kaos

Nu känns allt lite kaos. Mina naglar är inte fina alls längre, min bh utan band som jag skulle ha idag är för liten, min klänning har blivigt för stor tack vare att jag har varit sjuk. På allt detta så ringer frida och är arg som ett bi, hon skulle in på ica och då hade det stängt för 3 min sen. Hon är nu på väg hit så att vi ska göra oss iordning. Blir nog bra tillslut men nu är inget bra för mig :):)

PUSS J

ett nytt år påväg

Snart ska jag gå hem till jennifer och vi ska fixa oss hemma hos henne, men först ska jag gå lite ärenden ;) Sen verkligen fram emot kvällen, ska bli så roligt att träffa allihopa tillsammans :)

hmm, har inte så mycket att säga för tillfället så jag får väl önska er alla kära läsare ett riktigt Gott Nytt År! :) Puus på er vi hörs igen nästa  år :)

förra året



bilder

NU ska vi bli bättre på bilder!


resultatet ifrån idag, mina naglar.

frida igårkväll här!

omg, jag igårkväll. bjuder på den nu när det snart är nytt år ;)

När vi ändå är igång med osminkade bilder så får ni en till tagen nyss. Där ser ni hur min färg ser ut typ, är nog lite mer utan blixt men ja, inte så stor skillnad alltså. Är konstigt nog ändå ganska nöjd, jag ser inte onaturlig ut nu och är inte likblek :)

PUSSEN J

F and J fixar

Har varit och fixat nagar med jennifer till nyår :) Imorgon  då så sak vi först vara ett gäng tjejer, äta middag och umgås, kanske även dricka lite gott till?:) sen så kommer då ett gäng sugna på lite drag och då drar allt igång. GOTT NYTT ÅR

Slutresultatet av naglar:




seegt

Nu ligger jag i sängen med min filt och myser/sover. Till och från så somnar jag till, har gått upp "tidigt" två dagar i rad nu (klockan 10).
Var upp och hämtade ner ALLA goda chockladbitar ifrån de undre lagret i paradisasken, mumsi. Ska väl tända upp lite här snart och så kommer frida så ska vi fixa våra naglar. Tänk att det är nyår redan imorrn, sjukt.
Färgen ser bättre ut idag, fast fortf. lite orange, men vafan hellre de än blekfis :)

PUSS J

update: jag har blivigt sjukt förkyld, nyser varranan sekund!

Soldusch

Ett litet samandrag av solduschen samma dag som den är gjord.
Jag kommer nog inte bli så mycket "brunare" än vad jag är nu. Full effekt skulle vara upnådd efter 10h och det har gått det exakt precis nu! Så ja, jag är lite brun/orange i ansiktet och benen är bruna. Men resten av kroppen som jag ska visa på nyår är fortfarande inte brunt, då menar jag armarna och bröstet.. det är en ganska stor skillnad på bröstet och ansiktet så jag vet inte vad jag ska tycka. Det var otroligt roligt att göra det och det blev ganska jämt fördelat (har en "fläck" på nedre benet) men den kommer ej att synas eftersom att jag kommer ha strumpbyxor på nyår. Sen kommer vi till händerna, de är ganska oranga och det blir de alltid när man solduschar tydligen!

Hela inlägget låter värsta anti soldusch men det är det verkligen inte, jag skulle kunna tänka mig att göra om det men då ska jag nog gå till någon som sprayar på mig istället för att stå i en kabin. Blir nog finare då. Kalaset gick på 170kr för den som undrar och vi gjorde det i uppsala på Bruniq. Frida kanske skriver lite sen vad hon tyckte om det osv. vi får se :)
Jag kommer nog uppdatera er igen imorrn eller på nyårsafton med hur färgen ser ut då, det kan ju hända att den ändrar sig!

Nu på kvällen så var frida här och vi tjocka oss, kolla film och testade nyårsfrisyrer. Tyvärr så blir det nog något så tråkigt som platt.. kanske vågit eller hollywoodlockar, vi får se!


