väntar ut några timmar!!

Sitter just nu och bara tittar på tv, är ju som vanligt "ledig" på torsdagar, eftersom jag inte har någon praktik, även ledig fredagar så det är underbart att alltid ha långhelg! :)

Ikväll ska vi på studentskiva, så just nu försöker jag bara ta död på några timmar så att det snart ska bli kvällning och tjejerna kommer förbi så vi kan börja fixa oss och förfesta! Det är tema: -kom precis ifrån...
Vi kommer vara riktigt snygga ikväll kan jag säga, haha

och imorgon bitti åker vi somsagt uppåt i landet, så kommer inte att bli mycket sömn inatt.. om ens någon alls..haha


hemskt mycket hej

kom hem till pojken min för en liten stund sen, han har åkt iväg för att träna så då passar jag på att göda på mig lite i smyg. för då slipper jag höra att jag bara äter en massa skit, haha

Imorse försov jag mig, var 10min kvar tills att bussen skulle gå och då låg jag fortfarande i sängen..  Så det var bara att kasta på mig kläderna och springa till bussen, sen hade vi nationella i svenska, som vanligt var jag en av de som gick ut först, jag fattar verkligen inte vad alla de andra skriver om???!

Imorgon ska jag på studentskiva, ska föra först hos jennifer med kajsa emmy och sara så kommer nog bli riktigt bra, speciellt med våra snygga outfits haha

jaja nu var det bara en massa babbel som vanligt. Puss

besviken

Sitter hemma hos martin, han jobbar så då passar jag på att plugga lite grann eftersom jag har prov imorgon..

gårdagen var rätt så känslosam, jag har inte riktigt varit mig själv hemma ett tag och jag har mina anledningar till det, men som ingen annan riktigt har förstått. Så jag och mamma hade vår "lilla" pratstund igår och vi kom fram till en hel del var problemena ligger, och jag måste börja tänka på vad jag har och inte på det jag inte har. plus att jag måste åka till och träffa pappa oftare, var bra längesen jag var hos honom sist. men ja, så blir det ju..
aja det var mycket vi pratade om men mycket som jag inte är redo eller vill ta upp här.. då jag egentligen skriver här för min egen skull, skönt att skriva av sig ibland. Men de mest privata får stanna hos min än så länge

lördag kväll

Är just nu hos martin, han kollar på nått ufc skit så då passar jag på att plugga, ska försöka bli klar med den här uppgiften ikväll, skulle vara sjukt sköönt!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt så hoppas jag att ni hittils har haft en bra lördagkväll och att den fortsätter så, FESTA lite åt mig med så är ni snälla, tack så förhand! heuewhew


lördag och känner mig förvånadsvärt obakis

Mår otroligt bra idag för att vara en "bakis-dag", Hade först match igår mot töff? tobo? aja jag vet inte men det var första kvalmatchen och vann gjorde vi, HÄRLIGT! så halv 9 slutade matchen och hade då 50 min på mig att hinna fixa om mig till krogen för att fira vinst och klyket som jag satte! Hann dock inte sminka mig hemma så fick göra det på bussen, haha fyfan
Sen väl inne i stan så gick vi först in på wc och tog några shottar för att komma igång, sedan gick vi vidare till bj och körde gärnet!
som vanligt så fick jag minnesluckor, har inte en jääävla aning om hur jag kom ut och till bussen inte den blekaste. hehe jaja, det är sånt man får ta

just nu pluggar jag som aldrig förr, måste bocka av en hel del på min lista, sen ska jag kanske spela match ikväll också, träningsmatch mot film, fotboll då alltså. Men får se hur det blir med det, beror på hur jag har hunnit med pluggandet.

sen är det återigen match imorgon och på måndag... '

jaja nu har jag bara pratat en massa strunt, puss o hej ciaaao

Fridsn





it's friday

Ska försöka plugga lite, har massa grejer som jag måste få gjort, det är nästan för mycket grejer så det blir ist att man inte ens orkar ta tag i det..

Ikväll har vi match, kvalmatch, hoppas såklart på en vinst för ikväll blir det krogen för ett gäng brudar, så blir det vinst har vi ju ännu en anledning att festa lite hårdare! hehe ;)
men då är det vanliga problemet framme igen, VAFAN SKA MAN HA PÅ SIIIIIG?!?!? Gaaaaah, hatar det här med kläder, varken har/vet vad jag ska på mig, hmm :(

ha en bra fredagskväll allihopa!


skapligt arg

Idag är jag sjukligt less, så som jag har varit tidigare i veckan också.....
Skulle ha skrivit ett prov idag som jag hade missat, så kommer jag in till skolan vid 8, väntar på att dom ska ropa upp mig så jag kan få provet. men ropar dom upp mig? NEJ. gick fram i aulan och bad om mitt prov men det fanns inte? va i helvete? då har min lärare inte skrivit något prov till mig. TACK SÅ JÄVLA MYCKET. Nu blir det väl ig i natur bara för att jag missat provet,. men hoppas för hans skull att han gör iordning ett annars vet jag inte vad... åååååååh
så ja det var bara att åka hem igen.


Igår fick jag massa presenter från thai landet, något roligt som har hänt den här veckan iaf.. Dom hade precis hunnit åkt därifrån innan jordskalvet hade börjat så det var ju tur det!

om en timme ungefär så ska jag ner till sandras praktik så ska hon sminka mig :)

hemma igen!

påsken är väl i stort sett över nu? då det har ätits en massa godis, god mat och allt sånt där som tillhör påsken

har precis kommit hem från fotbollsträningen, har bara käkat frukost idag så nu ska jag äta en riktig brakmiddag..
har varit med martin sen i onsdags och inatt ska jag sova själv :( kommer kännas riktigt jävla ensamt, men det ska nog gå bra.
imorgon börjar skolan igen.. Och jag vet inte om jag har prov eller ej, har verkligen inte den blekaste så det sög ju

ciao


lugn lördag!

halloj!
Idag har jag varit på påsklunch hos martins släkt, det var jätte trevligt och massa god mat! Nu har jag precis skjutsat han till ö-byn där han ska ha en kväll med sina pojkar så då passade jag på att träffa sanne en stund :)
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men ska nog ta det väldigt lugnt iaf, jag orkar inte gå ut på krogen eller dricka överhuvudtaget, så ska ha en lugn och fridfröjd kväll hemma med mig själv. Kanske blir så att jag ska hämta han ikväll/inatt också, det  visar sig..

har det jävligt roligt som ni ser just nu



tisdag

drog en runda till thuns igår med jempis, hon fick med sig en jacka och jag en väska, så det blev ingen större shopping direkt.

Imorse drog jag en runda till gymmet, helt jävla sopslut i mina armar, nu ska jag göra iordning en smoothie och kolla på någon film kanske :)
 ikväll får vi se vad som händer, det beror väl lite på..

xoxo F

RSS 2.0