somliga går med trasiga skor

HUVUDVÄRK. Har just varit hos den underbara lilla solstrålen, han är så söt, 1år så han pratar på för fullt om allt hela tiden. Men trots det hur underbar han är så ger det mig en fruktansvärd huvudvärk. Ska snart gå och lägga mig så jag vaknar lite piggare och fräshare imorgon då det är en väldigt speciell dag :) Jennifer fyller 16 år och jag ska klippa och slinga mig, den här gången hela håret TACK!


GODNATT


LYCKLIG

jag måste nog vara en av de mest lyckligaste människorna just nu, m <3

Dagen har varit bra, jag har rullat en hel permanent i skolan och pluggat när jag kom hem. Jag var även till Elsa och Calle, så söta båda två!
Orkar inte alls blogga just nu men imorrn så fyller även jag 16år så det hoppas jag att ni kommer ihåg ni små läsare!
Får se om jag slänger in ett inlägg imorrnkväll, annars har jag nog fullt upp med gäster/mat/tårta/presenter osv. :D

PUSS J


LYCKLIG

jag måste nog vara en av de mest lyckligaste människorna just nu, m <3

Dagen har varit bra, jag har rullat en hel permanent i skolan och pluggat när jag kom hem. Jag var även till Elsa och Calle, så söta båda två!
Orkar inte alls blogga just nu men imorrn så fyller även jag 16år så det hoppas jag att ni kommer ihåg ni små läsare!
Får se om jag slänger in ett inlägg imorrnkväll, annars har jag nog fullt upp med gäster/mat/tårta/presenter osv. :D

PUSS J


tjenis peniug

hello ala fina människor där ute, (finsak dialekt) !!
jossie hälsar och vi är glaaaaaada människor här, kom hit och joina oss om vi har luste kvar... RUMPPAAAAA

jenniferrr

Ligger nu och lyssnar på musik, är tagg till kvällen. Får se vad det blir men hoppas på fridas och min plan ;)
Igår så vaccinerade jag mig mot svinis och hjälp så ont jag har i armen nu.. men det går väl över. Blev iaf inte sjuk av den!
Skulle bara uppdatera er om min tillvaro, imorrn så ska jag kränga ost på en julmarknad med jossan så det får väl inte bli alltför sent ikväll antar jag.

synd att vissa människor inte inser sitt bästa. WEY NU KÖR VI PUSS J


galen bild på bellie och moi, inte serigösa !


Det är ingen Jul utan snö

Har varit och tömt mina armar på blod nyss, så får jag svar imorgon kanske. Det som beskymrar mig mest just nu är att vädret är som våren, dety är inte ens nära vinter här. Det känns bara så fel när alla pyntar så fint med julesaker när det inte finns någon snö och det är + grader. Det här är Sverige! Det ska vara snö nu! Tänk när vi är gamla och berättar för de yngre genrationera att när vi var små så fanns det något som hette snö, och dom har inte en aning om vad det är vi sitter och gaggar om. Värt att tänka på? Jag personligen tycker iaf att det är hemskt!
Men nu ska jag inte sitta här och bara vara så tråkig som det går att vara:P

Fick lite pengar igår av pappa så imorgon efter skolan ska jag shoppa underkläder! :D Skulle helst vilja köpa den där perfekta klänningen men först kankse jag ska använda alla mina som jag har först, många har ju bara fått hänga där som mina fina prydnader.

keep it going louder

Skrev igår mitt livs längtsa blogginlägg eveeeer. MEN, det publicerades inte fast det stod att det hade gjort det och, ja, nu är det borta, gone. Tänker inte ens försöka mig på att få igång mina fingrar att glöda över datan. Imorgon ska jag ner till vårdcentralen och ta nya prover, sen hem, vem vet, sova lite kanske och förbereda mig för att komma till skolan på fredag efter nästan 2 veckor?

Är hemma hos pappa nu, vilket betyder luuugnt och skönt. Kanske har han äntligen hittat en lägenhet i stan, alltså kan jag köpa en hund då och det nya livet knackar på. Alunda.. Stället där det pratas, och då är inget av det sanning, utan skitsnack. Ska jag vara ärlig kan jag säga att det ska bli jäävligt skönt faktsikt. Det är många som tycker det är jobbigt med att ha skilda föräldrar, vilket jag fullt respekterar. Men jag har gått över det stadiet.  Det jag ville säga var bara, jag älskar att vara skilsmässobarn. = Mer av allt.


hela världen är så underbar när man är korkad, tom och glad!

