Mistakes are somtimes the best memories

/Eran frida

tjohej

Måste inleda med att jag hade en grym kväll igår med mina snuskisar, åhh så jag älskar er! <3
Idag var det mässa på fyrishov som vi var på, var inte där alls länge för millan och jag kände att stan lockade mera, blev kina buffè! Så nu hade jag tänkt att jag skulle ut och gå lite, får se vem som får äran att följa med! haha.
NU HAR JAG HELG.
PUSS J

Onsdag!

Kan ju börja inlägget med ett STORT Grattis till Amanda som fyller år idag! <3

Var en snabbis till skolan idag, "liv och lust" föreläsning, var väl inte det roligaste jag gjort i mitt liv men aja. Plugget har inte legat på topp idag heller, så får väl ta mig i kragen och faktiskt skärpa mig nu, så kan jag belöna mig med ett glas vitt ikväll, allt blir ju så mycket roligare då om man får belöna sig lite tihi (a)  är ju ändå ledig hela veckor så spela roll?

Ser framemot som fan till lördag då det är dags för årsfest med innebandyn, guuud så kul det ska bli! Dom brukar alltid bli lyckade så gissar på det även detta år!

Nej nu ska jag ta en av mina nybakta bullar och sätta mig med boken en stund! Vi hörs! Puss /F


sunshine!

åhh så glad man blir av vädret nu! så nu ska jag snöra på mig racer skorna och ut och springa, sen ska jag kanske sola om jag finner tid. ska väl träffa pallsi också idag.. shit vilken plåga träffar ju fanskapet varje dag... jaja får väl stå ut nu när hon inte går med mig i skolan..

PUSS J

för dig ska jag

kommer verkligen inte igång med pluggandet nu, har lessnat TOTALT på att bara sitta hemma och plugga, alla andra är ju liksom i skolan så bara jag kvar hemma + alla andra sjuklingar då.. och egentligen har jag rätt mycket att göra den här veckan, för till onsdag ska jag ha gjort klart några kapitel och jag är inte ens klar med 1.. och på fredag har jag prov.. ÅÅÅÅHÅ aja

nu ska jag blanda ihop min lunch, och höll seriöst på att spy av min mrp frukost imorse, fyfan. men i skulle den! så äcklig!

men hade inget speciellt att bjuda på just nu så vi hörs! /F

en sjunde match imorgon..

Igår så kollade jag hockeyn med frida kumme och martin i lyan. Helt överlycklig när dif vann, 2-0! Så nu väntar en sjunde och avgörande match imorgon, får se vilka jag kollar den med.
Efter matchen igår så åkte jag till norrskedika på fest, var inte där så länge för bussen gick hem halv ett. Men det var trevligt, fick ju inte med mig någon så åkte själv och sen fick folk möta mig, skönt grabbhäng!
Ikväll så skulle millsan kommit ut hit men nu kom det innebandy ivägen.. synd! Så vi får se håller på att prata med empa nu och det låter som att det blir fest ikväll :)
PUSS J

FUCKING UNDERBART!

såååååå underbart! Djurgården vann matchen och jag och jennifer satt och jublade i soffan när målen trillade in :D nu jävlar är vi pågång, nästa match är på fredag och den ska checkas in noga!

klänningen är också beställd, så nu får vi se om den ens passar! I hope it does!
Nej det var allt för mig ikväll, nu ska jag gå och hälsa på herr gos säng och dra en date! Puss Godnatt på er därute TJING /F

hurtbullar

Nu är det såhär att jag och kompanjonen Jennifer har blivit en riktiga hurtbullar! Vi var ute på en timmes runda igår med armvikter fastspända på armarna. Vilket faktiskt resulterade till träningsvärk idag? :S haha dom är inte speciellt tunga men det blir ju så när man har dom på sig en längre stund hela tiden.

Nu väntar jag bara på att frun ska komma hem och dra i sig lite käk, sen ska vi ut igen! och vi satsar såklart på alla vardagar, jag är ändå ledig så har ändå inget bättre för mig så..! :D men jaja, NOG om det nu

ikväll tror jag alla tjejer ska ses, var ett tag sen nu alla träffades tyvärr :/ men nu ska jag dricka upp min varma oboy! TJING /F


vet inte om jag ska beställa hem den här klänningen eller inte, isf
skulle jag kunna ha den på årsfesten och i sommar, hmm.



Måndag!

Ny vecka med nya tag! Denna vecka kommer mest bestå av plugg inför svenska provet på torsdag.. sen ska jag hinna med nån solning och träna också.
Idag så åkte jag in till stan efter min sovmorgon och lämnade in min dator på service igen.. om två dagar så hade de gjort en felsökning och sen får jag reda på vad som är fel och hur mycket det kommer kosta osv.
Sen drog jag till skolan och hade bild och små företagande.
Imorgon ska jag prata med syven, först om individuella valen till trean och sen om ett eventuellt skol byte.. behöver få veta mina valmöjligheter osv. har inte bestämt mig än utan ska bara på information somsagt.

PUSS J

fridaaaay

Äntligen fredag och idag är jag ledig! Hur skönt som hellst. Frågan är väl vad jag gör uppe nu.. vaknade för en timme sen av en mobil.. och har inte somnat om igen, julle kommer hit vid 12 och då vill jag inte ligga och sova, hehe.
Kvällen står lite oplanerad, ska höra runt lite så får vi se helt enkelt!

