Måndag!

Stannade hemma idag ifrån skolan, hade bara en lektion och ville hellre vila mig då till imorgon då jag måste till skolan för jag har nämligen min pingla snutt med mig första lektionen som ska färgas!
Så hon kommer hit ikväll efter att jag har tagit en klipp kund, så sover hon här! :)
Nu ska jag kolla på en film , PUSS J

Söndag!

Idag så slutar mitt sportlov, men vad gör de. Detta lov är inget jag vill minnas, haha. Första helgen var grymt kul men sen har jag legat sjuk HELA veckan.. Jaja nu hoppas jag att jag kan gå till skolan imorgon och sen att veckan springer fram så att det blir torsdag. Då flyttar jag in hos fido som blir hemma själv, så under helgen så är det partyfoghammar som styr!
Ikväll så ska jag få träffa mina fina igen! Sooom jag har saknat dom :*
PUSS J

huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk...

ouups, nu var det ett tag sen jag kika in här va, men det får väl bli dags just nu då för en liten update!

kan ju först inleda med att vi var på fest igår på gräsö, jag och emelie, mycket trecligt! :)
Skulle kunna börja såhär att gårdagen var bra, kan säga såhär att många fick mig att ja, hetta till lite eller vad man skulle kunna säga hehe, men jag är tacksam för att den här, eller dom här tjejerna kom fram till mig för att snacka igår, det behövdes nog. Vi har skapat vääääädigt mycket missförstånd om varandra, det snackas skit hit och dit blablabla, om hur jag ser ut och hur äcklig jag är, vad hon har sagt om mig och vad jag har snackat om henne.
Men komigen, jag vet väl själv hur jag ser ut eller? och folk får ta mig för den jag är, går alltid in 100% mig själv till folk jag inte känner för att just slippa det här med falska människor som visar sig vara den dom inte är.

Men iaf, tillbaka till igår, vi pratade i stort sett hela kvällen/natten och det kändes bra. Jag tror det var de vi behövde, prata ut själva utan att någon annan skulle komma och lägga sig i. Det visade sig att den här tjejen inte alls var den jag trodde var, utan vi är nog rätt lika ändå. Kan vara därför vi "hatade" varandra innan eller hur man ska säga det. haha

och jag tror på vad folk säger, och jag menar det, jag TROR på vad folk säger om sig själva. Så jag kan ju bara hoppas på att det vi pratade igenom om igår inte bara var något som hon rabbla upp för hon inte skulle våga stå för vad hon tyckte eller så.
Men jag tror det mesta har släppt mellan oss och det känns bra! :)

Det var allt för mig just nu, over and out, namnstämplat / Frida

jag saknar min fläckiga sidecut ;(


fortfarande sjuk..

Hejhopp bloggen.
Jag är fortfarande sjuk, har inte blivit bättre med dagarna utan bara sämre. Men nuu tror jag faktiskt att jag börjar må lite bättre. Jag är bara varm nu av febern och det innebär att den går neråt. Sen käkade jag lite soppa idag också, inte ätit något sen i måndags så måste verkligen tvinga i mig mat nu. Redan tappat för mycket kilon i vikt.

Mamma har gjort as god middag ikväll med någon speciell kyckling.. kan ju inte äta då det gör ganska ont i halsen och sen har jag inte värsta aptiten.. Men ska nog gå upp om ett tag och äta lite ändå, känner mig friskare om jag äter, haha.

 

Empa och Frida är på gräsö nu och skakar röööv, hoppas dom får en toppen kväll! <3

 

Sen måste jag bara säga att jag har världens bästa föräldrar, mamma och pappa jag älskar er!

PUSS J


film kväll

Kollade på filmen "due date" nyss, sjuuukt bra alltså! Satt och skrattade för mig själv, haha. Nu håller första säsongen av andra avenyn på att laddas ner, åhh vad jag har saknat den serien. Sen ska jag kolla på "easy a" och "love and other drugs" också så har att göra ikväll och imorgon iaf. PUSS J

Onsdag!

