en dag kvar!

Äntligen så är denna dag snart slut, då är det fredag och NYÅR! Gud så övertaggad jag är, kommer bli så bra :)
Sitter och chillar med martin och ponis, hehe alltid lika kul att prata med de små liven!
Snart så ska jag gå över till lyan tror jag, blir väl lite chillerill där inför imorgon. Måste fixa mina naglar ikväll också, kommer ej hinnas med imorgon! PUSS J

Tisdag

Idag har vi handlat nästan allt tills på fredag, tror det kommer bli super! Sen så var vi hemma hos amanda och snackade :)
Sen gick jag vidare till pojken, hade inte träffat han på över en vecka så det var mysigt. Fick en julklapp också, hur sött som helst!

Nu ska jag slå på en film och sen försöka sova lite, fick ju inte så mycket sömn sist.. PUSS J

bråttom

idag ska vi spela träningsmatch mot töff men kan somsagt inte vara med eftersom jag gått och blivit dödsförkyld så lika gärna bra tt låta bli så man är pigg till nyåår ! :D Sen efter matchen ska vi ha lilla julafton med laget och man får dra en siffra och sen så kan man få välja andraklappar istället om man vill ha en annan, rätt kul faktiskt. :)

Senare ikväll hade jag också tänkt att dra en solning och skippa vara kritans vit på nyår..

och ni ringer suncan helt plöstligt och säger att det är bråttom ner till ica för vi måste handla mat, åååååh sitter fortfarande i typ bara underkläder --.- BRÅTTOM
så tjing F

trött

Fyfan vilken natt.. jag somnade halv sex i morse, kunde absolut inte somna innan, kollade på fyra filmer och lyssnade på massa musik istället, sjukt segt. Nu är jag ju jättepigg!? Nej, grinig och trött. 14.00 har jag soltid så gissar att jag kommer somna då.
Idag så ska vi tjejer träffas och handla lite till nyår tror jag, sen får vi se vad jag ska göra på kvällen. PUSS J


satsar på vågor i håret som på bilden på nyår!

Myskväll!

Kom precis hem ifrån en myskväll med flickorna! Först kom linnea hem hit och vi hämtade pizza och tjockade oss, sen gick vi till lägenheten och kollade på skräck, skönt att jag ska sova själv inatt..hmmm.. går nog bra ändå.
Nu ska jag slå på en film och dricka cola, sen ska jag sova. Ska fan inte sova bort hela dagen imorgon som jag alltid gör, ska försöka gå upp tidigt, typ 11. PUSS J

hmm kanske tåls att kolla upp, höhö

ps DIF VANN MOT SAIK MED 5-1! VI ÄR BÄST I STAN!


julafton, fest

Julafton var mysig med många fina julklappar, orkar inte ta kort på de jag fick och visa.. men fick iaf mycket fint!
Igår så var jag först hos emelie med bella och linn, vi snackade om nyår osv. Och sen gick vi till lyan där frida var, taggade lite och bestämde oss att dra på fest 20 min innan bussen gick, shit va fort allt skulle gå, har nog aldrig kännt mig så ofixad inför fest men jaja det gick bra. Festen var faktiskt värd, kände en eller två där innan som hade bett oss om att komma, men alla var så sjukt trevliga så de var jätte kul! Synd bara att bussarna går kaos så vi var tvugna att lämna tidigt, vid 1.

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta något, har inte ätit på länge, åt ingen middag igår, huhu.

visstja, kan ju faktiskt bjuda på lite bilder nu!

party sugna flickor!

palle och jag

palle och jag igen, vilka fynd vi är!

PUSS J


23 december

Imorgon är det julafton, jag längtar faktiskt inte. Haha, har ingen julkänsla så om jag bara får mina paket och maten så är jag nöjd. Jag mega längtar till nyår istället! Guuud så vi ska köra då tjejer!

Nu måste jag rusa in i duschen för mamma håller på att göra mat till mig som skulle vara klar om tio.. PUSS J

BLÅA RÄNDER GÅR ALDRIG UR!

FYFAAAAAAN VAD JAG ÄR GLAD JUST NU! VI VANN DERBYT MED 1-3, SPELADE UT GNAGARSVINEN! WOHOOO.


nu ska jag mysa i min tröja, hihihihihi PUSS J

IKVÄLL ÄR DET VÅRAN VINST

Nu är jag äntligen färdig med alla klappar!! Min bror fick sköta mammas och jag fick då ta hand om pappas, sen så nu idag har jag också då handlat färdigt till resten av familje medlemmarna :) Dock som jag slapp betala själv för, så fick behålla lite extra cash åt mig själv! Tack för de!
Fick även med mig ett par skor till mig själv också, ett par björn borg  som vanligt nästan.. Men dom är där uppe och jag här nere, så ni får inte se dom nu men en annan gång då! :)

Nej nu blev det igen om allt och inget så nu ska jag få i mig lite mat innan AIK- DJURGÅRD MATCHEN IKVÄLL!



