopaholic

Medans frida städar så shoppar jag, härlig blandning vi fått till i en och samma blogg!
Hemma nu ifrån stan, skulle egentligen inte ha något alls. Det är oftast då det brister för mig, shopaholic. Jag hade helt klart shoppat klart för ett tag nu men nej idag blev det lite till, höhö.

En blazer, pumps, 2 nagellack, mera tyg (till en fodralklänning) och två par brillor med fönsterglas! Är nöjd med alla köp även fast typ inget var nödvändigt. Men jag är sån, ser jag något som jag vill ha så kan jag inte gå ut ifran affären utan det.. låter sjukt men jag har inga problem iaf! :D

Kanske langar in bilder senare, nu ska jag till amanda PUSS J


barnarbete

Hej hallå! Har nu själv tagit mig en rast, vaknade vid 11 imorse och satte på mig farsans 46or till tofflor och började städandet, har nog andats in medel tillräckligt nu, starkt som FAN. Har skurat igenom hela köket, så nu har jag kommit igång med mitt lilla arbete jag fick för att tjäna in några kosingar :) heeelt lugnt för mig! Har ju min vän spotify som spelar på för fullt, mitt sällskap för tillfället. Nej nu ska jag nog slänga i mig lite mat, kanske fortsätta, sen är det ju träning också somsagt!  Puss På ree //F


Mot stan

Nu ska jag och linn in till stan, först ner på gina för linn skulle köpa någon jacka. Sen drar vi till gränby och går där och shoppar istället, ska väl även äta om det finns tid (vi har ju så mycket pengar att spendera!!) hehe.

PUSS J

dear

TJOHO
Idag ska jag vara med min kära barndomsvänn Linn, var jättelängesedan så det ska bli riktigt kul! Får se vad vi hittar på, kanske kan lura med henne in till stan och gå på bio?
Nu ska jag sminka mig och sätta upp håret för hon är på väg hit nu och det tar max 5 min att gå så jag får skynda mig nu!

PUSS J

who let the dogs out

ja som ni säkert redan sett så har jennifer visst fått nått som slant till i skallen, men jaja kul för henne så länge det vara och det går bra för henne :)

älskar denna känsla just nu, flyttkartonger överallt i lägenheten. Nu är det inte långt kvar ¨, tihi :) kastar såklart det mesta, usch fyfan, vill ha nytt och fräsht nu!

Blir ett kort inlägg det här, ska snart på träning, inställd skivstång alltså blir det lite smålagsspel ist och den berömda myshörnan för förlorarna heeerligt    K&H F




Jennifer fixar

Mitt lilla projekt jag skrev om igår var att sy en egen klädkollektion! Jag har inga erfarenheter av att sy alls, har bara sytt på syslöjden i grundskolan. Men grejen är den att få göra något eget, INGEN annan har en exakt lika. Ja, jag syr inte för att jag ska bära kläderna (om de inte skulle bli jävligt snygga) utan bara för att det är kul att skapa :)

Idag åkte jag till stan med min mormor som är kung på att sy, hehe. Köpte ett tunika mönster som jag har gjort om till en stor t-shirt. Och ett klänningsmönster! Sen lite tyg och sånt med. 500:- spänn gick det på, oj det är absolut inget billigare att sy eget iaf.
Jag köpte den vibrerande mascaran med som jag älskar, julia har haft den ett bra tag och jag har bara inte kommit mig för att köpa den.

Mitt första mästerverk:

Är faktiskt nöjd den den, det var första plagget okej? Rosetten är också sydd av mig, lite tidskrävande men denna tröja tog 3h. Vad tycker ni? ska jag blogga och lägga ut bilder på sakerna jag gör? Det är ni som ska läsa men jag vill ju kunna kolla tillbaks när jag gjorde vad.
Imorrn ska jag börja sy en klänning, spännande.

