myser

Sitter här och dricker lite egenpressad jouice, Snacka om att det tar bort mitt sötsug, inte så jävla smaskigt så men det är bra skit iaf!
Har gått och kollat i kylskåpet hela kvällen utan att jag hittat något i min smak en endaste gång.. 
Med den kombinerar jag plugg, kollar lite på tv samt just nu datan.. såå.. aa ni kan väl räkna ut själva hur mycket plugg det blir..
Inatt ska jag sova själv, vilket jag hatar.. :( blir så jäkla tomt i sängen, helt plötsligt blir den så stor igen mot när gossen ligger och breder ut sig över hela haha
Nej nu ska jag försöka komma igång med pluggningen igen!
Puss/ frida
hotellet som vi kommer att bo på!
Skönt med all inclusive också! :)
Seaside Hotel Sandy Beach - Bild 4
Seaside Hotel Sandy Beach - Bild 2

NIIIICE

Äntligen är resan bokad, 7januari drar jag, martin och hans päron utomlands! Ska bli så jäkla skönt, så nu ska jag försöka jobba på satan så man har mycket cash att spendera på där nere, yeeesch
Imorgon är det fredag, har inget alls planerat då förutom att det är löning :D, och på lördag så är det då hard work igen!
Bilder på hotellet osv kommer sen :)
PUssis F

tjeeeenare

Ännu en gång det var ett tag sen jag kikade in här då vaa.. Och under den tiden har det hänt en del bla så HAR JAG TAGIT KÖRKORT!!! Så jävla skööööönt, nu behöver jag inte vara beroende av alla andra hela tiden, riktigt niice.
Jag funderar starkt på att hoppa i säng snart med min naturbok, så sjukligt jävla trött, vilket jag varit den senaste tiden.. Så nu tänkte jag passa på o sova ut ordeeentligt, det skulle va det sista jag skulle kunna klaga på just nu alltså haha :)
Nej tack och hej för mig, NATTI

a home is wherever I'm with you

sitter hemma hos martin och gör inte ett dugg för tillfället, funderar på att gå och lägga mig igen. Fick reda på att jag kunde sova en timme till, och självklart hade jag redan fixat till mig för dagen.. men jajja haha var så grymt trött imorse, märkte inte ens när martin gick upp imorse, vaknade av en puss och det är ju inte helt fel att starta dagen på det viset! :)

Ikväll ska jag äntligen träna, som jag inte har gjort de närmsta 2veckorna, så det ska bli jätte skönt!
Nej nu ska jag gå och lägga mig coh kolla på film innan jag drar vidare mot the school..!

Puss Tjong /F


m visst

riktigt jääävla less!! Tappat bort min ring jag har fått, blir galen snart! Är i sån panik så jag chansar fan på att ringa ett medium som får leta reda på den.. haha nej men vet inte vad jag ska ta mig till snart..
+ ETT STORT JÄVLA +
min säng har gått sönder. igen. jag orkar inte ens bygga ihop den längre, så nu ligger jag som i en hemmagjord hissbar säng, inte så skönt alla gånger. Så nu tänker jag strejka tills jag får en ny.
jag måste ha det jobbigast i världen just nu. eller hur? a just ja, jag ligger efter i skolan som fan med, pga att jag inte varit där under en viss tid. men nu orkar jag inte ens bry mig om det heller.
/riktigt grinig tjej

RSS 2.0