resultat!

Nu är jag hemma från friserandet, blev jätte nöjd med resultatet! Tack Jennifer! :)<3
Här kommer lite efter bilder för att se resultatet, tyvärr så tog vi inga direkt för bilder, men ni kanske vet hur jag såg ut innan? ;) En riktigt bra avslutning på kvällen :)



Sen i med löshåret!


Puss /F

direkti ifrån salongen!

Nu fönar frida sitt hår för fullt, det ser ganska bra ut faktiskt. Hade inte väntat mig något bra resultat eftersom att det var icas blondering men det är inte så stor skillnad bara lite ljusare! :)
Idag fick jag tag i två klack biljetter till semifinal 5, alltså är det inte säkert att den spelas om det skulle vara så att dif eller lnkp vinner 4 direkt. Men vi får hoppas att den spelas!
Ni får bilder ifrån färgningen ikväll eller imorrn, nu ska jag sätta i löshår på damen PUSS J


nu ska vi krossa linköping, första matchen imorrn redan!

i frisörstolen

sitter just nu i stolen med s**t hätta i håret, hatar verkligen hätta men nu får det bli så. Jennifer som fixar så fint så fint, men somsagt, är ju inte klar än så ska ju inte ta ut något i förskott.. Hörs snare PUSS F

Rösta! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


sommar-10

åååh nu vill jag bara ha sommar! Mysig sommarkväll på klipporna och snacka skit :) haha
det gör mig inte så värst glad när man tittar ut genom fönstret och det enda man ser är GRÅTT grått GRÅTT.. hm
blev otroligt glad när jag kom hit till lägenheten och såg att jag har mina träningsgrejer här, så jag beger min nog snart till gymmet :) Ciao F



Luthagen!

Nu sitter jag i luthagen hos juliaaa, vi har käkat och kollat på tv. Umgåtts med hennes lillasyster, hon har världens sötaste lillasyster maja, awww.
Nu ska vi fortsätta kolla på ballar av stål, imorrn så ska vi till åland!

/ J

silly boy

kvällen igår var, helt ok. Eller det var jätte trevligt ibörjan, och det var fortfarande trevligt och roligt senare på kvällen, men det var inte det där riktigt draget eller vad man säger ;) aja, lite senare idag ska jag gå ner till hallen, tjejerna ska kvala idag. LYCKA TILL NU!

ligger just nu i sängen med vääääääääärldens huvudvärk, (som alla andra dagar i veckan...) kollar på luftslottet som sprängdes, har ju inte sett den än :s
Annars då?, jo jag har också världens träningsvärk. från vad kan man ju undra då?

bilder från en helt vanlig mattelektion..
Alfons


och jennifers sten till barba-pappa(?) haha

OUTFIT

Nu ska vi dra så ni får en dubbeloutfit!

Frida:
Kavaj - vero moda
Klänning - nelly
smycken

Jennifer:
Jeansskjorta - gina
Linne - vero moda
smycken


wonderful friend

Får se hur kvällen blir, lutar åt att jag ska till jossan snart och spela lite spel (?) med några brudar. Får väl ta och fixa mig då, smink och hår finns inte just nu. Håret i en bulle och no make up, bör väl klä på mig något som en kavaj eller så också om vi ska iväg. Jag är egentligen inte på humör alls idag, beror på lite olika saker men vi får väl se om kvällen kan få mig att ändra på det!
Jag lovar att slänga upp en bild på mig innan jag drar om jag får tid, annars så får ni det senare ikväll/imorrn.

Innan kvällen är slut så hoppas jag på att jag har stött på linn med, underbar människa dedär. Har kännt henne sen jag föddes (våra mammor är typ best friends). Som syskon igenom livet <3


gammal bild! mys hos linn någon kväll i höstas. se så kort hår jag hadde :o

p.s kenza är i egypten nu på ett hotell som jag också har bott på, åh vad man längtar bort nu.

/ J

New

Nya leggings

Ser ut som att jag redigerat mina ben smalare, men det skulle jag aldrig göra. Skuggan försvann vid knäna som ni ser.

/ J

Bilder ifrån igårkväll!

Här kommer ett fåtal bilder ifrån kvällen <3

jossan och ida lagar mat

frida fixar radion till hockeymatchen och amanda sliter med köttfärsen

en början till dukning

jossan och ida

/ J

Dagens

Nu har jag precis klätt på mig och ätit lunch, får se vad jag ska göra idag men ikväll så hoppas jag på lite röj!
veckans planer:
sön: kolla på damerna när de kvalar mot bollnäs och sen till julia
mån: ledig, sen ålandsbåten med julia
tis: praktik
ons: kort dag med 2 lektioner
tors: schamponeringsprov LOV
Sen så kanske det blir hockey något här med till helgen, semifinal!