PUSS J


nått bara

för er som vill se på extra modiga tjejer i högsta hugg med nålen!


seg söndag

Ja, gårdagskvällen drog ju frida igenom så jag skippar det!
Idag gick jag upp vid 10 för att få massage i en timme. Ajj, men så underbart skööönt. Sen har jag bara chillat hemma med godis och film, har inte haft någon ork att göra något alls, hehe.
Ikväll så ska jag hitta på något, blir nog mera filmmys med någon pärla till vänn.

Imorrn blir det tidig uppstigning 08.00, ska vara hos tandläkaren 09.00 och direkt efter så får jag hämtning och så drar jag in till stan, ska byta lite saker och sen också köpa en massa grejer till ett litet projekt. Vad det är får ni se senare :)

PUSS J


tillbaka igen yey

Lördag igår, planerna att dra till gimo på fest som var inbokad blev inställt, men som tur var hitta vi ett reserv ställe att gå till :)  alla brudar var först hemma hos mig för att komma igång lite och få in känslan he-he sen gick vi då vidare. Och där hände det grejer, fyfan, kan säga att iaf jag har jääävligt ont vid asset/ryggen, vad hände där?? Tycker inte vi går in så mycket mer. men allt var trevligt ja ni vet allt det där!;)

g-sunda i fredags med ewin på lite myskväll, träffa lite folk och åt åt åååååååååååååååt. tjockisaar

PUSS F


lördag morgon

Igårkväll så var linnea här och vi myste med snacks och cider, kollade på lets dance och solsidan! haha, solsidan är sjukt bra för er som inte har sett det.
Nu har jag precis klätt på mig och sminkat mig med en ny foundation.... skulle bara ha lite under ögonen så jag inte såg död ut men då blev det fläckigt så fick ha på i hela ansiktet och ja, nu ser jag helt fucked up ut. Haha, den var oljig och en konstig färg, stor diss på max factors foundation!
Nu så kom julia hit! vi ska åka till mormor och morfar och äta lunch där och så ska de lämna messi (deras katt) där i två veckor för de ska till åre imorrn i en vecka och sedan flytta i en vecka. Jag ska klippa julia och sanna när vi kommer dit med, kanske färgar julias kalufs med vi får se :)

p.s jag fick ett sms av frida för ett tag sedan, nu drar vi till miami, ja varför inte? sweet

PUSS J


Torsdag, dagen jobbig

åååh fy, har nu skickat in min svenska bokrecension, äntligen! och nu sitter jag och jobbar på månader-försena-bokrecensionen fast nu engelsk version. Inte det roligaste, och jag läste ut den för någon vecka sedan, och jag har redan glömt bort nöstan allt! Hur jag ska lösa det här vet jag inte, ringer väl ett och annat samtal till min kära kollega och även staketet bredvid Suncis! :) och imorgon har vi matte prov! shit den här veckan har fan varit full hela tiden! Man blir lat i våran linje.. He-he oups

HÖRRNI, IMORGON ÄR DET LOV, tummen upp för det (y)

Imorgon ska jag till ewin på först myskväll, som kanske leder ut i natten. lördag är p-p-party. söndag är vilodagen, kanske börjar städa ur lägenheten. Puss på det F

pluggis.se

Igår vid 23 tiden så fick jag ett ryck och gjorde en bokrecension, det resulterade i en övertrött tjej idag som bara flumma runt, kul för frida iaf!
Nu är jag äntligen av med den, riktigt skönt! och nu sitter jag och ska snaaart börja på den engelska bokrecensionen med, om jag hinner så ska jag svara på en massa sv frågor med, shit har jag ens tid att sitta och skriva för er? NEJ. Men jag gör det endå, hehe.
Klippte nyss min brur och ja helt okej blev det :)
Får se om jag hinner med lite shopping imorrn efter skolan, skulle vara nice med ett par nya skor kanske? vi får se vad jag finner!

Imorrn är sista dagen sen är det LOV, så jävla skönt. Min helg är nu uppbokad också,
fredag: skola, gym, linnea
lördag: julia, klippa s+j, fest
söndag: barnvakt, massage



PUSS J

news

Har ju inte orkat fota de jag har köpt på senaste månaderna, men jaja jag handlade lite idag efter skolan som ni kan få se iaf.

kostade på mig 2 nya ögonskuggor av ett BRA märke, TRUCCO. var less på h&ms skuggor som man blinkar bort på 1 minut. även nya borstar!

cardiganen ifrån bubbelroom!

min första tröja med axelvaddar, snyggt.

en lång t-shirt, jag var tvungen att köpa den när det stod "the history of red lips"!

