jobbigt läge

så klockan är nu snart 1, och nu ger jag upp! Har nu fixat klart det mesta tills imorgon, fixat musiken, håret och sånt. Den enda jag inte har klart är väl kläder? he-he VAFAN SKA JAG HA PÅ MIG! Ber till vädergudarna /F

haha bara för det så bjuder jag på denna

valborg nästa!

nu är i princip allt fixat tills imorrn, åh så bra det kommer bli! bara lite klädproblem som löser sig snart hoppas jag, haha. frida skulle våga håret så jag kör på platt som vanligt, gud så tråkigt men smidigt!
skulle behöva dra till solariumet nu på direkten men det hinns inte med, får vara blekis imorrn då...
vi tar en buss runt 9 imorrn så det blir ingen vidare sovmorgon men så det ska vara :) först så drar jag och ett gäng folk upp till fridas pappas lägenhet i stan och sen ner på forsränningen och träffa massa folk, kommer jag ens hinna träffa alla jag vill? efter de hem och byta om osv så går jag över staketet till fridas mammas hus där det är 18 personer som ska grilla, underbart :D efter de så får vi se vart vi tar vägen!



tagga nu till imorrn alla fina läsare!!

puss j


1 skoldag kvar

efter engelska nationella som tog mig 25 min, värt. så gick vi till frida där vi satte oss på balkongen i solen med musik och god drink. sen på väg till skolan så fick vi för oss att käka pizza så de gjorde vi och avrundade sen med en glass, tjockisar!
efter skolan sen så drog vi till gymmet och pumpa på, nu är jag helt mör i kroppen och ska snart kolla på AA och chilla mega för nu är jag klar med mitt apu arbete (som inte alls blev långt men jaja) gjort iaf och det känns otroligt skönt. vad har jag kvar i skolan nu? jo engelska bokrecensionen, sen inget alls som jag vet om iaf, haha.

ps förlåt om ni typ dog lite smått över de otroligt snygga bilderna nedan, men vi kan inte råför det!

smell u later bitches / J

ching chong

Nu är jag hemma igen, gick till gymmet efter skolan idag eftersom jennifer och jag smacka i oss en pizza som vi delade på :) gotti oich väääldigt länge sedan man åt!

Ska väldigt snart gå och duscha, (efter hells kitchen bara), sen vänta på pappa och kolla om vi kanske kan åka och köpa lite saker till mitt rum som är ganska så behövligt! Aja, inget mer av mig så länge pussis F

idag:

bjuder verkligen på det här kan jag säga! :D







onsdag och chill

har precis skrivit nationella prov, och som vanligt gick det alltför bra.. eller?  Har nu håla i två timmar till så jag och miss J sitter nu hemma hos mig, ebba och andrea vad också här en lite stund men gick sen tillbaka. Ska snart kila förbi torget och köpa lite gotti.
Valborg närmar sig och planerna är nästan så gott som färdig smorda, nu ska vi gå snart pussis F

MISS SUNSHINE


frida glassar på

sjuk min, jaja härlig mattetimme iaf!

PUSS J


sega måndag

har precis duschat efter ett gym pass, men innan det passet så gick jag och jennifer och tog en glass och satt vid ån i väntan på att julia skulle pallra sig ner till oss för att sen gå och fika! haha blev lite mycket det där men, måste unna sig extra mycket ibland!

Blev sminkad idag i skolan, dom behövde en frivillig och jag var såklart upp med handen först så då fick jag en crazy/kvälls makeup :)
Är helt slut i kroppen så nu ska jag lägga mig i soffan och förhoppningsvis somna! Puss F

inte sådär jätte bra bild, + att det är när jag kommit hem från
gymmet så försvunnit lite grann..


mys med tjejerna!

nu har vi precis vaknat, amanda och linn sov här i natt så det var mysigt! nu håller vi på och snackar om sommaren och gud så jag längtar, men först valborg mina vänner! kommer bli underbart!
jublar när jag ser att mitt schema inför onsdag, sovmorgon tills efter lunch. sköööönt.

