chill måndag

Ja, jag kom upp i tid idag, woho. Nu ska jag försöka att komma upp i tid alla dagar som är kvar innan sommaren. Dagen bestod typ bara av film och sen tvättade, fönade och stylade jag fidos hår. Chill dag helt enkelt. Känns som att vi inte gör någon nytta utan bara är i skolan för att vi ska nu typ, haha. Nu går jag bara onsdag sen långhelg, skööönt. Vi har engelska på morgonen på onsdag och sen svenska sista timmen så jag hoppas att vi kan flytta fram den så vi slipper typ 4 timmars håltimme.

Nu ska jag kila över till beccis och umgås med henne som var för längesedan! Hon och mina andra flickor slutar ju 9an iår, då hoppas jag kunna vara där och krama om dem och ge dem en ros! <3

Imorrn så är det först praktik, sen blir jag en hålla handen vänn som bidrar med massa cola och godis, det kommer bli asfint!

PUSS J

kvällis

Idag så var det ju mammornas dag så jag och linn gjorde en budgetpresent till våra mammor. Vi plockade två buketter blommor och sen bakade vi kakor till dem ! Mycket bra, billigt (gratis, haha) och uppskattat !
Sen så följde jag med linn till solariet där hon skulle sola, vi träffade även amanda ett tag också! <3

Har precis kollat klart på 1a säsongen av oth, har egentligen sett typ alla säsonger redan men jag får inte nog av oth och oc, hehe.
Peppa mig på skolan imorrn, jag har satt alarmet nu så får se om jag trycker av det imorrn bitti eller på snooze, hehe.

har lite bilder ifrån bakningen men våra kakor vart så jävla fula så jag tror ni överlever utan de, haha

PUSS J


call on me

när hastigheten går upp tvåhundra så det känns som att hjälmen ska flyga av, då är det underbart! nästan så adrenalinet pumpar och man vill bara att det ska gå fortare och fortare! love it!
+ att jag är så jävla taggad på tisdag, inte för att det är sista praktik-dagen utan något helt annat, ni kanske minns vad? :) aaah

Puss F

ungefär såhär har jag sett ut hela dagen, med ett överdrivet
glatt smile på giporna

varför kommer söndagen alltid så snabbt?

Då var det söndag igen.. men idag så behöver vi inte se det negativt för då kommer vi närmare sommarlovet! Jag går bara mån och ons i skolan denna vecka och på tis så har jag sista praktiken för åk1.
På fredag så ska jag på min 2a student, jag har bara varit på en förr och det var när min faster maria tog studenten, men det var typ för 9 år sen, haha. Men nu är det min kära pappa som tar "studeneten". Han har pluggat i 3 år nu till sjuksyster, för er så får som undrar vad de innebär så får ni fråga han för jag vet knappt själv, hehe. Men det är snäppet över undersköterska. Jaja så på fredag så ska vi ha en liten studentfest här för papi då!

Igår så var vi på värsta röj festen! Eller ..? Nej, så vi drog hem igen. Blev filmmys hos frida istället, vad vi såg för film vet jag inte faktikst, frågade tjejerna vad den hette men ingen svarade och jag orkade inte gå och kolla på fodralet, ingen hörde väl mig när jag frågade antar jag, hehe.

Oj, mors dag idag !! Mamma kom in till mitt rum för ett tag sedan och sa att vi skulle gå till mormor och morfar med en tårta, jag bara mumlade varför gå? men hon hade lämnat rummet då. Pinsamt, haha. Får skylla på mitt guldfiskminne + att jag sov!

PUSS J


Veckans blogghiss!

Här kommer en blogghiss!
Jag ska hissa bloggeskan http://isoldesoderqvist.blogg.se för att hon är en bra bloggeska helt enkelt!
Hon är bara 96a och väldigt duktig tycker jag, bloggar ofta och intressant. Mycket mode och det gillas :)
Hon har även lagt ut ett videoklipp nu där hon sjunger, shit va bra du är tjejen!

Hmm det får nog bli lite blogghissar då och då tror jag, ganska kul att bli hissad ju !
PUSS J

Gårdagens smink och allt är toppen

Spotify listan får kämpa mer än vanligt, allt från gamla godingar till tagg. ska snart iväg och spela match och med hjälp av regnet piska dom, huuäh

Ikväll vill jag ha vitt vin, och den här gången en bättre kombination än äckel godis! Några fräna och skönt folk, music party kläder och lördagen är räddad!
Eller bara en myskväll hos någon speciell, njaaa ni gick väl inte på den??

ps. bella & emelie, om ni ser det här, påminn mig att jag har något att berätta för er som jag förmodligen annars kommer att glömma bort! :)    over and out /F


HOT MESS

Mitt rum är verkligen inte att leka med just nu, det är så otroligt stökigt. Mamma kommer med nytvättade kläder då och då och lägger de på olika platser i rummet (där det finns tomhål typ) och sen är det meningen att jag själv ska lägga in de garderoben. Men nej det ligger bara en massa högar nytvättat runt ikring här. Sen ska vi inte tala om alla glas, smink och smågrejer som ligger överallt. Jag tänker inte visa er någon bild, jag skäms, haha. Men nu ska jag ta tag i detta är det tänkt, sen ska jag mysa med oth!

ps jag är döds allergisk kan man tro, mina ögon kliar, näsan rinner, min röst är cp och hela kroppen är lam och kall. Nej jag är inte sjuk, aldrig att jag är de igen, hade ju precis blivigt frisk!!

PUSS J


chillkväll

Haha fido värkade ju tagg på en chillkväll som inte innebär chill men går under de kodnamnet typ. Hon svarar inte på msn så ska nog ta steget över staketet och smita in, hehe CIAO J

t-t-tungs nanana

Fredag kära vänner, underbart. Skrev det sista provet och lämnade in den sista inlämningsuppgiften idag, super skönt. Nu ska detta firas ikväll, blir nog att starta hos palle så får vi se sen vart vi tar vägen, kanske chillar kvar där med vem vet.
Kom nyss hem ifrån matilda, kollade in deras övervåning som jag tror kommer bli snyggast på gatan när den är klar!


