Ledig

Sov ut till ett idag och sen gick jag ut på en promenad med palle, sjukt mysigt i solen! Sen gick vi hem till henne och kollade på två filmer, sen gick jag hem och åt middag och nu sitter jag här på min säng och bloggar. Ska gå upp snart och baka kladdkaka till familjen snart tror jag, hihi jag har blivit snällis!

 

PUSS J


tvärlugnt

Helgen har varit väldigt lugn. Eller jag har flängt runt hit och dit men har inte festat något. Ganska skönt, men nästa helg så kör vi igen!

När jag kom hem idag så duschade jag och fixade mig lite fort och sen gick jag till hallen och kollade på alunda-östhammar, alunda vann!
Sen hem och äta och sen kom frida hit och vi käkade glarre till solsidan. Nu ska jag bädda ner mig i min säng och kika klart wallandern, sen får vi se om ögonen pallar lite oth också. LEDIG IMORGON!! wohooo, fan va skönt.

 

PUSS J


vaf*n har hänt??

Från att köra två dagars  varje helg i 1år, till att helt plötsligt sitta hemma en fredag?! och förra helgen var rätt så lugn den med, hände där?? Men faktiskt så kan jag säga att det var rätt skönt att bara ta det lugnt ikväll, inte så konstigt att man är slut som människa efter konstant festande hela tiden! Men vad gör man inte ;)

Idag åkte jag lite snabbt till mammas jobb efter skolan eftersom att vi skulle käka på stan idag, mysigt. Blev china och såklart SUSHI! Gud har blivit helt förälskad i det på sistone, sjuuukt gott!!

men nu tänkte jag faktiskt raka benen, haha. men det är så himla skönt att gå och lägga sig med ny insmorda med och när dom är sådär över-lena. Om ni nu ville veta liksom..
Aja, Godnatt folket!

Puss F

Hade tänkt boka en tid hos jennifer så ska hon få göra mig liiiiite
blondare! yeeees, underbart ska det bli!!

Fredag

Äntligen helg igen, veckan har gått superfort!
Idag efter skolan så följde sofie med mig hem och blev klippt. Sen fikade vi lite och snackade massa skit, sen skulle hon sola så då gick jag med henne som sällskap.
Nu har jag precis hämtat en sallad ifrån gossens, mums. Inga päron hemma ikväll som kan laga mat och jag är ju ingen kock direkt så ja de fick bli hämtmat!

Nu ska jag slänga mig i duschen och fixa mig lite, sen kommer nog amanda hit ett tag. Sen tar jag 19.20 bussen in till stan, får se när jag drar mig hem sen och hur det blir hemma. Fest eller inte, då återstår och se.

 

PUSS J


Torsdag

Hade sovmorgon, svenska och sen kundpass. Det gick bra och min kund blev jättenöjd!
Sen åkte jag hem och har precis ätit, nu ska jag klippa lite till och sen umgås med palle om hon hoppar träningen. Annars så ska jag bara ta det lugnt ikväll, känns som att det inte kommer att bli mycket sömn i helgen så bäst att jag tar den inatt!

PUSS J

Onsdag

Idag var det praktik. Gick bra och klippte på som vanligt!
Sen lunchade jag med frida, och sen fikade vi efter. Tjockisar! haha.

Kom hem och klippte bror, skönt med lite pengar. Sen gick jag och solade eftersom att jag inte hann med de igår. Så duschade nyss och kollar på tv nu. Vad less jag blir på att det känns som att all färg rinner av en när man duschar.. jaja hoppas att lite sitter kvar iaf. Rörigt inlägg men orkar inte skirva om, nu ska jag kolla på andra delen av bibliotekstjuven för tredje sänds ikväll på tv!
PUSS J

tidsfördriv

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ja, lite för mycket kanske
2. Har du sett din bästa vän gråta? ja det har jag.
3. Vad åt du senast? kaka
4. Har du fått någon komplimang idag? yes
5. Har du varit med i en rättegång? nej
6. Är du polare med grannarna? ja de allra flesta!
7. Vilka länder har du bott i? sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? kommer inte ihåg
9. Har du haft en stalker? haha, mjaa
10. Minns du dina/din musiklärares namn? tror de?
11. Hur bra är din syn? bäst
12. Var är dina syskon just nu? han ligger och kollar film
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? haha, för privat och sjuk för att skrivas här ;)
14. Vem ringde dig senast? - hemlissss
15. Vilken tid gick du upp imorse? klockan ringde sex, jag gick upp kvart i sju.
16. Vad ska du göra i helgen? på fredag kväll ska jag träffa hannes, och sen blir nog resten av helgen hos viktor!
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? iphone, konversationer. men i den fjärde står det: vi kan ju höras senare :)
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? mig själv
19. Vad finns i din bakficka? tomt
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? lyssnade på musik och messade.
21. Vad är det första du gör på morgonen? stänger av alarmet och kollar mobilen.
22. Vad ska du göra efter det här? fågeln kommer när som helst :D

 

PUSS J

 


Tisdag

Slutade skolan halv ett och drog hem direkt. Har precis käkat nudlar och klippt martin. Så nu väntar jag bara på att fågeln ska bli klar med sitt målande så att vi kan ses, sen senare ikväll får vi se om jag åker iväg eller stannar hemma.