puss j

med linnwallins.blogg.se

nu har jag kommit hem och sitter här med pinnen, vi drog förbi solariumet en snabbis med och omg, kräftis i fejjan men jag tror de har lagt sig lite nu iaf.
nu ska vi ta oss något att käka och sen får vi se, vi väntar på att amanda ska komma hem ifrån matchen med. får se vad vi hittar på ikväll, ciao / J


sunshine!

idag vaknade jag av ett sms av linn klockan 10!? haha nej men jag svarade och somnade om, vi ska ut och gå i detta únderbara väder :) känns som att jag borde pallra mig upp ur sängen och fixa till mig, men jag orkar inte så det får bara bli mitt ruffs till hår och en fläta i luggen. sen har vi ju solbrillor som gör resten av jobbet! great.

ikväll så ska jag kolla på hockey, får se om jag hittar någon liten själ att titta med som är intresserad av att kolla med moi. PUSS J

zombie

fredag, äntligen. underbart. mega. älska. haha ja ungefär så känns det nu efter denna hårda vecka. jag har varit som en zombie i skolan hela veckan pga sömnbrist förra helgen och hela veckan, i snitt 4 h per natt är inte bra för mig hehe. så denna helg så måste jag verkligen sova ut minst en natt (gör inte mig något om det skulle bli 2) men ja ikväll så blir det galet chill med mig själv. de allra flesta är på träningsläger hela helgen, tycker synd om er! haha :) bara jag linn och amanda hemma och de två flickorna har ju gett sig av för att ragga boys, jaja sött!
imorrn kväll så får vi se vad jag hittar på, ska verkligen försöka sola om jag hinner på dagen. hur mycket har jag inte tjatat om det här i bloggen att jag måste sola lixom? får ta mig tid imorrn helt enkelt.

idag efter skolan så belönade jag mig med att köpa hem en cupidosallad efter skolan, grymt gotti. nu ska jag fixa med mina naglar och ögonbryn och sen blir det film, seriöst jag håller på att somna och vad är klockan!?


linn amanda och jag i lördags, ingen ville ha regn i håret så ja därav de snygga huvudbonaderna! <3

 

ps skulle döda för att få en biljett till hovet imorrn så ni vet

puss j


DISSAR

Dissar lista på gymmet!

1. Killar som inte har några skor på sig, utan går omkring i strumpor!
Behöver jag ens förklara varför det hamnar på dissar listan? Finns det nått fulare och "oproffisionellt" än när man går runt i tubsockor..

2. kepsen
Killen som tar med sig enbart en keps i väskan för att ha den på sig, kommer dit i mössa, sen tar upp sin keps ur ryggsäcken, (inte blir det bättre heller av att han har en jävla rövsvett)

3. Nu när vi ändå är inne på onödiga killar på gymmet, (dock inte alla!) När dom går runt bland maskinerna och tycker att dom själva är super biffiga, men i självaverket bara kör en pump sen går vidare?
vad hjälper det känner vi? Det är ju bara så man skrattar åt det, annat är det när andra sitter och kör ett tiotal 100 kilo!


Så nu har ni iaf 3punkter att stå efter när ni ska gymma, och nu vet ni gått folk vad ni ska hålla er undan ifrån när vi är där! / Slukarna

BLÅA RÄNDER GÅR ALDRIG UR!

som ni ser på rubriken så är jag meeeega glad just nu, dif vann i sudden! fina fina djurgården <3

idag efter skolan så drog jag och frida en shopping tur, fick med mig ett spetslinne, vit skjorta, 3 ringar och 2 par trosor. sen hann jag inte med mera, men fick hoppa både gym och solning idag för att hinna hem till hockeyn. det blir iaf gym imorrn, får se om jag hinner med solningen. tvekar starkt på det eftersom att vi slutar sent och så är det ju hockey imorrn igen (hjälp vad hela inlägget handlade om mitt hockey upplägg.. jaja ni läser delvis min blogg och där skriver jag vad jag känner för.)