Igår så skrev jag ut en massa bilder ifrån datorn via min fotoskrivare för att minnas och dokumentera lite, har ej bestämmt mig än om jag vill ha de i ett album eller sätta upp på väggen, hmm vi får se.
Skoldagen var väl helt okej, har gjort en av fem permanenter nu. Den 7:e dec så ska jag klippa beccis i skolan, wiie jag längtar!
Sitter och äter alldeles för mycket godis medans jag funderar på hur jag ska göra med mitt hår.. jag funderar på att slinga det, vad tycker ni? något i den här stilen nu till vintern kanske?

detta som en grund med massa ljusa slingor i kanske?

+ fidoo kommer till skolan på fredag och jag saknar henne mega mycket! har inte träffat tokan på 1 vecka och en dag, shiit. jag som annars alltid är med henne MINST 5/7 dagar i veckan.. jaja en dag till sen så kommer hon tillbaks :*

p.s klaga inte om jag glömmer bort stor bokstav osv för i min förra blogg så skrev jag aldrig stor bokstav för jag tyckte att det var fult.. och det sitter i för jag glömmer bort det typ 4/5 inlägg men aja ni får stå ut helt enkelt! (dock så är det ej så när jag skriver i word dokument, då kommer det automatiskt, intresseklubben anntecknar I know men nu vet ni)

PUSS J


shuu

Skoldagen var chill, vi slutade 12.05! då drog jag och Ebba ner på stan, hon skulle köpa ett par skor och jag skulle kolla efter en julklapp och ett par jeans. Men nepp, inget av de jag skulle ha fanns. Sen så blev det lite shopping med mamma och då hittade jag lite mera, ett par skor (a) ett par jeans, en julklapp till jonathan, till johan och födelsedagspresent till julia! kan ej skriva vad det var eftersom att hon läser ;) kollade även ut en vit/röd rutig skjorta typ, fast min strl var slut. sammetleggingsarna fanns heller inte i min strl, aja fyller ju år snart och sen så kommer det väl in mera senare i butikerna :)
Hade provet idag med, får se hur det gick sen (kändes inge bra men jag vet inte).
Nu längtar jag tills helgen då jag får träffa jossan <3 och det blir julmarknad och lite shopping. Btw, jag drack den första koppen glögg igår! och det var riktigt gott. Nu ska jag kolla på tv, vad är det för något som går ikväll?


Mörk webbcam bild men ja, där är iaf de nya skorna.

3st remmar med detaljer på, dock har jag redan gjort om dem lite. Den översta remmen har 2 "rader" med pärlor, och den översta är lila pärlor typ och de klippte jag bort, så svårt att matcha till det och skorna blev mycket finare när de försvann! gäller att vara pysslig och ha öga för vad man kan göra för att få de snyggare ;)

PUSS J


måndag

hejhopp!
idag sög skolan till en början, jag var så trött och hantverkstimmen gick inte alls bra, usch. sen vid 3 så var det modevisning som jag och frida lindberg gick på. det var faktiskt sjukt kul, och det "bästa" av allt var att när man gick in så fick man en lapp där det stog ett nummer på och så fick man 10% på holmlunds. jag fick nr:163. sen skulle de lotta ut två goodiebags ifrån holmlunds och innan så viskar jag till frida: jag är säker på att det blir jag :s och vem blev det då? jo, 163! hahaha, men det var kul :)
så direkt efter så drog jag och frida ner på stan och skulle hämta ut goodiebagen ifrån holmlunds och sedan käka på donken.

i påsen så låg det:

svea godis, wezc kitt

wezc bok. I den fanns det 4 pennor och ett sudd i samma märke!

sen var det en tidning och nån rabatt med!

nu ska jag beställa en almanacka! dock utan foton tror jag.. kanske tröttnar på bilderna.

