back on track!

Iallafall när det gäller träningen, bloggen har somsagt inte varit i första prioritering den senaste tiden.. hehe
Men kom precis hem från en timmes simpass iaf, så grymt skönt efteråt när man lägger sig i bubbelpoolen och efter det lite ångbastu, ganska så skönt jaaa!

Imorgon har vi kundpass i skolan, men jag funderar själv på om jag kanske skulle ta och vara en? Behöver för det första en akutklippning för mitt hår är för risigt just nu.. och sen så skulle jag gärna vilja färga håret också till mörkrött. Har haft dom flesta färgerna när det gäller mitt hår men jag älskar förändringar och klarar inte av att de likadan ut fast det inte var sådär jätte länge sen jag raka av till en sidecut..


Från det här:


Till detta??



Puss F

Sjuk..

Hemma idag ifrån skolan för att jag hade ont i halsen igår och när jag vaknade idag så var jag tok förkyld. Käkar massa glass och ligger i sängen och tar det lugnt, ganska skönt ja. Ikväll har jag en klipp kund så måste vara i bättre form då. Dags för lite mera glass och en film, puss j

Hemma ifrån en helg i London!

Bloggen kommer vid sidan när slukarna har fullt upp med annat. Har varit en hel del spårade händelser som ni har missat, aj så synd om er! haha.
Kom hem ifrån London igår, var där över helgen med min praktik plats Bosses friserare! Vilket gäng, gud så kul det var :) Shoppade 4 väskor, underkläder, en skitfin plattång, clips, tröjor till min kära bror, lite smink, lite godis, skinnhandskar och en mössa. Sen var det säkert något mera som jag har glömt...
Kollar runt på vinterjackor och blir inte klok alls, vet inte vad jag vill ha längre. det suger. hårt.
PUSS J

HUNGRIG !

Jag håller på att dö lite av hunger... så jag sprang ner till kiosken och köpte en festis och en kexchocklad! Nu har jag bara en lektion till sen ska jag till maaaax med frida millan och kajjan. Åh tack för de, gud så gotti.
/J


Pinsamt sverige!

Just nu skäms jag över att vara svensk.. 3 min hann gå och holland får in ett mål, och inte nog med det, några sekunder senare är dom lika nära på att göra ett andra! Serisöt nu, skärp er förfan! Har vissa av er fått en grogg eller 2 för mycket eftersom bollen tappas lika snabbt som ni får tag i den...

Till annat, Var pch bokade färgtid idag, och fick en på engång i morgon eftermiddag! Yees äntligen så ska jag få bort min förfärliga utväxt, pinsamt att säga att jag går frisörlinjen så som jag ser ut just nu..



Puss F

Redo för dagen!

Idag har vi milen i skolan, man ska alltså springa. Får se hur långt jag orkar då! Efter de ska jag göra mina ärenden och sen gymma. Får se om jag slänger upp en mobilblogg!
Dagens träningsoutfit:
tröjan är ifrån adidas och träningstightsen är ifrån blondinbellas collektion classified som säljs på bla bubbelroom!
Nu ska jag kila över till frida så går vi till bussen sen, PUSS J

Klipp + färg!

Nu är jag klar med färg + klipp på Isabelle! Det blev en enkel toppning och en röd färg! Den söta tjejen passar ju i allt så det blev fint :) Skulle vara snäll och ta bilder till er men glömmer att ta en bild när det var klart.. haha. Hon kanske lägger ut någon bild och då får ni se då !
Här är innan:
och när färgen låg i:
pissiga bilder men tog i mörkt rum med min iphone!
Imorrn blir det skola, hämta pass, växla pengar och sen träna! När jag kommer hem så ska jag nog färga håret, shit imorrn är jag inte blond längre.. vad ska jag nu skylla på!?
PUSS J

Tagga till träning

Kom hem för en stund sen från skolan, och ändå så slutade vi en timme tidigare :o slutar egentligen halv 6..

iallafall, fick värsta skruttbussen när vi skulle hem! Kände hur det stänkte vatten på mig hela tiden, så kolla jag upp mot taket så läkte det in massa vatten ovanför jennfier! hahah kanske dags att skrotas?? ehm



Om cirka sådär en timme är det dags för träning, ska försöka kötta på som bara den haha, och imorgon är det milen i skolan! Åååh fan vad kul! Eller??

haha stackars



Ebba i skolan, så jääkla snygg i sin nya hårfärg!


Pussar F

Frisör dax!

Haft en långdag idag i skolan ifrån 08.30-17.00. Så nu har jag bara hunnit hem och slängt i mig mat, för nu är det dax att ta en kund hemma. Min syssling Isabelle kommer hit och ska klippa + färga! Får se om det blir några bilder sen till er, nu har jag lite båttom!
ni får en bild på när jag satte i löshår i fridas hår!

PUSS J

in the school

Godmorgon bloggen!
vakna? det är iallafall jag kan jag säga.. Sitter just nu i skolan på datakunskapen, och vi gör som vanligt inte ett dugg.. Kan någon säga vad vi gör här när vi ändå bara sitter och stirrar och hänger på facebook??

Till något annat, ikväll är det träning om gäller och imorgon ska vi springa milen i skolan, men eftersom jag inte kan springa på asfalt så blir det en redig jäkla powerwalk för mig och ebba istället! Ska ösa järnet ur oss ;)

Hörs om en stund, Pussar F

Ge mig grekland, rhodos och bargatan tillbaka!!

