Sjuk

Har varit hemma idag ifrån skolan. Vaknade med hemsk huvudvärk som inte gick att få bort med värktabletter så har legat i min säng typ hela dagen.

Mitt paket ifrån hm innehöll inte mycket mer än ett par örhängen.. suck. Skorna kommer om ca 2 veckor och kläderna senare än då..
 
Blir bara ett inlägg (om ni har tur) om dagen ungefär. Så jag tror jag att jag hoppar av denna blogg, även fast det tar emot faktiskt eftersom att vi har bloggat här över ett år nu.. Men jag tror inte att jag orkar lägga så mycket tid som det ska läggas på en blogg som är rolig att läsa med outfits, shopping och bilder överhuvudtaget.. jaja allt blev depp nu i detta inlägg så nu ska jag sova och hoppas att huvudvärken har släppt imorrn. Återkommer om jag fortsätter blogga eller ej.

/ J

det okända

precis hemkommen från gymmet, var grymt jobbigt idag eftersom jag tog ut mig i varenda liten  muskel kändes det som! kan man få mjölksyra i ryggen??

idag fick vi börja med sling teknink, med hätta då förstås. Nästa vecka är det dags för folie, ska bli riktigt kul faktiskt!

Nu ska jag fortsätta kolla på Det okända, riktigt spännande! höhö

dagens såkallade "facelook"


p&k Frida

Söndag

Lånar brors dator och slänger in ett inlägg, har degat med julle hela dagen. Igår så var det festligheter hos frida, trevlans!
Sen har jag kollat på två filmer nyss, är aptrött. Ska snart sova tror jag, fast först peta i mig lite mat. Imorrn ska jag växla mina danska pengar som är kvar sen köpenhamns resan till svenska, sen ska de läggas undan för att sparas. Har mycket resor på gång som jag vill åka med på och då får jag börja spara lite pengar. Ska fixa nytt pass i veckan förhoppningsvis.. Såg även att jag hade en avi ifrån hm, hämtar det paketet imorrn. Förmodligen bara en skjorta och ett skärp som ligger i paketet.. skorna och väskan skulle nog dröja lite till.
PUSS J

lång helg

Fredag och vi är lediga! Tack vara att 1orna har 1ornas-dag idag! Så tack för det

Nu ska jag snart åka in till stan och göra ett sånt där syntest så jag får börja övningsköra någon gång! Sen fort hem och klippa mormor eftersom vi ska på dop imorgon och döpa in ännu en generation i familjen widén! hehe

resultatet från förlängingen :)
mega nöjd!


Puss F

Torsdag, HELG

Gjorde igår min första förlängning med nailhair på frida. Är nöjd för det vart faktiskt riktigt snyggt! Fick beröm av läraren också så allt gick bra men det tog jävlans tid. Sen så gjorde det lite ont i mina fingrar som jag rullade med också, är ju 200 grader varmt limmet...

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv samtidigt som jag lyssnar på musik, som vanligt alltså. Jag ska sova ut läänge imorrn för vi är lediga då! Gud så skönt, annars så ska dagen spenderas med linnea som också var ledig imorrn :)

PUSS J

Tisdag

Idag var jag först i skolan som vanligt, sen slutade jag lite tidigare och åkte hem med linn och bella. Då på bussen så bestämde vi att vi skulle ha myskväll hos mig ikväll och kolla på fångarna på fortet! Sagt och gjort så köpte vi lite chips också såklart ;)

Imorrn så har vi två lektioner sen slutar vi, men då ska jag och frida vara kvar och göra henne finare i håret! Jag ska sätta i nailhair på henne :) Visar väl före och efterbild senare kanske. Ska blir riktigt kul iallafall!
Nu ska jag kolla på tv, är trötter. Har varit som en zombie idag i skolan så hoppas att somna innan 1 idag så jag får fem timmars sömn iallafall, fyra timmar var inte nog märkte jag igår, hehe.

PUSS J. ps vi är lediga på fredag, huuuur skönt!? åh vad jag bara ska ligga och kolla på film hela dagen om det regnar, myys. Och på lördagen så är det fest som står på schemat!

Måndag, nu börjar skolan på riktigt igen!

Dagens var lite kaos mot slutet, har valt helt fel individuellt val. Så typiskt mig och frida, aldrig kan något gå bra, haha.

Mötte även våran gamla matte lärare ifrån förra året i korridoren och hon utbryter: och här kommer godisråttorna som vanligt med ett stort leende på läpparna. Frida: hon kom ju ihåg oss iallafall. Jag: vilken lärare kommer inte ihåg oss..? mohaha.


ps, vad är det för fel på dagens ungdomar (barn?) tänker sig inte för ett piss, åååååhh ni kommer ångra er, ni är små.