Fortfarande sjuk.. hade en jobbig natt med massa feber och jag sov aldrig helt bra. Idag när jag vaknade så hade jag dock ingen feber, wohoo! Men nu är den tillbaka.. faaan.
Känns just nu som att jag aldrig kommer bli frisk, får hoppas på att jag sover bättre inatt och att febern är helt borta imorgon, orkar inte ligga i sängen mera snart. PUSS J

SJUK!!

Det som inte får inträffa på ett lov har nu inträffat.. jag har blivit sjuk. As sjuk enligt mig. Har feber, ont i huvudet och hosta. Ingen ork alls i kroppen, suck.
Ska försöka vila mig nu tills på fredag så att jag kan festa då, men mår jag såhär så ligger jag kvar i sängen. Sov till 17.00 idag, sen satt jag på datorn en stund och sen stängde jag av den igen, får ondare i huvudet av den.. Men nu är jag så himla rastlös så var bara tvungen att blogga lite :)
Rör mig inte ur sängen idag, pappa är bäst som åkte till ica och handlade cola och massa glass till mig!
PUSS J

Måndag!

Dagen har varit ganska seg, åkte in till stan imorse ett tag med bella och emelie. Sen hem hit och sen käkade vi och sen träffades alla tjejer här igen! Vi har bara snackat hela kvällen, så mysigt. Ska sova snart, vet inte vad som hände efter i lördags.. är fortfarande trött trotts massa timmars sömn.
På torsdag så skulle jag frida martin khan och viktor ha åkt upp till kungsberget över dagen och åkt massa skidor, men nu bangade frida.. tråkigt. Men jaja får åka upp med viktor en helg istället!
Imorgon så har jag inget planerat, ska sova riktigt länge och sen städa rummet. Längtar tills på fredag så det blir fest med mina fina vänner! PUSS J

tolv timmars!

Shit vilken kväll det blev igår..
Emelie kom över hit och så ändrades våran hemmakväll till fest ganska snabbt. Vi drog iväg till empa och fixade oss lite och sen till bussen mot östhammar.
Orkar verkligen inte rabbla inte allt som hände för det är föööör mycket. Men det var en sjukt rolig kväll som blev längre än väntat. Vi missade bussen och kom inte hem förrens sju imorse. Var på förfest, fest och efterfest på olika ställen så vi flängde runt i östhammar ganska bra. Haha jaja tack ems för en oförglömlig kväll! <3
PUSS J

DO

Eftersom att jag bara glider runt hemma idag så är det en skön outfit.


jeans skjorta - gina, leggings - mq

helt utan smink, bjuder på den!

plockade lite i mitt stökiga rum och hittade kassar.. kassar som jag bara har slängt in i rummet när ja har kommit hem. alltså hittade jag lite nya saker som jag hade glömt bort att jag hade köpt.. bland annat detta linne ifrån mq, de köpte jag i måndags tror jag.. måste hålla bättre ordning på mitt rum.



/ J

Lördag

Gårdagen blev sjukt lugn, gick över till frida och hängde där med fina tjejer! Jag somnade på golvet och gick hem runt 10, haha. Var så sjukt trött så det var lika bra att jag aldrig drog iväg på fest, höll på att få huvudvärk av allt jävla tjat om fest igår.. Folk kan inte ta ett nej.

Idag sov jag till halv tre, alltså 16 timmars sömn inatt, hur skönt som hellst.
Nu har jag precis ätit lite och ska kirra do bild till er, hihi. PUSS J

LOV

Dagen började med betygsprat med peder, gick bättre än vad jag hade väntat mig! Mycket nöjd med mitt slutbetyg i racketsporterkursen trotts att jag hade 11 lektioner frånvaro av 19.. hehe.
Sen hade vi innebandy och ja det var kul men spårat, vi var sex spelare på planen och alla sprang hur som helst, haha.

Nu är jag hemma och ligger och dunkar musik, tror det blir lugnt ikväll men man vet aldrig med oss. 
Någon dagens outfit får ni inte idag eftersom att jag bara har haft idrottskläder hela dagen.. men ni kan få en ikväll!

