monday

Ny vecka idag...
Har jobbat med vårat företag idag och jag är VD, hoho! Sen så stack jag ner på stan med frida och shoppade lite dansgrejer, skulle nämligen testa dansa house idag. Var hur kul som helst och jobbigt!! Imorgon så ska vi pröva disco, kommer nog vara ännu jobbigare! Och på onsdag kör vi street. Det har ju jag dansat förr, fast det var så galet längesen så jag kommer knappt ihåg något alls. Nästa vecka så drar kurserna igång och då ska jag välja vilken dans jag vill fortsätta att dansa tills jul! :)

Åkte hem och gick till ica direkt för att köpa lite bra saker, sen hem till mammsi. Fick en väska och tröja av henne idag, hon är bäst :*

Visstja, istället för att alla frågar varför inte jag läser matte b längre så är det för att jag har valt att ta IG i den kursen. Bara för min egen skull och ingen annans. Jag finner ingen motivation till den kursen just nu alls så jag låter den vara tills jag vill ta tag i den frammåt i livet! Så jag kommer alltså bara vara på de lektionerna när de skriver prov och prestera ett IG så jag slipper sträck.

imorgon slipper jag min hemska utväxt och får håret avklippt!
PUSS J

söndag

Trampade iväg till emil igår, satt ute nästan hela kvällen med killarna. Riktigt kul! Sen skulle erik och jag cykla hem i mörkret... har inte skrattat så mycket på länge! Ner och upp i diket hela tiden, hahaha.

Vaknade runt tolv imorse och fixade mig lite för att åka till mormor och morfar för att käka lunch men lite släkt. Var den årliga släktgolfen idag och bror vann för tredje gången nu! Grattis junis :*
Sen hem och möta nygaddade frida, vart sjukt fint!! Vidare till baren där vi åt middag, grekisk sallad, lite för gott. Sen mötte vi upp emil tobbe einar och erik och har hängt med dom hela kvällen. Kom hem nu och ska sussa så fort jag har ringt ett samtal, PUSS J

27e

Blev lite ändrade planer igår, stack vidare ifrån anton till östhammar istället! Jag var tröttis så då kunde jag lika bra åka till min lilla pojke istället för att sitta otaggad på fest.

Gick upp ur sängen idag vid halv två, gick och mötte viktor och käkade med han. Sen gick vi till hans pappa och satt där med sebbsi också! Och nu skulle davvisen bort på middag så då åkte jag hem och ska duscha och fixa om mig för att sen åka till emil för att spendera kvällen där, fint väder så kan bli en riktigt bra kväll! Är ju själv tjej ikväll igen eftersom att de andra är ute på annat!

Nej nu ska jag slänga i mig lite mat, grillat! får se om jag kanske skriver innan jag åker, PUSS J

lördis

Håller just nu på och färgar mammas hår, hon ska ju på partaj ikväll haha och likaså jag, kvällen börjar hos mickis med lite kräftor, sen drar vi förmodligen vidare på mera party.
Gårdagen: Skratt, drickande, sjungande, "återförening", memories, myyyyycket samtal både de mer seriösa och några "svara ärlig" frågor, flin, prat om varför det blev som det blev. Finns ingen anledning att va "osams" av dom anledningar vi hade,  Men nu känns allt så jävla mycket bättre faktiskt, nu har vi rett ut allt och det känns bra! :)
Nu ska jag ta en dusch, så jag vaknar till ordentligt, fixa iorning mig innan jag drar iväg
just ja, imorgon ska jag tatuera mig! wooohooooooooo
Puss på er! /frida

inte långt kvar tills vi står där och skriker igen!

friday

Ska iväg nu och möta upp anton och snacka lite, sen blir det nog häng med grapparna!

jag just nu, osminkad.

PUSS J

kvällspromenix!

Var ute och gick med frida, vart ute ganska länge. Först gick vi runt lite sen mötte vi johanna och jim vid bussen och snackade lite med dom sen vidare till tobbe och emil som vi satt och snackade med resten av kvällen! Kom precis in och nu ska jag kika film, PUSS J

penGar

Imorgon rullan feting lönen in, och jag har redan shoppat en massa, bla kläder och massa hårgrejer, men den här gången tänkte jag faktiskt vara lite mer sparsam och kanske inte lägga 6000 på krogen den här gången också..
Imorgon ska jag till skolan på en lektion sen så jag jobba kväll, pengar, pengar
Nu ska jag ut och premenixa bya bye /
Fridis