OOOPS, måste verkligen ta tag i samhällskunskapen med! har prov imorgon bitti, det hade jag glömt bort, sen: PLUGGA

KISSES J

håll koll

nu har jag bestämmt mig för att beställa en almanacka! och inte en tråkig ifrån någon random affär utan en personlig med foton osv. har kollat vad det kommer att kosta och det blir 299:- helt klart värt de! kommer bild på den när jag bestället den.
här är bilder som jag skulle vilja sätta i den för att minnas:

ja.. bara kolla datumet så gammal bilden är! SÖTT

johanna under en skoljogg!

knutmasso för 2 år sedan, fick pris för bästa utklädnad bland ungdommar 2000:-


min dåvarande bästavänn fyllde år!

jag i trysil

jag och frida innan vi åkte till 9:ans avslutning!

precis fått betygen

jag och frida, små vi var =)


jag på våran ö, midsommar var det tillockmed!

jag och julia galna som vi är! (på kvällen så vart det lite slänga-sig-på-marken och då gick mina leggings som jag har på bilden sönder, snyft. men jag har inte gett upp dem endå!)


jossan, johanna och jag i sommras!

haha, min och linneas hand!

johanna och jag trötta efter en lång dag på klipporna, tar igen oss på en resturang!

en sjukt pinsam sak hände inne i glassbaren den dagen, tänker inte ens nämna det!

vi reser tältet som blev vårat boende för nån dryg vecka några mil hemifrån

johanna och jag i solnedgången

snutt och jag

trysil-ragg

jossan och jag i öre

johanna och jossan i väntan på färjan pluto!

johanna skjutsar mig i en barnstol en sommarnatt

johanna och jag

blev mycket bilder ifrån gräsö, kameraälskande tjejer!

PUSS J


min helg

fredag 20/11: var i skola som vanligt och trodde aldrig att dagen skulle ta slut, kändes som att samhällskunskapen höll på ett år. efter den upp i lägenheten och åt godis och lite mellanmål. sen vidare ner på stan där lars bjöd mig och julia på middag, tack! och sen slutligen till new moon, finner inga ord. helt underbart bra bio!
vid 9 tog vi bussen hem och kom hem till en busig katt! julia (kusin), johan (kusin), sanna (moster) har sovit här hela helgen och då tog de med sig sin kisse, lilla messi. så söt! så nu kanske jag kan övertala mamma att skaffa katt :) messi sov uppe mellan mamma och pappa båda nätterna, hihi så sött.

lördag 21/11: vaknade brevid julia och vi tog tag i oss själva och fixade oss. sen kom våra mammor hem och vi fick skjuts till mormor och morfar där det skulle vara fest för morfar som fyllde 70år!
när vi var där innan allt folk hade kommit så gav vi våran present till morfar som han blev så glad över och jag som har så nära till tårar blev då rörd. och så fick vi alla barn och barnbarn en present av morfar, pengar. tusen tack, jag tror ingen anade att vi skulle få något när det var han som fyllde.
sen kom allt folk och festen höll i sig bra länge! den började 16.00 och folket började åka hem 01.00. hel lyckad kväll för världens bästa morfar! <3

söndag 22/11: grattis morfar! han fyller ju år idag så alla stog och sjöng för han vid tolvslaget igår till idag.
julia och alla åkte hem för ett tag sedan och jag har kollat på andra avenyn, orkar inte ta tag i samhällen just nu, har gjort matteprovet och tycker de räcker för idag ;) ska snart till mormor och morfar igen för att hämta lite saker ifrån igår och äta tårta igen!

min helg har bara flugit iväg! men haft väldigt kul :)
nu väntar en ny skolvecka, imorrn så får jag förhoppningsvis lite sovmorgon iaf för jag ska ta vaccinet och det öppnar inte förrens 10. frida kommer inte på hela denna vecka heller, suck, saknar ju tösen min i skolan! tur att ebba går i klassen och livar upp!

här kommer lite bilder ifrån helgen:

katten messi! (hon gick och strök mot gula blommor så hon blev helt gulfläckig! haha)

julia och jag. jag vet att jag gör någon konstig min men lev med det!

hinner ej lägga ut flera just nu, kanske kommer flera sen!