PUSS J

Måndag

Ny vecka igen.. men det gör mig inte så mycket, har ganska fullt upp i veckan så det ska nog gå fort!
Idag sov jag till elva, sen släpade jag mig mot skolan och hade bild och raketsporter. Shit vad racketsporter är bra träning, man rör sig oavbrutet! Haha.
Imorgon så ska jag först till skolan, sen träna, kanske sola och sen klippa martin.
Nu ska jag stänga av datorn och slå på oth eller lyssna på lite musik tills jag somnar, PUSS J


mörkt. sitter i soffan med min lasse tröja ifrån 07 och myser. sjukt att det var fyra år sedan jag var på hans konsert nu.


Söndag

Sov länge idag, sen följde jag med mamma till mormor och morfar ett tag, och nu ska jag gå och sola! Sen blir det ryska rykten med frida ikväll, PUSS J


HELG

Äntligen, så skööönt att det är helg. Igår så firade vi linnea hemma hos henne, sen gick jag hem för att äta med palle och sen orkade vi inte gå tillbaka så vi stannade hos mig och myste hela kvällen. Eller palle sov med sid hela kvällen typ, haha.


sid och palle som tular!

PUSS J


Torsdag

Idag hade jag sovmorgon, riktigt skönt att vi bara går halvdagar nu fram till sommaren.

Igår så var det 18 års firande som stod på kvälls schemat. Det bjöds på god mat och dryck och trevligt sällskap. Riktigt kul att träffa tjejerna ifrån grundskolan igen. Spelade lite spel och kameran jobbade flitigt. Får se om jag orkar slänga upp några bilder sen!

 

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, sitter och käkar BJ nu och läser vecko revyn så det ska jag fortsätta med. Imorgon så ska vi fira nästa 18 åring, nämligen snutt!


jag, palle och sofie igår!

 

PUSS J


Onsdag

Halva veckan har redan gått.. snart är det helg igen!
Idag stannade jag hemma ifrån praktiken pga hemsk huvudvärk och illamående. Just nu så är bara huvudvärken kvar.. ska äta massa tabletter så att den blir mildare till kvällen då jag ska på 18års kalas, jossie som har bjudit dit mig och palle på smörgåstårta, mums.

Nu måste jag dra på mig lite kläder och föna håret för ska dra mig ner till ica och handla lite bj, PUSS J

GRATTIS TILL LINNÉA OCH JOSSIE SOM BLIR 18ÅR IDAG! <3

Tisdag

Först drog jag till skolan och sen till max med millan och frida, skulle ta lyxshake men nej glass maskinen funkade inte så vi testade deras chockaldmousse som får helt klart godkänt!
Sen tog jag och frida bussen hem och jag somnade direkt när jag kom hem, och nu har jag kollat på sista avsnittet av oth säsong 7, slutade sämst. Eller ja jag vill se mer, inget lyckligt slut, så nu ska jag tanka ner 8 också. Ska bara vara hemma ikväll och sova, är sjukt trött fortfarande och ska orka med att gå på kalas imorgon och praktik.

PUSS J


Måndag

Ligger i sängen och ska strax kolla på de sista avsnitten av säsong 7 på oth.
Hade amanda här för ett tag sen, vi snackade lite om allt möjligt.. behövdes, skönt att prata av sig! Sen gick hon till jesper. Skulle ha hört av mig till bella och linn ikväll också men känner nu att jag är alldeles för trött för de så ska försöka att inte vara uppe hela natten-försova mig-stressa som faan imorgon. :)

Imorgon så är det tisdag, hmm har ingen aning om vad vi har i skolan som vanligt.. slutar vid 12 iaf.

 

ps, snart flyttar jag hemifrån, höhö eller på samma tomt men i ett eget litet minihus!

PUSS J


14 januari

Oj, har inte bloggat på ett bra tag. Massa saker har hänt, men de tar vi en annan gång.
Igår så var det knutmasso och ja vi var utklädda, till BRANDMÄNN! Shit så snygga vi var, kickade asssssss längst gatan och kastade ner folk i snön!


jag bella och palle!

Ikväll så får vi se vad som händer, jag och fågeln kanske drar in till stan, skulle vara väldigt trevligt :) får se om orken finns helt enkelt, annars så ska jag ta det lugnt hemma med flickorna!
Imorgon åker jag tidigt till bollnäs så måste vara hemma inatt, inte sova borta.