25e

Hallå där, var ett tag sen!
Har väl inte hänt så mycket , i helgen var det folk här och hade trevlans! David sov här ifrån tors-sön och sen kom han i tisdags till onsdags igen. Fick helg igår så det var galet skönt. Har spenderat dagen i stan med empa, vi käkade kina och snackade sönder. Sen blev det fika på waynes med millan en snabbis också!
På bussen hem så satt vi med emil och han följde med hem hit sen och snackade lite. Nu ska jag slå på en film och mysa lite, får se om jag ska träffa sanne ikväll kanske!

har några bilder ifrån helgen som jag kan bjuda er på

haha sebbsi

min pärla

emil erik och viktor!

empa och sebbsi som dansar loss!

viktor och jag

natt mys i poolen
(de vita i bilderna är något skit på linsen som jag inte märkte när bilderna togs)

PUSS J


jahaja

Tjenixen! Har precis haft besök av den andra delen av partyfogis, satt och kollade i gamla skolkataloger från när man var liten, fyy! haha
Började dagen med att komma försent till skolan, typ en timme, hur jag nu kunde lyckas med det..?! :s aja, väl där så mådde jag skiiiiit, ont i magen och illamående. Ett jävla klagande här från min sida.. hihi
Imorgon så är vi lediga och på fredag har jag bara en lektion, fyfan vad jag är bra!
Ikväll så ska jag åka över till min gubbe och gosas, puss på er /fridis

syster <3

Igår så åkte jag direkt ifrån skolan till Julia, skulle vara med henne så länge det gick innan hon lämnar svea för ett år.
Käkade mat, klippte henne lite, kladdkaka och bara mös med henne! Hon packade även det sista. När hon väl skulle gå med mig på natten till bussen så vart det så j*vla jobbigt. Vi förstod att nu skulle vi verkligen säga hejdå, men det var såklart lite glädje tårar också för att hon kommer få det så himla bra!
På stadsbussen så kom chauffören bak och frågade vad som hade hänt om han kunde hjälpa till för att jag grät så mycket, hur gullig?? han trodde att jag hade ont eller misshandel osv.
En hemsk resa hem. Så idag var jag för klen för att gå till skolan, så jag stannade hemma.

PUSS J

read your mind

A men Tja!
Kom hem från skolan för ett X antal timmar sen från skolan, bara 2 lektioner idag, hur skönt?
Har precis gjort marränger som jag blivit beroende av, och då menar jag BEROENDE! Kan äta huuuuuur mycket som helst, jävla tjockis
Nu börjar det hända en massa konstiga grejer igen, vet inte vad det beror på. Om det är kvar från sist, eller om jag har lyckats igen? a jag vet inte, och inte mer vet ni, så.. fan ska man göra då? Men det visar sig väl någongång, I guess..
/FRIDooo

sista dagen på sommarlovet!

Igårkväll kom min fina millan hit, vi gick en liten promenad och sen hem till friggan och tjocka till två filmer! Hon åkte hem idag vid tolv för att hon skulle jobba. Då åkte pappa och hämtade ut min nya mobil, så nu sitter jag och har fullt upp med den. Nytt nummer och inga kontakter just nu, men tänker inte skriva ut mitt nummer här utan ni som har mig på fb ser de där!
Får se om jag kanske orkar åka in till stan en snabbis idag, sen ikväll kommer davvisen!

PUSS J

back to reality

Snart ska jag gå till bussen, som jag inte vet när den går? Det är somsagt tillbaka till skolan idag.. suuuper. eller nej.
Så nu ska jag smacka i mig en frukost, packa väskan och allt sånt därnt!
Puss F

tisdag kväll

Igår så var jag hos sanne hela dagen, kollade film och käkade middag där! Sen åkte jag och träffade jossan en snabbis och sen vidare hem till duschen. Sen kom davve på kvällen och mös med mig, han är bäst!
Idag så åkte han till skolan och jag sov vidare, när jag vaknade så stack jag in till stan och mötte upp min fina milsi. Vi käkade först buffè på dragon palace och sen gick vi runt lite på stan innan det var fika dags på waynes. Hade en hel sommar att ta igen så vart en hel del tjej snack, tack för dagen älskling!

När jag kom hem så åkte jag och mamma till ica och hämtade ut mina skor som hade kommit. Sen gick jag med pappa upp till datorn så beställde han en ny mobil till mig, tacktacktack!

Nu ska jag över till palle där det vankas kräftskiva!!

bild på mobilen och skorna!