PUSS J



ÅH NEJ

Halsfluss.. KUUL!  ååh vaknade imorse och kunde inte öppna munnen, alltså inget prat. men till slut kunde jag få ut några ord. Vilket betydde att vara hemma! Men under dagen så visade sig det är det är halsfluss som har kryp fram. kul? nej inte ett fucking jävla minsta!
Men som tur är har jag en snäll bror som åkte och handla alla möjliga olika sorters halstabletter :)
// freeeds

äntligen!

Fick mina klänningar igår från nelly som jag hade beställt! Lite ledsen bara att den andra klänningen inte alls såg ut som jag hade förväntat mig, menmen, den kommer nog till användning någon gång.
Nu är det dags för lite varm oboy och sen ska jag på en redig dejt med john blund. godnatt





skolan

aatja! sitter just nu i skolan, har precis ätit jennifers rekomedationsmat! FIL! Det blir lätt så när allt annat ser ut som mosad hundmat..

Ska ha estetisk verksamhet nu och sen är hantverksorientering?. Aja nu kommer skrattfia-pia och carolin. Byyebye


hejhopp

nu har jag precis käkat middag, blev hämtmat. jag tog en grekisksallad, mums. ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer egentligen, skulle vara med amanda och ida men ida backa ur för hon kunde inte och amanda kommer hem vid 9 så vi får se. men jag tror att jag och amanda skulle vara iaf, det återstår och se, men nu har jag väldigt tråkigt så tänkte göra ett handsmycke, lårsmycke och skosmycke. får se om jag visar upp det i denna blogg eller i bjl bloggen ;) handlade även lite igår i stan som jag tänkte visa men det känns mera roligt att visa upp i den andra bloggen som har design, hehe.

ni kan nu även följa mig och mina vänninor i en ytterst serigös blogg: bjlpinglorna.blogg.se

PUSS J

What happens in vegas

nu är den aktiva bloggaren tillbaks förhoppningsvis!
har haft det lite tungt nu på sistonde och inte alls känt lust till att blogga, men vet nu att allt måste fortsätta som vanligt om det ska kännas bättre.
snart kommer mina efterlängtade flickor bella och linn hit och joinar mig, det blir väl en massa snack, film och myys. kan lova en massa smaskiga bilder sen också, ska vara flitig med kameran.


har lånat en massa filmer av mammas kompis, här är den som jag vil se ikväll. hoppas nu att flickorna också vill se den ;) det är alltså what happens in vegas med cameron och ashton, har sett den på bio för något år sedan och tyckte att det var sjukt rolig så nu blir det onsdagsmys!

PUSSEN

freeeds här!

Är det inte någon mer än jag som saknar FCZ?! haha kom på det på bussen, skratta så magen drog när man såg dom springa som uta bara helvete med kyckling stilen, eller varför inte när dom satte på benskydden ovanför strumporna?!  haha aja det var bara det jag ville säga om den saken.

Hade sovmorgon idag till efter lunch vilket brtydde bara 2 lektioner, vääldigt skönt om man får säga så. sen hem o käka lite, såg något spöke i spegeln, kom på mig själv. Men nu är det åtgärdart :)


jennis bloggar låångt? :o

längesedan vi kommunicerade sist jag och bloggen, aja här är jag iaf!

jaani, jag har väl hunnit shoppat en hel del sen sist antar jag.. en halsduk, 2 par vantar, nya converse, tröja, smink, ipod stuffs och massa onyttigheter. ajfan, där rök det dära med att vara duktig och sluta. nu ska jag iaf skärpa mig och dra ner på onyttigheterna, MEN IMORRN HAR VI MATTE!!! hahah, då får jag och frida äta hur mycket gott vi vill utan att känna oss dumma. det är en slags överlevnadsgrej vetni. ni får följa mig hur det går med detta "löfte" nudå ;)

sov hos julia igår till idag och hade supermysigt! alltid lika med den damen, + att hon fick skippa sin sovmorgon idag för att jag började tidigare än henne.
hehe, men jag GICK till skolan och det tog 3min? haha, sjukt nice och det var länge sedan man gick till skolan nu. det var mysigt att gå till och från oland för då snackade jag alltid av mig. beccis kom och hämtade mig, vi fortsatte till frida och sedan ner till korset för att möta linn och bella.. gamla tider nu. men ack så mycket bättre fyris är!

