söndag

I fredags så gymmade jag med julia, grymt. Nu ska jag få fin kropp till sommaren förhoppningsvis, hihi. Har precis fixat med min ipod så att det ligger lite nytt där i med!
Har inget speciellt att skriva om förutom att jag har lite planer framöver, i helgen så blir det JJEF för hela slanten.  Helgen efter det så hoppas jag att det funkar med en tripp till bollnäs med snutt.

p.s jag ska lära mig att spela gitarr, kanske inte just idag eller om en månad men det är något som jag ska vara jävligt grym på innnan jag dör typ.


vad skulle jag göra utan dig, KÄRLEK TILL DIG

PUSS J


Armen i vinkeln...

En snabb sumering av gårdagen och dagen! Började med att åka till sigtuna för lite tjejmiddag och trevligt sällskap, allt som slank ner i strupen var verkligen jätte gott :) Sen var vi där ett bra tag, blev hämtade av frida syster och vidare till max för att ta oss ett nattkäk, och där fick man sig ett ragg, inte riktigt menat nej.. Dohan(?) eller va fan han hette, nån lura i han att jag var modell och då skulle han promt ge hans nummer till mig, men jag gav feting dissen istället! Vad ska jag med han till liksom, 25+, nejtack!    Sen var det tänkt att vi skulle på efterfest, eller dom andra åkte, jag, ehm, heh, klev av lite tidigare istället, men det fungerade alldeles utmärkt de med ;) och nuuu äntligen är jag hemma!!!

det går inte just nu att lägga upp en bild, kommer seenare jao
men kan sammanfatta kvällen lite enklare såhär: huvudvärk såhär dagen efter, and this song! PUSS F


klackarna i taket!

nu taggar jag över till frida, sjukt skönt att bo med ett staket i mellan bara. visar veckans inköp senare maybe, PUSS J

sjuker 2

haha, ganska komiskt, jag sitter i ena soffan med datorn i knäet, och vem sitter inte då i andra? jo pappa med sin dator. Vi är så sällskapssjuka som ni kanske hör. heh

Precis kommit ur duschen, där det ör väldigt lätt att man bara kommer på sig står där och stirrar rätt in i väggen, snark. Åkte hem tidigare från skolan idag, huvudvärk och halsont. Huvudvärken har jag haft i ett antal dagar nu och nu även halsen, vilket jag har haft mer eller mindre ont hela tiden sen jag låg hemma i flera veckors koma typ.  så varför inte när vi ändå är ingång, grattis du fick en förkylning på köpet!

ett + med den här dagen: Jag har beställt efter en keps nu, snygg snygg snygg, dyrt, dyrt, dyrt. Men lätt att den är värd det!!

Min efterlängtade pryl som
jag ska använda mycket väl
i sommar!


sjuker 1

Idag var jag hemma ifrån skolan, vaknade först och mådde inge bra så jag hoppade första lektionen och skulle in till stan efter lunch men nej jag sjukanmälde mig för hela dagen. Mår lite bättre nu men jag måste till skolan imorrn, man kan inte vara sjuk på en fredag i fr1 då missar man en hel veckas jobb känns det som! Sen så ska vi göra våra val till 2:an med så det är nog ganska viktigt att vara på plats imorrn.
Ikväll så kommer pappa hem ifrån bollnäs och då ska det diskuteras sommarplaner och planer som ligger lite närmare till hands, right sjuker 2?
Nu ska jag duscha och imorrn blir det gym och shopping!

Attans, jag som hade suttit och gjort några fina collage i paint på det jag skulle köpa.. jaja det funkar ej att ladda upp nu så ni får kanske se inköpen sen då :) collagen innehöll iaf: en topp, jeans, tygskor, armband och en mysig tjocktröja.

PUSS J

sommaren -10

Sommaren ser mycket ljus ut i dagsläget! Vet inte hur jag ska hinna vara hemma denna sommar, ska till bollnäs (till våran ö där vi har stugan) skåne men julia, gotland med flickorna, gräsö med frida, ebba och jenny blir husvagns mys.