PUSS J

Bella 16år!

Grattis till bella som idag blev 16år! Hoppas att presenten och lilla firandet av dig uppskattades :D

Har då firat min syssling idag först som fyllde 18år, grattis grattis! Otroligt gott fika där som vanligt :) Sen hem och fira bella också!

Smygbögen har fått ett nytt fodral också, han är snyggast i stan


PUSS J

beställt och klart

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt hem lite hår, det blev nailhair som jag sen ska sätta in på skolan :) Bra träning för Jennifer också ju såklart! Sen så får vi se om färgen passar in och så men det såg ut att inte bli några problem :)

annat, trött som ett as är jag också, vaknade halv 7 imorse stenpigg så gick och la mig i soffan med duntäcket och kollade film. superskönt så snart tänker jag gå och nanna kudde

En liten bild från i lördags,
ockade till håret litegrann :)


Puss F

nothing to say

Mår sådär lagom mycket dåligt idag, och kan inte säga att jag förtjänar det heller.. jag blev lurad. hehehhehee
Inget mer att yttra mig om just nu

Peace out F


Snabba cash

Jag är nog den sista på denna planet att se Snabba cash, haha. Men den var sjuukt bra måste jag säga! Fy hur vissa lever sina liv. JW var underbart snygggggg som vanligt.

Vaknade halv 2 idag och då gjorde mamma pannkakor till frukost/lunch till mig, mums. Sen kollade jag på filmen och nu har jag städat upp lite i mitt rum och fixat lite i min hall. Njuter av att få lyssna på radiokanalen the voice (105,9) ifrån iphonen, asbra och högt ljud också :D

Ikväll vet jag inte vad som händer, frida kommer hem vid 9 och då ska vi tjejer vara där tror jag, hoppas på lite festligheter! PUSS J

Klippningar på G

Har degat hemma hos frida hela dagen, film och mys. Nu väntar jag på att linn ska komma över så ska jag klippa henne, sen kommer frida hit senare ikväll och klipper mig. Känns som att mitt hår kommer bli ganska mycket kortare nu men det behövs och ja det växer ju ut igen! Dessutom så tycker jag att mitt hår är lite för långt nu, det är inte fint när håret blir för långt heller, så en klippning passar super :)

PUSS J


Torsdag

Dagens planer är väl att njuta av sista dagen på sommarlovet.. Fast ska bli kul att komma tillbaks imorrn till skolan och kolla på alla 1:or, mycket nytt folk nu på skolan.

Nu ska jag kasta mig i duschen och sen över till frida så ska vi hämta ut ett paket på ica, sen ska vi nog luncha här hemma!

Här är förresten en bild på min iphone med det snygga skyddet:


PUSS J

paket

Snart ska jag gå iväg och hämta ut ett paket, innehållet är ett par byxor jag tydligen lyckades klicka hem.. Men det är väl bara att betala och se glad ut? Dom är ju trots allt jävligt snygga! ;)

Puss F




Köpenhamn 13-15 augusti 2010

Nu var det några dagar sen jag uppdaterade. Men i köpenhamn så hade jag ingen tid alls till att blogga. Men here u go, nu ska jag berätta lite!

Först så åkte vi till arlanda och strosa runt lite där efter att ha checkat in väskorna. Sen gick vi upp i loungen och väntade där och åt lite frukost. Sen så kom vårat plan och vi gick på, vi flög i 1:a klass så det var lite lyx! Åt frukost igen på planet, haha.
När vi kom fram så tog vi en taxi till vårat hotell, hotellet hette Scandic Kopenhagen! Det var jätte fint och vårat rum var perfekt för oss. Sen direkt ut på stan och käka lunch, det blev Köpenhamns bästa stekhus, åhhhh va gott det var, den godaste köttbiten som jag har ätit i hela mitt liv! Och sen lite efterrätt på de ;)
Sen gick vi på ströget och småshoppade lite, sen fikade vi i nyhamn och efter det så sprang vi upp på hotellrummet och böt om. Vi skulle på tivolit! Gud så fint det är där, helt klart bästa tivolit! Vi åkte helt galna karuseller som fick en att skaka lite efteråt :D Åt även middag inne på tivolit. Kom hem till hotellrummet igen vid halv 12 och då låg vi och snacka lite sen somnade vi ganska fort eftersom att vi hade gått upp så tidigt, jag gick ju upp 5 :o

Dag 2 alltså lördagen så gick vi först ner och åt hotellfrukost, myyyycket gott. Tog juice, mackor, massa pålägg, fruktsallad och vienerbröd med chockald.
Sen shoppade vi typ hela dagen och tog ett lunch break då vi åt smörrebröd, en dansk rätt som var mycket god! Sen så shoppade vi lite till och fikade. På kvällen så tog vi en taxi till hard rock café! Det var en upplevelse att äta där. Först så tog vi en drink i baren och sedan så åt vi middag. Jag tog en cobb sallad, hur god som helst!