PUSS J


tjenare gosse

Mina knäskålar och fingarar är orangeare än resten av kroppen, beror kanske på att jag glömde smörja in mig innan jag klev in i solduschen? äsch. Ett problem som jag ännu inte bryr mig om.

Nu ska jag klippa bort prislapparna och gå till Miss J. PUSS

man lär sig av misstagen

Nu är nästan allt klart till nyår, ska bara fixa naglarna imorrn också!
Idag så testade jag och frida något nytt, nämligen soldusch. Omg säger jag bara, vilka tabbar vi alltid lyckas med! frida glömde lite förberedleser och jag lite saker man skulle gjort efter. Vi kommer nog vara orangefläckigt snygga på nyår. Men då minns vi iaf detta nyår som frida sa, haha. Jaja, återkommer med resultat när det är helt klart (imorrn förmodligen) det tar 10 h innan det är klart.. syns inte så mycket alls just nu så det kanske inte ens kommer att bli så mycket på mig men då får det väl vara så då. Ni får en recension sen om hur jag tyckte att det var och om det var värt priset osv :)

Min nyårsoutfit är fulländad, eller det har den varit ganska länge. Blir en svart klänning med spets upptill och en tigerrandig paljettjacka över det (ränderna är i silver och svart). Sen ett par ancelboots med en klack. Till detta kör jag någon typ av rosett i håret och en väska med runda nitar. Ni får se bild på outfiten senare!

Allt jag hade nu, Puss på er som läser denna odesignade och tråkiga blogg! / J


falla fritt

Bara för att Miss J här skulle slå på och uppdatera var tionde min med ett antal inlägg så får väl jag också dra mig i kragen och ordna ett här jag också!

Kom hem från ewin för en liten stund sen, "don't use the bathroom" jag är inte den skyldige så ni inte får för er det! haha.   Passa även på att köra hem moppen, och som ni kanske vet så är det vääldigt mycket snö, vilket betyder halt på vägen! Sladda till några gånger, men gjorde inte bort mig så mycket att jag ramla iaf, vilket hade varit lite pinsamt. haha

Har somsagt varit i stan idag och shoppade lite behövande kläder! Köpte bla jeans, andra byxor, leggings, linne, t-shirt, smink, tunika/långtröja liknande, "jacka" och en annan långärmad tröja. Allt allstå väldigt behövligt just nu! Imorgon ska jag åka in till stan igen men med den här gånge jenc. Ska fixa lite till nyår, allt står ju i några in lägg tillbaka så jag behöver inte upprepa allt ;) 

Nu ska jag gå och göra en ost/gurk macka och lite oboy så är kvällen så gott som gjord sörrdu ewankevan :D

tog nyss bild på allt det inköpa men kom nu på att en sladd kanske är bra att ha då? Som självklart är hemma hos mamma!!!

Klippa lugg igen kanske??

New bag

Hoppas att ni förstod ironin i det förra inlägget, nog för att jag är rädd för hajar och fick den i present av snutt men resten får ni ju ta med en klack spark eller hur är det man säger?

Mycket inlägg på rad här nu men ja, detta var ju roligt!

När jag endå är igång med bilder och förklarande texter så kan jag ju slänga upp en bild på min nya favorit till väska, är svag för väskor, skor och rosetter. Imorrn så ska jag försöka att hålla fingrarna ifrån en till rosett..
Här är iaf min nya väska som är stor nog att rymma idrottskläder och om man ska ut och resa eller på fest om man har lite saker med sig. Ja, den passar till allt!

om jag ska vara ärlig så var denna idê med fem inlägg en slags utmaning till frida, jag menar nu har jag produceret 3 eller 4 inlägg på en timme? WOW, grattis till mig.


Hajen och jag

Jani, när jag fyllde hela sexton vintrar så fick jag en väldigt speciell och personlig present av snutt. Nämligen en HAJ!!! omg jag är livrädd för hajar :$
När jag öppnade paketet så vart jag först lite rädd och tog avstånd, han kanske var hungrig? Men sen när jag kände hans mjuka "päls" så blev jag kär. Numera så sover han i mitt rum (visserligen på golvet bredvid sängen, känns bäst utifall han blir... ja ni vet hungrig..).
he-he här har ni bästen :)

nå, lite läskig är han ju......