PUSS J

raise your glass!

Ikväll är det då knutmasso, för er som inte vet vad det är så klär man ut sig och går längs gatan fram och tillbaka och bara härjar. Kanske låter lite konstigt men det är faktiskt kul! Men tror inte att vi ska gå det här året, utan kanske utsätter oss för stor fara och åker dit och kollar ist, = nerkastade i snödriver hela kvällen alltså och man ser ju inte vilka det är heller! :o haha

just ja, igår var det då första praktiken igen för i år. Var rätt lugnt så jag och nästan alla andra som jobbade igår turades om att få sitt hår färgat, så yees tack för de, nu är äckliga utväxten borta!

K&H /F

ge mig sommar och rhodos!

Söndag..

Oavsett om man är ledig imorgon så är söndag en hat-dag. Julle lämnade mig nyss och nu ska jag bara krypa ner under täcket igen och kolla oth hela dagen, inväntar några välbehövliga samtal och reda ut lite saker också.

Imorgon så har jag inga planer förrens klockan 15.00 då jag ska hoppa in och jobba lite på salongen några timmar. Sen blir det väl hem och tagga tills på tisdag då det först är skola till 12.00 sen HOCKEY!! Om nu biljetterna hinner komma, jag dör om de inte kommer, fyfan.

PUSS J

Godmorgon

Kollade film igår liite för länge känner jag, kom inte upp itid idag precis.. hehe. Men jag mår iaf inte dåligt idag som igår kväll, så det känns skönt. Pratade nyss med min fågel och hon skulle bara duscha så var hon redo för att rocka sen, good.


åhh, hittade en gammal bild i arkivet på bloggen. shit ni ska se videon innan detta kort tas, jag grinar för att jag skrattar så mycket just nu!!

PUSS J

OC

Gick in på brors dator och rotade lite bland filmer och hittar oc, åh så glad jag blev. Så kommer min natt se ut, massa oc! Sen laddade jag ner sex and the city 2 också, har inte sett den än, hähä. /J

6 januari

Gud vilket slit de har varit med dessa biljetter till den 11e men ja nu tror jag allt har löst sig, de skickas idag så hoppas innerligt att jag hinner få dom tills på tisdag.

Idag så var jag och linn in på friskis och tränade, shit kan ha varit de roligaste och jobbigaste jag har gjort på länge, imorgon så lär jag knappt kunna gå men åh så värt. Var riktigt kul, så på söndag ska vi köra igen!

Nu på kvällen så kom tjejerna hem till mig och sen gick vi vidare till linn för att spela lite wii, men jag spelade inget, mådde lite illa och har spräng ont i huvudet nu. Så gick hem.. så nu ligger jag här och kikar någon värdelös film, dags att ladda hem lite oc tror jag.
Imorgon så ska jag sova länge och sen får vi se, ska kanske träffa pojken något imorgon, var ett tag sedan nu. PUSS J


DERBY BILJETTER!

Satt somsagt uppe inatt, och ja jag budade på derbybiljetter till den 11/1 då dif tar emot aik i globen. Självklart är detta en match jag vill på till tusen, och jaaaaaaaaaaaa nu vann jag budgivningen på dessa biljetter, LYCKLIG TJEJ!
Så på tisdag så åker jag till globen och står upp för mitt lag, DIF <3

PUSS J


5 januari

Igår satt jag uppe till halv sex bara för att fixa en grej, fuckar dehär nu så kommer jag börja grina seriöst. Så lagom pigg jag var idag när mamma kom hem ifrån jobbet och väckte mig, haha.
Har iaf träffat jossan som var på besök i alunda, mycket snack så vi tar igen allt och fika, mys!

Nu väntar jag på att frida ska käka klart sen tittar hon förbi, tror vi alla tjejer ska träffas ikväll och planera en del, har ju två stora saker på gång nu.


åh så jag saknar sommaren. bilden är ifrån en fest hos mig!

PUSS J


4 januari

Hej bloggen, det var ett tag sen. Har inte haft tid att blogga helt enkelt.
Sitter och kollar på solsidan, åhh så bra de avsnittet är när de firar midsommar, hahaha.
I rummet bredvid mitt så sitter typ 10 killar och lanar.. ska gå och hjälpa dom lite så att dom vinner sen, hehe jag äger på't.

Nyårslöften har jag några stycken, men berättar dom inte här för då kommer jag inte kunna hålla dom känns det som.. men ett var iaf att komma i form och idag så var jag på friskis och tränade. På torsdag och söndag ska jag träna med linn också, gogogogo.

Nää men åter till tvn och musiken nu, ciao. / J


tillsammans rockar vi världen!



RSS 2.0