Ja, sen kanske det tillkommer en resa men det får vi se. Vill ju vara hemma lite med så får väl se till att ta tåget hem ifrån bollnäs nån gång. Får se när jag ska sommarjobba med, fick ju inget av kommunen förra året så hoppas att jag får det iår då, lönen är ju inget att hurra för men det behövs till alla mina resor! :)

Nu ska jag slå på mayer, love it! /J

p.s imorrn så får vi se om bussarna går till skolan, annars måste jag ändå ta mig in för jag ska sova hos julia i luthagen typ 100m ifrån skolan, chill.


who says

Idag var den roligaste dagen på praktiken hitills, har fått gjort saker hela dagen. Schamponera, maskinklippa en man, packa upp massa nya varor, svara i tele osv :)
Sen fick jag även med mig en schampo och en balsam flaska hem, skulle vara deras testperson på just de märket! Super kul, ska duscha nu och testa det genast!
Gick även lite på stan efter skolan med julia, skulle fika men fick fullt upp med annat så det blev inget. Ingen shopping heller, ska köpa den dära blusen som jag kollade på idag på h&m imorrn efter skolan istället!

Somsagt så ska beach body -10 fram nu, mindre godis och mera träning. Ska börja gymma på torsdag, hoppas även på dans till våren.
Nu ska jag duscha-ringa julia-PH awsome / J


håller inte hoppet vid liv

Hemma från dagens praktik, fick börja dagenmed att vara med på ett möte, där dom berättade lite om produkten doop, nytt som inte kommer att säljas överallt som alla andra vaxer och sånt där. Fick en Ûbergod sallad, kyckling, bacon och sånt där i. yammi. För nu ska beach 010 fram, måste verkligen göra någonting åt det här, no more godis i kiosken. Joo kankse ibland när jag verkligen förtjänar det, men INTE lika ofta som nu, men jag umgås ju med godisråttan jennifer så vad ska jag tro egentligen..  -5 iaf, det är mitt minimum.

Om jag ska vara ärlig så bryr jag mig nästan inte längre, det kanske ordnar sig för mig så :) just nu är det ljust, men somsagt, jag tar aldrig ut något i förskott. Inte efter vad jag lärt mig K&H F


2 år sedan samtalet kom, samtalet, beskedet. Vi saknar dig än idag Anderas, kan knappt tro det än idag. Någonting som inte skulle hända hände. Du finns i allas huvuden än i dag. Du ska veta att alla saknar dig

FEJJ

Kom hem för ett tag sedan, har renskrivigt lite frågor till mitt och fridas arbete om naglar som jag ska gå och ställa till en nagelteknolog nu!
Sen hem och kolla matchen och paradise hotel, där imellan så måste jag läsa lite i min engelska bok med som jag glömde igår, ajaj.
Men vi hörs kanske senare annars ha det bäst PUSS J

ni får en bild på bella i stolen! hahah <3


Lördagskvällen!

Kvällen igår blev mycket bra! Vi tog 20.20 bussen in och mötte upp julia och carro på stan, sen hem till julia där vi pratade om allt och alla, åt mat (för andra gången, ehehe) lekte med katten och kollade på skräckis.
Vid 11 så vart alla plötligt hungriga även fast alla hade ätit middag så jag och julia lagade lite mat och gissa vems mat som tog slut då? jo min såklart. Okej julia fick inte så mycket sås till sin matlagning men iaf! ;)
Vi satt och snackade bort tiden totalt så jag och frida missade våran buss, men det gjorde inget alls! Sen när vi hade kollat på filmen så var det ingen som vågade gå iväg och hämta sladden till datorn så att vi kunde kolla tidtabellen på stadsbussarna, FEGISAR vi var men frida gick tillslut, fast hon kom tillbaks springades av lite panik, haha så söt!
Åh, jag måste bara säga att gwen steffani var jättebra på haiti galan.....hmm eller var det så..?.
När vi kollade upp bussen till stan så hade vi missat den med 2 min, så jag och frida fick springa för våra liv ner till ica på 6 min så att vi skulle hinna med 5:an , och ja vi hann! Kände oss mäkta stolta då.
Sen tog vi 02.20 bussen ifrån stationen och hela bussen var fylld av folk, nu vill jag bli 18år tack.


