shopping med julia!

när jag kom hem ifrån stan så satte jag på datorn direkt och kollade runt lite snabbt sen började jag med min sv. jag ska ha en muntlig redovisning imorrn om lars winnerbäck och den började jag med nu (a) men den blir nog bra för jag kan redan allt jag ska säga så.
dagen har varit väldigt skön, började mattelektionen 20 i 2 och slutade 20 i 3. då drog jag och julia ner på stan och shoppade lite. det vart en klocka, en massa ringar och en kjol för mig. sen en sallad också!


en slarvig bild på nya klockan!

var några som undrade i min förra blogg vart jag hade köpt denna klocka. den är ifrån en affär i gbg, vet ej vad den hette? ingen stor butikskedja iaf som finns här i närheten tyvärr.

p.s håll utkik efter slukarnas första videoinlägg imorrn!

puss bitches!


tisdag

hejhopp! har degat sönder nu på eftermiddagen så ska ta och dra mig till bella snart :)
idag har vi gjort en massa håruppsättningar och efter det vid 12 så fick vi sluta, fick även sovmorgon imorrn till 13.40 underbart? ja. vi har bara matte och sen slutar vi, hihi. då ska jag träffa jullan och vi ska gå på stan, jag ska köpa en jeansskjorta om den finns tror jag.. sen lite små stuffs. jag antar att vi käkar där med så får se när jag kommer hem igen.
nu ska jag öva uppsättningar lite på mammas hår, see you bitches ! /J.


tjena

Hej alla! Nu är jag tillbaka från underbara Rhodos. Det har bestått utav många pratglada norskar, fia med hutt (bli knuffad och du får en shot), bargatan, sol, bad ,etc. Men även snuskiga greker som glor som att det är den första kvinnan på jorden dom just åkte förbi och måste ju därför glo som ett aaas. Tänker inte berätta om själva resa, den är alldeles för lång! Tänkte bara berätta det att I'm back bitches.


HEJ

nu har jag inte bloggat på ett tag men det gick jättebra att jobba! kul var det med så ska nog göra ngt liknande i november igen :)
idag så vaknade jag och duschade sen drog jag och mamma till jullan, vi lunchade där och kollade lite film. sen skulle vi åka till onoff för att bror skulle köpa några spel osv och då passade jag på átt kolla på hörlurar och hittade mina som jag har kollat på ett bra tag nu men vart för snål att köpa (a) så då fick jag dem av mami, thanks! det är ett par skullcandy inear som är rosa/vita. sen drog vi vidare till gränby och då fick jag en kofta och ett par lackleggings av mamma också! 
nu ropar mamma, vi ska iväg igen och äta middag hos mormor och morfar med lite folk så hörs kanske när jag kommer hem! + att ikväll så kommer frida hem, äntligen. så imorrn så blir allt som vanligt i skolan igen :)

puss bitches 

jobbdax!

om ett tag så ska jag iväg och jobba på golfbanan. de ska vara en middag där och jag ska hjälpa till med maten och serveringen! ska bli kul och det är ju inte helt fel med lite pengar. aja, kommer inte kunna blogga därifrån iaf tror jag, men vi hörs ikväll eller imorrn. kommer nog hem runt 7 eller 8 :) puss bitches!


FREEDOM

idag har jag sovit alldeles förlänge.. sov till 13 och sen har jag legat och kollat på the hills på datorn och pratat med faster i tele tills nu.
igår var amanda här och vi kollade lite på tv och satt och pratade oavbrutet, hade inte setts på länge kände jag! sitter fortfarande helt ofixad med en bulle på huvudet, ska nog gå ner till duschen nu och fixa mig sen. ska nog pallra mig ut ikväll och se vad kvällen har att erbjuda, det är ju trotts allt fredag!

PUSSEN

oops

nu är det en till "oops". fast denna gång så är det paow som har missat. när man ser bilder på henne så ser hennes löshår alltid så bra isatt. men njaa, det kanske var amir som satt i det så fint? för här har vi paows lösning på sitt höga hårfäste.


ja, ni ser ju själva. hon har fäst det på bakskallen nästan, nej shape up nu! kanske skulle lite silvershampo göra susens på paows löshår också? det är ju blond och hennes riktiga är silver, hmm inte så snyggt nej.

xoxo jennis

Dagens

Dagens vill ha: någon som förstår mig
Dagens klädsel: tunika, jeansleggings, cardigan
Dagens frisyr: lockarna är på plats
Dagens händelse: amanda
Dagens låt: spotify - massor. men dagens är nog ändå min känslobomd
Dagens planer: partaj eller cola mys med amanda
Dagens saknad: frida
Dagens dummaste: átt julias dator strejkade mitt upp i ett hemligt uppdrag!
Dagens sjuka: känner efter noooga, nej jag är nog helt kry just nu
Dagens drog: musiken
Dagens roligaste: att det är loov
Dagens favorit: depend nr.158
Dagens köp: cola
Dagens godis: inget alls, bara kakor
Dagens humör: hyfsat
Dagens ord: smilebitch

