rörigt inlägg varseee

i fredags så vart det somsagt fest, började med att sebastian ringer mig och säger att jag måste komma tidigare än de andra för att fixa till hans hår, haha! så jag var där först och fixade de och sen började vi. höll igång ett bra tag tills det visade sig vara dags att dra sig hemmåt! kom hem till friggan och där låg det redan två junisar på soffan, skickade ut dom och pratade i telefon tills jag somnade.
i lördags så åkte jag till stan med mamma och handlade massa saker, en del saker till friggan så att det vart lite mysigare där inne! sen när jag kom hem så fixade jag mig och mötte empa vid bussen så drog vi till öre! skulle ha åkt på förfest hos markus men vi fattade inte vart dom var så vi hoppade av i östhammar så fick nunne äran att skjutsa oss till öre, hehe!
flängde runt i öre till halv tre då vi tog bussen hem, d åkte med mig till alunda och sov här. i söndags när vi vaknade så tog vi bussen vid 2 mot öre, eller jag skulle dit och d skulle hem. jag åkte till julles lägenhet! superfint läge precis vid klipporna :) stannade där tills idag för att hon skulle jobba. nu ska jag duscha och sen kommer min brudar hit så ska vi äta och mysa! imorgon kommer äntligen min milsi hit!!! åhhh så jag längtar efter henne!

btw så har jag fått ett till jobb nu, ska jobba 1-14 augusti i öregrund, askalas!

PUSS J

min vecka!

ska dra min vecka lite snabbt för er, åkte till östhammar i måndags och kollade min tand, det såg bara bra ut och nu är det helt borta så det är skönt! skjutsade hem d och åkte och shoppade lite med mamma. på tisdagen så var jag med min kära empis!! sen var vi hos frida och myste hela kvällen.
i onsdags så var det dags för alexanders 19års fest, sjukt kul med bra folk som vanligt! sen gick jag hem till d och sov där. det spöregnade hela dagen igår så vi låg bara inne och kikade film hela dagen. åkte hem vid 6 och träffade empa, hade en hel del att snacka om och jag tror du har gjort helt rätt hjärtat! sen kom d och sov här tills idag, vi har suttit ute i solen och kikat playa del sol, han åkte nyss så nu ska jag börja fixa mig för ikväll är det dags för fest igen!

PUSS J

hemma!

kom hem tidigare än väntat, måste till tandläkaren imorgon och kolla upp en visdomstand som gör hemskt ont!
kom hem för nån timme sen till ett städat rum, i torsdags när jag åkte till jobbet så låg d kvar och sov och sen åkte hem när han vaknade, måste ju vart han som har fixat!
nu ska jag kasta mig i duschen och sen äta något, sen lät det som att d kommer lite senare! imorgon så ska tak och golv listerna upp så ska jag flytta ut i friggen sen, sista natten inne nu alltså, hehe.

PUSS J

Mobilbloggar!

Hallå där, kom upp till stugan igår efter att jag hade jobbat klart mina sista timmar, galet skönt! Käkade och satt och mös på bryggan hela kvällen! Skulle tagit båten och träffat Johanna och Jim men Jonathan var borta för länge så hade ingen skjuts.. Vi får ses när vi är hemma istället :) Idag sov jag till 15.20, hur skönt?! Sen åkte jag med in till stan och handlade massa saker, bland annat lite hårfärg som jag slängde i på bror min nyss! Just nu ligger jag i mitt rum o sängen och lyssnar på musik, tror jag blir kvar hemma ikväll.. Adam ville ha med mig på skumparty i stan och det låt faktiskt kul och inga småttingar heller men frågan är om jag har orken att fixa mig.. Hmm vi får se. Puss / j

sorry for party rocking

För en liten stund sen åkte min gubbe hem, sen i lördags har jag varit hos han eller han hos mig, så mysigt! Så kom han hit igår kväll igen efter mitt jobbpass! :) sååå tråkigt att sova själv..