Dagens outfit:
tröja - gina
cardigan - vila
armband - kappahl
lackleggings - gina

konstigt och virrigt inlägg, snart kommer det ett inlägg med lite bilder ifrån igår kväll! PUSS


godermorgon

Börjar dagen med ett rejält fyspass! Duktigt av mig själv tycker jag, *stoltis..* efter som att det är en Strikt dag idag så fick det också bli fulkorns havregröt till frukost, sen blir det nog en fräsch sallad till lunch. Gott va?

Kvällen igår var mycket trevlig, kom in på en massa gamla minnen och saker som händer i nutida tider också för den delen, maten vart lyckad och det förvånar mig verkligen om nån inte blev mätt!! åå fy.

Kanske ska sätta igång och röja lite där nere också, så jag får komma ner någongång! Men eftersom "stackars" (inte ett dugg jävla synd om honom) tommy är "sjuuuuuk" så blir det väl inte av som vanligt!. Suck som fan.
Det var allt för mig just nu. PussisF

SEMIFINAAAAAAL

NI ÄR BÄST

Tjejmiddag!

Hej alla där ute, jag har inte bloggat pga att jag har sovigt i uppsala och då har jag haft annat för mig.
Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen dra iväg på tjejmiddag hos amanda, ska bli riktigt kul att träffa tjejerna ifrån oland igen :)
Ska byta om nu så får ni ett inlägg och en bild innan jag drar! Hmm, vad ska man ha på sig då? Fick med mig lite toppar ifrån julia så får se om det blir någon av dom.

Dagens outfit:

Tröja - Gap ifrån USA (julias)
Jeansleggings - Cubus
Ringar + klocka!
Invikta toppar med en plattång.

/ J


hej så mycket hej

Sitter just nu i skolan, och den här gången skriver jag om ett annat arbete! kul va? Skriver om ett väpnat bankrån i Gnesta.. Ehm, aha? och sen då? Fattar inte ett skit av vad jag ska skriva. Men jaja, slutar om en halvtimme. Och då bär det av mot Torbjörns torg och köpa en hel del gått, eftersom idag är en dag då jag får frossa i mig! :) Jennifer sitter just nu och bölar eftersom hon inte får åka till Globen imorgon, så jag får väl trösta henne lite då. så Ciao /F

Ray Ban Wayfarer!

Jag har två stycken fejk i modellen wayfarer ifrån gina, ett par vita och ett par svarta. Mitt nästa köp var ett par spräckliga/bruna? Förstår ni? Jag var iaf på jakt efter dessa och hittade ett par äkta för 900:- ajj då får jag vänta tänkte jag. Sen när jag nämner detta för mormor så får jag ett par av henne, hon den rackaren hade köpt ett par äkta för några år sedan när hon skulle till italien. Då köpte hon ett par på arlanda i den färgen jag ville ha! Så himla bra, så tusen tack mormor!

Där har ni dem!
Dock så är mina i den äldre verisionen, då står det ej Ray Ban på kanterna utan det är en sådan liten silvrig plugg som de är i fram på sidorna också! :)

PUSS J


muskler

Sitter just nu i biblan och har svenska. Skriver om nått så intressant som "dör dialekterna?". hmm nej inte så värst intressant kanske, eller? Men nu ska vi sluta och dra iväg mot gymmet. Biffa upp oss lite mer, yeah right. Nu ,åste jag dra mig iväg! Puss F

gaaaah

ÅHHH, jag är arg som ett bi just nu. Anledningen är att igår när vi bokade våra biljetter till Globen på fredag så hade det avbrytits tydligen? Vi hade inga biljetter bokade idag iaf. Och så nu idag när jag skulle boka nya så är det sluuuuuuuuuut. Så less man blir! Jag kommer nu inte kunna stå och skrika pojkarna till vinst :'( Och till matchen imorrn så var också allt slut. Sen ligger det inga flera matcher ute för biljettköp eftersom globen matchen kan vara den sista kvartsfinalen (om DIF vinner imorrn på hovet och på fredag i globen så är de vidare till semifinal). Får kolla på tv:n istället.. FAN.
/ J


Svar på en kommentar!

Hejsan, skönt att kunna blogga igen! Och nu ska vi ju uppdatera oftare med outfitbilder osv, kul va? Dagens outfit är dock inget och se, jeans och en blå top + lite smycken.
Igår så KROSSADE Dif Bif hååååårt, 4-0 på bortaplan, inte illa! Nu är biljetterna till Globen på fredag bokade, i klacken med frida, kan ej bli bättre! :D

Det kommer hända så mycket roligt framöver, bland annat så ska slukarna skaffa hårextensions! Jag har lite halvlångt hår just nu men skulle vilja ha ungefär ½ till 1 dm längre. Orkar ej vänta till sommaren så att det får växa själv så ska då sätta i extensions! Och frida som har lite kortare än mig kommer det synas mera på, hon har ju haft det förr och var då jättesnygg i långt hår. Det är hon nu med men ni förstår :)
Får se om frida är duktigare och slänger in en bild på en dagens kanske!