/ PUSS J

shake that ass for me

skulle jag lägga mig på golvet här och nu skulle jag slagga ihop direeeekt, är så sjuuuuukt jävla trött, mår illa samt känner mig "konstig" i magen, typ som att jag mår illa i magen? aja skit konstig känsla iaf, men snart kommer mina flickor över så ska vi äta lite kräftor och sådant gott. En sista kväll tillsammans innan skolan drar igång igen...
Pussen på er/ your Palle aka fridolf

Måndag kväll

Tja! Kom hem för en stund sen från sanne, drog mig till direkt efter att jag slutat jobba, och vet ni vad? SOMMARLOV, Yeeeeees 2 hela dagar!! hmm.. Sen börjar skolan igen på torsdag så är det jobb igen på lördag.

Och snart ska jag tatuera mig!! :D aja, det var en liten snabbis från mig för nu ska jag fortsätta titta på teen mom, grymt bra!
/F

trött tjej

Åkte till david efter jobbet och kollade skräckis! eller okej jag somnade när halva filmen hade gått, så han fick kolla själv med en sovande tjej. Gick upp vid tolv och åkte och jobbade , sen skyndade jag mig hem med sebbsi så gick vi till frida på trevligheter! Slutade med att jag satt där själv med alla killar, tog ett tag innan jag märkte att det bara var jag som var tjej kvar.. haha.
Sen gick jag hem och sov. Blev väckt imorse av att sebbsi ringer klockan ÅTTA?!?!? och babblar om att jag ska gå upp för att vi ska äta på baren.. jag somade så fort jag la på och vaknar igen vid tio av att han och empa står och knackar på i friggen.. åhh då var jag less, man ska inte väcka mig när jag sover!! men det gick över och vi gick ner till baren och åt black and white, asgott! Sen var det som vanligt jobb för mig! men vet ni? nu har jag jobbat mina sista timmar!! åhh så skönt, nu har jag en veckas lov kvar innan skolan börjar igen. Men kommer nog ta en vecka ledigt snart igen för att åka utomlands!



PUSS J

it's time

Just nu försöker jag bara inbilla mig själv att det som händer är meningen skulle ske. Fast inget var bestämt/"planerat" så känns det ändå så hemskt, jag tror inte att det går att beskriva men så är det. Det är något man har förlorat. Och jag Älskar att min pojke sstöttar mig på det bästa sett ang det som hänt <3
Jag tror man måste gå igenom det själv för att förstå..

/Frida

Gratulerar!

Igår åkte vi in en snabbis in till sannes husvagn och hängde där en stund, sen någon gång under natten så vände vi hemåt mot alunda igen marre och jag, myspys
Idag fyller min kära mamma år, så halva släkten har varit här idag och fikat och allt möjligt,
STORT grattis till min älskade mamma..!

Ikväll är det ju eldfesten, men tackar verkligen nej till det. Undviker den delen av sverige så mycket som möjligt faktiskt, inget illa mot alla er som bor där men nej det är inget ställe för mig!

Så ikväll kör vi på i fogis istället, brudarna kommer över snart och ska fixa iordning sig här och jencis kommer nog senare eftersom hon jobbar idag, så ikväll ska jag bara dricka underbart gott vin och umgås med mina älskade vänner och bara njuta av mitt liv!

puss på reeh//fridooo

how do you do? mhm, mhm

har städat sönder mitt rum! så när jennifer kommer hit nästa gång kommer det bli som vanligt när jag städat: stirrar runt i rummet, Guuuud vad tomt det ser ut?!

aja iaf, är ledig idag med OCH imorgon?!?! wtf, kommer inte ihåg senast jag var ledig så länge sist.... Mamma ringde nyss och fråga om hon skulle köpa sushi med sig hem, YEEEEES nu blev min middag räddad iaf!! TAck för deeee

Men igår var jag iaf i stan en jätte snabbis, köpte present till mamma och sen så köpte jag en plattång till mig själv, eftersom min gick i 2 delar i buggis, lagom less man blev då.. Men iaf nu har jag en ny, punkt slut om det.

Ikväll får vi se vad som händer, blir säkert någon sorts av partaj skulle jag kunna tänka mig? ^^

Pussar /F

hemma!

Åkte in till stan med bror vid ett tiden, åt lunch gick i massa affärer och brände en hel del pengar och sen avslutade vi med fika på waynes! sen kom mamma och hämtade oss så åkte vi till julle på kräftis! Mina köp kommer nog på bilder imorgon om jag orkar, men köpte iaf en "ridjacka", en stickad tröja, tshirt, spets topp och ett par jeans shorts! Sen handlade jag en del till bror med, snäll syster här!