carro och julia

julia och frida

hungriga brudar

Idag har jag bara tagit det lungt och kollat på en film som jag laddade hem i fredags, sommaren med göran, lika bra denna gång!
Nu väntar jag på att frank snygg wagner ska dyka upp i rutan.


Imorrn så börjar ännu en vecka, jaja jag får träffa sötflickorna iaf!

PUSS J


Rakhet, ärlighet, ge och ta...annars kan du dra

now i´m free, free falling, free falling. I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart. 
åå så underbar, väcker verkligen känslor, flashbacks från förr till nu.
 
Nu ska jag gå och prata med någon som är duktigt på att ge komplimaner och se allmänt söt ut, mer än så säger jag inte :) Hoppas alla haft en ruggit bra helg, för det har jag! <3 PussPussis F

ps. hahah hittade skit gamla fotbollsbilder, här får ni ett smakprov ;)

Jaa såg där såg man ut då, mördarblicken i högsta hugg!



blocked

La huvudet på kudden igår kl halv 4, efter en kväll hos julia, väldigt trevligt! :) allt med fiskehattar o jag vet inte vad.. he-he
Själv så har jag fått utegångsförbud för suncan, måste göra klart arbetet om nagelteknologer, åååh orkar verkligen inte, jag som ville gå ner till hallen en stund och kolla på bla vårat lag. Men nu ska jag gå och käka till frulle ciiiiao Pussisen F

BYE

Matchen gick åt helvette, haha.
Nu har jag precis sminkat mig lite snabbt och 20 över 8 så går bussen mot stan, ska försöka att ta lite bilder så att bloggen blir lite roligare!
Nu ska jag gå till frida, PUSS J


spännande

Hehe, nu sitter jag här och lyssnar på radion. Hockeyn är spännande idag, ett utsålt gävle brynäs-dif. Sen spelar färjestad-linköping också. Om färjestad vinner idag (de leder just nu med 1-0) så måste dif vinna eller iaf spela oavgjort för att hålla sin tredje plats i elitserien. Jaja, det går nog vägen detta :)

Vid fem så kommer det lite gäster hit som ska äta och några ska sova kvar med, jag ska nog roa mig med frida ikväll tror jag, vi kanske drar in till stan tror jag. Vi får se ! PUSS J

lördag

Äntligen så fick jag sova ut, underbart skönt!
Igårkväll så var jag med frida, jossie, åhman och ewin. Först käkade vi och gjorde lite ärenden sen gick vi till ewins house och tog det lungt med film och mys. Trevlig kväll med fint sällskap, gillar dedär brudarna starkt!

Idag så får vi se hur det blir, ska iaf äta middag hemma med massa gäster och sen drar jag och frida iväg på något förmodligen :)
Vi planerar för fullt några veckor frammåt, galet om det blir som vi har tänkt oss nu! Berättar mera om det senare.

PUSS J


Jag är den största dumskallen i världen

HUR KUNDE JAG VARA SÅ FUCKING JÄVLA DUM I HUVUDET!
Ska bli skönt att packa väskorna och aldrig komma tillbaka igen, slippa se ansikten man helst vill glömma.

Hårdag

Jag och frida kom hem 20.00 idag, låång dag istan alltså. Vi hade bara matte i 55 min och sen drog jag direkt till salongen där jag färgade håret! Blev inte en jättestor skillnad men för mig blev det de. Lite sandblond mera nu och detta är mera min naturliga hårfärg.

Kanske är lite ljusare irl, eller jag vet inte. Haha men det är lite askigt!