PUSS J


mega

praktiken idag var väldigt bra, blir även ett år 2 på bosses! sen ska jag hjälpa till på en vecka i höst då det är jubileumsvecka på kvällstid, kul :) min permanentrullning var även vääldigt bra så jag behöver tydligen inte öva mera på de, skulle lätt klara mig om jag redan nu hade en sån bra teknik (a)
efter praktiken så drog jag ett gympass, måste säga en sak som hände på vägen dit! jag hade ipoden i öronen och gick i rask takt till 22:an, sen helt plötsligt så har jag gått in i en kille som var askort (men han vart typ 20 år) så säger han: ey vafan!? jag: oj, jag såg dig inte. sen sprang jag vidare. på bussen så kommer jag på hur dumt och kaxigt dedär måste ha låtit, hahaha. jaja, du kan inte råför att du var ASkort men haha så kul.

imorrn så ska jag shoppa, hjälp det var länge sedan! sist var väl när jag var på gränby med mamma och köpte skor och det var i förra veckan, bra jenni. nu ska de brännas pengar igen iallafall (y)


gud ser ni mina ben? jag har gymmat på som en galning.. nej det är någon skugga.

puss j


stora sanningen

"Killar är som tunnelbanetåg, spring inte efter dom, det kommer nya" Det var mitt  F

sommaren på ingång, likaså fotbollen

har nu letat fram de gamla grusdojjorna som fortfarande passar perfekt, för ikväll är det årets första fotbollsträning! på grus då förståss -.- men det ska nog funka det med! :) får se nu då om det blir som förra året då jag skulle på första innebandyträningen och kom hem med en stukad fot, dagen efter var det första skoldagen, inte sådär jätte kul att bli erbjuden hissnyckeln.. men den här gången känns det som att jag ska lyckas komma hem hel :)

tänkte bjuda på en bild från årsfesten så länge, förkröket (y)


in school

just nu i ett grupprum med ebba (som idag blir 17år GRATTA HENNE <3) och frida. jag vill sluta nu för jag är trött som ett as, hehe. 2 lektioner kvar sen hem och sola? och sen blir det hockey, wesslau är tillbaks YES.

PUSS J

your my one love

kan ju börja med och undra vafan jag gör uppe såhär tidigt?!?! men det blir alltid så såhär "dagen efter" eller hur man ska tolka det.

Igår var det ju som sagt årsfest, kvällen var verkligen superkul! God mat, härliga spex och sen såklart får vi inte glömma the music och dansen. (y) Jag vet inte riktigt om jag vill berätta här vad som hände under kvällen, men en annan kom och räddade mig där ifrån senare, efter jag hade gått och viskat "hjäääääääälp" i allas öron lite diskret sådär!! Haha, men somsagt klart det blev bättre sen.
Och nu dagen efter, håret fullt med produkter, ansiktet har kvar allt smink så jag känner mig inte sädär jävla fräsch om man ska va helt ärlig..

Sen när man skulle hem, regna som fan och inte konstigt då att man gick och skaka o hacka tänder.. Fick även  reda på lite saker jag faktiskt inte alls hade en aning om, och inte heller kunnat ana. Men nu vet jag, ch det gör mig ändå lite glad men så kommer alla frågor upp igen. varför? hade det aldrig hänt om jag...? tråkigt att det tydligen skulle behöva bli såhär, att baar gå omkring och låssas, men är det inget mer för mig att berätta så, Peace out Puss F

Ps. kanske får tag i lite bilder sen :)

så idag bjuder jag på en lugn ch en jäklit bra låt

tonight

vaknade för inte så längesedan, sjukt skönt att sova ut idag. ikväll blir det först hockey, 1-0 i matchen till kära djurgården. något som dock är tråkigt är att jag kommer få sitta själv och kolla, pappa är i bollnäs, mamma och bror i uppsala och frida på årsfest. jaja sen får vi se vart kvällen leder till, nu ska jag duscha medans julia sitter och pluggar. stackars människa, haha.