Hann tyvärr inte in på tele2 butiken.. skulle kolla flytt av nummer osv. ska nämligen byta upp mig till en vit iphone 4!

PUSS J

onsdag!

Igår så jobbade jag och slutade en timme tidigare, mobilen var bombad så jag hoppade av i östhammar och mötte upp empa så gick vi hem till davve och kikade film med några! Vid ett-två så gick de andra hem så då gick vi och la oss och somnade inte förrens sent.. vaknade vid tolv idag och sen åkte jag till jobbet två! jobbade på och sen åkte jag hem till alunda, var så längesen jag var hemma nu så ska sova hemma inatt när jag är ändå är ledig imorgon :) ska åka in till stan och handla en hel del sen vidare på kräftskiva!
Har bara tre jobbpass kvar nu, 16-22 så det är skönt!

PUSS J


besviken, fast näää

Kom precis hem från jobbet! ska tillbaka vid 2 igen och jobba till 9, duktigt? Tog ett extra pass så får jag vara ledig imorgon ist, så ska passa på att åka till stan och fixa present till mami som fyller år på lördag!

Kan uppdatera er lite snabbt om båtveckan:
Torsdags: Drog in direkt efter jobbet, fick fixa allt på bussen.. I öre väntade då mina "nygamla" vänner eller vad man ska säga, det var längesen vi umgicks iaf! :) Men jag hade super kul med ett härligt gäng!

Fredags:
Samma där, drog in efter jobbet igen. Mötte samma tjejer och vi gick ännu en gång till öltältet och öste gärnet, försökte hänga med the old ladies tempo, inte det lättaste ska jag säga, haha

Lördags:
Började med att jag satt hemma eftersom jag skulle upp coh jobba på söndagen 8-21, tänkte: bäst att kanske va hemma? MEN NOOOOOPE, cirkus kvart i 9 ringde jag jossan, så tod kavrt över bussen in till öre igen och öste ännu en gång fast tänkte till lite och tog det lite lugnare än torsdagen och fredagen iaf, tur det... Var meningen att jag skulle ta halv 1 bussen, men blev det så? NEJ! Var med så pass bra och underbart folk så blev kvar och fick ta halv 3 bussen. SOV I 2 JÄVLA TIMMAR DEN NATTEN!! sen var det bara att kliva upp och jobba ett 13timmars pass. SKITKUL, verkligen.

Om en vecka börjar skolan igen, men konstigt nog så har jag inte ångest alls?? Det enda jobbiga just nu är väl att det just är Bruks som man måste återvända till, oh fuck...

Nej nu blev det här ett väldigt långt inlägg, så nu ska jag luta mig bakåt innan det är dags att dra iväg igen! PUSS CIAO /F


ett par partysugna flickor från båtveckan!



Love you!


tisdag!

Två veckor sedan jag bloggade nu.. har hänt så sjukt mycket men det tänker jag inte ta upp här, ni som känner mig vet. Har iaf jobbat typ varje dag förutom igår då jag var ledig. Men har inte varit hemma något alls nästan utan sovit hos davvisen hela tiden. Inatt sov jag hemma själv, usch så ensamt det var.
Festat med empisen såklart, shit va allt blir galet när det är vi.. haha vill vill vill så gärna gå in på detaljer här men då kommer de inblandade döda mig..  ;)
Empa och frida var här hela kvällen igår och snackade massa skit, kom fram till en hel del. Vilka stora skämt och idioter det finns.. skrattretande :D

Idag börjar jag 16-22 och sen får vi se om jag åker hem eller till östhammar. 
Så fort jag blir ledig så har sebbsi lovat att vi fyra ska ut och åka båt, wihoooo! 
 

haha partykameran levererar stort! jag och kalle
PUSS  / J

Armen i vinkeln...

Hemma och är sjuk, alltså inget jobb idag.. Men hur dåligt jag än mår imorgon så tänker jag ändå jobba, så man kan få vara med om iaf en dag i öre..! Alltså ledig på lördag, weeey

I tisdags så åkte marre-barre och jag in till stan på lite myspys, först käka vi lite kina, satt vid ån en stund och sen blev det bio, harry potter, så nu har vi den avklarad!

sen funderar jag så ini noorden, är det ok att åka till öret ikväll fast man varit hemma sjuk från jobbet? även fast man ska jobba imorgon?(a) ååååh galen, ska ju dit imorgon så det borde ju ändå va okey.. jajajja får suga på den karamellen en stund till



en sak är iaf säker, I miss you guys..

RSS 2.0