Köpte även leave-in balsamet som jag nämnde tidigare. Denna tub kostar 300kr, den är lite dyr för bara 125ml men gud så bra om du har/vill ha långt hår. En kluven topp finns inga balsam för, bara att klippa av! Men det går att reparera torra toppar så att det INTE blir kluvna.

Hinner ej skriva mera nu, AA börjar! Verkar som att det skulle hända något "läskigt" i dagens avsnitt eftersom att de varnade innan de började, hmmmm

PUSS J


ny friserad

Både Jennifer och jag har varit hos Frissan, nu är vi nya och ännu fräsha igen! :)  Gick dit för att bara prata om det men så var det ganska lugnt där så jag fick göra det på en gång, Gratis också, verkligen super bra :)

Bytte även mina skor idag, köpte också två nya väskor, väääldigt behövligt! En liten och en stor, perfect. Have no more to say...
PussF

Ungefär så blev det :)

slukarna tipsar!

lite sköna fb grupper som vi tycker ni bör joina!

-usama bin laden, world champion of hide and seek since 2001
-vi som är rädda för hästar
-vi som hatar när någon springer förbi och kastar en tvättmasin på en!!
-det är över 2000 år sedan jesus dog, kanse dags att glömma och gå vidare?
-vi som inte skulle banga på joel kinnaman

OMG, den med jesus. jag kan inte sluta sluta skratta, jag kommer inte komma somna, speedad.se


Mörbultad tjej!

kan ju börja med att jag trodde (eller vi som inte skulle köra med box) skulle få vara i gymmet. Men icke sa nicke! Först var det 200 som det heter, jävligt jobbigt men jag orkar dra igenom hela den men det hade med situps, armhävningar osv med att göra! Redan där är det bara jobbigt. Sedan var det dags för spinnig, ÅÅÅÅÅH, jag trodde jag skulle ramla av cykeln där ett tag, och ni som känner mig vet hur jag beter mig när jag bara inte orkar/vill! ;p sedan var det 90 grader med olika öviningar och så, kanske inte låter så jobbigt, men ni kan ju köra det passet och sen försöka gå i en trappa normalt! Inge vidare skönt, tro mig. Imorgon kommer jag ligga i sängen som en ner mejslag tjej och rullar ur sängen.

Sovmorgon imorgon då eftersom det är APU då, börjar inte fören vid 10, sen på onsdag börjar vi halv 1 typ. ! SKÖNT

ps. bloggen är somsagt på gång för lite upp freshening (?). Här händer det grejer. haha orkar inte,alldeles för trött för att ens försöka vara... seriös?.. Puss F

Alla har sina jobbiga stunder


hejhopp

Som ni ser så har vi en söt flicka vid namnet linn som håller på att fixa våran design till bloggen. Det kan ju inte bli värre än vad det är nu iaf! haha, nej men hon gör nog ett jättebra jobb!
Nu ska jag inte skriva så mycket mera än att jag har APU imorrn igen, ska boka tid för hårfärgning, nagelförlängning och köpa ett svindyrt men superbra balsam! Kan skriva någon rad om det sen när jag testat de :)

Ska läsa ett kapitel i min engelskabok nu, buhu så tråkigt men ett måste! sen ska jag belöna migsjälv med att baka kladdkaka, mums. + att vi har sovmorgon på onsdag till halv 1, lovely. Åker bara in för att ha matte.


ett smakprov på nya designen! (jag vet att jag ser avkapad ut men det är för att jag står i en konstig vinkel, haha)

PUSS J


keep it going louder

nu har jag precis gjort mig fin inför den kommande matchen som snart ska spelas, jag har målat naglarna! Höll aldrig på med nått sånt förr, blev bara irreterad på det men nu så! somsagt, ska snart spela match, mot Stenhagen, ser fram emot det, känns som det kommer bli roligt men vi får se hur resultatet blir vilket jag inte ens kan gissa mig till nu, inte ens en chansning! :o