Puss F

JULLOV!

Hade sista tennislektionen idag, det var jättekul! Jag och frida ägde på tennis, så efter så belönade vi oss med max, höhö. Frida kan ju själv berätta om våran resa till max med bilder sen kanske, haha.

Imorgon så ska jag på lite uppdrag på morgonen halv 10, sen möta upp frida och driva tid på stan till halv 4 då jag ska till frisören och färga håret. Äntligen så blir jag av med utväxt och blir ljusare!

Nu ska jag ringa julle innan frida ringer,


bild ifrån i våras!


PUSS J

hallåj

Ska snart bege mig av mot stan för att avsluta det sista racketpasset för i år! Bara vi tjejer som har idag också så kommer va lugnt med folk,
sen efteråt tänkte jag dra ner på stan en snabbis och kanske inhandla årets första julklapp? haha kände att det kanske är dags att komma igång med det någongång?!?!

Men nu måste jag få i mig lite frukost och fixa lite, så hörs vi sen tjing! F

ikväll är vi kungar

Godmorgon, vaknade precis av mitt alarm för att jag skulle ringa tele2. Men nej nu funkar allt på mobilen igen, haha? helt sjukt. Pallar inte ringa nu för blir alltid typ dumförklarad när jag inte vet vad jag snackar om själv, höhö.
Ska väl dra mig upp ur sängen snart och sätta på mig lite träningskläder och sen käka sen blir det tennis i gränby och efter de så har jag looooov. Underbart.

PUSS J

Spotify premium

Mamma fixade nyss spotify premium till mig, hihi tack!
Meeeeen, jag har fått sms två dagar i rad av tele2 om någon jävla datavolym som jag har använt över 90% på tydligen? Vad är ens datavolym? Hatar att jag är så otekninsk.. Jaja det gör iaf så att jag inte har något internet alls i min iphone nu. Alltså funkar inte spotify i mobilen heller.. suck. Ska gå upp tidigit imorrn så att jag hinner ringa kundtjänst så får dom fan fixa detta. /J

Söndag

Söndagsångest? nejnej! Imorgon har jag bara en tennislektion klockan 3 i gränby, sen är jag klar med skolan för iår! Sköööönt.
Sen på tisdag så har vi avslutning, får se om jag hinner gå på den.

Snart kommer palle hem och då är tanken att hon och jag ska spendera lite tid tillsammans utan att tagga igång till något faktiskt. Senare ikväll så ska jag nog träffa pojken och säga hejdå, för han åker bort i en vecka imorgon.



liten superblond jenni för 3 år sedan. jag vill bort till värmen nuuuu!

PUSS J


Lördag!

Gårdagskvällen spenderades somsagt hos jeppe, trevligt! Jag och amanda söööög på kortspelet tecknet, haha shit. Sen kollade vi på en film, house of wax. Fast jag somnade efter typ 20 min, och sen vaknade jag när filmen var slut. Men jag hade ändå sett den förut så det gjorde inget, somnade jättedjupt och drömde och vaknade av att jag ryckte till, mardröm, huh. Sen gick jag och pojken hem till mig och sov.
Gick upp vid 1 idag och sen har jag bara hängt med palle. Blev förfest hos henne också, var med då och då kom sarah ifrån våran klass också med en kompis! :) Fast var inte sugen på att dra vidare så nu ligger jag i sängen och ska kolla på någon film, är sjukt trött så kommer nog somna fort. Jaja fy vilket rörigt och babbligt inlägg, PUSS J


Fredag!

ATJA!

Idag så hade vi idrott i 4 timmar.. åh fredagarna är korta med jobbiga. Jag sträckte även min ljumske så är inte sådär asvig nu, huhu.
Sen lunchade jag på stan med palle, mycket gotti.
Ikväll ser det ut att bli lugnt, eller det blir lugnt. Jag ska till jesper med amanda och rasmus och bara umgås, blir nog en mysig fredag!

PUSS J, sup lugnt nu folket!


Mobilbloggar igen..