Annars så har vi haft matteprov idag.. får se hur det gick på fredag. Det var de enda vi hade idag så det är skönt. Nu är det bara två dagar kvar innan det äntligen är looov. Sen startar vi med en soft vecka, har svprov på tisdagen och sen får vi åka hem och på onsdagen så är vi lediga!

Jag har inga spikade planer inför helgen förutom att vara med linnea på fredag, på lördagen så blir det nog fest!
PUSS J

gäddhäng

Godmorron godmorgon! Ska snart dra vidare to the school, älskar dom här dagarna, superskön sovmorgon börjar 11.40 :) en lektion, sen hem igen! Och nu på morgonen kom jag på att vi har visst prov idag? :o ouups

Jag har sån fruktavsvärt träningsvärk i "gäddhänget" och magen. Har inget att bjuda på just nu så, See ya bitches PussF

paket

Pappa hämtade hem ett paket idag ifrån posten och där i låg det en grå cardigan med smyckade framaxlar (paljetter) och ett par träningsbyxor ifrån blondinbellas collektion classified!
Båda plaggen passade mycket bra! Byxorna sitter tajta men endå inte så tajta, de sitter som ett par leggings. Underbart sköna iaf! Cardiganen var också fin tycker jag, ni får en bild på den så ska ni få se båda bättre imorrn.

jag sitter här i mörkret som ni ser så bilden blev väldigt mörk, ni får bättre bild imorrn!

PUSS J

monday

Hemma igen då, helgen var myyycket bra! Skulle ju få träffa adams tjej i söndags men vi blev kvar hemma och kollade på beck, jaja vi ses ju snart igen!
Tomt att somna själv igår, var så mysigt att sova i dubbeln med linnea <3

Endast en vecka kvar i skolan nu innan lov, NICE. Imorrn är det apu och på onsdag så har jag en fet sovmorgon, awsome. Ska klämma in två gympass denna vecka med om jag hinner! Har ganska mycket i skolan men skönt att ha samprovet ur vägen iaf.

Nu är pappa och hämtar mitt paket på posten ifrån bubbelroom, spännande och se om allt passar :)


snutt bloggar innan tranan!

jag bloggar efter tranan, haha tröttis där!

PUSS J

It’s the little things that makes life big

Alla hjärtans dag. Blir bjuden på något sött och gulligt, men somsagt så är man bra dum ibland och tackar nej. Menmen dagen kommer ju somsagt nästa år igen.

Gårdagen spenderades hemma, alldeles för trött för att komma upp på benen. Och jag har ätit alldeles för mycket idag, semla, gele hjärtan. och fyyyy, magont som INI!!! Imorgon är det skola igen, ändå en lättnad att sam provet är avklarat. pust. men sen hur det gick, tar jag helst inte upp här :)

Nu ska jag nog gå och duscha och sen sätta på mig myskläderna. Pussis F

söndag

Hejhopp!
Gårdagen var mysig, jag och linnea tog en promenad till dollar där vi shoppade lite, nagellack, smycken, hårprodukter och godis. Sjukt billigt så man bara slänger i massa saker i korgen. Får se om jag kanske visar lite senare!

Sen när vi kom hem så kollade vi på en wallanderfilm i sängen, åh jag kommer sakna dubbelsängen med snuttis här! Sen var det middag och massa prat. Efter det så blev det efterrätt framför melodifestivalen där jag och linnea fick ett skrattanfall när vi såg att det var en kille som var med och dansade i bidrag nr 8, skit kul! sen blev vi inte mindre fnissiga av att farmor satt och sa hur ful hon tyckte att han som sjöng i orsas spelmänn var, som ett ägg sa hon att han såg ut, haha.
Sen kollade vi lite till på tv och sen gick vi upp och la oss i sängen och snackade oss till sömns.