Dag 3 så åt vi först hotell frukosten och sen gick vi lite på stan. Sen gick vi på Guinness world records! Det var hur häftigt som helst, rekord i allt möjligt! Sen åt vi lunch, pasta carbonara, mums. Sen drog vi oss mot flygplatsen för Köpenhamns flygplats har jättebra shopping. Så vi gick runt där och kollade i affärerna och julle shoppade lite. Sen gick vi upp i loungen som var jättefin och mysig. Åt lite där och sedan middag på planet hem!

Resan var otroligt bra så tackar julle för att du gjorde den bäst! <3

Här kommer lite bilder ifrån helgen med:


julle på planet dit!

sjukt flummig bild på oss i planet dit!


våra sängar (som vi sen sköt ihop till dubbelsäng :D)

utsikten ifrån vårat hotellrum på 15:e våningen!

hähä minibaren var laddad!

julle plattar håret!


Hinner inte lägga upp flera bilder nu, mera kommer snart! PUSS J


hard work work

Idag har jag börjat på mitt "såkallade jobb", höll på i 4 timmars städande, och då menar jag GROV städning, inge wips wips här inte.. sen vart jag helt slut eftersom det kanske varit 30 grader idag också

ikväll ska vi ha en liten kräftskiva hos jossan, ewin hjärtat alias Komikern, kommer ju hem idag från turkiet också så då kommer jag få träffa henne! :D sen får vi se vart kvällen bär oss, kanske hamnar vi på något partaj ställe. det får vi se :)
Så nu ska jag fixa mig lite grann, sen dra över till jossies place

P&K Frida

EN BRA DAG! IPHONE + KÖPENHAMN

Idag så kom min iphone! Han döptes till bengt, och eftersom att han fick ett rosa fodral idag så blev det bög bengt :))
Var på stan idag med julia och köpte lite saker, blev en rutig skjorta, en blus och fodralet till bengan! Sen käkade vi cupido. Gjorde alltså av med lite för mycket än vad jag hade räknat med idag.. Sen så gick vi upp till lägenheten och lekte lite med maja, super söt! Och sen kom en till bra grej, jag ska åka till danmark och köpenhamn imorrn med julle!! :D 09.15 går planet ifrån arlanda, så ikväll har jag bara packat. Kommer bli super med en shoppinghelg där!
Uppdaterar er mera under helgen via mobilbloggning om jag får tid, nu ska jag fixa lite låtar på iphonen och sen kolla oc som är färdigladdat nu emelie! Sen blir det sovdags för jag ska upp 05.00 imorrn och duscha :o PUSS J

Tisdag

Idag så bakade vi tjejer blåbärspaj, mycket gotti. Sen har vi fettat chirre och glott på oth hela kvällen! Det är typ så våra dagar ser ut när vi inte festar, oth, tjejsnack och massa onyttigt! haha :D

Viga jag blir oftast uttråkad när frida ska sitta och sminka sig i hundra år så ja då resulterar det i detta, haha. Detta var för några veckor sedan innan vi skulle dra på fest!


PUSS J

Måndag

Idag sov jag till 14.00, illa. Sov till 16.00 igår.. nu måste jag fixa till mina sovtider, inte längre än 12-13 nu :o.
Annars så kom linn hit idag och vi hyrde beck mannen utan annsikte, som vanligt så är beck filmer otroligt bra!
Sen chillade jag amanda frida och linn här hemma tills frida och linn skulle hem. Då gick jag och amanda ner till mitt rum och skulle sätta på en skräckis hade vi tänkt, HAHA den var inte ett piss läskig utan bara tragiskt och jobbig. Så vi såg inte ens klart den.. haha. Och nu ligger jag här och lyssnar på musik själv :)

Imorrn så får vi se vad jag gör, ska iaf ställa alarmet på 12 så att jag inte sover bort hela dagen somsagt. Hoppas att ha fått en bekräftelse på att min mobil är skickad imorrn på mailen, annars blir jag lite arg! Hoppas att jag får den innan veckoslutet, men det kan väl dröja lite nu när jag har gjort en nummerflytt. Men det skulle gå på 1-3 dagar bara om man flyttade innom tele2 och det gjorde jag. Jaja vi får väl se när bengt dyker upp!

