freeedag

Har nyss varit och tränat lite grann, helt jävla mör i ben och rumpa!!! Ikväll kommer sirpa så då ska jag ha henne ikväll, (det är våran hund ni som ej vet..) så ikväll blir det nog lugnt vad jag vet, men det visar sig :)
 Sen imorgon så är det ju somsagt årsfest så då är det fest som gäller, och på söndag är det kärringmatch igen

Och nu ringde jennifer o böla så får väl trösta henne med en shot eller två!

allt för mig just nu, pussis


dålig på detta.. heuwheuw

Vaknade hos min gosse imorse, det brukar vara jag som får sparka ur honom ur sängen på mornarna, men imorse vaknade jag inte ens när han gick upp så snacka om trött.
Sen drog jag en stund till stan och hade min forever alone shopping, jag älskar faktiskt dom studerna. Så jäkla skönt att gå runt i lugn o ro och gå dit jag vill, låter lite ego jag vet men man måste faktiskt få ha sånna stunder ibland.

Nu ska jag äta sushi som jag köpte med mig hem, mumma, sen ska jag åka och träna, i år ska jag slippa stå i vassen hade jag tänkt! sen ska jag hem till mitt hjärta.
Det jag fick med mig hem från stan var; ett armband med en urskuren svala eller hur jag ska förklara, jeans (väldigt behövligt!), en top, underkläder, och en vit tunn kavaj. Bilder på det kanske kommer upp senare någongång men det är inget ni ska lita på! hehe

puss tjao F


hallå

har precis slevat i mig maten, ger skrållan mat också har jag gjort! Nu väntar jag på att marre ska komma, träffade han senast i söndags och det känns sjuukt längesen :o

I tisdags så var jag och annika hos the police, va på nått möte där man får info om allt möjligt bla ang om sökandet till polshögskolan och sånt där, det var rätt bra faktiskt men vet inte om jag börjar få andra idéer ang framtiden.. hmmm ja det visar sig :))

tröööööött

ligger som död i soffan, helt jävla slut. försöker plugga men det går inge alls vidare.. SJUKLIGT trött, men det är ju bara som vanligt de..

Kryssningen var jävligt bra, hade megakul! Många bra och roliga minnen även sjuka minnen såklart haha
orkar inte gå in så mycket på kryssningen men en sak som hände var att jag hamnade på "sjukan" haha, så jävla klantigt



RSS 2.0