PUSS J


heeeeey

Fredag kväll, har precis stoppat i mig en underbar middag som bestod dels av kyckling, yummi. Imorgon är det ju somsagt årsfest och då är det all in som gäller! så vi får se vad kvällen bjuder på, just nu verkar det som att det blir lite chill, men somsagt men vet aldrig :)

Den här veckan har gått så otroligt fort, är somsagt torsdag för mig idag, men har däremot hunnit med att skriva två prov, kan ju säga att det är inget jag vill veta vad jag fick på -.-  Pusisis F

två tjejer efter lite väl jobbig vecka/kväll höhö


SCORE

Första finalen vunnen, åhh så bra ni är! DIF
Kvällen kunde inte ha slutat bättre, hemma hos frida framför tv:n med popcorn. Hoppas bara att Wesslau blir bättre till nästa match så att vi slipper ha reservmålvakten..

Imorrn så blir det en kort dag, börjar 10 med engelska sen lunch och samhäll. Sen ska jag och julia gå på stan ett tag innan vi tillslut landar här hos mig, får se vad kvällen har att erbjuda med!

 

PUSS J


sunshine

Idag så åt jag den första mjukglassen med frida på lunchen i solen vid bryggan, mysigt! Annars så var dagen bara allmänt seg. Nu ska jag kolla på andra avenyn och sen duscha.

Juste, var nyss ner till solariumet och röck i dörren men då var det låst, åh nu när jag hade tagit mig tid till en solning så gick det endå inte. Får väl sola imorrn då istället om jag hinner!

PUSS J


yes

Först var det praktik, där färgade de min botten i en sandfärg, blev ganska bra faktiskt! Mötte upp fido på lunchen och käkade cuppan, yummi. Sen vidare till gymmet och pumpa med massoooor av killar, hjälp jag var typ själv tjej. Jaja jag klagar inte! Solningen blev inte av idag heller, jag är spökvit och det skulle det bli ändring på i veckan men inte än, får se om jag hinner med det imorrn.
Nu på kvällen så har jag varit lite barnvakt och inget plugg gjort i princip. Jag började svamla på i sam uppgiften som ska vara inskickad imorrn innan 22.00. Nej jag tror jag får hoppa gymmet imorrn och ila hem till datorn, även här får jag väl skylla mig sjävl som börjar dagen innan.
På torsdag så ska jag inte göra annat än att kolla på första finalen i hockeyn, DIF DIF DIF ! helgen annars är lite halvklar sådär, hade tänkt att sova ut men nja vi får se.

PUSS J


vårkänsla

Var inte alls lika jobbigt att kliva ur sängen imorse som jag trodde att det skulle bli. Men somsagt, tröttheten börjar slå tillbaka nu efter lovets alla bravader! Fullspäckat!

Och nu är våren här ! Så mysigt ute nu, varmt och härligt, sitta ute på ett mysigt fik i solen skulle ju inte sitta helt fel!

Tyvärr så tänker jag faktiskt inte bjuda på någon bild just nu från kvällarna, känner att dom stannar på min dator! haha PussF

scream my name

Skoldagen idag var inte kul alls, jag mådde skiiit efter helgen, haha. Sen hade vi två prov, ett eng hörförståelse och det gick okej sen hantverksprovet, det gick som väntat. Jaja tar provresultatet som ett bevis på att jag har levt och haft ett awsome lov.

Drog till gränby med mami efter skolan där jag fick med mig ett par låga marinblåa converse. De hade inte min storlek 36 så det fick bli 36,5. Hoppas att de inte töjer så mycket så att det blir glapp. Skönt med ett par nya iaf, 3:e paret och fler ska det bli under sommaren.