PUSS J & H

in love

ja, som ni säkert redan vet så älskar jag rosetter av alla de slag! Jag har inte så mycket egentligen och vet inte om det ens kan kallas samling? men jaja här har ni mina lovers:


detta är: armband, örhängen, hårspännen och diadem.
jag har även skor, toppar och underkläder med rosetter men jag tyckte att detta räckte att visa er :)

SMACK J

bara för att !

Nu ska jag bara för att uppdatera er om min kväll extra mycket! ska vi säga fem inlägg? hehe, nu ska jag se hur det är att vara storbloggare och ha press på sig att skriva MINST åtta inlägg om dagen.. kommer säkert bli så att jag slänger in någon bild på nån julklapp eller något nyinköpt ifrån sthlm, vi får se helt enkelt.

Mamma skulle nog ha över lite tjejkompisar ikväll så jag får nog roa mig själv nere på mitt plan. Funderar på att bara prata av mig med julia hela kvällen, OMG (internskämt) vad jag kommer att sakna henne nu när hon imorrn drar till varma underbara Egypten, snyft. Jag har varit där fyra gånger och vet hur lovely det är där.. kommer kännas tomt utan henne i en hel vecka men ha det bäst där borta hjärtegull! <3 (jag är iaf glad att vi kommer skype(a) varje dag)

I nästa inlägg får ni se min fina rosettsamling (a)

Puss J


nyårsplaner

Jennifer och Frida satsar ganska hårt nu till nyår då vi vill se tiptop ut! nej, inte precis men lite fix skadar aldrig. Imorrn så drar vi in till stan och handlar det sista, jennifer ska kolla på en paljett"jacka" som hon kan ha över klänningen.. sen ska frida köpa lösögonfransar som jennifer redan har köpt. Vi ska även göra en till sak kanske, men det berättar vi mera om när jag kommer hem om det blir av (beror på om det finns tid innan nyår samma dag..) kanske gör vi då en VB.
På onsdagen så ska vi även få naglarna fixade, gelenaglar blir det med en vanlig fransk manikyr, ytterst fresh. Ser lite tråkigt ut om man kör naturella naglar på nyår, man kan ju iaf slänga på ett lack?
Så, nu vet ni att vi har lite att stå i innan nyår.

Själva nyåret firas med en massa tjejer hos jossie! middag osv där sen får vi väl se om vi stannar eller så :)

PUSS J OCH F


love

julen var awsome, fick en massa fint :*
imorrn blir det stockholm och nästa vecka en massa fix till nyår med frida, PUSS J

father christmas

dåså, idag är det alltså... dagen innan julafton??      det är det verkligen inte för mig även fast vi har som en tradition att smaka på den första skinkbiten. 
Har forit runt i stan hela dagen, skulle hjälpa den äldre generationen med sista julhandlingen. Julklapparna är inslagna och klara så nu är det bara väntan kvar.

Julafton börjas med julfrukost hos min morbror med släkten, sen hem till mamma, sen vidare till pappa och åka till kusinerna, sen vidare till ännu ett stop (och det sista förhoppningsvis), till mamma igen där dom firar. så ser alltså min jul ut, allt är en röra helt enkelt.

Ska försöka få med mamma till att skita i att fira jul och istället åka utomland över jul och nyår, och hon verkar rätt med på det !

Undra vad jag kommer få imorgon?? Känner mig som fem igen, hih

1 dag kvar

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag träffa snutt och då ska vi byta julklappar! jag är dö nyfiken på vad det finns i, haha jag blir alltid det och speciellt i födelsedagspresenten ;)
Igår fick jag allt inhandlat och lämnat. Min jul kan komma nu för jag har även fixat kortet till moppegrejen och hjälp, ser ju inte klok ut. Aja, bara jag förhoppningsvis som kommer behöva se det.