Nu har vi precis duschat och ska snart äta lunch, sen får vi se om vi kanske skulle gå till adam, gustav och sara en stund :) vårat tåg går 18.11 så vi är hemma vid 20.00 i uppsala.

Om jag inte skiver mera nu så skriver jag på tåget!


på promenix!

i sommras i stugan!


PUSS J

Lördag

Gårdagen blev värkligen lyckad! Vi drog dit och spanade in stället sen så dansade vi tills benen inte ville bära längre! Några välbekanta ansikten och så träffade vi på adam med, får se om vi träffar han något mera idag. Annars så ska vi väl kanske dra oss till stan och shoppa eller nåt :)

Nu sitter vi i soffan utanför vårat rum och kollar på tv och bloggar, men vi hörs senare! :*


våran säng :)

spegelbild ofc! innan tranan igår

släng er i väggen ni som säger att ni bjuder på er själva via en suddig osminkad bild, HÄR HAR VI ÄKTA BJUDA PÅ SIG SJÄLV BILDER!

PUSS J

make up

Nu håller vi på att fixa och förfesta! läpparna växer och vi blir snyggare för varje sekund, mjao.
Kläderna och en del smink är på, nu ska det sista fixas och sen vid halv 10 / 10 drar vi till tranan. Det öppnar 21 men vem vill vara där och "hänga på låset?" nejtack.
Måste bara säga att vi har det redan toppen och vårat rum är awsome.
p.s min farmor har en ipod touch, modern farmor jag har! haha.


har sminkat ögonen lite mera idag med skuggor!

PUSS J

Bränner

Fredag! Ska in på bio och med the girls, även vi so är gotlands gänget :) förutom jennifer som åker till Bollnäs idag, kommer sakna henne, bruttan<3  Vi ska iaf kolla på Farsan ikväll, den ska tydligen vara jätte bra enligt recensionerna :) sen får vi se vad det blir senare ikväll, kanske åker någonstans och myser lite extra? vi får se vad jag känner för just då ;) Men jag är ruuuskigt taggad för lite extra ikväll, typ festa natten lång så man kommer hem så sent att det är lönlöst att ens gå coh lägga sig. men det finns ett problem, jag har match imorgon :( se det funkar nog inte ikväll..

Varför har jag drömt flera nätter irad nu, att mina tvillingbarn blir mördade? Jag har alltid velat ha tvillingar och nu drömmer jag hela tiden om dom, två små flickor. Jag väntar på er tjejer, men det är några år kvar till det hoppas jag. 

Om du ändå kunde läsa mina tankar när jag ser dig, det skulle inte vara jobbigt längre då, så jag skulle slippa behöva öppna munnen och berätta allt istället och fråga det jag vill veta.
Om vi ändå kunde prata genom tankarna.

PUSS F


on the train

Nu har vi suttit på tåget ett tag, det gick vid 14! Vi ska vara framme vid 16 ungefär men har redan stått still i några minuter så vi får se när vi kommer fram :)

Vi har ätit lite, knäppt en massa kort och nu sitter vi och nöter spotify! vad vi lyssnar på får ni ej veta :D haha.

Sjukt taggad på kvällen nu, jag uppdaterar er mera sen när vi är framme/närmar oss!


skagenmacka och loka blev det!

taggadebrudar.se

PUSS J

 


ready to go

Nu har jag precis målat naglarna och kladdat nagellack på kameralinsen, hur lyckas man?
Pluggade ytterst lite idag, blev det 7 min tror jag? haha, läste igenom frågorna och hoppas på det bästa imorrn nu!
Packade "klart" har stängt den stora väskan men det kommer ju alltid till något mera på morgonen.. vet inte hur det ska gå med rull väska i snön? kommer se ut som en bortkommen flicka med all packning haha.
Vi är framme vid 4 imorrn och då åker vi till huset och packar upp och äter, sen blir det fix och party!


morgondagens outfit i smycken och tröja!