PUSS J


natteravn

Jossan kom in till skolan idag och blev klippte, gud så lent och fint håret blev! Gick till Bosses efter skolan och köpte ett Leave-in, det är alltså en conditioner som tydligen ska vara super bra! Dom hade i det i mitt hår i tisdags när jag var och klippte mig och då vart det ju super lent, så nu ska jag snart springa in i duschen hehe.

Ligger just nu i min säng och lyssnar på danskt shit, ganska bra ändå! haha men jag är värd en vilostund nu efter mitt storstäd, och det.. var ju ganska behövande, ja... men nu är det iaf gjort! Puss F

jag vet bästa bildkvaliten..

Försov mig igen

Jag försov mig idag igen!! Jag förstår inte, men nu tröck jag av alarmet istället för på snooze. Så jag vaknade 07.04 och min buss går 07.15 så jag hann inte, men nu ska jag rund av så att jag hinner med 07.50! Vi hörs när jag kommer hem igen, puss j


Olycksdrabbad tjej

Hejhopp, har inte hunnit med att blogga alls idag pga plugg. Jag har nu gjort klart hela arbetsmiljön om självkänsla, skönt! Dock har jag inte hunnit plugga något sam alls, får bli imorrn på bussen som jag kör igenom det sista. Jag glömde ju nämligen boken i skolan.. haha.

Känns inte som att turen är på min sida idag, först så låser jag in mig själv i duschrummet. Jag kom bokstavligen inte ut (!!!) Fick skrika på pappa som kom efter 10 min, han var ute så han hade inte hört mina rop på hjälp. Sen nyss så skulle jag kasta min kudde på sängen så träffar den såklart mitt röda nagellack så att det går i golvet med ett krash. Vad här näst?

 

Snygg t-shirt jag har vavava


Kläderna jag beställde igår!

Här är klänningen jag köpte också, som jag förmodligen ska ha på skolavslutningen :)

Ser nu att sverige inte klarade av att avancera till final, förvånade? nej inte ett skit med henne som bidrag.

Imorrn så blir det stan efter skolan med mamma, ska kolla efter en bikini och en tröja. Såg en bikini på nelly igår som jag ville ha men ångrade mig i sista sekund, får se om jag inte hittar någon på stan så köper jag nog den ändå.

PUSS J


stoltis

Jag klarade precis av en av mina största fobier, nämligen att gå igenom Nordea i alunda dörrar. ENSAM! ni kanske inte förstår vad som är det jobbiga med det, men jag har paaaaaaaaanik över att jag ska bli instängd där emellan dom där två dörrana eftersom man måste vänta till den andra stängs och trycka på en massa knappar. Men idag gick det galant :D om en timme ungefär ska jag dra iväg på fotbolls träning, så kanske hinner med lite sam plugg innan tills dess? hm, får se . men jag orkar verkligen inte, och ibland får man vara lite lat (a) hehe..

Men nu måste jag kila iväg en stund pussis F

ps. imorgon är det sista provet för i år! Har ingen mer mattelektion tror jag, och det är sådär 7 skoldagar kvar tills skolavslutning!! :D woohooo

Nätshoppat!

Jag skulle börja kika efter en ny väska på nätet, sen fastnade jag för en massa kläder och klickade hejvilt. Fanns en hel del som var slut i lager upptäckte jag.. men det blev iaf ett par beige hög-midjeshorts, blommig tunika, sovlinne + shorts, 2 linnen och min skolavslutningsklänning! Gick helt bananas och valde en klarblå, har ytterst få kläder som är klarblå men denna klänning såg så fin ut så jag drog en chansning och kan tycka att det kan bli väldigt fint till blondt hår och brun kropp (de sista får jag jobba upp, hehe). Ni får se bilder på allt sen när de kommer, leveransen på klänningen, shortsen och sovdressen var nästa vecka och tunikan skulle ta lite längre tid. Så nästa vecka får ni se :)

 

Nu ska jag sova, eller kolla lite på tv innan men sen ska jag sooova. Har blivigt för lite sömn de senaste dagarna igen, suck nu är jag tillbaks till sena kvällar som resulterar till försovningar! Men jag hann med bussen imorse även fast jag vaknade 10 min innan jag skulle gå, haha.

Plugget blev inget av idag, jag orkar inteeee. Imorrn så ska jag försöka läsa in några frågor iaf, insåg nyss hur jäkla mycket det var och höll på att smått dö innan jag insåg att det är okej att faila på ett prov. Bara det inte blir en vana eller nåt? Eller vad är det jag sitter och skriver.. klart man inte ska sikta på ig men ja ni fattar det är okej ibland när man verkligen inte orkar.

 

PUSS J


with my fingers in your hair, ohwowowo

Hejsan alla skoltrötta människor, ni är väl de va?
Idag så kom fido till min salong och klippte sig och fick lite shyssta produkter mot hennes torra hår. Det vart faktiskt grymt bra och mjukt!
Sen mötte jag upp julle och fikade med henne, sen hem och skulle plugga. Jag har inte pluggat något än så jag lär väl börja snart.. eller så skiter jag i det och tar det imorrn efter gymmet. Äntligen så ska jag till gymmet igen!! woho är ruggit taggad. Skulle verkligen ha velat tagit mig ut på en härlig springrunda idag men förkylningen säger ifrån, suck. Det var ju perfekt väder idag..
Nej nu ska jag duscha och sen kolla på entourage ! okej plugget blev helt plötsligt framflyttat, förvånade? naaaej.


i uppsala i torsdags förra veckan!

Btw, hahaha imorse när jag satt mig på bussen så upptäcker jag att jag helt har glömt bort att sminka mig! känns inte bra att vistas bland massa kunder som ett spöke.. men jaja vad kunde jag göra åt saken då så det var bara att köra på. Jag har inte så mycket smink på vardagar (mascara och ibland puder) så det är inte så stor skillnad ändå!