 

Just nu så sitter jag och pumpar musik i brors hörlurar, uuunderbart! Inget plugg ikväll, orkar inte. Ska skriva en so uppsats på en kväll imorrn? Jaja det är rimligt..

 

PUSS J


gaalet

Gårdagen, ja vi drog iväg tillslut! Och det vart faktiskt kul efter ett tag när alla släppte loss, jag lämnade dock tidigt pga lite olika anledningar men det var bäst så. Vaknade med sminket och allt på så jag slängde mig på dirr in i duschen och blev människa igen. Har inte gjort ett skit idag förutom att prata i tele och kollat film, nu väntar jag in wallandern som jag tror att jag inte har sett?

Försökte nyss lura över frida hit, men det gick inteee. Hon var helt slut som människa efter allt vi har varit ute på detta lov, ÅH så bra det har varit! Tänkte att om hon är här så slipper jag plugga, vi har ett frisör prov (i imorgon!?) jag hoppas att jag har rätt när jag säger att det är på onsdag? Jag har kollat igenom häftet och okej jag kan de mesta där men permanenten... herre gud jag kan ingeet av de. Hoppas att pia har glömt att gå igenom dedär så att hon gör de så man får sig en vettig förklaring. Okej här sitter jag och klagar på ETT prov som jag hade kunnat plugga till hela lovet. Men vet ni? Jag bestämde mig när vi fick lov att jag inte skulle plugga ett dugg på lovet. Och det har jag inte gjort heller utan tagit vara på alla timmar med underbart folk! Så jag får väl skylla mig själv liiite.

Här kommer lite bilder ifrån igårkväll!

frida var taggad!


jag och bella, haha <3

frida jag bella, GALNA

loooooove

han dog för två år sedan! HAHAHA <3

njut nu av bilderna, inte alltid ni får se detta!

PUSS J


ingen större saknad

Frida Widen har nu lämnat sin älskade älskling, men det känns faktiskt ganska så skönt. Så hon går tillbaka till sitt ex

ye ye ye

Förvandlar just nu om min mamma tillbaka till sin unga tid, the 80's. Själv gör vi andra tjejer om oss inför kvällen rajraj, LETS GO GIRLS Allt för mig just nu, Peace out// F




tjenare gosse

Här sitter jag och äter rostad macka och dricker oboy, jennifer anslöt vid 2 tiden, treeeevlig tjej dedär! Nu ska vi väl ta oss i kragen och fixa lite inför kvällen kanske, får se hur den blir efter alla omständigheter. Var taggad på fest ikväll och hitta ett ragg eller två men vi får se.. PUSS F

tjeeeenare mannen (sista ikväll, buhu)

Okej, vinsten verkar inte bli firad idag. Men imorrn då ni!
Väntar på att frida ska komma över, lesbisk som jag är, höhö. Sen får vi se om vi (som typ alltid) drar iväg i sista minuten eller chillar sönder till en film som ingen kollar på för att vi är för upptagna med att babbla hela jävla tiden, haha <3
Får väl slänga iväg ett sms till våra partypinglor som är mega bra och höra hur kvällen blir, E, A, L, L, B <3

igår vid t-banan när det var ett olyksfall så vi fattade inte om den skulle komma eller ej så vi frågade en värd:

värd: vart kommer ni ifrån?
vi: va? :s
värd: ja, vart kommer ni ifrån?
frida börjar skruva på sig och pekar lite uppåt i trappen medans jag som blev så ställd frågade: vad fan spelar det för roll?
värd: men säg bara
vi: vaddå uppsala?
värd: jaha, då fattar jag. ni får gå ner en trappa och ta den nere.
vi: jahaaaa? hahhaha.

PUSS J

 


DJURGÅRDEN

Så lätt det var igår då, 5-1, och vart var linköpings klack? Hmm, typ 10 pers som satt ner, piiinsamt. Här får ni två bilder ifrån delar av våran klack!





finalplatsen firas ikväll!?