NU HAR JAG LOV, FYFAN VAD SKÖNT!!!


bild ifrån i måndags när det var alla hjärtans dag, fick ett hjärta av millan där det står: jemp <3 millsi, gulle!

PUSS J 

Torsdag!

Dagen började med skola som vanligt, först svenska och sen frisör timme. Jag färgade millans utväxt, blev snyggt! Sen så la frida silver schampoo på mitt hår eftersom att jag slår så lätt i guldiga toner. Men de blev typ ingen skillnad, ska lägga sunlights /18 efter lovet i hela håret istället :) Haha kanske inte så lätt för er som inte går frisör att förstå mig nu men jaja jag har guldiga toner och vill få de mer askiga.
När vi slutade så drog jag och frida direkt hem och gick till gossens och köpte pizza. Fyfan va gott de var, sen myste vi lite i lyan innan hon skulle iväg på träning och jag hem.
Hade kameran med idag i skolan så knäppte ett kort på millsi när hon satt i verkningstid:
och en DO idag också då, duktigt av mig!
tjocktröja - gina, jeans - hmm ingen aning just nu faktiskt..
Imorgon är det fredag och de är chilldag i skolan, först racketsporter (sista gången imorgon, SOM jag kommer sakna det :(((( ) sen idrott, då vi ska spela innebandy, yes min dag börjar sjukt bra iaf!
PUSS J

Onsdag!

Hemma nu ifrån en dag på praktiken, bussarna krånglade på vägen in OCH hem, suck. Tog en och en halv timme att komma hem..
Käkade precis och nu väntar jag på halv åtta, gay veckan wohoo!

Här kommer en as dålig DO, men de var mörkt och gick inte att ta med blixt för då syndes inget.


blus ifrån vero moda, jeansleggings ifrån cubus!
hann inte fixa håret imorse så blev en stram toffs, funkar alltid om man inte hinner.
PUSS J


DERBY

Börjar inlägget med YEEEEEEEEES, vi tog de femte och sista derbyt för säsongen. DIF NI ÄR BÄST <3

Så, tillbaks till min dag. Började med en rejäl försovning. Åkte till skolan och gjorde individuella valen till trean, ångest. Jag valde helt fel. Jag tog matte b och engelska b. Ska försöka byta bort matten imorgon, jag hatar matte. Men det finns verkligen INGA kurser som jag kan/vill läsa.

 

Efter skolan så tränade jag, gud va skönt de var! Var ett tag sedan, hehe. Nu ska jag ta tag i mitt liv. Sluta upp med all skit jag stoppar i mig, kommer sluta som ett fetto. Nej nu är det stopp och ska käkas nyttigt och tränas och solas så ska jag få en fin kropp.

 

Imorgon är det praktik igen, ska försöka ta outfit bild imorgon så att det blir lite bilder på denna blogg också.. nu när jag ändå har en fungerande kamera.

 

PUSS J


Alla <3 dag

Kom till skolan och chillade runt bara med millan, kollade på uppträdanden i aulan och käkade hjärtplättar, ASGODA.
Nu sitter jag i bilioteket och ska snart gå på racketsporter, glömde kläder imorse så får titta på idag, fan va tråkigt.

PUSS J


TAGGARÅÅÅ!!!

Innebandy idag i skolan, typ sex år sen jag spelade de. Var faktiskt riktigt kul och mitt lag var .. eh ja bäst.
Efter skolan så drog jag och palle hem direkt och fixade en liten present till värdarna ikväll, sen solade vi på de. Så nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och fixa massa sen drar jag över till lyan där vi börjar kvällen, kommer bli grymt.
Slänger in bilder på våra kärleksoutfits sen, ikväll ska vi sprida kärlek åt folket!
PUSS J