PUSS J


taggad brud

Sitter här och lyssnar på alltför taggande musik, gör så man knappt kan invänta helgens bravader! 
 nu ska jag snart gå till bussen, ska nämligen in på praktik igen, och det här är väl näst sista gången som vi ska dit? idag ska jag iaf hälsa på hos jennifers place, där hon ska få klippa mig. ÄNTLIGEN! Mitt hår är så äckligt nu så det är knappt sant.. jaa men nu måste jag springa till bussen! Massa pussa /F

skönt att ha..

..en vänn som inte är svårflörtad när det gäller kvällspromenader och skitsnack! ska spinga till mötesplatsen nu och möta upp kära Linn, bloggar nog sen när jag kommer hem igen om jag inte är för upptagen med att tugga skit och kolla på film, PUSS J


i sista sekund som vanligt..

Jag ser att det har gått lite mera än en timme sedan jag bloggade sist och gissa vad? Jo jag har faktikst fått ihop en sida med text på engelska som ska likna en book report! Stolt som tuppen så lägger jag mig nu med popcorn och chocklad framför sista delen av american pie och sedan blir det entourage på de. Inget sam plugg ikväll inte, jag orkar helt enkelt inte. Skoltrött så det heter duga är jag nu, jag vill ha sommarlov NU.

veckoplanering:
måndag: skola, skriva engelska bokrecesnionen DUKTIG TJEJ
tisdag: praktik, klippa frida, plugga samhäll
onsdag: slaget, gymma om jag är friskus, plugga samhäll

torsdag: skola, plugga samhäll

fredag: skola, samprov, sen ska denna mördarvecka firas hårt, visst fido!?

Jag vet egentligen inte varför jag skrev denna planering, den kommer ändå att spräckas så hårt, haha. Jag ska iaf börja belöna migsjälv så fort jag gör något bra (som plugga) då ska jag få något, hihi.

PUSS J


Vågor i håret!

Idag så var dagen väldigt chill, först film på engelskan, sen film på hvo:n och sen fick vi färga ögonfransar och bryn på hv:n och efter det så vågade frida mitt hår! Sen slutade vi så dagen var värd, hehe.
Imorrn så är det praktik och jag ska ha min första kund där, spännande och pirrigt. Känns som att det kommer g bra ändå! Så halv 12 möter jag upp frida på stan så ska vi käka lunch (ute om vädret håller i sig) sen till salongen halv 1 och klippa :)

Nu ska jag plugga? omg, det tar emot, haha. Ska väl slå en pling till julle innan så att tiden rinner iväg.. men engelskabokredovisningen ska vara klar imorrn så får väl börja med den nu.. sen får jag belöna mig med american pie ! PUSS J


nakna sanningen utan smink! där ser ni håret iaf, thanks fido!

Lite bilder ifrån tårtbaket hos julle!

I väntan på att klockan ska bli 00.00 så att min tv-kväll kan börja så bloggar jag.
I torsdags så drog ju jag hem till julle och sov där till fredag, vi sket i middag och cyklade ner till ica och köpte en massa fettogrejjer att göra en tårta av istället.


in action, haha

vi köpte iaf loka, nyttigt!! sen ingredienser för 143kr, haha ingen billig tårta här inte, skare va så skare va!

vackert va?

voila! btw, där ser ni pärlans syster, hihi.

PUSS J

troll

ps. glömde bara säga att jag har nog världens sötaste och charmigaste kusin! söööti


någon som inte var beredd i bakgrunden? haha



fffffff

guess what?

ååååh jag är så jävla taggad och nervös nu så det är knappt sant! Gissa?? Jo för idag bokade jag tid för tatuering, så i ungefär 3 jävla timmar men som är helt fullt värt det ska jag sitta där och köra nålen i mig!!! aaaaah :D nog för det..

Väldigt lugn dag i dag, klippt min bror som tjatat i sisådär en vecka nu, sen har jag typ i gjort ett dugg. och imorgon är det skolan igen.. wonderful

PoK F

söndag

Då var det söndag igen då, suck. Men vi går bara 3 dagar i skolan denna vecka så det ska bli skönt! Mindre skönt är att vi har ett apstort sam prov på fredag, en bokredovisning som ska vara inne någon dag i veckan? i engelska och en svenska bok med en massa frågor till som också ska vara klar i veckan, shit vet inte hur jag ska hinna med allt. Låter kanske inte så mycket för er men ja går man frisör så är det vääldigt mycket.

Igår så var vi ett gäng på 20 personer som drog upp till rastsjön och grillade spelade kubb och badade lite. Jag badade inte och det ska jag väl vara glad för idag, jag är redan väldigt förkyld och vi fick åka moppe hem i SPÖ regn, det gjorde ont i hela kroppen när dropparna föll.

Idag sov jag riktigt länge med, har inte gått upp ur sängen än, hehe. Ska göra det nu för pappa är och hämtar mat nu, jag ska äta knattefilè, mumsi. Igår hämtade jag också mat, hähä fast då var det sallad!¨

ps kan det bara sluta regna eller? man blir ju deppri, imorrn vill jag ha solen tillbaks!

PUSS J

shalalala

Nu har precis julle åkt hem, vi har solat och badat hela dagen! Var i riktigt länge idag i poolen, 23 grader :)
Nu sitter jag i shorts och linne bara, emot min vilja lite heehe. Tycker att jag är för vit än för att bära shorts men  det är ju så jäkla varmt så vad gör man inte.
Ikväll så ska jag nog hänga med tjejerna? hoppas på att det blir party time men får se.
Nej nu ska jag våga håret, SEE YA

PUSS J

starry eyed

Har hunnit med rätt mycket idag faktiskt, eller inte så men känns så iaf! :o vaknade 8 imorse och gick då ut och gick med min mamma en stund, sen har jag legat på altanen och relaxat lite :) ska gå ner nu till alunda idag ist och kolla och snacka lite, sen får vi somsagt se hur det blir med det!
Så nu sitter jag här vid datan, dunkar lite music och ska snart dra mig nedåt!