PUSS J

 


RÖTT FÖR BLODET GENOM HJÄRTA OCH VEN

Somsagt så ska jag och frida till globen idag och heja fram våra killar till finaaal! GO DIF <3
Om nån timme så tar vi bussen till uppsala och sen tåget till sthlm, PUSS J

inte så jobbigt

Idag är det nämligen så att jag och jennifer ger oss iväg till Globen! DJURGÅRDEN!  Vi kommer stå i klacken, skrikandes och sjungandes för fullt. Matchen kommer att sändas på tv så håll ett utkik efter oss ;) // F


Nu jävlar!!

tar igen timmar

Nu sitter jag hos julia, vi har precis kommit in efter en promenad. Planerna för kvällen är inga alls, ska bara kolla på film och ha en vilokväll.

Frida har ju fått sin bebis nu, får se om hon visar den sen. Hela hon skiner när hon pratar om den så antar att hon vill glassa lite och visa er med!

Hittade en sommrig bild på mig och gustav, han lär mig köra båt tror jag. Midsommarhelgen förra året med juliaa

oj så snygga vi är

/ J

morrn morrn

Ännu en gång är det konstaterat att ****** är dumma i huvudet!!! Kan tyvärr inte nämna vad det är jag syftar på här, känna ju lite riskabelt sådär, he-he.

Aja, kvällen igår, hur ska jag sammanfatta den? jaa, dricka, dans, skratt, sen bråååååk, polis, , HATAR töntar som alltid ska hålla på?! vad är det som är så svårt liksom? fattar inte...

LIgger just nu nyvaken och lyssnar på lite music, funderar på att gå upp och äta lite frukost kanske, sen måste jag nog in till gymmet och springa lite. Ångest som fan

Jag själv har ingen bild från igår, men jennifer kanske har får vi hoppas på :) Puss F

we made it

Vi var vakna i 24h prick, sen slocknade vi i 2h. Sen upp och full fart, fast vi struntade i stan och ska istället vara hemma här inatt igen. Får se vad vi gör ikväll men eftersom att vi har levt på energidricka de senaste dygnet så får vi se hur länge vi klarar att vara uppe.
Nu ska vi fixa naglarna och sen blir det hockeyyyy, PUSS J & J

mål i sikte

Hoho, vakna än! 4 timmar kvar och vi är pigga som jag vet inte vad. Under tiden så har vi kollat på en massa webbtv och städat mitt rum, haha. Vi sa att vi måste städa rummet imorrn för det såg förj*vligt ut, men då kom vi på varför gör vi inte det nu så går det lite mera tid? sjukt jag vet.
Nu är det ljust ute igen, om 4 timmar så ska vi sova i 3 timmar för att sedan åka till stan. Ovärt! Jaja vi hörs :*


HUMOR PÅ HÖG NIVÅ

Vi nöter solsidan, MAGNUS PALLE KREPPER! <3


DYGNA

hejsannnnn, nu ska vi alltså försöka att hålla oss uppe i ett dygn MINST. Jag och juliaa. Med 10 energidrycker så borde vi klara detta ja, vi får se. Ni som orkar hålla er uppe för följa oss, here we go. Denna kväll kostade oss 300pix, haha värt!

PUSS J & J

ja och vissa säger sig ha tråkigt..

Måste verkligen plugga, men har på took för ont i huvudet för det. säger vi...

Kvällen igår spenderades hemma hos amanda, mycket trevligt! :) synd bara att farbror Blå kom och förstörde det hela, kan ju undra varför också?!

Idag har jag avrit barnvakt hela dagen, eftersom släkten Widén blev ännu större inatt så fick vi ta hand om lilljäntan, Cajsa som skulle få en lillebror!  Som för mig heter Alle, inget annat.. Så har åkt fram och tillbaka hela dagen, in till BB och hem, runt runt runt.