Igår köpte jag ett par nya skor, (gjorde det i fredags med men dom ska jag nog lämna tillbaka) sen ett diadem(demdem), rött läppstift och en ny tungpiercing :) Puss F

kärleken är inte alltid lätt

Igår blev det shopping efter skolan, både för mig och fridas del. Fick väl med oss en hel del hem! På kvällen så gick jag över till frida och sen kom även jossie och ewin, mycket mysig kväll!
Idag så har dagen flytigt på, jag har träffat jossie en stund och sen nu på kvällen så drog jag och frida in på bio, bröllopsfotografen! Den var faktiskt riktigt rolig och sjuk, se den. Nu blire nog chill hela kvällen, kolla på film och mysa med alfonso eller nåt. Är taggad men jag måste vila ut mig eftersom att jag var galet trött i slutet av veckan.
Imorrn så ska jag nog till amanda och hämta mitt smink som jag äntligen kom på vart jag hade glömt någon stans! sen hade jag lite kläder där med. Annars så har jag inga planer alls.

Vill bara säga en sak och det är typ en rebus som någon av mina vänner som läser denna blogg ska kunna lösa.
svea-berrabus-sena kvällar-deeptalk-kärlek-snö
Yes, där har ni den. DU ska kunna denna :D <3

PUSS J
 

14 januari

Torsdagar är alldeles för stressiga! hem från skolan, i med en macka sedan springa till träningen! Och precis när jag ska kliva in på planen, vem ringer inte då? jo pappa och berättar att han fick lägenheten! YEEEY. Så nu äntligen ska jag flytta, den 1 mars är det dags. Mycket närmare till skolan också! Får nog räkna med att vi kommer få en extra inneboende? eller jennifer?? haha. Nu ska jag kolla vidare på The Biggest looser :)

+ att vi fick sminka varandra idag, snyggt.. hahah  PUSS F
ps. bättre så ebba?? ;)

.

Orkar inte skriva något långt, blir lite punkter.

APUn idag gick mycket bra och var kul!
Min farmor är bra söt och jag och snutt ska dit snart och kanske tillockmed två gånger denna vinter! <3
Jag får träffa ebba imorrn!
Jag ska färga håret snart!
Nu är det PH äntligen!

PUSS J


nu får det blonda vila tills sommaren!

Blont hår är jag, jag trivs inte i brunt hår alls.. däremot så kan jag tycka att slingat brunt/blondt är väldigt snyggt. Så fort jag har fått fart på vardagen igen så ska jag nog slinga mig med lite bruna slingor. Sen blir jag väl blond igen till sommaren :D
Såhär hade jag tänkt mig ungefär, kanske lite ljusare (a)


ganska olika färger på alla 3 bilderna. vilken är finast då? 1,2 eller 3?

PUSS J

I nöd och lust

Imorrn börjar min praktik, ska väl bli kul och så men är lite nervös :s Hoppas att de är snälla och att det blir bra! Sen börjar skolan på onsdag :( hade det inte varit för att man får träffa fr1(ebba!!!!) igen så skulle jag vara sjuker....

Kolla vad jag och julia ska gå på då, hihi. Våran humor alltså! Bella gå du med vafan :D

Det är i stockholm i slutet av månaden/början på den nya månaden. Kostar typ 400kr för parkett och 300 för balkong. Hoppas att det finns kvar parkettbiljetter när vi bokar!

PUSS J

bio och bollnäs

Igår blev det bio med julia, "har du hört ryktet om morgans?". En feelgood film, bra var den. Jag och julia gick och störde oss på alla som sa dåliga saker om filmen efteråt, "trodde jag skulle få skratta mera" "varför var han med så lite för?" osv, nedlåtande människor dissar vi.
Blev även lite shopping, en till väska och en tröja. Impulsköp som jag idag inte ångrar ett smack!