Jossan:
Så alla dom som går sam är boring eller bönder? xD
Svar: Nej, det var inte så vi menade! Själva linjen sam är boring och skolan som vi skulle ha gått på (bruks) är en bond skola! ;)

PUSS J

hotell gillet

Kommit hem för en stund sen, ingen vanlig skola idag utan det var praktik! Min handledre ringde imorse och sa att jag skulle följa med på en kurs, så skyndade mig in snabbt som ögat! det var en klipp&färg kurs som hölls på hotell Gillet, jätte kul och intressant var det :) höll på till 1 och någon timme senare fick jag sluta eftersom det var så lugnt idag coh så. skulle egentligen varit on the gym nu, men såklart så glömde jag typ allt här hemma så det var bara släpa med sig allt hem igen, så nu sitter jag här och tittar på Top Model. oooh yes!
ingen träning ikväll heller.. så därför tänker jag gå och äta nu, PussF

En helt vanlig måndag morgon

haha tänkte bara passa på och visa hur jag ser ut på mornarna med mitt bästa humör på topp! Se och njut kära läsare! :)



PUSS F
ps. skönt att va tillbaka!

Svar på frågestunden

Tack för alla frågor, kommer en till frågestund lite senare med tema :) Till vår förvåning har vi bara snälla läsare, inga som hatläser verkar det som på kommentarerna. Och det är ju kul att se att ni gillar den!

1. Anonym:
fin blogg!
hur kommer det sig att ni började blogga tillsammans? :)
Svar: Jadu, vi har kännt varandra ett bra tag nu och går i samma frisörklass. Det var väl skolstarten som fick oss att börja blogga tillsammans eftersom att vi gör det mesta tillsammans och det kändes onödigt att ni skulle behöva läsa två olika bloggar med samma innehåll :)

2. Anonym:

tror ni att ni kommer bli stora bloggerskor i framtiden och är det de ni satsar på? :)

Svar: Det är väl självklart roligt om många läser och tycker om våran blogg men nja, kända är inget vi satsar på i dagsläget! ;)

3. Julia:

Kann ni inte göra fler videobloggar så man kan få sig ett gott skratt lite då och då? :*
Svar: Haha, jo självklart kan vi de! Eran önskan är vår lag! ;)

4. Elin:

Har någon av er kille? :P skulle vara kul att få veta lite mera om erat privatliv!

Svar: Just nu nej, vi känner att vi tar var dag för sig och ska leva livet lite nu. Privatlivet och just "killar" har väl utgått då det mest blir krångel om man skriver fel saker. Men vi ska försöka bättra oss och skriva lite mera om de :)


5. Linn:
Kan ni inte visa mer vidoes? :D
Svar: Jo, vi ska försöka visa er mera av våran vardag!


6. Ebba:

Varför bor ni så långt ifrån mig? :( ;) <3
Svar: Frågan är varför du bor så långt ifrån oss! :D <3


7. Amanda:

Har ni några planer inför vad ni ska göra i sommar? :D <3
Kram
Svar: Jennifer: Jag ska jobba några veckor förhoppningsvis, en vecka i skåne och några veckor i bollnäs! Sen vet jag ej, vill ju hinna vara hemma lite med och bland annat vara med dig! :D

Frida: Just nu har jag inga speciella planer, men försöker få in någon resa mot lite uppåt i landet. Sen så ska jag väl jobba lite förhoppningsvis! :)


8. Anonym:

Super ni varje helg eller? Kul liv:S

Svar: Vi är väl inte värre än någon annan ungdom.. Frågan är vad du har för liv söta du? :)

9. Sanna:

Hejsan!

Kan ni inte berätta hur ni gör för att sköta erat hår? Tips på hur man kan få långt och fint hår även fast man bleker det? :)

ps besök gärna också min blogg och svara på dagens fråga!

Svar: Investera dig ett bra schampo och balsam, det vinner du mycket på! Sen ett leave-in balsam är mycket bra att ha om man har/vill ha ett långt och friskt hår. Vi kan visa vad vi använder i ett senare inlägg :)

10. Jesus:

Frida: En fågel viskade i mitt öra att du strulat med pekka?;)

Svar: Haha nej det har jag inte, skulle gärna vilja veta vart du har hört det någonstans?? :o :)

11. Emelie:

Jennifer: Varför var du så dum att själv sätta sig i en risk att få lida genom att heja på djurgården? ;) <3

Svar: Säger bara såhär, globen på fredag och 0-1 på matchen nu efter första perioden :D<3


12. Anonym:

Hur många läsare har ni? :*

Svar: Vad skulle du gissa på? :)


13. Catti:

Snygg blogg, ni kunde gärna få uppdatera den lite oftare bara :)

Svar: Tack! Ja den ska bli bättre, nu när vi ser att ni gillar det vi gör så är ju det en bra anledning för oss att uppdatera :)

14. Jossan:

Har någon av er någonsin ångrat att ni valt ett yrkesförberedande program? Har ni någonsin känt att ni liksom ångrat er eftersom ni inte har den bredaste utbildningen, och kanske inte kan läsa vidare vad ni vill sen?