Puss F

Oss kusiner emellan! :)


mina läppar ser fucked up ut? :s

sunday

Igår var det påskfriande hos mormor och morfar med massa mat och påskägg. Sjukt mysigt  att sitta ute på altanen i solen.
Måste försvara mig lite i fridas påhopp i inlägget under. Det var sudden och nån minut kvar bara av den så ringer hon och ska "småprata" om kvällen, wtf jag har inte tid! jag ringer dig snart. BYE. Så, sen ringde jag upp efter matchen.. haha. DIF VANN IGEN :D

Sen på kvällen så drog jag julia och frida till amanda där det var fest. Vi stannade tills halv 1 eller nåt då polisen kom, suck. Hemvägen kändes som 2 mil i antarktis typ, klackar och tunn jävla jacka + julia och frida.

 

PUSS J


lördag (kväll)?

Mätt som ett ....!  Är nu nyduschad, sitter här och hoppas på att kvällens planer ändras, har fått i mig ett glas varmt vitt vin, nu måste vi ju fortsätta? ehe.

fick så dåligt samvete imorse när jag satt och åt ur påskägget så vart tvungen att åka in till stan och gymma, huh, värsta jag vart med om säger jag bara!
Nu måste jag bara komma på någonting att göra ikväll, för vem orkar sitta och lyssna på jennifers jävla hockey snack hela tiden?! INTE JAG IAF..   Nej men Puss på er /F

fredag kväll

Har varit i uppsala hela dagen hos julia, vi gick lite på stan med och jag fick med mig en grå volangväst och ett nagellack, visar nog imorrn!
Annars så har jag färgat mammas hår och klippt det, bra blev de. Imorrn vid 2 så ska jag med kusiner till mormor och morfar på POSKlunch (hahah, julia). Sen får vi se, tror nog att julia sover här så får se vad kvällen har att erbjuda!
Haha, kollade nyss på solsidan, åh så bra det är! Nu ska jag snacka ihop mig lite med frida, BYE /J


ferdag morgon

sitter för tillfället och äter en ljuvlig påsk-skink-macka, ooh yes. Ska snart dra in till stan för att städa av mitt rum eftersom det ser helt förjävligt ut och släktingarna kommer idag för att titta på den nya lägenheten, höhö.
Och igår hade ju jag en strikt dag! Och vet ni vad jag kommer på mig själv när jag kom hem från skolan? Att jag sitter och äter godis som mamma hade ställt fram! haha tänkte inte ens på att jga tog ut skålen, sjukt. Nej nu ska jag äta vidare, hade somsagt inget speciellt att dela med mig av. Pussis F


VINST

FÖRSTA MATCHEN VUNNEN, ÅH SÅ BRA NI ÄR! 3-1 TILL DIF!

våran heja bild till killarna!

i väntan..

Sitter just nu hemma hos jennifer i väntan på att hon ska lyssna klart på hockeyn, sen bör det ut ut ut! Möta upp jossan också, så ska vi spana runt lite :) Nu ska jag fixa naglarna som är en KATASTROF för tillfället... Så byebye så länge /F

Just det, försov mig imorse, vakna av att tommy kom in till mitt rum och sa att jennifer var här. AAAAAAAAAAH. Bussen skulle gå om en kvart! Och visade då att jag kan vara snabb bara jag vill, 5 min. slå den ni!

hey

Uppdaterar lite i peridopausen! Dif leder med 1-0, 2 perioder återstår.
Skoldagen var chiiiiill, vi gled bara runt och fick sluta tidigare. Nu är det äntligen påsklov, och nu på lovet är det första gången jag kommer behöva plugga på ett lov/helg i mitt liv, trist.
Lovet kommer bestå mycket av frida och julia om jag får gissa, sen förhoppningsvis hockey på torsdag, bio med JJFE <3 någon dag med. Sen är det fritt för förslag gott folk!
Vet inte vad jag ska skriva.. kanske för att jag är inne i hockeyvärlden just nu, hehe. Men jag uppdaterar efter matchen när jag är bloggkung igen.


ps visst blev fridas hår fint? :)

PUSS J


RSS 2.0