Eftersom att blogg.se inte vill fungera riktigt så får det bli mobilblogg igen då! Idag så hade jag först sovmorgon, sen svenska och efter det kunpass. Jag fick en jättegullig kund som ville klippa page med graderad nacke och lite uppklippt också, hon blev jättefin och förmodligen nöjd också eftersom att jag fick dricks! Sen fikade vi med klassen innan jag och palle drog hem, väl hemma så åt jag middag och sen kom pojken hit till ph finalen, så vi kollade på den och sen pratade vi massa, behövdes. Sen fick jag massage också, åh så värt! Sen myste vi bara och han gick hem för ett tag sen, nu ska jag hoppa ner i sängen och tagga inför sista skoldagen imorgon!! På måndag är vi lediga och på tisdag är det avslutning i domkyrkan som inte jag tänker gå på :) PUSS J

Gymmet

Sitter just nu på gymmet och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan gå till bussen. Har precis tränat så nu ska jag hem och äta, duscha, locka håret och sen ph! Kanske bloggar mera ikväll, PUSS J

Lucia

Idag var det först sovmorgon, men jag lyckades försova mig ändå, hähä så hann inte packa några kläder till mitt individuella val, ajaj. Sen var det betygsprat och lucia, sen lunchade jag på stan med frida och kajsa! Skön dag, och imorgon är det liite sovmorgon igen och sen ska vi till stockholm med klassen, har inte riktigt fattat vad det var vi skulle göra där än, haha. Men sen ska vi iaf äta tillsammans på stan och sen shoppa, så det blir nog bra :)

Nu ska jag kolla på en film jag laddade ner nyss, hoppas den är bra. PUSS J

Söndag

Söndag igen.. fast nu är det ju bara en vecka kvar till jullovet! Veckan kommer vara skön för har typ inga riktiga lektioner tror jag, ska till stockholm på tisdag med klassen också.

Igår då så vart det chillfest hos amanda, shit så slut jag var. Men började tagga igång lite ändå, men fick sluta och vilade istället. Så för mig blev kvällen kort, jag gick hem med pojken till han typ halv tolv. Skulle kolla på oth men båda somnade efter ca tio min, haha.

Så idag kom jag hem vid två och då klippte jag igen, har haft 9 klippningar i veckan så har haft att göra. Nu ska jag ta något att äta och sen ska jag träffa amanda ett tag! PUSS J


Lördag

Igår blev det fest ändå tillslut, haha funkar inte med en lugn kväll! Kvällen var väl bra men det blev lite mycket.. höhö.
Ikväll så skulle jag bara ta det lugnt men nej nu taggar vi om igen, woho. Party pallz är lite nere så ska försöka få henne på party humöret med flarran, ciaooo J

jag är kär i bilden av dig, inte dig

Höll på med en mobilblogg för ett tag sedan men kom av mig? haha. Nu sitter jag vid pappas dator. Ikväll blir det somsagt lugnt till en början, sen får vi seee. Kanske drar vidare men känns inte så lockande just nu, men man vet ju aldrig! haha. Nu ska jag blåsa håret, sminka mig och smörja in kroppen, skönt. PUSS J

rätt snyggt julkort?! haha :D
lägger upp bilden åt frida, hon fattade inte att jag hade gjort om den till en mobilblogg, haha :)
hon fick detta julkort av mig iaf!


då var det fredag igen då!

Men ikväll blir det nog inge partaj för min och Jennfiers del, för ikväll ska vi träffa några "gamla goda vänner", eller så kan man egentligen ju inte kalla det. Men menar att vi bara inte har träffats på fritiden på väldigt, väldigt länge så det ska bli mycket trevligt! :) Sen vad som händer efteråt får vi se, kanske blir ett gäng party sugna b-rudar som vill dra sig vidare ;) man vet ju hur det brukar sluta även fast man tidigare sagt att det blir en lugn myskväll.. hehe Nu ska jag snart iväg och klippa av mettans hår litegrann, sjukt vad hennes hår växer snabbt! :o klippte det senast i slutet av sommaren typ och nu har det växt kanske 2dm?! SJUKT! Om man ändå hade det så eftersom man kämpar med att få långt hår någongång.. Nej nu blev det ett långt inlägg om allt och ingenting igen.. Men ska dra mig mot duschen nu och sen fixa lite saker innan jag drar mig iväg! Puss/F ps. nått fel så går inte att lägga in någon bild :O :(

Mobilbloggar!

Internet fuckar just nu så blir en liten mobilblogg istället! Nu ska jag kolla på ph och sen kommer Tobbe och Rasmus, jag ska klippa Tobbe :) så får se om jag hinner blogga efter de, nu ska jag iaf fixa en grej med min säng! PUSS J

slapp dag

natten var en ren mardröm! vaknade mitt i natten av världens huvudvärk så jag kunde knappt ligga ner, alltså inte många timmar alls till sömn.. vilket också resulterade att jag blev kvar hemma idag från praktiken
Men imorgon blir det skolan igen och fullt av kunder är inbokade också så blir säkert nått litet kundpass för min del också

snart ska jag slå på tv:n och bara ha en myskväll med kingen! Blir nog maria wern eller kanske hyra en film? får se hur det blir med det
det var allt för mig Puss/F

sommar tack!