Outfit + facelook

mitt icabesök fick vänta för jag var för lat för att gå så nu ska jag åka ner med papi istället! ni får se en dagens outfit + facelook innan jag drar.

facelook, endast mascara

en annorlunda outfitbild!
jeansleggings, tunika, cardigan

klackarna i taket!

oj vad jag bloggar på idag! good for u.
nu ska jag fixa håret och byta om för att tralla ner till ica och köpa massssor av cola till mina vindruvor! jag kör en halvnyttig lunch ja. btw så är vindruvorna hemodlade hos mormor och morfar på muren! supergott.
blev ett kort och väldigt nödvändigt inlägg men jag vet att ni vill ha superkoll så ja, varför inte?

CIAO


kvällen fixad!

har precis kollat på veckans alla riverside avsnitt, där kan vi kalla alla skådisar B asså, fyfan va dåliga vissa är. aja jag kollar iaf som vanligt! kvällen kommer att spenderas med min rajtan friend amanda, halv 9 ska vi dejta tror jag så får vi se vad som händer under kvällen, kan iaf inte bli en fettfri och okul kväll med amanda!

ligger och smågråter till en låt som får mig att riva upp så mycket minnen, åh den är så fin men otroligt jobbig att lyssna på.


ledig

nu har jag inte bloggat på ett bra tag, men de har sina orsaker.
nu har jag vaknat och klätt på mig, ska väl börja fixa håret snart med.
igårkväll så messade jag med linn och vi skulle hitta på ngt, men sen så blev de sent och då skulle vi ses idag istället? eller jag skickade de sms:et och hon svarade aldrig? så aja, hon ville väl helt enkelt inte antar jag eftersom att hennes lillasyster var här nyss och hämtade en sak och då sa hon att hon hade åkt iväg med bella på moppen. w.e hon hör väl kanske av sig sen då..
så nu sitter jag och kollar på AA repris även fast jag har sett det avsnittet redan. ikväll så ville jag träffa jossie och partaja lite men hon skulle ju till madrid över helgen, attans!
och frida som är i greeeeekland, fan vad jag saknar henne nu. och ja hon har missat en hel del iskolan men jag har hållt henne uppdaterat henne via sms även fast det är snordyrt :)
skriver mera sen om vad som händer ikväll!


haha, bellas och min video är fan svårslagen! <3


BÄST!

haha, jag hade lite tråkigt idag när jag låg här hemma så jag satt och klippte ihop lite bilder ifrån parodin vi gjorde igår på linn "ballie". jag satt och pausa och printa :D



kaos

min morgon och förmiddag stavas kaos idag. det började med att jag inte hittade min skåpnyckel så jag hade inget material alls i skolan på sv:n och jag bara gick runt i skolan istället. sen så när vi skulle till skolan så skulle jag, sara och emmy ta en stadsbuss. men vi vart nekade 7 bussar i rad!! haha, bara för att klockan var mellan halv 9 och 9 då vi höll på och vi får inte åka på våra kort förrens 9. det var stenhårda regler nu :s jag som alltid har åkt på det kortet, aja.
och nu är jag hemma, varför? jo, för att jag är sjuk. jag har ont i huvudet och mår illa, så nu ska jag kolla på film, dricka cola och tycka synd om mig själv.

PUSSEN

oops

dessie glömde visst att redigera sina ben på bilderna på henne och ina i sin blogg idag. (bilderna är tagna ifrån desireenilsson.blogg.se och paulinadanielsson.blogg.se)
jag tycker personligen inte alls att hennes oredigerade ben är tjocka, det är inte de jag vill få fram. utan att hon inte älskar sig själv som hon säger att hon gör. kolla bara på headern tex, där ser man också att det är redigerade ben som gäller. men väx upp och sluta gör dig till någon som du inte är.

oredigerad                                              redigerad

här är bara en av alla redigerade bilder på dessie, vad redigerar hon inte på sin kropp? näsa, ben, armar, bröst ja allt!

xoxo jennis

lång dag

farmor kom ju vid 3 och sen efter det så kom marina och urban, men då gick jag ner och ringde linn och bella istället :) vi gjorde en massa parodier och shit va bra vissa blev! haha, jag dör när jag ser mig själv som "paow". ni får bilder på oss och senare så kanske ni får videobloggarna med om ni vill.