Svar: Jennifer: Jag har absoult inte gjort det! Skulle aldrig läsa ett boring sam program på en bondskola, hehe. Nej men jag är mycket nöjd med mitt val och kommer iaf att bli något efter gymnasiet, sen kan vi läsa vidare efter om vi vill.

Frida: Jag har inte heller ångrat mig, har även planer på att bli polis eller dyl. i framtiden, men eftersom att vi läser alla kärnämnen som vanligt så kan vi ju plugga vidare sen om man vill. Men jag har absolut inte ångrat mig. Kan inte mer än hålla med me Jennifer om samprogram med bönder... ;)

15. Annie:

Kan ni inte visa mer vad ni gillar? Jag menar outfit bilder, kläder och saker ni tycker att man ska satsa på i sommar? :D

Svar: Med tanke på att vi läser om nya modet och hela tiden måste hänga med i trenderna så kan vi självklart dela med oss av våra tips och dagliga outfits i bloggen! :)


gammal goding!

snyggare männsikor får man leta efter!

/ J & F


UPDATE

Hejsan! Vi har inte hunnit sätta oss och svara på era frågor, men imorrn så hoppas vi att vi får tid! Tack för frågorna och ställ de sista nu :*

Nu får ni äntligen chansen att ställa de frågor ni, kör på ba! :) anonym eller ej


comes alive

Nu har jag varit hos tandis och fått min tand fixad, tack nu kan jag tugga på den igen.
Sitter och kollar på biljetter som jag vill beställa ikväll! Det är biljetter till dif-brynäs i den andra kvartsfinalen på hovet på lördag. Nu ska jag bara hitta någon som vill joina mig, annars så får jag åka med pappa!



nääära en första plats där men 2:a är inte fy och skam.

nu börjar fotbollen med, där har jag ett självklart sällskap till matcher iaf!

/ J


hejhopp

Igår så vaknade jag upp med juliaaa, sen drog hon hem vid 12 för att träna. Då drog jag och mamma in till stan och kollade in en massa nya grejer till mitt rum, nu ska vi bara måla först så att jag kan köpa allt! Sen shoppade jag lite smycken som örhängen och armband. Vidare till sanna där vi åt middag och spenderade kvällen fram till halv 7 då vi åkte till allians för att kolla på jonathan när han spelade match. Alunda vann med 2-1 och det var en bra spännande match mot slutet.
När jag satt och kollade på matchen så fick jag ett meddelande av linnea, hon frågade om jag ville komma till henne och visst ville jag de! Så efter matchen så skjutsade mamma dit mig så var jag där med linnea, linn och bella. Vi snackade mest och kollade på tv, mysigt! + att jag tycker att linneas hund var riktigt söt igår, välkomnade mig varmt :D haha, det var väl för att hon var i perioden men jag kan ju lossats som att hon gillade mig iallafall!


<3

PUSS J


manipulated

ganska nyvaken, sover förjäkla bra här alltså! tänkte dra i mig lite frukost sen kanske dra ner på stan en snabbis innan jag beger mig hem till lilla alunda igen, får se om jag orkar med tanke på att min väska väger tusen eftersom jag har datan och allt där i. OCH igår när jag skulle gå till pappa från busstationen, så gick den dä remmen sönder, så nu kan jag inte bära den på axeln, åååååh. Fan blodförstoppning i armen -.- Nej nu måste jag gå, puss och hej F


easy hjärtat

Ligger i soffan hemma hos pappa & är dööö trött. somsagt, tröttheten slår tillbaka. Igår var vi ute på lite äventyr, träffade nytt folk & så, trevligt:) Men, eftersom vi missade den sista stadsbussen... så fick det bli en redig nattpromenad hem till mig, KALLT, jävligt KALLT rättare sagt men ändå så skönt att få lägga sig i sin egna säng! Idag har jag bara slappat hela dagen, förmodligen imorgon med, och tisdag och onsdag sen skolan tor-fre.

PS. vi har en liten schäfer tik här hemma hos oss nu! överlycklig! :) hon ska först bo hos oss i en vecka nu, sen får vi se hur det blir sen.  PUSS F


easy hjärtat

Ligger i soffan hemma hos pappa & är dööö trött. somsagt, tröttheten slår tillbaka. Igår var vi ute på lite äventyr, träffade nytt folk & så, trevligt:) Men, eftersom vi missade den sista stadsbussen... så fick det bli en redig nattpromenad hem till mig, KALLT, jävligt KALLT rättare sagt men ändå så skönt att få lägga sig i sin egna säng! Idag har jag bara slappat hela dagen, förmodligen imorgon med, och tisdag och onsdag sen skolan tor-fre.