En bra dag

Vill inleda detta inlägg med att vi är tillbaks, åh så skönt! Idag vann vi mot luleå med 4-1, DIF <3

Idag var jag i skolan och gjorde ingen nytta alls, haha. Pysslade som ett barn på bilden, palle fick ett fint julkort! Sen fick jag ett av ebbis också :) Sen så har jag varit och grattat min syssling som fyller 16 år idag, grattis igen! Sen har jag jag haft tre klippningar på kvällen, nu är jag ganska trött. Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag sova. Fast först några ph avsnitt som jag missat, sen sova.. själv, fan hatar att sova i min stora säng själv.

Imorrn så är det först praktik 10.00-16.00 sen möter jag mamma på stan för lite shopping och sen ska vi till julle och gratta henne som fyller 17 barre imorrn! Efter de hem och klippa och sen ska jag träffa pojken!


myser i min fina tröja dagen till ära, hehehhehe

PUSS J


back on track! igen..

jaa man skulle väl kunna säga att vi haft en mer eller mindre bloggpaus?? men nu är vi nog tillbaka igen! :) En väldigt rolig sak som har hänt i the private life medans vi har varit borta och som min kära kompanjon inte har tagit upp här, är att lilla jennifer har bundit upp sig, yees, ett kärt litet förhållande! Så söta tillsammans! :) en annan är att jag inte längre är blond, vilket jag saknar nu då men.. Nu är jag typ brun/röd hårig, men mest åt det mörk röda!

Har storstädat mitt rum idag, till och med skurat liksom :o inkl toaletten är fräsch igen men den tog inte jag hand om, uuuusch aldrig!
Helgen är somsagt fullt planerad, igen.. och vad är det för dag? tisdag.. haha Men något mer kommer nog att tryckas in i schemat i kategorin "helgens bravader" hihi :d
Men detta var nog allt för mig den här gången, c ya! / P&k F

nu för tiden ser jag ut såhär i skallen..

Måndag!

Idag så var Linnea med mig till skolan, jag skulle färga håret på henne första lektionen. Gick jätte bra och hon blev mega snygg! Sen så käkade vi på stan och sen så gick jag tillbaks till skolan, kommer dit och får ett papper och lämnar in mitt arbete och sen får jag gå hem, sköönt.
Palle var här efter skolan till sju sen gick hon hem och skulle käka, jag hade flera alternativ för kvällen men ja jag stannade hemma. Är så trött när jag har varit i skolan på dagen så orkar inte göra något på kvällarna, haha. Men jaja får se om jag kanske orkar pallra mig iväg ändå!

Annars så är helgen full planerad igen, shit jag hinner inte med längre. Man har lixom fullt upp varje helg..! Men jag klagar absolut inte, bara de att en helg och bara vila kanske skulle sitta bra snart ? Eller det kommer ju ett lov snart och då kan jag vila. Men att man har kört 2 dagars ända sen sommaren börjar ju slita lite på en.

 


haha skitful bild men så klockren så den bjuder vi på!

PUSS J


hej igen

Jag har saknat att blogga lite faktiskt. Men har inte haft tid alls, men ja nu har jag tid igen!
Helgen vart väldigt bra, i fredags så kom det folk hit och vi var runt 20 party glada människor. Sen skulle vi dra vidare men jag och amanda orkade inte riktigt så vi sov fast på olika håll. Sen i lördags så skulle jag på fest i östhammar, men guuud så trött jag var så stannade hemma hela kvällen. Träffade ingen, kollade bara på film och sov själv. Och idag så har jag pluggat, shit. Det var sjukt längesen men det var dags idag. Imorrn så ska ett arbete vara klart i kultur och stilhistoria så satte fart med de idag, har fortfarande en del kvar men snart klart! Duktig ja.
Sen skurade jag golvet också i köket eftersom att det var lite kladdigt ifrån i fredags. Haha gud de var ganska svårt att moppa ett golv faktiskt, sen så ställde jag ut moppen för att den skulle torka och sen glömde jag den där.. så när pappa kommer hem så hittade han moppen och bara suckade åt mig.. så gjorde han om hela skiten för man skulle ha något medel också osv jag hade iaf gjort helt fel. Men det var ju tanken som räknades, han tyckte iaf att jag var duktig som försökte :D

Nej nu vart det långt.. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka tårta med snutt som kommer hit och sover över ! PUSS J


RSS 2.0