Kan ju skriva mitt svar här ist till dig Bubbe/Sulan whatever you like. Att min våg tång är redan utlånad för tillfället så tyvärr kan du ej låna den :) Pussis F

LONDON

Jag ska till LONDON!!! berättar mera om detta senare :D

Just nu så chillar jag med julle, ikväll blir chilliiiiin with movie and stuffs! Hyrde filmen "äntligen midsommar" hahaha, sjuk film säger jag bara! men rolig och ja underhållande för man visste aldrig vad som skulle hända.

 

Imorrn så ska jag klippa och färga julias hår tror jag, sen ska jag klippa lite i mitt egna igen. Frida klippte av mina toppar i torsdags så nu ska jag klippa lite själv med. Sen ska jag gå över till fido och få be om att låna hennes våg-tång hade jag tänkt. Var så längesedan jag hade vågor i håret !

 

PUSS J


torsdag

haha, jag lackade ur när de tjatade på mig om att byta sida hela tiden. jag är fan inte mer än människa okej!? hahaha!

Ligger just nu i min säng här i nåntuna och chillar. Jag föreslog för julia att vi skulle dygna idag, då svarade hon jaa men synd bara att vi har ett ganska viktigt prov imorrn :( jag: jaha i vad har ni prov då? hon: JENNIFER!! det är matte nationella imorrn del 2! hahahaha det hade jag glömt som vanligt.

Imorrn blir det alunda igen med julia, sen får vi se vad vi hittar på på kvällen! Sen ska jag berätta en jätterolig sak här för er läsare med, men det tar vi imorrn när jag har kommit hem, PUSS J


paddel

Ett bevis på att det inte bara är jag som har humörsvängningar! // F



TÅRTKALAS

NU BAKAR VI TÅRTAAAA, VISAR ER BILDER SEN!

ps jag är i uppsala, hähä

/ J

åååååh

Im back! om 20 min ska jag möta jossie för att dra iväg på träning och eftersom vi slutade så jäävla sent idag så hann jag inte gå iväg och ta ett litet snack för att kolla upp lite saker, Vad det nu är avslöjar jag lite senare! ;)

Paddlade idag på idrotten och kan ju säga att när FR1 kommer igång eller på något sett blir helt upptrissade, då är det farligt..
hinner inte skriva något mer just nu så det kommer nog något inlägg ikväll med bilder och någon video senare! :) Pusses F

Varmt välkomna!

Ser på statistiken att de senaste dagarna har det trillat in en massa nya besökare, kul! Hur hittade ni hit? :)
Har precis kommit hem ifrån en kvällspromenad med Linn och Chilli (hennes hund). Det är en av de få hundarna som jag litar på fullt ut och verkligen tycker om, så himla söt!
Vi snackade om en massa saker, lite framtida planer med och inte minst om helgen, får se hur den blir! Sen så träffade vi på bella med på moppen :)

Nu ska jag kolla på tv och vet ni? jag har inte hunnit beställa boxen idag!! fan nu kommer jag inte få den innan helgen..

 

PUSS J


segt

Frida bloggar aldrig, peppa henne förfan.
Sitter på sista lektionen för dagen, svenska. Ska skriva en analys mellan två noveller, otroligt roligt!
När jag kommer hem så ska jag beställa andra boxen av OC, har kollat första säsongen hur mycket som helst men sen bara enstaka avsnitt ifrån alla säsonger. Så nu ska vi ta tag i detta och kolla igenom allt! Väntar bara på att Marissa ska dö, wää vill inte, haha.

PUSS J

fido kan hon

Frida svammlar igen... vi har visst skola imorrn som vanligt! Haha, vet inte vad hon fick för sig men tur att det är en chill dag imorrn.  Lyxshake på lunchen är kirrat iaf!

Kollar sista av hockeyn nu, 5-0 great! Blir bara så irriterad av babyface wallin, haha -.- Sen blir det världshistoriens roligaste avsnitt av two and half men när jake börjar i skolan, " han kommer se ut som ett plåster" HAHAHA!

nu vann vi, yey
PUSS J

OC

Åh vad jag älskar den serien, har precis kollat klart på avsnitt 5-8 i första säsongen. Hur många gånger jag än kollar på första säsongen så tröttnar jag aldrig. När mamma kommer hem så ska jag försöka få henne att beställa den andra säsongen åt mig! :) Kollade nyss på ginza och där finns ju säsong 1-4 för 249:- styck :o sjukt billigt.
Duschade och började plocka lite i rummet men insåg att jag skulle få hålla på hela eftermiddagen med det så då blev det OC igen.
Fick reda på att vi inte har någon skola imorrn heller, bara SLAGET. Fyris mot rosendal, skööönt. Så då blir det häng i fyrishov hela dagen! Har inte varit i skolan på en vecka nu så kanske är dags, hehe.
Kan inte fatta att vi bara går nästa vecka och sen 2 dagar till veckan efter (lediga tors+fre pga studenten) och sen är vi inne på sista veckan!! Shit va denna sommaren kommer bli awsome, fick ett smakprov på den i helgen och jag vet mig bestämmt att den kommer bli bäst!

PUSS J

tisdag och sjuk

Fortfarande sjuk och alltså fortfarande hemma. Men imorrn så ska jag till skolan, har inte tid att missa mera och jag mår mycket bättre idag! :)
Snart ska jag käka första måltiden på 2 dygn, har levt på trocadero och glass. Inte mig emot men nu ska det faktiskt bli gott med riktig mat, blir kyckling med currysås och ris!
Sen ska jag försöka ladda ner första säsongen av entourage och andra säsongen av OC. VI HÖRS SENARE ALLA TROGNA FANS! / J

To cool for school

Jag är fortfarande sjuk, natten var hemsk. Jag kunde inte somna förrens halv 3 och sen ska klockan ringa 6? Hmm kändes inte som att skolan var rätt val idag. Blir nog ingen praktik imorrn, om inte ett under sker och jag blir friskus över en natt.
Ja så min dag består av soffan med duntäcket och kakor. Även fast de river lite i halsen att äta kakorna så måste jag ha dom, mmmmmmums på chockladflarnen. Håller på att dö, jag är såå sugen på en lyxshake!! Frida äter du det idag? Ring mig då!