PS. vi har en liten schäfer tik här hemma hos oss nu! överlycklig! :) hon ska först bo hos oss i en vecka nu, sen får vi se hur det blir sen.  PUSS F


premiär gästis

wohoooo, tyckte bloggen behövde lite uppiggning så här kommer ett litet inlägg såhär i våårsolen! Jennifer tjatar att jag ska starta blogg, jo tjena att jag kommer börja igen! Funderar på att kanske blogga här en gång i veckan eller två... det skulle ni allt gilla va?! Tänk så trevligt...
PUSS&HÅNGEL, JULIAAA




shopping

Har varit i stan idag med julia, blev en del shopping. Åkte in vid 12 tiden och kom hem för någon timme sen så det vart en lagom lång tur. Skriver mera sen, ska kanske färga håret på frida snart. Bilder på det jag köpte kan ni få iaf:

jacka h&m

tröja gina

lite smått och gott

ful bild på en fin kjol h&m

PUSS J

lördag?

Nu har jag precis klippt min bror, vart bra. Han är nöjd så då är det väl bra antar jag?? :) är så himla rastlös så funderar på om jag ska gå och sola, skulle va underbart skönt iaf.

kvällen igår vart oroligt lugn, tråkigt. Men idag är löördag så får väl hoppas på något ikväll iaf! :) Kan ju iaf glädjas med att nästa gång vi åker till skolan så är det Torsdag! Ssököönt som fan! nej nu ska jag ringa ett samtal och leta reda på ena vårjackan! PUSS F


snart snart snart


 
PUSS J

Pyssel

Fick för mig att leta fram en väska ifrån i somras som var ganska sliten. Mamma tvättade den åt mig för ett tag sedan och då försvann en massa stenar ifrån en smyckning på väskan (friis & co märket). Så idag så har jag pysslat lite och suttit och limmat på en massa nya stenar, tog tyvärr ingen förebild men ni får se resultatet!

jag har limmat på alla stenar runt om märket som försvann när vi tvättade den!

mina naglar jag gjorde för någon dag sedan. snyggggggt

hårspänne som jag köpte idag när jag var på stan med linn :)

när jag kollade i väskan som jag letade fram så hittade jag denna kalender ifrån 07/08. superkul att kolla i och titta så jag har pysslat med en egen design, sötnosarna julia och linnea där som pluttar! naaaw.

blev en vild blandning på bilderna men de gillar ni, PUSS J


just hungover

Kom hem för en stund sen från även dagens träning. Slutade halv5 idag, så det var bara att ta första bästa bussen hem, visst kom en kvart-tjugo min sent men bättre än inget.  Sitter just nu och surplar i mig hallonkräm och mjölk, mumsen! Var hem till nya lägenheter igår, var verkligen super! kommer nog stortrivas där, kände mig verkligen hemma efter några minuter bara så det är väl en bra början? Nu ska jag ta och klicka hem lite kläder tror jag :) speciellt jacka, klirra till i kassan igår så:) MEN, Jag har lovat mig själv att inte röra dom, vilket jag redan har gjort, lite grann men nu ska resten läggas undan. Sen kommer min gosse Berner sannen!! :) PUSSIS F


tog igen mig

Jag tog igen mig idag och sov en extra timme istället för att gå upp en för tidigt..? Nej jag försov mig! Jag som skulle ta 07.14 bussen in till skolan med linn och klippa henne. Njaa jag vaknade av att linn ringde 07.15 och frågade vart jag var, hehe i sängen. Hon kom då hit och jag skyndade mig så att jag skulle hinna med nästa buss!
Jag kom som tur var inge försent och klippningen vart bra tycker jag. Sen gick jag ett tag på stan med linn och sen tillbaks till skolan för att sluta halv 5, seeegt. Har hunnit äta middag och provat min skinnjacka som kom idag. Bajs att den inte passade.. jag får kolla på en imorrn på hm på stan istället. Såg en jacka där som är snarlik fast inte i äkta skinn, kanske går den sönder då? Jaja billig så då får jag väl köpa en ny om så vore fallet.

Nu ska jag kolla på AA som jag missade igår när jag var hos julia. Nya huset är så mysigt! Riktigt fint som vanligt :)

Annars ikväll så ska jag ringa farmor, duscha och kolla på en massa tv och slappa. Mamma ska även stryka alla mina kläder så att jag har något att ta på min blekfeta kropp imorrn.

 

PUSS J


tidig morgon

Gick upp 06.40 idag och var ganska stressad för jag skulle gå till frida 07.00 då våran buss sen går 07.14. Sen när jag skulle gå så skulle jag kolla till på schemat när vi slutade och vad ser jag då? jo att vi har sovmorgon idag till 9! Åh så typiskt mig, nytt schema och jag kan det ej än. Så nu får jag sitta här tills 20 i 8 då jag går.
Blir gym efter skolan men jag tror ej att jag sover kvar i stan, linn ska ju med till skolan på torsdag så slipper hon åka själv, jag tror inte att hon hittar heller så, haha. Sover nog i stan tors-fre istället!
Vilken ovärt och rörigt inlägg det blev, inget intressant alls bara så att jag fick något att göra (skriva av mig).
PUSS J

hot mess

Ja, min garderob spricker.. jag har för mycket kläder och idag när jag skulle för mig att rensa så slet jag ut ETT hyllplan av 4 i min garderob och ja längre än så kom jag inte så nu kan man inte komma in och ut i mitt rum. Jag är fast här, haha. Men imorrn så ska jag slänga typ allt i tvätten och sen så får mami stryka det till mig med så att jag kan börja använda det igen. Har hittat massa toppar som jag inte har använt på jättelänge så det var kul. Sen så hittade jag 3 st tröjor som har varit spårlöst försvunna.. hehe längst in i garderoben låg de och lura. Blev väldigt glad då för jag köpte dem i höstas och har använt 2 av tröjorna en gång och en var helt oanvänd med prislappen kvar med, hehe.