 

På torsdag så ska jag iaf åka till stan och träffa julle, hon drar till köpenhamn över helgen sen så då hinner vi inte ses. PUSS J


garderober är helt enkelt inte min grej..

köpte somsagt en ny garderob här om dagen, vart är den nu? ja inte uppsatt iaf. den är väl typ död, kan man rent utsagt säga.. hela alltihopa rasade ihop när vi försökte bygga ihop den, först lyckades jag och KlunkarN ha sönder hela skiten, sen andra gången gick den sönder igen så nu är det bara SOPOR!! Så det är bara ta en sväng förbi IKEA igen, haha
Egentligen kan jag inte säga att jag ens är arg, för det är bara så himla skrattretande! haha aja, nu ska jag traska över till grannen och umgås lite :) pussar //F

Kunde inte hålla mig..

Så nu är iphonen beställd! :D


Skönt med en ny tele till hösten, nu ska jag lägga in allt jag ska göra i kalendern i denna också så slipper jag missa massa pga mitt minne! hehe.

PUSS J

Tänker till runt pengar och behov..

Finns allt för mycket som jag vill ha just nu. Och med tanke på allt som jag har just nu så borde jag vara nöjd, och det är jag. Men det finns fortfarande saker som jag vill ha. En iphone ska jag ha! Ska prata med mamma och pappa ikväll så får vi se när jag kan beställa den. Sen en canada goose jacka i vinter, huh svindyr om man vill ha en äkta och det vill jag. En sån har jag pratat om länge så det ska jag också ha till vintern! Sen ska jag till London i oktober på frisör mässa med min salong, där ska vi även shoppa. Då vill man ju ha mycket pengar..

Det suger att jag inte har något jobb, jag har alltid klarat mig utan. Men nu skulle det ju sitta fint, även fast jag vet att jag kommer klara mig. Säger som frida, "det löser sig alltid med pengar". Och ja det gör det ju alltid för oss, generösa föräldrar är väl kanske en anledning tyvärr, hehe. Nej frida nu ska vi börja bli bra på detta med sparande och inte spendera pengar varje dag efter / i skolan.

Helt onödigt inlägg men nu när jag skrev det så fick man ju en tankeställare, man kanske inte kan få allt man vill ha jämt. Hmmmmm /J


Vilken kväll!

Igår så dissade jag och linn öregrund pga dåligt väder och så hade vi ju varit där i 3 kvällar i rad. Så istället så drog vi till uppsala på fest. När vi först kom till uppsala så åkte bara 11an förbi oss!? så vi gick in på max och käka pommes medans vi väntade på nästa buss. Sen fick vi springa till stationen, men bussen gick bakom katalin så det blev bråttom. När vi står på plats så ser vi att den inte skulle gå därifrån på helger, ååååhhh. Vi vart trötta på den lama stadstraffiken och satte oss i en taxi istället. Dyrt men så jävla värt det! Då kom vi dit snabbare eftersom att vi redan var så sena, och vi fick världens gulligaste chaufför, hon var så snäll!
När vi kom fram så var det ganska mycket folk och skön fest, men det var synd att det började spöregna blixtra och åska. Då drog ganska många hem, och jag ringde mamma så fick hon hämta oss, tack för det mamma!

 

Tog två bilder ifrån linns blogg ifrån igår:


på väg dit i taxin!

linns drink och min drink! <3

PUSS J


sliten tjej

Nu är man bra slut efter tre dagars.. sov för lite inatt också. Var hemma vid 5 och påvägen hem så hände det något så roligt att jag inte kunde stå upp för att jag skrattade så mycket!! haha, bara de som var med fattar!

Ikväll blir det nog uppsala istället för öregrund, men får se hur det blir!

Just nu så käkar jag frulle, gissa vad? såklart en onyttig. Sitter med en paradis ask och en chocklad croissants + lite nyttig multi juice! Jag hör nog inte hemma här i sverige där det ska ätas mackor och fil till frukost, aldrig fy.

