tell me baby are you wet

Idag är det då torsdag och min enda lediga dag i veckan, även i helgen står jobb på schemat alltså!

Snart ska jag ta med mig högtalarna ut och tänker ta vara på lite soltimmar! Och ikväll ska jag bli grattad igen, haha blivit grattad varje vecka sen jag kom hem :s snart en månad liksom haha. Så då ska jag bege mig in mot stan,

det var en liten snabbis ifrån mig/ F


Min midsommar!

den började med att jag fixade mig hemma och sen fick jag skjuts till sanne. där åt vi skagenmacka och vi två bara mös lite i solen innan empa kom hem, då gick vi över till henne och förade lite mera och sen drog vi oss till bussen mot öre!
väl där så mötte rasmus och några kompisar till han oss där vi hoppade av så gick vi till hans stuga, där var vi ett ganska stort gäng som satt innan vi gick ner på stan sen. där vart det kaos för att det var så mycket folk, vi tappade bort varandra och det gick ju inte att få tag i varandra för att det var så många som ringde så det gick inte fram.. men det löste sig ju ändå för man känner ju väldigt många av dom som är i öre på midsommar så! sanne åkte hem tidigt fast de visste vi redan för hon skulle hem, men frida försvann och sen såg jag inte henne mera. hon hade åkt hem med martin tidigt... otippat. så jag och empa var dom som var kvar!
sen tog jag bussen hem och sov hemma faktiskt, kändes lite konstigt men jag ville inte ha sovsällskap när jag har den här hostan.
 
får se om jag orkar slänga upp några bilder senare kanske,
PUSS J

midsommar planerna just nu!

idag har jag bara planerat massa inför fredag med min empa. imorgon så ska vi in till stan och sedan ut till öre till r:s sommar stuga, där ska vi lämna lite grejer och sen kanske vi stannar ett tag och badar också! sen på fredag så ska jag som vanligt kolla när pappa och bror går i mål på golfbanan och sen äta lunch, efter de så ska jag och empa vara hos henne och grilla och föra där sen drar vi till öre till stugan igen och förar mera där innan vi går ner på stan. får se om vi äter hemma eller där, de bestämmer vi antagligen imorgon när vi är där!

nu ska jag fortsätta att städa mitt rum.. var på tiden. man kom knappt in så nu har jag rensat bort alla kläder dammat och dammsugit och nu ska jag byta lakan, eller väntar på mamma för de kan jag inte själv, hehe.

PUSS J

lying by my side

Onsadag, skönt med sovmorgon! Börjar inte jobba förren 12 och avslutar sedan passet 21. Efteråt tänkte jag åka till pappa eftersom jag ändå är ledg imorgon så då behöver jag inte gå upp extra tidigt för det! :) Så ska jag se till att han och jag kommer ut och övningskör så jag kan ta det där förbannade körkortet någongång!! För ska tas, det ska det!
på fredag är det midsommar och då ska här jobbas! Sen på kvällen vet jag inte vad som händer, är inte ett dugg jävla sugen på öregrund.. men kommer väl sluta att man hamnar där ändå.. För fullt är det överallt där så man kan inte sitta ner och bara ta ett glas vin och så heller, nej då ska man gå runt längs gatan som en jävla mupp som alla andra år.. Usch, inte ett dugg sugen somsagt.. Vet inte mer än att jag ska umgås med martin iaf!

Puss Fridis

Måndag

hallådär!
i lördags kväll så var det somsagt fridas 18års fekke, vi körde på och hade kul. jag och rasmus hade shot race och jag vann stort, hähä.
sen så åkte jag med dom som skulle med bussen mot öre och hoppade av i östhammar och sov där. åkte hem vid tre på dagen och träffade sanne, vi kollade på film och åt grönsaker och dipp, myskväll!

idag så har jag klippt lite och sen varit med empa, ikväll får vi se vad vi gör, kanske styr fötterna mot vollyboll planen.. låter så nu, och efter de får vi se vad som händer, allt kan hända när det är vi! nu väntas middag, grillat.

 

PUSS J


en fredag(morgon)?

Har ni någonsin funderat vilka det är som läser eran blogg?? Det kan ju jag säga att jag tänker på, skulle va bra jävla kul att veta precis ALLA som brukar gå in. Kanske en värsta fiende som är så nyfiken och bara inte kan undvika att gå in o kika lite, några man inte ens vet vilka dom är, eller kanske bara grannen. Who knows liksom??

aja dags att fixa lite tills imorgon Puss F

liten update

Sunny beach var somsagt oslagbart, helt galet bra! :D

När jag kom hem blev jag sjuk, otippat.. men nu börjar jag bli bättre! Eller det är mest hosta nu men jag ligger inte inne för de!
Träffade andra halvan empa när jag kom hem och som jag hade saknat henne!! <3 Sen har jag bara varit med empa och frida och fixat inför helgen då frida ska firas!
Igår bar vi somsagt ett bord och fyfan.. inte igen, så pappa får fixa hit de andra idag. Sen kom D på kvällen och sov här, mysigt. Han åkte nyss till jobbet så nu ska jag gå över till frida så ska vi sätta upp ett partytält och fixa lite, wiho!


PUSS / J

snabbis

ja nu var det ju sådär grymt längesen man var här igen.. och under den tiden som jag varit borta har jag hunnit dragit en sväng till bulgarien, sunny beach en sväng med ett jävligt skönt gäng! Vi hade det perfekt där och kan nog gissa på att det blir en sväng ner dit igen! ;)

Har även hunnit burit ett bord från empa hem till mig vilket är en bra jävla bit! 2-3 km kanske? så nu ska jag gå och ta en dusch och fräscha till mig lite. Varför vi har burit bord är för vi ska fira mig i helgen, med vänner. kommer bli kanoners (y)

Lite bilder från bugge:












///FRidis

en sak till

Jag har världens bästa kille! <3

snart gäller det!

Nu är vi snart där, imorgon beger vi oss till bugge! Fan så skönt det ska bli, längtar bara tills man ska åka till arlanda och sitta och vänta tills planet ska lyfta. Simfötterna, snorkeln och cyklopet är nedpackat, vad mer behöver man liksom? eheh, nejmen har hittills packat ner 11par skor men tydligen så får jag rensa upp lite där då! Nu ska jag gå och fortsätta packa och lägga fram saker till handbagaget osv.

DET HÄR KOMMER BLI RIKTIGT JÄVLA FETING NICE!

/F

RSS 2.0