Pratade med farmor min här om dagen och hon vill så gärna att jag och snutt ska åka till bollnäs nu igen. Och självklart vill vi de! Blir bara över en helg dock, om det inte blir på sportlovet då, jaja vi får se. Nu har hon ju flyttat med så ska bli kul att se hur det ser ut :)

Linnea har ju varit med mig till bollnäs 2 gånger så detta blir den 3:e gången. Det är så kul att hon "klickade" med alla där uppe direkt :D slänger in någon bild ifrån i somras när vi var där!
btw, jag har en skitrolig sak att berätta linnea!! :*


kusin gustav och linnea typ brottas? haha ;)

<3

väntar på att pappa ska hämta oss med båten så att vi kan åka in på grillnatta!

middag på en resturang i stan :)

på stan fick vi för oss att göra hennatatueringar, HAHAHA jag tror inte att jag har skrattat så mycket som när linnea fick frågan: vill du ha NÅN blomma med? linnea: njaaa, okej det kan jag väl ta! haha.

kommer flera bilder sen, PUSS J


Memories

Inte sådär fasansfullt pigg idag.. Det bästa med det är nog att jag vi också ska gratta min kusin idag, alltså fuullt med småungar. hmm-.-    inte okej!

vart alla får mitt mobil nummer ifrån vet jag inte, dom senaste dagarna har det ringt folk varjedag/natt som jag inte ens vet vilka de är men de säger; heeej Frida widén. nya i-landsproblem jag har.

äsch, jag har inte ett dugg att ge er idag som ni kanske fattat? Så, jag går och lägger mig igen. Puss F

våra hjältar

Buhu, nu måste jag läsa min tråkiga engelskabok! jag är på sidan 42 och måste till sidan 70 ikväll om jag ska hålla mitt schema så att den är utläst och recenserad efter lovet!

IDAG KROSSADE DIF MODO MED 7-2, SÅ UNDERBART! Dif ligger på 3:e plats och upp ska dem, ni är bäst.
Längtar som bara den nu tills jag och frida står där och skriker oss hesa, den 31 januari blir det nog.

PUSS J

J J J S

Ligger här och ska snart kolla på the moon i min ensamhet, ehehe. Hoppas på att få sällskap av frida senare idag! Igår fick jag ääntligen träffa julia, var med henne hela dagen och fick ett armband och en spegel ifrån egypten av henne, thanks darling.
Imorrn så kanske jull kommer hit eller så åker jag dit, beror lixom på vad orterna har att erbjuda.

sjukt booring inlägg iknow men jaja, det är alltid något :* LOVE J


ny möblerat rum!

Nu har jag möblerat om i mitt rum och det blev ganska bra faktiskt. Nu står sängen bredvid mitt element och gud så varmt och sköönt.
Kollar lite på tv, lyssnar på musik och kollar runt på internet.
Jag tror att jag äntligen har hittat MIN tatuering som jag vill göra, en text är det och den ska på min kropp förr eller senare. Får se när det blir men hoppas på snart! Tänker faktiskt inte säga vad det är för text förren den är gjord, då får ni nog se bild. Det ligger såklart en tanke bakom den men jag vet inte om jag vill dela med mig av den på bloggen. Nog tjatat om detta, kanske inte sker innom den snaraste framtiden.

Hoppas att jossan är frisk imorrn, så att vi hinner ses innan hon drar vidare till värmis igen.
PUSS J


Det kan bli så fel..

IKEA igår då alltså, hide and seek. haha till en början var allt helt sjukt, man hade 5 minuter på sig att springa och gömma sig någonstans. Ägarna till den hrä bloggen som självklart alltid lyckas hitta "det bästa stället", la sig under en säng i ett sånt där litet rum. DAMM. Fullt med lådor och damm under sängen såklart, tänkte slänga in en bild på hur det blev där men tyvärr så har jag inte varit och hämtat sladden än..

Nu ska jag kanske gå hem till mamma och klippa henne och moster, får se hur det blir. Sen får jag väl hoppas att jag får träffa min sötaste älskling som jag inte träffat på hur länge som helst, känns det som.