PUSS J


andra av fjärde kvällen

Öre igår var galet och kul! Nu taggar vi om och drar dit ikväll igen, är ju bara båtveckan en gång om året ;)

Har precis avnjutit en god middag med frugan min, nu ska vi fixa oss och byta om och sedan tagga vidare till öre.

jag linn amanda och frida, järngänget! <3

hahaha

PUSS J
& F


aaaaaaaaaaaaaj

okej en lite update för er:

det som hände igår, det är nog bäst om det stannar inne i hjärnan ist här på internet.. hehehe
kan ju säga en ledtråd: ont som faaaaaaan

Ändrade planer, öre och köre!

Haha, ja nu blev det ändrade planer. Pratade med fido och blev helt plötsligt taggad på öre ikväll iaf, solen är ju här nu med (y) Så vi drar till öre ikväll, nej nu hinner jag inte skriva mera, ska fixa mig nu! PUSS J

onsdag, båtveckan börjar!

Ikväll så börjar båtveckan i öregrund. Själv så stannar jag hemma ikväll för regnet öser ner där just nu. Så ikväll hoppar jag öre!
Gick upp tidigt idag, 11 hehe. Då kom mormor och morfar och skulle gratta pappa i efterskott, så då fikade vi och så. Sen har jag legat och kollat på oth hela dagen. Blir nog en hel del avsnitt till idag om inte vädret fixar till sig.

Imorgon så skulle jag egentligen åkt på en 24h kryssning med julle, egen hytt och allt men såklart så kom något ivägen.. orkar inte dra hela långa historien men det blev iaf en golftävling som kom ivägen! "/

På fredag så hoppas jag på att det blir fint väder så vi kan åka till öre på kvällen. Sen på lördag så blir det fest i uppsala, kommer nog bli en grym helg detta med 3 dagar i rad! ;)


bild ifrån igår innan jag gick till wallins!

PUSS J

lycklig

Blev ganska lycklig nu när jag bläddrade runt på kanalerna i mitt rum och finner att tecknade Sune går på barnkanalen! Haha :D Gud så bra jag tyckte att det var förr, nu ska jag kolla! Rudolf och Ragnar ska bygga en vattenfontän, hur ska deta gå? haha.



Shit, jag ska vara hos linn 18, alltså om 45min, hur ska detta gå jag måste fixa mig också :( /J

gotti

kom hem till stan för en stund sen, alltså hem till pappa. Han är på ålandsbåten så då blir det alltså lite gotti till mig när han kommer hem :D

igår var jag in till stan en snabbis och skulle kolla på en klänning, men det blev två. hehe, ni kan få se sen för hade tänkt ha dom under båtveckan, sen så blev det även lite underkläder. Det är somsagt alltid lika behövande och alltid lika roligt ha shoppa, heh.

Ikväll kanske det blir bio med sarah, skulle va trevligt eftersom jag inte ser henne så ofta längre den damen.
Nej nu ska jag göra iordning mig lite mat

Pussar F

Nya rummet!

Här kommer nu lite bilder på mitt nya rum :) (inte städat, hehe)

Sängen!

tv:n

sminkhörnan

bäddsoffa och ett litet bord


Ja där hade ni det, somsagt så var det inte helt städat men det får duga. Orkade inte anstränga mig när jag skulle ta bilderna, hähä.

Nu är frågan, vad blir nästa köp? Jag fick min lön idag, hihi. Iphone, resa? hmm tål att tänkas på. Ska höra med linn om iphonen eftersom att hon har köpt en, hon brukar ha en jävla koll den tjejen :D

PUSS J

3 agusti, pappa fyller år idag!

Orkar inte dra allt som hänt sen sist jag bloggade. Men nu ska jag försöka uppdatera lite bättre och oftare!
Grattis till pappa som blir hela 41år idag, det ska vi fira imorgon när han inte jobbar kväll. Ikväll så ska vi över till familjen wallin och äta middag, kräftor! Sen får vi se hur kvällen blir.

Nu har jag kollar klart på säsong 5 av oth, nu måste jag ha 6an ikväll! Jag dör va spännande det är nu!!

Nu tänkte jag fota mitt rum så ska ni få se, hehe. PUSS J


Medans julle duschar så bloggar jag

Känns dumt när man har utlovat bilder och inte tagit några än.. hehe. Men om jag hinner så kommer det upp ikväll!
Nu är rummet nästan klart, jag ska bara köpa en ny matta, ett nytt soffbord och lite filtar/kuddar.
Igår så köpte jag iaf en ny tv och säng, fyyy så skönt det var inatt med en 180cm säng :D Sen blev det en 32" tv. Nu så ska jag och julia kolla klart på house of wax som vi satte på igår men var för trötta och hariga så vi skulle kolla klart idag istället ;)

Ikväll så får vi se vad som händer, tell u later. PUSS J



RSS 2.0