Trött

Som rubriken lyder så är jag oerhört trött, så nu ska jag slå på solsidan och ta det lite lugnt. Imorgon är det kundpass i skolan, jag har ju haft kund varje gång så kanske får vara värdinna imorgon. Inte mig emot faktiskt, eller så ber jag någon färga mitt hår .. vill bli mellanbrunett! Inte för mörkt alltså. Vill kunna bli blond lätt igen för de kommer jag vilja bli igen mot våren.
en glad jag i köpenhamn som provar SNYGGA brillor.. eller?

PUSS J

lite sent att komma med nu kanske..?

Men jag måste bara berätta vad jag drömde inatt!! :o
Drömde att jag var utomlands, (inte så konstigt eftersom det är det enda jag tänker på, hehe) och då är det ju också självklart saltvatten man badar i, och nänr jag km upp från havet och kollade mig i spegeln så hade min tatuering börjat försvinna. Alltså det var bara vissa sträck och som fläckar kvar på hela ryggen! MARDRÖM!! Så när jag vaknade visste jag inte om det var sant eller inte så kastade mig framför spegeln, men den satt där den brukar sitta och kommer göra resten av livet, puuust!! :)

Kollar just nu på biggest looser och nu ska jag verkligen bli lite mer noggrann med maten och träning, visst måste ju få unna sig ibland och speciellt lördagar och söndagar (a) haha

Puss F


Tränat!

Nu är jag hemma igen! Tränade hårt idag, gud så skönt de var.
Dagens träningsoutfit kan ni få! Jag har ingen märkvärdig outfit just nu bara hotpants och linne!
kollar ner för att jag var allt annat än pigg när bilden togs idag!
PUSS J

Ledig!

God morgon bloggen!
Har precis ätit lunch och sitter nu och kollar på tv med julle! Jag åkte hit efter att ha firat emelie och linn igår kväll. Så jag sov alltså här, ska väl snart dra oss mot gymmet och träna lite också :)

Bloggar mera snart, och gud va kul med flera läsare! Dagens outfit kommer upp senare.


dålig webbcam bild men nu ser iaf lite av mina nya naglar som jag var och gjorde igår! Snygga va?

PUSS J


när det gäller träning..

Kanske värt att  byta gym och börja träna på fyrishov istället vilket tar kanske 5min för mig att gå till istället för kraftkällan som det kan ta en halvtimme ungefär att ta sig till med alla jobbiga bussbyten.. + att på fyrishov får man ju simma och allt sånt där med, så det skulle va ganska så nice! Nej får ta mig en funderare på det här över en äggmacka, yummi!

Puss F

ungefär något såhär hade jag tänkt att se ut i
sluändan??


Godmorgon!

Godmorgon! Riktigt skönt att äntligen få sova ut lite grann! Egentligen är det fyrisdagen idag i skolan, men eftersom man bara går runt och inte gör någonting för vi har inga lektioner, så kunde man lika gärna vara hemma och kanske se om man har något att "plugga" på hemma istället.

idag blir det nog riktigt lugnt skulle jag tro, ska nog ut snart på en lite morgon promenad och sen ner på stan en snabbis och se om det finns något fint :)

Puss F


halvsover som vanligt..

Nej nu har jag verkligen ledsnat på den här kylan.. Kom in för en stund sen från en liten kvällspromenix, har ju varit med om skönare väder alltså, och ändå så är inte vintern här än och redan ledsnat.. Slutar nog med att jag flyttar utomland om några och i några år och jobbar där, skulle va rätt skönt och nice, typ bartender eller varför inte typ DJ i dom lite större länderna? skulle va grymt kul!!

Puss F

vad väljer man liksom??

läsarna bara ökar!

Gick in på statistiken nyss och shit vad den har ökat! :o Grymt kul fast vi inte har varit så flitiga med det på ett tag, så vi får nog ta och sköta oss nu! :)

idag blev jag och jennifer ompysslade lite grann, gjorde nagelförlängning. Kände att det var dags att fräsha till sig lite! :) så här kommer en väldigt slarvig och inte allt för snygg bild på resultatet!



haha korvfingrar :S


Puss F

Söndag

Igår hade vi mysmiddag här för emelie som hade fyllt år! Sen skulle vi dra vidare på fest men nej jag vände och gick hem igen, insåg att jag var för sliten ifrån i fredags så jag gick hem och sov vilket var underbaart.
Hur kallt har det inte blivit nu på kvällarna då?? svinkallt! Så nu ska jag klicka hem en vinterjacka, hmm underbart att inte behöva frysa mera, för det ska jag väl inte behöva göra i denna.



Nu glider jag över till lyan och sen vidare till hallen så ska jag och pallz kolla på innebandy, härlig söndag alltså!
PUSS J

Tjoho!

Jag är väldigt glad idag för jag har hittat en vinterjacka jag vill ha, visar bild imorrn då jag har klickat hem den!
Senare idag ska jag till thuns med pallz och hennes mamma, blir nog bra de och hoppas på lite shopping! Snart kommer pallz över hit så ska vi snacka lite om kvällen då vi hoppas på röööj. Nu ska jag kolla mitt saldo på kortet och se hur mycket jag kan spendera idag, hehehe.
PUSS J

Älskar verkligen att får vara ledig, men..

Jag älskar mindre att bli väckt av en fluga som surrar runt skallen och ska sätta sig i örat, fyyfaaan! Kommer helt plötsligt på mig själv att jag skriker rätt ut hur jävla mycket jag hatar den där flugan?! haha wierd..

Så nu har jag precis avslutat min frukost, och nu är det bara slappa som står på schemat! Tills i eftermiddag så ska min mori till t'huns och det var ju tusen år sedan man var där! :o Så självklart hänkar palle och Suncan med! ;) Nej det var allt för mig för tillfället puss puss / F

ikväll väntar jag mig något sånt som hände den där kvällen?!
hehehheh

RSS 2.0