lördag morgon

sitter just nu hos min lilla gosse och väntar på att han ska komma hem igen, ikväll är det 40årsfest på kartan men ska bara dit och käka typ o va lite social sen kanske jag går hem till mig och har lite chill med skönt folk ist. Kanske lämnar ut nyckeln åt jennifer så kan dom gå dit före mig men får ta och suga på den lite till vaa!

9dagar kvar till vi lämnar sverige för att ÖSA

/F

bokat och klarrT!

Idag har jag hunnit med mycket känns det som, åkte först in till stan med jennifer och bokade resan till sunny beach, sen hem och sätta in cash på mitt konto, vidare till olandsgården för att skriva på masa papper men skulle komma dit på fredag ist.. Och ikväll blir det antagligen en liten minigolf runda med tjejerna! :) Och nu har jag äntligen kommit hem och nu håller jag på med matlagning, såå jäkla hungrig nu! Ingen annan hemma heller så får fixa den själv.. vuxenpoäng till mig!

förresten så kanske sanne och bella ska följa med till sunny beach, men inte riktigt säkert än, Men hoppas hoppas hoppas! skulle va grymt kul! :)

/F

YEEEEESCH

Imorgon beger vi oss in till apollo (jag,jennifer) och bokar en resa till bulgarien, sunny beach då alltså! Sen så får vi se om vi får sällis med oss ner! annars blir det bara hon och jag, är lite rädd faktiskt att det kankse blir en sån där jobbig pinsam tystnad.. eller är det möjligt ens?!?! hm njaaaa

Iaf, vi åker den 6juni och kommer hem natten till den 14juni, alltså kommer jag få fira min 18årsdag där nere men det är heeeeelt ok för mig!! :D KOMMER BLI SÅ GRYMT JÄVLA BRA

Tjing fridolf

LESS

Nu börjar jag faktiskt tröttna bra jävla mycket på dig bruden.. Det är dags att du skaffar dig ett liv PUNKT

inga namn nämnda

falskt alarm

ja ni får helt enkelt fortsätta vara nyfikna ang det jag skrev här om dagen, för tänker nämligen inte berätta vad det handlar om har jag kommit överens om med mig själv! sorry guys

imorse hade jag en riktig depp morgon, allt va dåligt, inget va bra. Börjar inbilla mig massa saker som inte ens hade hänt :s sjuukt, men sen tog jag ut sirpa på en liten walk och sen så vart allt så jävla mycket bättre! :)

appropå ingenting, men efter jag tog mitt "festbreak" så har jag gått ner ca 3.5kg???? vad alkoholen gör med en märker man ju nu :o och igår körde jag stenhårt på gymmet i p-huset med dom större gossarna, och så ska jag ta och skaffa mig ett nytt gymkort också eftersom mitt gått ut.. Så nu jävlar, är vi på G! wie hiho

nje nu ska jag dra mig till sollandet!

Ciao/ fridisen



saknar min lilla gosse :( <3

satan i gatan

kom hem för en stund sen från skolan, så just nu sitter jag och smockar i mig gröna rutor (kakor då alltså) som ett jävla fetto, men vem brydde sig då? nä  inte jag iaf, måste få unna sig ibland! Ska börja plugga nu också, har prov på torsdag och det kanske är dags att få bra på något snart kanske?? aja nu ska jag fortsätta smocka



bild från valborg!


Puss F


Tisdag!

Kom hem ifrån skolan vid ett och sen har jag bara suttit vid datorn, snart ska jag lägga mig och kolla på film och sova lite, sjukt trött!
Imorgon så är det salongen som gäller, sen blir det väl lunch på stan som vanligt med millsi. När jag kommer hem ska jag träffa beccis som jag inte har träffat på hur länge som helst!

PUSS J

Valborg!

Mitt valborgs firande iår har varit toppen! Började i stan med lite folk och sen kom jag ifrån alla tjejerna.. så jag hängde med killarna för fick inte tag på någon alls, satt i ekonomikum med dom och jag klagar inte för vi hade kul! Sen åkte jag hem med dom och fixade mig och sen vidare till Emelie (som också fyllde 18år igår, grattis igen gumman!! <3) där bjöds det på mat och sen förade vi där innan vi tog bussen till östhammar.

I östhammar så kom polisen och tog nästan all dricka.. kul. Sen vidare till festen som var utomhus i ett tält, KALLT. Men jag hade jeansleggings och en filt så det gick bra!
Var mycket roligt folk där så det var bra! Sen skiljdes vi tjejer åter igen ifrån varandra och sov på olika håll.

Kom hem för ett tag sedan och nu väntar jag på att empa ska komma hit, vi har en hel del att snacka om som hände igår..

 

Här är en bild på mig och Sanne ifrån igår!



PUSS / J


RSS 2.0