väskorna

jag kommer sakna en vänn vid namnet frida över helgen

PUSS J


stress

Dagen har varit bra! Jag och frida drog ner på stan på hålan och käkade lunch där, sen shoppade jag lite med. Glasses (nya slukartrenden OFC) frida köpte lika eftersom att det var ett par ur slukarnas kollektion! Bodybutter, örhängen och en ring.
Sen badade vi på fyrishov med, ganska kallt i vattnet men det funkade. Eller badade gjorde vi inte, vi simmade konstant i en timme och ja det var ganska jobbigt. Nästa vecka så ska vi göra det igen i en hel timme fast med kläder!? jaja, det löser sig väl de med. Jag har egentligen ingen tid alls till datorn just nu eftersom att det är väldigt mycket i skolan som trycker på, inte minst ett svårt sam prov som vi ska ha imorrn. Men jag intalar migsjälv att jag redan kan tillräckligt så det ska gå bra, haha vi får se imorrn då.
Får även stressa igenom provet eftersom att jag ska med ett tåg till bollnäs 13.57! kommer bli underbart, en helg med bara massa JL <3

jag vill träffa dig, eller egentligen inte men jag har längtat efter dig lite M

Får se om jag uppdaterar er när vi sitter på tåget kanske , nu ska jag plugga och PACKA, fan det hade jag helt glömt bort, åh jag hatar att packa när man inte vet vad man ska ta med sig. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på tranan imorrn heller... jaja PUSS J


onsdag

Frida har bloggat på här och det gillar vi!
Idag är jag hemma och är sjuk, känns som att jag blir det en gång i veckan :o ont i huvudet och kramper under bröstkorgen, ajj. Detta gör så att jag heller inte kan ta vara på dagen och göra något nyttigt såsom att läsa ut min engelska bok, börja läsa min svenska bok och plugga ihjäl mig till samprovet på fredag. Oj glömde nästan, mattehemprovet med! Får se om jag kanske orkar läsa lite iaf.
Annars har jag inget att säga till er, räknar ner till helgen som kommer bli awsome. Kollade precis på dagens AA avsnitt och ja, hihi jag kanske inte ska avslöja ngt här för er som ej har sett?
Ni får lite bilder ifrån sommaren !




parodi på två bloggare, ser ni vilka?


kom en vinterbild också! jag har inte åkt skidor alls iår :(
på bilden: emelie, jag och linn

PUSS J

Will you be my valetine?

På söndag är det Alla hjärtans dag. Hur ska man fira det då? hm, bli bjuden på en tre-rätters middag, få 10 röda rosor och sen övernatta på en herrgård? ja det skulle inte vara helt fel kan jag ju säga, men det kan jag nog bara drömma om just nu!

Fick åka hem efter lunchen idag från praktiken, det har varit så himla lugnt den senaste tiden så det blir bara så mycket folk som går omkring så därför fick jag då åka hem istället. ja inte gjorde det mig någonting iaf! :) Då fick jag ju mer tid till samhälls-pluggandet, he-he, vilket jag ändå inte spenderade på det minsta. Så ikväll slipper jag åka direkt från stan till gimo på träning, mycket skönare att hinna vara hemma innan. Så nästa gång ska vi prata om jag ska få vara där några timmar mindre eller så.    PUSS F

PS. JAG HAR SÅN JÄ**A TRÄNINGSVÄRK SÅ DET ÄR INTE SANT!!!
 "Tyck synd om mig nu"

go'natt

Idag i skolan så fick jennifer och jag klippa varandra, eftersom bådas hår var ganska så slitet! Sen fick jag nån helt impuls grej igen, sånt där jag kan få för mig ibland att jag måste göra något nytt och det är på direkten, så klippte jag lugg. känns lite ovant men vänjer mig nog snart, har ju haft det förr så att ee. Sen så har även min beställning kommit!!! överlycklig!! sommarn är påväg, det kosta vad det kosta vill, men den är helt klart värd det, tror jag(?)  aja, det här få bli ett kort inlägg, för nu ska jag sova. Upp imorgon på praktik. PUSS F

allt kan inte vara seriöst här i livet

aa-oooo, sexyboy

Nu har jag kommit hem, var först hem till jossan med brudarna och snacka gotland. Måste bara hitta en stuga nu så är det som klarrtt sen!" :)  Begav oss sen vidare mt östhammar för att lira lite, vinst med 8-5? tror jag det stod när slutsignalen gick. good work girls.  Fick vara back idag, gick gallant första halvlek, sen gick det inte sådär jätte bra kan jag påstå. fyfaan. aja.