Torsdag

Sovmorgon imorse som var väldigt värd, gick upp och duschade och stack iväg till skolan. Väl där så tjockade jag och millan oss med massa godis och cola som alltid på torsdagar (okej typ alla dagar..) Bestämde även en grej till morgondagens festligeter som jenny och rebecca i min klass står för. De fyller 18 år och har då fest med tema rött/rosa. Jag och millan ska vara twins, kommer bli snyggaste. Ni får se bilder sen!
Hemfärden står väl inte helt fast spikad än, men det löser sig :)

Nu ska jag plugga lite och sen slå på någon film och somna till, upp halv sju imorgon så lite sömn är nog behövligt inatt.
PUSS J


trött cheeey

Dagen har rullat på bra, lunchade med palle idag. Blev kina och sushi buffè, gotti. Sen efter praktiken så åkte jag till nåntuna och klippte moster johan och julia. Nu är jag as trött och ska slå på oth och sussa, hörs imorgon gott folk. PUSS J

Praktik!

Skulle ha tagit 08.50 bussen men när jag står och väntar på den så kommer jag på att jag har glömt mina saxar och allt hemma.. jag ska ju klippa efter praktiken också så var tvungen att ha med mig dom idag. Så bara vända hem igen i snö stormen.
Så nu väntar jag på 09.20 bussen istället, ska väl gå om fem så att jag inte missar den här bussen.. PUSS J


ut i solen!

Varit hemma idag, hade feber inatt och sen ont i örat när jag vaknade, öroninflammation..? Men det är bättre nu när jag går på alvedon.
Har bara legat i sängen och vilat idag för måste vara frisk tills imorgon!! Då har jag praktik med kunder och sen kunder efter praktiken också, så nu ska jag bara vila ikväll och mysa med mamma :)
Nu ska jag ut på en promenad i solen, hur härligt som helst att solen skiner.

PUSS J

dags att rusa

kom hem från skolan för en liten stund sedan, så nu ska jag proppa i mig lite käk sen dra vidare fort till gymmet och försöka jobba på lite för att slippa stå i vassen så lite som möjligt i sommar.. Sen ska jag vidare ner på stan och testa ilägg, går ju som ett jävla klappmongo, inte konstigt hur alla mina skor ser ut alltså! haha

Imorgon är det dags för praktik igeeeen, men måste sluta någon timme tidigare eftersom jag ska färga håret imorgon! dags att gå mot de ljusare tiderna igen! hihi

men måste kila nu, Tjiiiing /F

Måndag

Idag efter skolan så kändes det som att det var torsdag.. fy bara måndag.
Imorgon så går jag till tolv och sen ska jag gå lite på stan och kolla massa grejer. På onsdag är det praktik med kunder och sen hem till julle och klippa massa skallar, haha! Äter middag där också, mys :)
Nu ska jag ringa ett samtal och sen kolla film, PUSS J

söndageeee

väntar på att tiden ska gå fortare så det är dags för solsidan någongång...

sen så väntar jag även på att martin ska bli klar någongång, så kommer han och hämtar upp mig sen ska vi hem till honom och mysa :) ett fint och heeeeelt OK avslutning på helgen, för imorgon är det ju dags för en ny skolvecka.. kill me! Men börjar ju somsagt inte förrän 10 i 1 så det är rätt chill ändå! :)

glömde nästan! i veckan måste jag också ha bestämt mig om jag ska byta skola eller inte, vet inte alls hur jag ska göra än. Allt är bara huller om buller just nu. Tanken på bruks får mig nästan att vilja spy, eller aa kanske inte så farligt? inget illa mot er som hänger runt där på tuffa "stora torget" som det kallas, hah.
Så jag har ett rätt så viktigt beslut att fatta nu, vill ju inte lämna bästa frisör 09 heller :(
aja, vi får se hur jag gör..

i väntan....


Puss /F

Middag i stan!

Gårdagen var bra, kul att träffa vårat fina gäng igen!
Somnade med amanda och vi låg och snackade massa, mys.
Sen vandrade hon hemmåt och då gick jag upp och peta i mig lite pannkisar, sen duschade jag och nu sitter jag här. Ska strax sminka mig och föna håret så att jag hinner med min buss som går om 50 min.
Ska in till uppsala på middag hos julle, hur bra som helst. Sen hem och kika solsidan och imorgon har jag fet sovmorgon till ett, hur skönt?


jag tog inga bilder alls igår.. fast här på förfesten med camen. Blå läpp och pinnen! <3

PUSS J


Ny dag, nya tag!