klippte även pappa idag och ska klippa bror imorrn (hjälp, känns som att han har lite högre krav att det ska bli bra än pappa lixom) och sen mammas kompis med. money honey känner jag just nu, är liite ekonomiskt oberoende just nu, inte för att överdriva men jag fyller år om mindre än 1 månad och ska försöka att inte shoppa så mycket förrens efter det, och sen så är det folk som är skyldiga mig sammanlagt 500:-. så ja det går bra nu på den fronten.

oj, nu blev det ett långt och jobbig inlägg. men glöm inte att ni läsare är väldigt duktiga som klickar er in här varje dag flera gånger även fast våran update suger saltröv. puss på ER

det du sagt, någon gång kommer det fram

Sitter just nu hemma hos ewin, har blivit bjuden på popcorn och saft, kurdisk pirog och vattenpipa. Förmodligen så ska vi snart baka kladdkaka! och kollar på någon rån-film, då de rymmer med helikopter, slog på hjärnan och kom på att det kanske var där helikopter rånarna fick insperitation ifrån! läskigt.

Imorgon är det derby match mot östhammar, blir det som sist, då ger jag fan upp! jennifer och jag har ju våra "små" planer ihop :) riktigt taggad faktisk även fast jag är ograciös som jag är. hm

det är minnena vi lever på


det var sommar, det var galet, det var bra!

det var dop och ferre med linn!

denna bild talar för sig själv. HJÄLP. jag slutar aldrig skratta när jag tittar på bilden eller videon!

det var ett regnigt men förjävla härligt drag i kungsan, the voice 09

senare kommer höstbilderna / J

-/+

- mina älsklings converse har skiljt sig. någon tyckte att min vänstra sko var snygg och valde att sno den i
hallen :(
- muntlig redovisning imorrn
- HÄR:s öppettider
- på tok för mycket pengar har gått åt till mat denna vecka. stamkundsrabatt på cupido?
- ont i läpparna

+ min vänster sko är funnen av mammas kompis! YES (bara det att jag redan har hunnit köpa nya vita lika ja, you name it. men det är ju en sån sorts sko som går åt)
+
vi har inte så mycket plugg
+ helg snart
+ fridas och min investering
+ det snöade idag, mysigt.

/ J


gaaaaah

jennifer! VADFAN HAR VI GJORT!?!
Ska vi hissa eller dissa? Där har vi den största frågan!


gokväll

nu ska jag snart kolla på wallander prästen men först så bloggar jag lite!
lunchade på stan idag med frida och det vart en hel del mat och gott, antar att du bloggar om de frida med bilder osv? ;)
imorrn är jag ledig så det är sjukt skön start på första veckan efter lovet! imorrn så ska jag och mamma åka och köpa mina saxar och hölster förhoppningsvis och då kan de som vill komma och klippa sig nu för 100kr hos mig :)
och vet ni? jag och frida vill/ska skaffa hund! jag vill bara än så länge, känns som att jag får tjata lite till. men det blir nog lättare att få den om jag visar att jag kan spara ihop en liten del pengar som jag betalar. OM det nu skulle komma en hund så blir det nog en jack russel som det ser ut nu, det är ju ingen mera än mamma och jag som vill ut och gå med en chihuahua och jag vill ej ha någon stor hund så en jack russel skulle bli perfa! frida vill ju ha en rotweiler och ja, våra hundar ska bli som helan och halvan!


här är en sån sort jag vill ha! inte just denna men den är söt!

PUSSEN / J


grattis p-96 till vinsten i unt cupen!

hinner inte blogga så mycket nu men mitt lov har varit både de bästa dagarna och även de sämsta dagarna i mitt liv.
nu till igår då jag, mamma, julia, sanna och johan åkte till allians för att kolla på när bror spelade semi final och final! de vann hela skiten och hjälp va nervös jag var på semin där de gick vidare på sudden och sen i finalen fick de utvisning sista 2 minuterna av matchen och de ledde med 4-3 men höll igen och VANN! så ett stort garttis till alunda ibf p-96 till 1:a platsen!


bror i finalen! (nr.20 i blått)

RSS 2.0