Svårt att fånga på bild hur illa det ser ut här just nu men ni får ett smakprov..

Mina kläder förvaras på en "klädstång" mitt i rummet som nu är full, sen 4 hyllplan i garderoben och en till stång i garderoben fast den är nog bara 1m eller så. Ni får se bilder på det när det är fixat och städat imorrn med!

Julia kom hit med en väska och fyll med kläder du vill ha så blir jag glad, känns dumt att kasta och in my ass att jag åker till en sunkig loppis och står där och säljer :s
PUSS J

never again

Sitter uppe själv i mörkret, rätt skönt faktiskt. Mina vader är för den delen döda, antagligen ifrån gårdagens springande. Imorgon ska jag till gymmet, sen efter så kommer nog pappa och hämtar mig så ska jag åka till nya lägenheten och titta :) får se om jag blir kvar där, beror på om möbler hunnit kommit. Ser verkligen fram emot att få komma härifrån nu, känna att är det nån dryg jävel här i bondlivet, så går jag bara till bussen och drar.

Förövrigt så är jag ganska så förvirrad just nu, hör saker där, hör saker här. Men varför bryr jag mig egentligen? Varför fortsätter jag drömma? Kanske bara är min korrekta sanning jag egentligen vill ha. Jag vet inte. Antar att jag funderar för mycket egentligen, dags att glömma och gå vidare. Det livet går vidare på, right?

F


sommar nu tack

nya läsare!

I väntan på att något vettigt ska sändas på tv så kan jag blogga lite igen, hehe.
Imorrn så händer det inget alls spännande i skolan, ska gymma efter och sen kanske jag sover kvar i stan. Men på torsdag så ska jag klippa linn och det ska bli kul, kvinnan har så grymt långt och fint hår så nu ska jag fräsha upp det lite med att ta bort klyvna toppar tror jag. Får se hur hon vill ha det på torsdag :)

Nu ska jag måla naglarna med fransk manikyr. Fast jag bryter trenden med vita tippar, tycker att det är lite
snyggt med färger nu till våren, trenden är satt, hähä. Visar kanske bild sen!

Vi hade besöksrekord igår och har fått en hel del nya läsare, hur har ni hittat hit? Vi har ju ingen reklam om våran blogg någonstanns. Kul att det är folk som läser iaf! Men frågan är då vad som har lockat hit er? kanske att vi lägger ut lite oserigösa bilder och sånt? Ja då fortsätter vi med det! Här har ni en på F, 80-tals rockaren.

PUSS J


Collage

Nu sitter jag och läser "Hänt extra" som kom idag, inte visste jag att jonas bane och alice svensson var ett par? p.s ta bort den hemska mustachen och skägget bane!
Annars så har jag suttit och druckigt te och lekt med bilderna jag la in tidigare idag ifrån mobilen i picasa. Himla kul att göra collage, jag har haft programmet i hela tiden på datorn men aldrig använt (förutom när vi gjorde headern) det så nu var det dags! ;)

åhhh, varför kom inte den fina text snutten med nu då!? haha, jaja jag lär mig fortfarande! (A)

PUSS J

Hemma idag

Idag så stannade jag hemma ifrån praktiken.. hade ont i halsen och frös när jag vaknade så jag orkade inte åka in och sen åka hem igen om det blev värre.
Jag har kollat på blåsningen och lilja 4-ever, hemsk men sevärd film. Vi var på en föreläsning om trafficing igår i aulan och då laddade jag hem den idag för det var så länge sedan jag såg den.
Nu sitter jag och petar i mig lite nudlar, imorrn måste jag till skolan så att jag kan träna efter! Får se hur det blir med träningen om jag inte mår bra men jag tror nog att lite sömn och halstabbletter så blir det bättre. Nej nu ska jag ta mig en kopp te istället, ni får bilder av mig istället eftersom att det går så trögt för miss F :)


frida och jag i östhammar förra helgen

amanda, linn, emelie och frida innan almo i lördags <3 (linn som tvingade mig att lägga till stjärnan så ni vet!)

nyvaken frida på söndag morgon

fridas och mitt söndagsmys med ett varsitt täcke och film!