Därför slänger jag upp en bild på oss ist :)<3


IKEA

Ska fixa mig lite snabbt nu för att ta bussen in till stan och sen vidare till ikea, det är någon hide and seek grej där klockan 4. Jag åker in med frida och ewin, vet knappt något alls om de förutom att man ska ha med sig en tomteluva och ett reflexband.. berättar väl mera om det när jag kommer hem!

Nu måste jag skynda mig, ska föna håret och sminka mig och bussen går om 40 min, PUSS J


ååååh vad jobbigt!

ååh, precis hem kommen från 1,5 timmes fys! fyyyyfan säger jag bara, jag gav upp på det sista där.. sjuk imorgon förmodligen också, halsont hela dagen + fys ute i snökaoset blir inge bra tillsammans.

Nyår: orkar jag inte dra igenom, kan bara säga att det var kanoners kanoners! :D Efter ett antal timmars hålligång ville min kropp ta det lite lugnare så jag körde på ut i snön och piggna till, sen in igen! Men  Nyår var alltså riktigt var bra :)

Nu ska jag g¨och ta den efterlängtade varma oboyen efter att man fortfarande är fryssen som en istapp fast stått i HETT vatten i duschen i sisådär 30 min. Sen ska jag bara luta mig tillbaka och ta det lugnt :) Puss


måndag

Idag har jag hunnit med en hel del, började dagen med lite shopping. Blev en tröja, ett läppglans och ett nagellack. Sen hem och ut och gå. Var även till elsa och calle en stund, nu skulle jag vilja ta bussen till ishallen och kolla på djurgården-modo. Men det finns ingen som kan, alla tränar eller är sjuka.. suck. Btw så ska jag och frida åka till sthlm snart och kolla på stora pojkarna i dif, yes i klacken ska vi stå!

När jossie sov här så snackade vi lite sommarplaner och vi vill till gotland, frågan är bara vart priset hamnar på om man vill bo i en fin stuga osv. Men en vecka där skulle sitta fint.
Men i nuet så vill jag åka skidor, det kommer inte bli några skidresor för mig iår :( förra året så blev det ju järvsö i 2 dagar iaf men nepp inget iår. Det beror väl på att det inte finns någon i min familj som vill åka skidor, haha. Bara jag och bror som åker. Jaja, en solresa är ju heller inte fel!


jag och jonnis på tolvslaget!

PUSS J

i väntan på frida..

Så bloggar jag lite!
Igår kom jossie hit och vi åt middag och chillade hela kvällen, pratade en massa och kollade på film, mysigt vare :)
Vaknade vid 2 halv 3 idag och jossie åkte väl hem efter lunchen som vi åt vid 3 tror jag. Nu väntar jag på frida men det värkar som att hon har väldigt svårt att slita sig ifrån rosa. Gah, har väntat ett bra tag nu och hon har inte ens börjat gå så vi får väl se om det ens blir något ikväll.
Imorrn så ska jag iaf vara med jossan och beccis, var längesedan vi träffade tsm! Och på tisdag så kommer julia hem och på onsdag så ska jag få träffa henne :* en vecka är sjukt långt om man ska vara ifrån julia.

p.s nu fick jag ett sms av frida där det stog typ: "ja jag går nu när som :)" om kanske 1 h då? haha

 


2010

Första inlägget 2010! Jag tänker nog inte sitta och skriva om nyår, det får frida göra :) det var väldigt lyckat och trevligt minus några saker. Tackar och bockar för kvällen/natten/morgonen iaf, langar lite bilder med!

Vid 6 så kommer jossie hit och äter middag med moi, sen kanske frida också kommer? Får se vad vi hittar på, hoppas väl på att det händer något kul i lilla alunda today. Är själv hemma hela natten så jossie sover här med, härligt.


frida, jossie, jag, ewin

haha! jossie, oskar, jag

jag och frida

ida, ewin, frida, amanda

frida i brillor

johanna, jag

jag och frida satsade hårt och körde på röda läppar, vad tycks ha? funkade fin fint!

PUSS J


RSS 2.0