PUSS J

onsdag eller torsdag..?? eeh

och vafan gör jag uppe nu?!?!?! och jag vaknade kanske för en timme sen? trodde att klockan va typ 11 men icke sa nicke...

idag ska jag spendera hela dagen med plugg som vanlligt, måste faktsiskt säga att jag kommit rätt långt, och känner mig så jävla duktig. (eloge till mig själv) fast det är fortfarande jävligt mycket kvar....

ska upp och göra i ordning min frukost snart som får bestå av havregrynsgröt, jag vet inte världens godaste men vad gör man inte liksom.. hehe

hahah just ja! igår så skulle jag testa den där Abtronic grejen, men tydligen var den trasig.. och det märkte ju inte jag såklart, så satte fast den där på magen så började den ge ifrån sig mer och mer stötar. som ni vet så kan man ju ställa in den hur mycket det ska ta. det sutade med att den klamprade sig fast så jag fick lite, och jag menar verkligen slita, bort den från kaggen. hahaha gjorde jääävligt ont men fan kunde ändå inte sluta skratta. haha sjukt
nej nu ska jag gå upstairs

pussdå /F


dagens:

somsagt så kan man ju säga att jag pluggar på distans nu, håller på och betar av massa grejer och känner mig jävligt stolt att jag inte har pluggat så mycket som jag gjort dom senatse 2 dagarna på dom senaste 2 åren. Känner hur hjärnan börja öka i storlek igen. tihi

Dagens måltider:

frukost:
3ägg
"mellanmål": hemmagjord hallon/mango smoothie, SUPERGOD
lunchen som jag inte ätit än, och som kommer bli en sen lunch: Diet MRP, jordgubbssmak
middagen kommer också att bli: Diet MRP, jordgubbssmak
möjligtvis någon kvälls "fika" får förbli: någon god smoothie

kommer bli superbra det här!

Puss F


the last day

idag är min sista lediga dag, dom ringde från skolan och nu har dom haft möte och sånt ang praktik och satt upp min studieplan. har ju liksom inte varit i skolan efter lovet som var, så fick någon vecka extra lov. HÄRLIGT!

Snart anländer tommy och mamma hem igen, dom har ju varit i paris och så. Och medans dom var där så rockade ju jag + typ 30? andra här hemma, men det var lugnt och så förutom i slutet då det blev lite bråk men det händer ju rätt ofta på hemmafester, men nu har det lugnat ner sig igen.
och många trodde att polisen skulle komma, men varför liksom? ingen ringde eller nått och polisen brukar inte cirkulera här i området så det var helt lugnt med det!

sen så en postitiv grej också, min diet jag börjat med, börjar redan visa bra siffror på vågen, och jag har inte ens hållit på i en veckan?! wtf, aja SUPER bra ju!!! jag klagar inte!

Puss och kram cykelram /F


FEST

Hinner inte blogga så mycket nu för håller på att fixar massa inför ikväll då slukis ska ha fest. Kommer nog bli awsome då det kommer ganska mycket folk och det är skönt folk. PUSS slukarna

vad är det för dag idag???

fick somsagt en extra lovvecka! skönt, kanske ni tycker? och visst ja, jag klagar inte men nu börjar det faktiskt bli lite långtråkigt.. det är ju bara jag som är ledig också..
inatt flög mamma och tommy iväg till paris så det är FF för min del, Jennifer aka bubbz kommer att bo här med mig, wonderful! så nu väntar jag på att hon ska komma hem, så ska vi laga lite mat dricka något glas vin och ha det gott! Men sen ska jag ju kila iväg på träning en stund också så då får hon klara sig själv en stund, resten av brudsen kanske kommer över och ger henne sällis?
aja nu ska jag dra och städa undan lite, tjing PUSS
/ Frida




"Ångra aldrig något som fått dig att le"
 men det finns undantag


TUR att jag har min gosiga katt


Onsdag!

Hemma nu, inväntar viktor som ska komma och klippa sig 18.00 och sen kommer frida hit och vi ska packa ner alla mina grejer och sen flytta över allt till henne! Kommer hem igen på måndag. Men kommer blogga som vanligt om inte mera, har med mig kameran så kommer bilder på oss när vi gör alla sysslor man måste för att bo själv.
Sen kommer tobbe vid halv tio ikväll och ska klippas han också! :)
PUSS J

Tisdag!

Igår kom linnea hit och sov kvar här till idag då vi skulle till skolan. Jag slingade hennes hår, lite flera blonda slingor, gud så bra det passar henne!
Sen drog vi och käka på stan på cupido, sen blev det shopping. Jag köpte bara en tröja och en jacka, bilder kommer längre ner. Sen ringde millan för hon gick runt själv på stan, haha söt. Så då mötte vi upp henne på jc och sen gick vi lite till i affärer men tröttnade snabbt så då blev det fika på waynes, ice chai-latte och chockladboll. MUMS. Satt och pratade läänge och sen gick alla till sina bussar!
Här är mina inköp:
blus ifrån h&m, 249:-
sämst bild men jag orkade inte gå till andra spegeln, haha.
jacka ifrån h&m, 299:-
NU ska jag baka chockladbollar, haha gottiiiii. / J

RSS 2.0