PUSS J


gurkis

Ibland älskar jag bara sveriges väder!! shortsen åkte på dirket, så underbart härligt!

sitter just nu och kollar på hockey faktiskt, och vad mer? 3 andra skålar.. jag vill inte ens säga vad som finns i dom, men jag gör det ändå. chips, dipp och godis. Visst det mesta är det pappa som håvar ur skålarna, jag smakprovar bara lite (a) Ebba, jag har varit stygg hela helgen:(

Helgen har varit väldigt bra, umgåtts med mycket härligt folk (y) Men imorgon börjar skolan igen, det positiva är väl att det bara är 20 skoldagar kvar till sommarlovet :D
Nejnu ska jag både äta och kolla vidare, (också det ändå folk fått höra mig säga de senaste dagarna, tyvärr.. haha)  ciao F

gurkburken är min nya vän

sunday

Hallå där ute, kråkan här. Jag låter inte klock ut alls när jag pratar, eller kraxar rättare sagt. Hostar så att lungorna ska hoppa ur känns det som, och halsen strejkar. En perfekt dag för BJ och film kanske? BJ:n sitter jag redan och käkar på men vi får se vad jag gör resten av dagen.
Helgen har varit väldigt bra och jag har fått umgås med de som står mig närmast, ni ska veta de tjejer att ni är så jävla bra! tack för att ni finns <3

PUSS J

steeekning

dålig uppdatering nu så får väl skriva inom lite snabbt om de sista dagarna. i torsdags var det meningen att det bara skulle va lite chill hos Smulan, men det kanske man inte kan kalla att det blev? höhö aja en mycket trevlig kväll och de sista folket gav sig iväg vid halv 7, och man skulle ÄNTLIGEN få gå och nanna lite. igår i fredags alltså blev det chill istället med en massa härligt folk! sen så kan jag väl ligga in här att så mycket som jag ätit och annat som slankt i mig dom här dagarna är sjuuuuk. Min magsäck lär va uttöjd till tusen! haha ikväll blir det lite marsmallows(?) grilling sen får vi se vad kvällen bjuder på! Ha det underbart alla läsare nu i det härliga Svenska vädret! Pussis F ps. jag är jävligt glad att jag har rummet nere nu sånna här dagar så man kan gå någonstans och svalka av sig lite!

massa bloggning nu!

En massa uppdatering nu, braa va? Nu väntar jag på att frida ska komma över, hon har varit hem och duschat och klippt sarah. Superskönt att bo grannar, man kan lixom springa över när som helst :)
När frida kommer så ska hon fixa med lite musik och sen tända grillen, vi ska grilla ikväll. Sen kommer det lite folk hit med, blir nog bra de! Fido bloggar nog snart när hon kommer med!

PUSS J

SKÖNT

Nu är första doppet gjort, och ja det filmades men vi får se om de kommer upp här, haha!

poolskötaren palle

blekfis


PUSS J

taggar

Sitter och taggar med musik till första doppet i poolen för iår! Frida tittar väl förbi snart så ska vi hoppa i, blir nog bara ett dopp med tanke på att det är 9 grader... brrr. Får se om kameran åker fram, då får ni se två blekisar!
PUSS J&F


"Avslöjandet"

Okej nu kanske ni vill veta vad det var jag skulle iväg på egentligen. Eller så ville ni inte veta, men nu säger jag det iaf..
Det var så att jag har ju varit iväg på Modell för en dag, och sen när jag kom hem och släktingar och så fick se bilderna så sa dom åt mig att skicka in dom. Aldrig var min första tanke! Men sen en kväll när jag satt hemma och hade tråkigt så fick jag för mig att skicka in några iaf. Tänkte: vad kan hända liksom?..
Dagen efter blev jag uppringd av en fotograf/modellagentur och frågade om jag ville komma in och provfota för honom. SJÄLVKLART! 
Så igår var jag i Stockholm och fotade lite grann, sen nu får vi se om jag blir "godkänd" och blir jag det kommer han fixa på något sett så andra reklambyråer och allt annat möjligt har chansen att se bilderna. Sen får vi helt enkelt se hur det blir :) Framtiden kanske fixad, eller kanske inte. Det vet jag inte. Men somsagt, han kommer höra av sig till mig sen. Så nu vet ni det! :)

Nu sitter jag och väntar på att Sarah ska komma förbi och bli klippt :) Sen blir det grillchill hos Bubbe + första doppet för i år! Puss F

ändrade planer

Det blev ingen half baked i kvällssolen för mig. Linn ringde precis när jag skulle gå ut och sätta mig, hon ville att jag skulle komma till korsängen och kolla på alunda-ekeby. När jag kom dit så var redan sofia, rasmus, andreas och linn där så satt och kollade med dom! Sen så fick vi skjuts hem till sofia där vi avslutade kvällen med film och snack. Frida, amanda, emelie, linnea, pontus och rasmus 2 kom även dit. Chillkväll helt enkelt :)
Imorrn så blir det nog en chillkväll här hemma, och innan dess grillning med fidoo.
PUSS J

Myskväll

Här har ni läppstiftet som jag köpte idag, färgen heter PINK PEACH och det ser lite annorlunda ut på läpparna. Inte som jag hade tänkt mig, ser mera rosa än peach ut men jaja det duger!


Nu blir det half baked i kvällssolen!



jag måste verkligen sluta köpa så mycket glass, tur att det är mamma och pappa som betalar all Ben & Jerrys, hehe.