Har även fått lite musik i min ipod av jossan igår, ska lägga in lite flera idag hade jag tänkt men det gäller att komma på låtar också..

det var allt jag hade förtillfället som jag ville dela med mig av, hah. PUSS J

snabbis

Nu har jag precis fixat klart mig, ska in till stan idag med linn, bella och emelie för att handla de sista julklapparna. Det blir nog mys, får se om linn tar med sig kameran så får ni kanske någon bild.
Efter stan idag så ska jag hem och fixa lite sen iväg och möta jossan så ska vi ha en liten minijulafton som alltid! I stan idag så ska jag köpa julklappar till linnea, julia, jossan och beccis. Sen även lämna mitt CV på en salong, ta kort i en automat(?) till moppekortet. Vi får se när jag landar här hemma igen om jag hinner uppdatera er innan jag drar iväg på nästa ärende..

K & H J

sjuk, (SKULLE PUBLICERATS IGÅR PÅ DAGEN)

Nu har jag blivigt sjuk igen! ska det aldrig ta slut? :( hade precis blivigt frisk ifrån hostan och allt dedär, så kom magsjukan inatt. Något posetivt är iaf att jag börjar känna mig lite bättre, ingen feber och ingen magsjukesymptom på hela dagen. Bara otroligt trött efter natten.
Missade ju julavslutningen i domkyrkan, men det bryr jag mig inte så mycket om, mera allt jag skulle göra efter.. fika med tjejerna, handla alla julklappar, fixa kort och lämna cv.

PUSSEN J


take the gun and count to three

Det glädjer mig att det är lov och att man nu kan säga att det är lördag hela veckan, förutom imorgon då, avslutning i skolan, sen ska vi fika med några girls från klassen och sen shoppa lite julklappar! :) Kanske dags att bli färdig med det nu??

Kom precis hem från mitt boende över helgen, ska snart iväg och spela match. Taggar alltså med hög musik på rummet och tro det eller ej men försöker även städa rummet! hmm.. Får se om jag går ner ltie tidigare och kollar på herrarnas match, om jag får tråkigt.. Sen ikväll ska jag till jennifer och fixa lite grann så det blir en väldigt lugn kväll antar jag.

Måste också bara nämna att Isak har blivit så stor och sööööt, när han springer runt i huset och ropar: fjiiiida eller också det ökända namnet priiiiida, greppar tag i handen och ska visa en runt. Han har precis börjat prata ordentligt så nu sitter han och pratar hela tiden, konstant. så jäkla söt unge alltså! jaja nu ska jag fortsätta med mitt.

PUSS F


ALUNDA IBF

igår och idag

Igår efter skolan som var väldigt chill så drog jag och frida till en hemlig affär (jag ska köpa en julklapp där till en kompis som läser bloggen så kan ej säga vad den heter). Men aj så arga vi blev när vi hade kämpat oss dit och så hade den stängt 12.00 GAAH. Så det var bara att åka hem igen, suck. Ska in till stan på måndag istället och handla klart alla julklapparna, har hela fyra kvar fortfarande!

När vi satt på bussen hem så sa vi att vi skulle belöna oss med en brak middag, sagt och gjort 190:- ivar för en tallrik mat, men gott vare!
Sen hem till frida där vi låg i hennes rum och kollade på den nya wallander skytten, helt okej film, inte den bästa wallandern jag har sett men ja helt okej! Vid 8 så kollade vi på hur det hade gått för alla bönder och sen efter det vart det lite chill bara tills jag gick hem och somnade nästan direkt, gud så trött jag var. Mysig kväll iaf!

Idag har jag julpyntat huset med tomtar och slagit in lite julklappar. Snart kommer väl mamma hem ifrån helgens dop och då ska vi nog äta middag, sen får vi se hur kvällen slutar. Är inte så taggad på något alls så blir nog hemma och kolla på robinsson eller nåt.