PUSS J

sovtime

kom nyss hem från en mer eller mindre döjobbig träning, men nu efter duschen är det bara helt underbart skönt i kroppen. Ska börja gymma nu med i veckan så schemat i framtiden kommer att se ut:

mån: gym, sen skivstång på kvällen

Tis: innebandyträning
Ons: Gym
Tors: Innebandyträning
Fre: Gym
lör/sön:match nån av dagarna

nu jävlar ska beach -010 fram! sen framför allt måste jag ju stärka upp rygg och axlar beroende på mitt yrkesval. Imorgon är det praktik, så nu ska jag slå ner huvudet på kudden så jag orkar ha ett leende på läpparna konstant hela dagen.. Puss F

bild från träningsläger på åland för nått år sedan. Kan säga att
det såg ungefär ut såhär efter dagens stohej


rörigt!

Klippningarna gick bra, blev riktigt fina killarna! Sen vart ju jag lite rikare med ;)
Imorrn är det praktik igen, får se vad jag får göra då. Blir som vanligt cupido till lunch och sen ska jag kolla på ett par skor jag vill ha. Sen direkt till gymmet och träna innan jag ska hem. På torsdag så åker linn med mig till skolan och är min hårmodell, jag ska toppa henne :)
Nästa vecka går vi bara 2 dagar i skolan, tors + fre GILLA. / J

klippningar på G

Nu sitter jag och väntar på att mina kunder ska dyka upp, det är två killar mer än så vet jag inte, haha. Men hoppas att det går bra och att de blir nöjda iaf, berättar senare hur det gick osv :) / J

söndagkväll

sitter nere i lyan, högsta värme, chips och filmen click. underbart, men är helt speedad nu så en tanke på att en gå och lägga mig finns inte.. Dagen har inte varit den nyttigaste, fick ju över grannen också och då kan ni jju gissa på att det var då påsen kom fram. Nu ska jag kika vidare på filmen, så. vi hörs! PUSS F

en väldigt trött och sliten tjej efter en väldigt konstig
kväll/natt..

jalla

Nu sitter jag här med ett duntäcke vid en brasa som frida jobbar hårt med, haha.
har piskat upp henne nu efter kamerasladden så att ni kan få lite bilder för en gångs skull :) kommer ett inlägg snart med lite pics ifrån frida.

PUSS J

snabbt

Nu ska jag klippa pappa sen springa över till lyan, hmm är sådär onödigt dugen på kexchocklad och jag vet att frida inte har inhandlat det, (hon hatar det, haha). Så ja, känner mig kluven, ska jag gå till ica eller nöja mig med chips, och plockgodis? ja, jag får väl göra det!
Endast 4 veckor kvar till påsklovet nu! Vi har väl någon dag här och där ledigt med kanske?
SMELL YOU LATER BITCHES / J

SÖT

Stort tack till amanda lamell som lånade ut ett linne till mig igår, TACK SÖTIS <3


Nu ska jag ta och våga håret med en plattång (ej locka), får se hur det blir.. :)

PUSS J

trött brud 2

Vi började att fixa oss lite hemma hos frida och sen fick vi skjuts till amanda där alla vi träffades innan. Det var jag, frida, linnea, amanda, emelie linn och bella, underbara tjejer de där! blev lite spel och snack innan vi drog vidare. Det var kul så länge det varade, polisen kom så då fick alla dra hem, synd synd.
Vaknade upp idag i lyan bredvid frida och hon hämtade frukost på sängen som bestod av vienetta glass och bullar, åh så gott.
Frida langar bilder sen när hon kommer hem ser jag, PUSS J


trött brud

Då var första natten invigd här nere, så himla otroligt skönt. lugnt, tyst och skönt. men såklart fick miss J hålla mig sällskap första natten ifrån tanten i källaren.. Kvällen igår orkar jag inte ens ta upp, frukosten med vinetta elle vad det heter, sån där glass iaf, bullar till det. (y) GYM i veckan kan man ju konstatera + vanlig träning på det.
Nu ska jag åka bort och fika ännu mer, Puss påde F

Bilder kommer snart från igår och lite allt möjligt :)

outfit pics

dags för kvällens outfitbild!

F
linne - vero moda
blazer - vero moda
byxor - alunda ibf
klackskor - björn borg
sen smycken på det!


i'm not pop, i'm hip hop

Juste, let the music play! Så är nu exakt just nu kan jag säga, och så komme det vara ändå tills imorgon, oavbrutet! ;) Snart kommer Miss J hit, fixar lite grann, går in på den första kanske. Sen bär det vidare mot amande, träffa lite brudar där sen drar vi vidare. UNTZ UNTZ UNTZ.

Som ni märker så skriver jag inte helt fullt seriöst, men vad gör det om 100 år när vi vilar på en kyrkogård? Inte gör det mig nått, aja, tjingis nu ska jag inte tjata nå mer om det! PUSSI F

kalas

those would be the best memories

Hej hallååå
Vaknade precis och ska snart duscha, sen blir det över till frida tror jag, är nog där mestadels av dagen idag. Natten med för den delen spenderas där. Får se hur vi gör ikväll, uppdaterar er ifrån lyan, PUSS J

gammal och sliten bild på slukarna, efter the voice 09 i väntan på taxin!