idag åkte tommy iväg och är borta tills på söndag, sen på söndag eller måndag så åker han och mamma iväg med husvagnen så då blir jag hemma själv en vecka. Och ni som nu tror att jag ska ställa till med värsta festen som foghammarsborna brukar stå för, så kan ni slänga er i väggen... Party-pallz tid är officielt över. Iaf med att anordna fester hemma, har haft ett 20-tal fester i detta hus så nu är jag färdig! Sorry!


lova ya /frida ♥

tisdag, två jobbdagar kvar!

ska bli så skönt när jobbet är slut, då får jag äntligen sovaaa. går ju upp 05.10 nu..
igårkväll lagade jag mat till mig och sanne så satt vi ute och käkade och snackade massa, sen åkte hon till killen och då kom jossan hit! var som vanligt massa att ta igen om varandra eftersom att vi inte ses så ofta nu när hon bor i värmland.. klockan sprang iväg och jag fick hoppa i säng men somnade alldeles för sent, idag höll jag på att dö av trötthet på jobbet.
får se hur kvällen blir, kanske åker till alle i östhammar ett tag! sen kommer julle hit och sover, men hon kommer inte förrens tolv inatt så måste sysselsätta mig tills dess, somsagt får se om jag åker till östhammar! imorgon så ska jag packa allt jag ska ha med mig till stugan, sen kommer d hit och sover med mig så jag slipper sova själv, hehe. fick reda på att jag ska till bollnäs igen nästa fredag, med familjen jansson! så får se om jag ens orkar åka hem imellan..

dags att ringa och beställa mat!

PUSS J

söndag!

precis hemkommen ifrån östhammar, berättar lite fort om de senaste dagarna!
jobbade som vanligt i fredags och åkte hem direkt efter och vilade lite och träffade frida ett tag. sen kom d och båda var trötta så vi låg inne och kollade film tills vi somnade. igår när vi vaknade gick vi och köpte pizza och sen badade vi hela dagen. på kvällen så åkte jag hem till sanne och förade där sen drog jag och empa på fest i östhammar, vart sjukt bra med bra folk! busstiderna hade man inte så stor koll på så sov kvar i östhammar. åkte hem idag för ett tag sen och har precis ätit, nu ska jag ut och kolla när pappa lägger golvet i friggen, sen är den klaaar! sen måste jag packa massa idag också.. mamma pappa och bror åker till stugan imorgon och eftersom att jag jobbar fyra dagar till så stannar jag hemma, men på torsdag åker jag tåg upp direkt efter jobbet. stannar över helgen och sen åker jag hem någon dag nästa vecka tror jag.. vi får se helt enkelt, åker när jag känner för de!

PUSS J


som jag saknar sunny beach, vill tillbaka nuuuu!

torsdag!

jobbade på idag till tre sen hämtade pappa mig så åkte vi till stan och köpte golv till friggen, sen lite små saker och på vägen hem så hämtade vi ut min dator som hade kommit! hur fin och bra som helst var den.. sen så ska jag självklart vara ivrig och ha sönder hdmi porten så nu kan jag inte koppla den till tv:n, kan inte lämna tillbaka den eftersom att det är trasigt nu. och då vill jag inte ha den längre. lessnar på migsjälv, haha. men när man har de bästa föräldrarna så löser sig de mesta, de köper den här datorn istället så får jag köpa en ny, tusen taack!

imorgon så jobbar jag till typ 2 sen åker jag antingen hem och chillar lite eller till stan direkt efter, vi får se. sen ska jag nog grilla med brudarna och efter de så kommer D hit, har inte träffat han på typ två veckor nu när han varit sjuk så de ska bli mysigt!
på lördag är det lite oklart ännu men det lutar mot festis i östhammar, PUSS J

tisdag

oj nu var det ett tag sen jag bloggade.. en hel del har hänt och jag orkar inte räkna upp dag för dag. men det har varit sjukt bra och i helgen festade jag x2.
nu i helgen så har jag lite planer , men de kommer senare i veckan!
jobbar som aldrig förr och är galet trött när jag kommer hem så hinner eller orkar typ inte träffa någon när jag kommer hem. har målat igår och idag på friggen, nu ska det börjas tapetseras imorgon och sen läggas golv sen flyttar jag äntligen ut!

impulsiv som jag är så klickade jag hem en ny dator idag, hehe.

PUSS J


RSS 2.0