På måndag så ska jag och frida iaf ta oss in på julavslutningen, ska möta upp ebba och gå med henne och efter det ska vi tre ta en fika på stan. Sen blir det shopping, endast 5 dagar kvar till julafton idag..
nu ska jag kolla på en disney julfilm och sen linas kvällsbok, såg den på linns blogg och vart så sugen på att se den så den håller på att laddas ner nu :)

PUSS J


jag ser de snöar..

WIHO, äntligen lite julkänsla med snö! Frida våran plan kan nog genomföras på torsdag iaf, får se om vi slänger ut nån bild då kanske :)
Jag ligger nerbäddad och mår inge bra alls, är sjuuk. Skulle nog ha vilat ut förra gången jag var dålig istället för att bara vara hemma en dag. Får se om jag kan gå iskolan imorrn, beror väl på hur natten känns. Men jag vill gå för det är ju sista veckan! Om jag känner mig lite piggare imorrnkväll så ska iaf frida få färga mitt hår, spännande..

Nu ska jag kolla på wallander läckan som jag laddade hem igår, PUSS J


puss på dig snygging

Då var första måndagen avklarad av den sista veckan för i år. Ewin kom till skolan, då jag skulle klippa henne, hon lät nöjd så jag får väl hoppas på det då ;) Nyår är nu lite halvt planerad, vilket känns väldigt lugnande.

Har börjar städat mitt rum men hann bara slänga tvätten i korgen, sen fastnade jag här.. Går till pappa snart där det är städat så slipper jag detta rum ett tag till. Huvudvärk har jag också, och det är träning ikväll.

btw, matchen igår var lite pinsam sådär, vi ledde matchen men inte tillsäckligt mycket gick in i mål. hmm-.-

En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar till jullovet, tänk att jag har gått 1 termin i gymnasiet redan då.

Idag har jag bara legat hemma och slappat, behövligt från gårdagens kväll. Jag tappade rösten totalt och ingen hörde vad jag sa typ, helt sjukt var det. Så får se hur jag mår imorrn eftersom att jag har haft ont i halsen flera dagar och nu världens hosta med, ajaj får inte bli sjuk nu sista veckan eftersom att vi har 2 prov! Så i veckan blir det plugg, men känner jag mig själv rätt så sitter jag med matten dagen innan och svär över att jag inte fattar, hihi.
Nyss så målade jag mina naglar i en jättefin färg, röd med skimmer i. Super sött!
Imorrn så ska jag fixa med mitt cv och kolla vart jag får min APU plats, sen kolla efter julklappar! har hela fyra st kvar så jag bör nog leta på nu. Hårfärg ska även inhandlas imorrn, jag har förstått det nu att jag inte kommer att få någon tid innan jul och nyår för att det är så fullt överallt så då får jag väl ta saken i egna händer!

Ja, det var väl vad jag hade att skriva ner nu i korta drag. Hörs och syns bubb! /J


Vi ses väl nån dag

Nu var det ett tag sen, igen..
idag har jag tagit svinsprutan. Och ganska länge så kände jag iingenting, men nu.. ONT! fyfan, dum som man är så är det inget man tänker på direkt hela tiden heller, så helt plötsligt kastar jag upp armen, och precis just då minns man, aaaaj.  och jag ska bowla ikväll också, hehe, imorgon är det full gång igen med lagfest, perfekt med match på söndag sen.

Så var enna vecka slut, bara en kvar, kom igen! sen är det lov, yeeee

3

Skrev ett inlägg igår som inte publicerades och nu är det borta, aja skrev om att julia fyllde 16år! och att jag hade beställt en DIF tröja, det kanske var lika bra att det inte publicerades för tröjan blev aldrig beställd för att det krånglade. Jag och mamma ska beställa den idag istället! så i slutet av nästa vecka får jag den förhoppningsvis, visar såklart då!

Idag är jag hemma ifrån skolan, kände att jag hade ont i halsen igårkväll och det hade inte gått över när jag vaknade, börjar bli lite bättre nu faktiskt redan och det är ju ett bra tecken på att det inte var halsfluss iaf, skönt :) kommer nog till skolan imorrn om det blir bättre.