Skulle åkt på 20årsfest x2 ikväll, men det blir somsagt inget, lite surt sådär, jag som var helt söndertaggad till allt :( Får se om man hittar något annat att spendera sin lördagskväll på :) pussisen F


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, gick till jossie där vi skulle boka gotland men det blev inte riktigt så. Stugan vi skulle ha fanns inte den veckan vi ville åka så nu måste vi hitta en ny stuga! Men det går nog bra, finns ju hur mycket som helst.
När jag kom hem så drog jag och mamma iväg till thuns för att köpa några ljuslyktor typ, jag hittade inget förutom en träningströja.
Nu ska jag bjuda er på lite bilder ifrån igår!

Frida jag och mimmi drog till ica mellan svenskan och engelskan eftersom att vi skulle ha teaparty på engelskan. Vi köpte en MASSA fika!

mimmi fikar loss på sam lektionen!

frida likaså!

Sen gick jag och mötte upp mamma på stan, hittade denna söting, rosett=must have, hehe. Men den fanns tyvärr inte i min storlek, denna var för kort i armarna så ska kolla igen på måndag!

Annars så fick jag med mig en tröja, en cardigan, ring, armband och strumpor hem. Och nej jag orkar faktiskt inte fota ALLT jag köper, har kommit så långt efter med det så det skulle bli för jobbigt att titta på. Men jag kan skriva om jag har på mig ngt nytt vart det är ifrån osv.

PUSS J


10

uppe tidigt, nu ska jag och frida gå till jossie och planera gottlandsresan! PUSS J

Dagens outfit bild? ja varför inte.

bokat!

Nu håller jag på att måla mina naglar med ett nytt lack, ha köpt mycket nya färger till våren nu och 2 till ska med hem imorrn!
Nyss bokade jag och snutt våran resa till bollnäs, kom undan billigt med en tur och retur på runt tusenlappen :) Ska ta ledigt sista lektionen på fredagen och sen drar vi upp, blir nog tranan på kvällen med när vi är framme, mjao på den.
Gotland är nästan spikat nu också, kommer bli underbart, har redan börjat shoppa inför resan med frida ;) Ska boka och planera datum på lördag.
Här kommer lite sköna pics:


en vanlig syn på samhällslektionerna på fredagar..

frida var så trött så hon tog med sig matteboken till sam lektionen.. haha sött

imorgon blir det shopping, gym och mys med julia, sover över hos damen med.
PUSS J


you had a good girl but didn't know how to treat her


Oj, Nu börjar det bli riiktigt krisigt här alltså, i värsta fall så får Suncis rycka in och rädda mig! haha

Men nu till en annan sak: GOTLAND POJKAR OCH FLICKOR, DAMER OCH HERRAR!! Fyfaan säger jag bara, nu ska jag bara leta efter den perfekta mysdressen att ha på sig dom dagar det kan kännas som bäst, och snart kommer min keeeeepa, som kommer slå allas sommar-outfits. Kommer som en storm och dundrar ner alla. Kommer sittta pöörfect.
Nu vill jag bara flytta x2. Ner och upp. Ner en trappa och bara göra om överallt, och in till stan med pappa, samma sak där :) + en liten doggie så är allt som uppfyllt;) hi-hi

Nu vill jag bara ha mitt "jobb", som kommer dra in storslantarna;) he-he. sen ska jag väl ut och leta sommarjobb någon dag här framöver :)  PUSSISEN /F

Saknar det som kallas utomlands


get out of my face

Jag är då bra på att ställa till det för mig själv, försäker rätta till allt nu, men det ni! det kommer bli en låång resa! Haha ändå ganska kul :D
 PUSS PUSS FFF


RSS 2.0