På G

Kom precis hem från Miss J. skönt sådär när man bara behöver lyckas klättra över staketet för att vara på sin egen hemmaplan igen. Just nu för tillfället är det musikafton här hemma, jobbigt. men jaja, imorgon är det ju då vi kör på riktigt eller hur, löööördag?! All in hela rubbet, annars kan man stanna hemma! ;) Nu ska jag visa grabbarna ett riktigt tjohej, he-he. nej, skiter i dom. Pussis på er så länge F

haha hitta nån bild från vintras kanske??

Lady Gaga till globen!

Woho, fick ett sms av min moster imorse att hon hade bokat biljetter till mig och julia den 7:e maj! Ska bli riktigt kul att se, hinner ej skriva så mycket om det nu återkommer!
Nu har jag bråttom till frida, hon har beställt hem mat (läs sallad) till oss som vi ska käka i hennes nya lya downstairs, tillbringar nog kvällen där så ni har mig på mobilen. Slänger av mig ett alldeles för tungt halsband och glider över, CIAO

oj, jag ser lite knasig ut. jaja, gaga inspirerade girls

man in the mirror,favvo

torsdag, egentligen tisdag för mig.. känns det som. Men imorgon är det iaf fredag, får se vad kvällen har att bjuda på, mysfredag kanske? ikväll är det ju säsongstart för sveriges värsta bilförare, MÅSTE ses!! haha:d
har haft väldigt lite att dela med mig av den senaste tiden, och även denna gång! Dags att dra, Tjingis F


aight

somsagt, nytt hela rubbet. kanske blir lite roligare då somsagt att kika in här:) hatten av för jossan som tog sig tid och kom över och fotade lite grann!:)

har varit ledig idag, vääääldigt skönt och imorgon är det redan torsdag?! :o  om det ändå hade varit såhär sköna veckor jämt .. nu ska jag gå och packa lite kanske om det nu finns någon ork för det. Puss F


den lilla svarta


klänningens rygg

Ny design

Nu äntligen har vi skaffat oss en design! Gjord av oss faktiskt :D Stort tack till jossan som fotade oss idag!
Slänger snart in lite bilder men nu ska jag städa lite i rummet, blev ganska stökigt med alla kläder och sånt.

 


13:37

Nu ska jag springa in i duschen och sen ringa frida så kommer hon hit, och sen vidare hem till jossan ? eller så kommer hon hit. Jaja nu har jag lite bråttom, ni får förhoppningsvis lite vackra bilder på oss ikväll, PUSS J


GJ

Rubriken var ju endast för att retas så då kör jag tillbaks!
Idag har jag och frida skrivigt sv prov, shoppat och gymmat. Riktigt duktiga var vi!
Frida shoppade loss som ni ser, och jag höll mig nästan hoho. Blev en buister för min del.
Nu på kvällen så har jag umgåtts med jossan, alltid lika härligt att bara sitta och snacka i flera timmar! Imorrn så ska nog hon hjälpa mig och frida med att fota oss till våran header (dags nu va?).
Mamma klickade även hem denna till mig idag, hoppas att jag får den snart även fast jag inte kommer kunna använda den än..



PUSS J


i'm in miami bitch!

hade somsagt bara en uppsats att skriva idag i skolan sen så fick vi sluta! Drog då ner på stan med jennifer och fick då endel med hem :) efter det så var det dags för gymmet, nu skas det blir stenhårt stenhårt! schemalagt med för den delen! hm, hur länge det nu kommer hålla.. -.

är verkligen vrålhungrig nu, får gå och kika vad som finns på spisen. förseten, vi är lediga imorgon!  ganska chill. Pussis F

Lite smycken

Bustier

En väldigt dålig bild på nått som ska försetälla en klänning

tunika

godkväller

har nästan hela 3 timmars sovmorgon imorgon, awsome! och på onsdag är vi lediga, ännu mera awsome!! :D
i veckan planerar jag stort för båda flytten, beror på om vi hinner göra om och renovera lite i veckan, annars får det bli senare, men nu just nu är det i veckan som gäller!


börjar bli lite "ringrostig" så får se hur det blir med träning imorgon, den var ju inställd idag också så... jaja har inte så mycket att dela med mig av nu, utan ska nog ta och sova, är helt enkelt inte gjord för att plugga så det skiter vi i nu. Puss F

måndaggg

Imorrn är det sv prov 11.30-13.30, alltså en skaplig sovmorgon! Efter det så drar jag och frida en shopping runda och sedan vidare till gymmet och pumpar. Därefter så ska jag hem och duscha och fixa mig för sen ska jag vidare till min vänn josefin jansson som är hemma över lovet, blir nog trevlans!

Annars så har jag lite småplaner inför veckan:

tisdag: se ovan

onsdag: LEDIG

torsdag: skolan, GYM

fredag: skolan, GYM, fest

helgen är oplanderad hittills, PUSS J


RSS 2.0