Nu ska jag fortsätta att kolla på PH avsnitten, hade inte sett ett enda för jag har missat den serien nu totalt. Så tar igen alla 14 avsnitten idag tills ikväll ;) är på avsnitt 8 nu så ses senare! PUSS

MÅNDAG

Idag efter skolan så blev det lite shopping, 2 linnen, ett skärp och ett par brills! inköpen är hos frida så kan tyvärr inte visa er, eller jo jag har brillorna här så kan visa dem snart. I fredags så köpte jag ett rosettdiadem och nån gång under veckan så köpte jag även ett rosetthårspänne, de som känner mig vet att jag är helt såld på rosetter!

Klippte beccis idag iskolan med, helt sjukt ojämt det var eftersom att det var ngn hockeygrej som skavde av håret i mitten så det blev ganska mycket kortare men hon har ju fortfarande långt och det blev väldigt fint :)

Adam vill att jag ska komma till bollnäs nununu för att hjälpa honom med delvis en virkning, och jag ska komma innan torsdag. Tyvärr så blir det svårt, jag kommer till jul! En till sak är att jag ska få klippa och trixa med hans hår sa han, även permanent, gubben vet nog inte vad det är eftersom att han sa ja! haha <3


nya brillorna med fönsterglas, köpte vita för att sticka ut lite. ska även inhandla ett par orginella svarta :)

PUSS J


out

nu drar jag ut för att möta upp pinnen och sedan ska vi käka, PUSS

bjuder på en bild ifrån förra helgen!

seg söndag

Idag sov jag ganska länge, sen har jag legat och kollat på en massa repriser på datorn tills nu. Jag åt ingen middag igår bara en sen lunch vid 3, jag var inte hungrig, och har ej ätit en gnutta än heller och det innebär att jag inte har ätit på ett dygn! jag är inte ens hungrig.. men bara för att så ska jag gå och göra en lätt sallad nu. Och middag måste jag väl få i mig senare för annars kommer jag aldrig att orka skolan imorrn eftersom att jag heller typ aldrig äter frukost. Dåliga matvanor jag vet. Kanske håller jag på att bli sjuk..

Hade faktiskt kanske tänkt att äta på baren med någon ikväll, då tar jag ju igen alla måltider jag har missat de senaste 24h, great.
Jaja, nu ska jag återgå till sunes jul (julkalender) och göra salladen, sevärd till 100% skitbra! och vill ni som jag följa sune och hans familj eller varför inte håkan bråkans julkalender varje dag? då ska ni klicka er in på http://sundaancekid.blogg.se för hon lägger upp avsnitten varje dag. Just nu så ligger hon lite efter men ha tålamod, det kommer nog ikväll ;)

p.s det kommer upp ett recept på rudolfskidvalla senare ;)


PUSS J


lördaggg

Skulle vilja ha suttit i en kyrka nu och lyssnat på ebba när sätter igång och sjunga 17.00. Men så blir det inte, jag kom hem nu så det var ingen ide att åka, sen så kunde inte frida heller :(:( menmen, önskar dig all lycka och hon skulle sjunga lite för mig med! <3

Kvällen spenderas istället med lite kompisar, FULL FART NU!

PUSS/J


Don't know if I can make it or not

Igår var en totalt kaos dag. Berättade tydligt och sa att jag vill intee ha någon hätta, men vad blev det? Jo en fucking hätta! Slut resultaten blev iaf orange.. Vilket då resulterade till en väldigt grinig kväll, så nu känner jag mig skit taskig för att jag låg där i sängen, muttrade, nästan grät och var hur grinig som helst. Förlåt Marcus du vet att jag älskar dig. Men jag är tjej och vi blir jäävligt förbannade när håret ser ut som en morot. Men idag hade iaf jennifer i någon toning så nu ser det lite bättre ut iaf :) TACK.
Åkte sen på kvällen och simmade lite, jobbigt men otroligt skön efteråt.

Jag har tydligen gjort ett vad om vad gällande nyår. Bör jag dra mig tillbaka??

F

RSS 2.0