Godmorgon världen, vaknade nyss. Sitter och äter lite bj och kollar på oth, underbar morgon alltså.
Ska strax duscha och fixa mig sen höra av mig till mina flickor och se vad dagen har att erbjuda, kvällen är lite oklar. Antingen så blir det väl party här eller så blir det annat.

Får se om jag hinner blogga mera idag, PUSS J

 


Fredag!

Började dagen med massa idrott, sen fix och vidare till bruks. När vi kommer dit så får frida reda på att hon har tagit fel på dagarna.. suck. Men det löste sig ändå så hon pratade med en rektor. Hon får väl berätta själv om sitt val osv, men faaaan så skönt schema hon kommer få om hon går där, dör lite.

Ligger i sängen nu och ska sussa några timmar så att jag blir pigg tills ikväll, PUSS J


Torsdag

Idag så hade vi svenska och sen kundpass. På kundpasset så ringde min kund och bokade om sig så jag vart ledig, färgade då annikas hår med millan! Sen färgade millan min utväxt också. Vi gjorde sun lights som ljusar upp 1-1,5 steg och det var awsome! Mixtrade lite med vätet och så men det vart super bra! Så ja ingen mera blekning för min botten.
Sen färgade jag frida och millan ögonbrynen, hahahaha. Fick aspanik då mina är så ljusa så att de knappt syns, så hade panik att de skulle bli svarta. Men de vart bra, ljus bruna nu :)


Nu ska jag återgå till hockeyn, 5-0 till dig efter två perioder mot fbk, HAHA KROSS!!! PUSS J


just to have u back again, nanana

Hallååååå!
Fullt ös idag på salongen med massa kunder, kulkul!
Sen snabb shoppade jag lite själv, blev två stickade tröjor, underkläder och en ögonskugga. Den där på reklamen ifrån maxfactor ni vet? aja skit bra var den iaf :D

Sen hem och käka, sen bakade min snälla mamma till mig för att jag bad så snällt, hehe. Kollat på tv hela kvällen och klippt pappi. Nu ska jag kolla oth och sen sova.
Imorgon så är det torsdag, shit va veckorna går fort! Bara tre veckor kvar till lov nu, najs.

Sen på fredag så ska jag och palle till bruks igen, uuh orkar egentligen inte men har lovat henne att följa med så. Medans hon sitter på mötet så ska jag nog träffa viktor så det blir ändå kul!



PUSS J

atja

slutade halv 12 idag för svenskan var inställd, jävligt nice!
Så då drog bubbiii och jag in till bruks en snabbis för att snacka lite med syv tjejen, ska dock dit igen på fredag igen för att snacka lite mer och mer ingående! Varför vi var där kanske ni undrar då? Joo, det är såhär att just nu går jag ju frisör på fyris, men eftersom dom har ändrat reglerna lite grann nu som vi fick reda på i 2an att vi inte blir färdiga frisörer när vi gått ut?!?!? utan vi ska gå 2 lärlingsår med minimum lön, hur sjukt? Så därför skulle jag kolla lite på omvårdnads programmet där och sånt. (eftersom jag någongång vill bli polis, hundförare.)
Säger bara såhär: om ni någonsin åker dit, till burkas alltså, var beredd på BLICKAR BLICKAR BLICKAR!!! Shit kunde tro att dom hade varit instängda i den där skolan i 200år och inte fått sett en människa utifrån, wtf haha. helt sjukt vad alla glodde :o som att dom såg direkt: dom där går inte här..
Men har ångrat mig typ redan att jag inte vill byta.. men vi får se

aja, nu ska jag försöka smita undan min brors klippning ikväll så ska jag bara ta det lugnt och ta hand om min vanliga kvälls-huvudvärk..



Puss Palle

RSS 2.0