PUSS J


<3



Bilder ifrån fikan tidigare idag, tagna av ebbis! <3

onsdag - LOV

Dagen började med nationellt prov i matte som inte alls gick bra. Sen så slutade vi för dagen, sköönt. Jag frida ebba och jenny drog då ner på stan i solskenet och frida och jag fick ebba och jenny att testa lyxshaken och jag tror inte att de ångrade sig? :D Vi satt och myste i solen ett tag och efter det så sprang vi i lite i affärer och jag fick med mig ett läppstift hem. Att beropå läppar, varför ser det ut som att jag har idomin eller liknande på bilden under!? haha, måste blivigt något konstigt med ljuset i webbis.
Slänger nog in en bild på färgen på läppstiftet senare, nu ska jag ut igen. Har varit in och hämtat multi och cookies. Glöm inte bort de folk att unna er minst en gång om dagen med något gott, de är ni värda!

tröttis

oj, glömde säga att jag nu har lov tills på måndag igen. gaaah så skönt!

PUSS J

sunshine!

Nu skiner solen på som bara den här, sitter på däcket vid poolen och njuter. Bloggar senare om dagen, PUSS J

konstig bild men här sitter jag just nu!

spännande

Ligger nu i sängen med min kära dator brevid, ska nog snart stänga ner alltihopa och se till att få en godnatts sömn. Det är ju trots allt nationella prov imorgon i matte! PFFFFFFT! öööööööööh, neej inte därför man behöver sömnen. Haha, nu trodde ni väl att jag spårat helt totalt i skallen! Kan va bra att ha den till något mycket viktigare som händer på eftermiddagen/kvällen! Några som redan gissat ut vad det kan vara kanske? För jag tänker nämligen inte säga det än :D

ps. jag såg nyss någonting SKIT läskigt i mitt rum, och jag har allt nedsläckt, bara datorn som lyser. Så helt plötsligt är det som ett ljus i ett mönster som rör sig ute i andra rummet! Sådär så hjärtat hoppa till och blev alldeles varm i kroppen! Aja, nu glömmer vi det! nattinatt Puss F

tisdag

Idag efter praktiken så mötte jag upp mamma på stan, vi strosade runt och shoppade lite. Köpte även mjukglass och jordgubbar, yummi.
När jag kom hem så drog jag ut på en springrunda, inte så smart med tanke på att jag inte är frisk. Men skit samma, jag orkar inte sitta och vänta på att bli frisk.
Imorrn blir det half baked efter skolan, får se hur länge jag går. Har ju matte nationella och jag vet inte om vi slutar direkt efter eller har lektioner som vanligt? jaja det visar sig. Visstja, imorrn är det lyxshake med!

ps fick jag in tillräckligt med onyttigheter i detta inlägg julle?


jag hittade en sjukt fin vägg i fredags som jag beundrade länge medans julia fotade, min kommande fondvägg?
"Här har Djurgården spelat hockey sedan 1955" fuck er gnagare, vi var före! :*

PUSS J

oh my "shit"?

Har även idag tillbringat en dag på gymmet. Jobbigt men skönt som fan efteråt! jaja, idag fick jag iaf ett samtal som gjorde mig överlycklig! MEN jag ska inte ta ut något i förskott, och måste tänka på att det bara är ett prov, och inget bestämt riktigt än. Det jag pratar om tänker jaMen man får bara hålla tummarna och hoppas som ini! :) Men somsagt, jennifer kom  ju på en bra ledtråd, "klick". haha whaaat?

trött som satan är jag också, eftersom det inte blir så mycket sömn om nätterna numera.. Ciao F


Ååh, hittade en bild från Sportscamp. Hur länge sen är det nu
egentligen? 3 år, 3 hela fucking år! :o Oh my "shit"

lockande

Jag vill att det ska vara torsdag nununu, då ska jag och frida inviga poolen för iår. Känns som att det kommer krävas lite innan man hoppar i, jaja ni får film och bildbevis sen!
Vickade persiennen nu och såg att pappa höll på att dammsuga och lägga i klor i poolen, ni får ett halvkasst collage på poolen och glassen som ska avnjutas vid poolkanten i spöregn? haha vädret ser inte lovande ut för torsdag än men det stoppar inte oss.

jag lovar bättre bilder som ser mera lockande ut när solen tittar fram! PUSS J


MUMSI

Jonathan trampade ner till ica för att köpa Ben & Jerrys till mig, gullig bror idag!


btw, såg gruppen "om inte pappa kan laga det så är det trasigt" på fb, skulle nog säga "om inte frida widèn kan laga det så är det trasigt" hahaha!

PUSS J

sjukling

Hejhopp, ligger här i sängen och har ont i örat och huvudet. Jag är hemma idag ifrån skolan, får se om jag blir bättre så att jag kan gå till praktiken imorrn iaf, hoppas på det.
Snart kommer pappa hem, han är på golfbanan med arne och då ska han åka till ica och köpa glass till mig! Mhhmmm gotti.
PUSS J

tonight

Linn gick precis hem, vi möttes ute och tog en liten promenad hem till henne där vi chillade och sen vart vi sugna på chips så vi gick till mig och har varit här nu tills nyss då hon somsagt gick hem. Vi har fettat galet och kollat lite på hockeyn. 3-2 sverige nu, shit ni ska ju ta baggarna lätt vafan. Snackat lite om helgen med, kan nog bli ganska bra hur det än blir :)

Jag har inte kunnat springa på hela helgen för att jag har varit sjuk, suger. Jag har varit taggad hela tiden men nej det blir bara värre om jag springer, men imorrn så skiter jag i om jag är sjuk för då ska jag springa punkt slut.
Nu ska jag kolla på tv ett bra tag innan jag somnar, kommer väl vara zombie imorrn men jaja bara 3 dagar sen loooov. PUSS J

trötter

med en sån perfekt beskrivning av Smulan av Lyxshaken, så kan man nästan inte hålla sig! skulle va jäkligt gott och gå ner till stan och köpa en nu! Men neeej, idag har jag vart på gymmet, sprungit, gått och cyklat samt lite vikter. Och jag kan lova, att jag aldrig kännt mig så äcklig på gymmet förrut. Varmt, svettigt och jävligt. Men det löna sig när man sen klev upp på vågen!
Ligger just nu i soffan som en slashasa med världens huvudvärk, åt nyss dagens första mat bit och den var förjäkla god! :) Dags att dra ! / Pussi F

den är tillbaks..!

Något så underbart har återvänt. En magnifik samling smaker som gifter sig i munnen. Den sköna mjukglassen, släta mjölken, lite halvt syrliga och kalla jordgubbarna och sen en topping med len grädde, åhhhh. Självklart så är det LYXSHAKEN på max som jag snackar om! Jag och frida lös upp som barn på julafton när vi såg skylten ifrån bussen i fredags, gissa vilka som var på max på lunchen? hehe.
Nu är dieten tillbaks, 1 lyxshake om dagen + middag så kommer vi i bikinin perfekt till sommarn!


lyckliga och trötta tjejer som tar första lyxshaken för iår i fredags!

PUSS J


7 maj globen GAGA

Lady Gaga igår i globen var g-r-y-m-t! Hon kan verkligen sin sak och oj va häftigt det var! Tog inte så mycket bilder då jag bara hade mobilen med mig men några stycken iaf.
 

dålig bildkvalitet pga mobilkamera, zoom och alla olika ljus.

 
julle på tacobar   taggade brudar

 
julle på tuben      slitna brudar

slänger upp lite flera bilder sen, hinner inte nu! PUSS J


Time for me to live


Fanklubben med bara två medlemmar




/F

lista jenni

År 2009 så..

Vad hade du för hårfärg - Blond
Hur lång var du – 168cm?
Vem var du kär i - Hmm, ingen
Hade du nån pojk-/flickvän – -
Vad brukade du göra på fritiden – Var mest i bollnäs och spenderade tid med fint folk under sommaren
Vilka umgicks du med – Allt alunda folk, julle och bollnäsfolket typ icon smile  Klassiska listan =)
Var allt bättre då – Skulle jag väl inte påstå, fast jag har tappat lite kontakt med vänner nu
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Jadå
Har du förändrats – Det kan jag inte avgöra själv, men kanske lite

Nu:
Vad har du för hårfärg – Blont
Hur lång är du? – 169 cm
Vem är du kär i – Nobody
Har du nån pojk-,/flickvän - Nej
Vad brukar du göra på fritiden – Umgås med vännerna, festa, träna
Vilka umgås du med – Som mest så är det: Frida, Amanda, Emelie, Bella, Linn, Linnea, Jossie, Johanna, Ewin, Julia och sen allt partyfolk!                 
Hur ser du ut? – hot stuff

Har du:
Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – Faktiskt inte
Ljugit för en bra vän – Jag antar de
Svikit någon – Beror på hur man menar men jag tror inte de?

Vem:
Skrev du senast till på msn – Julia
Kramade du senast – Julia
Sov du hos senast – var jättelängesedan jag sov borta, men sist var nog i luthagen!
Vill du vara just nu - en person? ingen aning isf
Ringde dig senast – Johanna

Vad:
Drack du senast – Loka citron
Köpte du senast – Macka i skolan ?
Gjorde du igår – Var på stan och shoppade med mami
Ska du göra imorn – Jag ska till globen med julia och kolla GAGA!
Vill du göra just nu – Är fortfarande helt speedad så skulle kunna ut och springa igen? men nu ska jag försöka kolla på en film.
Åt du senast – apelsin
Är närmast dig som är rosa – min mobil och hemtelefon ligger här brevid mig

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Nej, inte vad jag vet!
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Nej, jag är inte så känslosam faktiskt. Förhållande är inte min grej.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Kanske de
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Ja, men inget farligt
Jag har smugit ut utan lov - Jag går ut när jag vill
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – Tror inte de, varför skulle jag?
Jag har en hemlighet som ingen vet om – Vilken fråga, och vilket svar, jag vet själv inte?
Jag har fuskat i ett spel – Ohja, frida kortspelet duvet?
Jag har struntat i ett prov – Yes

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Inte med flit, hehe.
Jag har druckit alkohol – Ja
Jag har tagit medecier mot drepression – Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – Ja
Jag har vaknat gråtande – Nja
Jag har somnat gråtande – Nej

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - Alltid hemskt när någon dör. Men jag har aldrig varit på någon begravning.
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du har känt som nyligen som dött - Nej

/ Jenni


speedad tjej

Hemma efter en sjukt lång skoldag, slutade halv 5. Inte okej någonstans, avslutade dagen med 5km slingan på idrotten, oooh. Sen när jag kom hem så var jag så speedad så jag sprang igen, haha. Det har börjat bra nu får vi se hur länge det håller i, imorrn är jag ju borta hela dagen men hade tänkt att springa på lördag när jag komme hem om jag inte är helt slutkörd då.
Imorrn är det GAAGAAAAA, omg är så taggad på globen nu. Ska även hinna in i älsklingsbutiken innan, visar när jag kommer hem om jag fick med mig något!

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen sova? Hmm.. det där med att försova sig har ju drabbat mig VARJE dag denna vecka men imorrn så MÅSTE jag vakna i tid så att jag hinner platta håret, annars får jag göra det i skolan.

PUSS J


modell för en dag

Var somsagt till stockholm idag för fotografering, var super kul! :) Medans jag var där inne var mamma ute och shoppade lite grann och så snäll som hon är så hade hon köpt ett par nya leggins till mig. Var väldigt behövligt! Nu är jag trött som ett svin så hade tänkt att sussa här nere i lyan. gott natt på er people /F

några av bilder jag valde:








shopping

Nu är jag hemma efter en lång dag, och jag ska säga det nu med de samma att nej jag har inte hunnit springa idag och om jag gör de nu så kommer jag aldrig kunna somna! Så imorrn då jävlar ska de springas.
Drog till stan efter skolan med mami och jag köpte trosor, strumpor, jeansjacka och spring skorna! Hittade ett par assköna adidas som jag nog kommer kunna springa långt i, ehehhe.

Har varit på barnkalas med hos elsa, tjejen blev 4år idag, grattis! Sen hem till det allra sista ansnittet i historien av kära Andra avenyn, snyft. Kommer sakna den serien grymt mycket.

Ska det bli en försovning imorrn igen? Nej jag ska fan klara av att gå upp i tid imorrn! PUSS J


NEJ NU...!!

Måste fast ta tag i min träning nu, heeelt seriöst! Provade ett speciellt linne jag har, och gissa vad??? Den satt tajtare än vad den ska göra!!! O-M-F-G... Nu måste det bli en ändring på det här, kanske börja med att inte gå och äta mackor hela dagarna hemma och bara äta när det är mat. kanske även lite mindre handlande i skolan, *host*

Nu har jag iaf plockat med mig lite kläder, skor och smycken tills imorgon. Så taggad / Peace out F

good girl

Linn gick hem för ett tag sedan, hon kom hit och vi snackade en massa och masserade varandra. Sååå skönt, behövdes verkligen! Thanks honey :*
Nu ligger jag och lyssnar på musik, och taggar mig själv till att ut och springa imorrn. Kommer inte hinna gymma så det får bli en springtur istället (om jag hittar några sköna springskor i stan). Ska även på barnkalas imorrn, hur ska jag hinna med allt? först skola-stan-kalas och sen springa. Okej det går nog kanske ändå, nu ska jag fortsätta tills entourage börjar vid 23 skulle jag tro. PUSS J


massage

Slängde mig in i duschen för att min massör kommer snart, hihi.

massageoljor som ska användas!

PUSS J

Feels it, knows it

Slutade tidigt idag eftersom det var nationella prov, så slutade runt 11 kanske och drog ner på stan. Var meningen att jag skulle köpa något nytt som jag kanske skulle kunna ha imorgon på fotograferingen, men njaa. Köpte shorts linne och en väska, allt i samma tema skulle man väl kunna säga, höhö. Så jag vet inte riktigt om jag kan ha det, aja Ska snart dra på träning så ska väl ta och byta om snart
Peace out F


finast i stan


vem har finaste mobilen i stan då? pmip / J

tisdag

Idag när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett till brev ifrån kommunen, yes det var ett till sommarjobb! Så för er som inte vet de så kommer jag först att jobba 2 veckor på ett dagis och ledig 2 veckor och sen jobba 2 veckor på landbadet MED LINN! Omg så kul att vi fick samma veckor, kommer bli så mycket roligare då! :)

Annars så skrev vi nationellt prov i engelska idag, gick sådär. Han pratade så snabbt på bandet så jag hann inte med alla frågorna. Sen så drog jag och frida ner på stan och tröstshoppade lite, blev bara ett linne för mig som jag ska ha på fredag. Vi slutade vid halv 11 tror jag, ortroligt skönt! sen drog jag vidare till gymmet och nu sitter jag här och äter red berries flingorna, sjukt gott faktiskt.
Imorrn så ska jag möta upp mamma efter skolan så ska jag handla en jeans jacka och 2 par leggings, sen kommer det säkert med något mera men det är vad jag har kollat ut :)

två bilder ifrån idag:

frida på väg ifrån skolan till stan!

beredd tjej? haha knappast, men det är ju dessa bilder som är roligast!

Visstja, jag vet inte vad det är med mig längre. Jag somnar seeent om kvällarna och försover mig på morgonen, händer typ jämt nu att jag får stressa ihjäl mig på morgonen för att hinna med bussen. Idag så vaknade jag 06.52 och min buss går 07.14 och jag ska befinna mig 07.05 hos frida SENAST, annars får jag pisk. Så jag racade på som skjutton och hann tillockmed att packa gymväskan. Det jag skulle komma till var väl att mitt hår verkligen hade en bad hair day, haha nu vet ni.

PUSS J


måndag

idag fick jag en kvälls sminkning av fido, det vart faktiskt bra och ganska nertonat så som jag gillar de!
nu ska jag snart kolla på entourage på datan sen fixa mina naglar, ser ut som hej kom och hjälp mig just nu.

imorrn så har vi bara engelska nationella så slutar vi sen, då drar jag och gymmar om inte mina benhinnor och öron säger ifrån. men jag har inte gymmat på nästan en vecka så jag struntar i att jag börjar bli förkyld för här ska tränas!

hur många skoldagar är det kvar nu egentligen..? jag går halv dag imorrn och sen halvdag på fredag, veckan efter så är vi lediga tors-fre. sen går jag två veckor till och sen ledig igen tors-fre och veckan därefter är det sommarloooov, nån som hängde med? hähä. jag får detta till 15 hela skoldagar kvar om man räknar bort sista veckan som skulle vara chill med picknick och sånt? och praktiken på tisdagar. ettan i gymnasiet har gått så sjukt fort, gud så skönt med sommarlov!
på fredag är det globen med jullpull och kolla queen gaga, kommer nog bli mega!

PUSS J

i väntan

i väntan på att mitt hår ska bli klart, (slingar det förresten!) själv desutom. lite svårt sådär att se i bakskallen men jajja, det blir nog bra ändå, kanske?  provar iaf bla mina skor som jag *host* köpte idag, två par. typ likadana fast olika färger. har grymt ont i huvudet så snart när håret är klart ska jag lägga mig i soffan och bara slappa och eftersom att jag glömde laddaren till datorn så kommer även den att dö snart.. Puss F

riktiga proffs bilder!!!
dom har diamanter i fram förstår ni :)





fina djurgården

bara för att hockeysäsongen är över där våra hjältar tog silver så slipper ni inte sportsnacket i bloggen! match idag mot gnaget och ja fina dif tog hem de! skulle verkligen ha velat varit där men vi hann inte idag, nåja i slutet av veckan så kanske vi drar och hejar fram dif till segeeeer.
nu ska jag möta linn vid korset så ska vi gå och hämta min jacka som försvann på valborg, det var en kille som hade fått med sig den hem men nu är den i alunda hos linus så ska gå och hämta den. hoppas att mina fickor inte är rensade, men aja jackan kom tillbaks iaf! :)
skriver kanske mera senare, PUSS J


valborg tvåtusentio



slukarna


jag säger såhär: valborg vart jättebra med mitt sällskap och bilder kommer, PUSS J

RSS 2.0