här har ni mig som paow! jag bjuder som fan på bilderna och videoinläggen, har inget smink alls förutom läppstiftet, det är ju paow jag ska vara och då kan jag ju inte sitta där som en översminkad kissie ;)

bella som dessie!

linn som amandavardet!

kommer ett till inlägg strax, om lilla dessie..

xoxo jennis

snabbt inlägg!

igår vid 9 ringde bella och då gick jag ut till henne, linn amanda och linnea. vi gick lite och linnea gick hem halv 10.. sen så bestämmde vi att vi skulle gå hem och hämta mopparna och dra upp till kilby för att det finns en liten romans som ännu inte helt har blommat ut ;)
där kollade vi på fotboll och spelade ett spel som jag inte var allt för bra på, kom iaf 2:a!

nu har jag lockat mitt hår lite slappare än igår och väntar på att farmor och anders ska komma, skriver kanske mera ikväll. nu har även frida åkt till grekland, åh vad jag kommer sakna henne under veckan :(


såhär ser mitt hår ut idag!

xoxo jennis


lördagkvällen blev lugn

nu kom pappa hem och moster och johan är redan här, vi har käkat middag osv så nu ska jag vara social med dem, nej inget röj idag heller men gud så skönt att ha en slapp helg och vila upp sig tills nästa vecka då vi bara har 1 "jobb dag" resten är ju friör tid så det blir super! på lördag nästa vecka ska jag jobba på golfbanan på en middag och tjåna lite pengar, good.

såg även att nyheter 24 hade listat världens fulaste frisyrer då dessie låg 1:a pga att hon hade vitt/grått hår som fjorton åring. men om jag inte missminner mig så är dessies hår mera blondt och paows hår grått/silver! jag dissar verkligen dessie som bloggare och hissar paow men jag kan inte hålla med om att hon är grå hårig. det är ju paows grej. aja, varför snackar jag om detta? jo, för vi ska ta in lite vad vi tycker om vad kändisbloggarnas val de gör. en liten ny ide som kan krydda till bloggen kanske :)

xoxo jennis

locktången har gått varm!

HAHA, ja ni såg ju kärleksbrevet som kom lite fel. vi fick fast mia skulle ha fått det, få får ta och leta upp mia och ge det till henne sen! fast vi sparde ju inte lappen.. den ligger kvar på bordet. aja, han för göra en ny!
igår så höll jag ju på med mitt löshår, och nu är jag klar! färgade det sista idag och sen har jag fönat och lockat det. så nu har jag lockigt hår nedtill! ;)

här har jag satt i löshåret och lockat mitt egna hår också!

snart ska jag sminka mig och kolla om det är någon som vill hitta på något roligt.. har inget alls bestämmt på hela dagen så det känns skönt. imorrn vid 15 tiden så kommer farmor och anders, ska bli väldigt mysigt för jag har inte träffat dem sen i sommras. sen kommer pappa hem ifrån bollnäs imorrn eller ikväll också, de håller på att riva våran altan på stugan för att sedan bygga en ny. sanna och johan skulle nog titta förbi imorrn med.

xoxo jennis


loo-oooser

Det här är det sista jag skriver nu på en vecka. FÖR IMORGON ÅKER JAG TILL RHODOS, SUCKERS!! Ska bli så jävla skönt, flyta omkring i havet med en gordon space eller kanske en underbar bacardi i handen är inte helt fel och kanske käka en och en annan donuts, härligt härligt(Y) ska packa färdigt det sista bara sen är jag redo för avgång!


kärleksbrev

Vi har en så kallad "särskola" eller hur man säger det på fyris. Idag när Jennifer och jag sitter i cafeterian och skriver lite svenska uppgifter så kommer det fram en kille som går just där. Han smyger sig fram bakom och så han nästan stryker oss när han går förbi, sedan kastar han fram ett papper framför oss, fixar till manchester(?) kavajen och ler på ett väldigt annorlunda sett. När vi sedan vecklar upp pappret står det : vill du gifta dig med mig, vi kan ta en kopp kaffe, sola och bada och sen står hans nummer.    Fast lite mer annorlunda då.     Högst upp på pappret står det MIA så antagligen har han blandat ihop jennifer och Mia så nu kan ju hon skaffa sig ett nytt ragg;) hahah

AJA, skitsamma. Nu har jag precis kommit hem från fredagskvällen. Blev förvånat tidigt föresten, men man måste ju vila inför Rhodos såklart! ;) Nattinatt. nu ska jag käka


färgning

hela kvällen har jag spenderat hemma, väldigt skönt faktiskt! jag fick något ryck att färga mitt löshår när jag såg att det stog en blondering här hemma. färgen räckte bara till den "lilla" delen så fick gå till ica och köpa en till, hihi, det var så kul ju!
jag använder och har inte användt mitt löshår sen i 8:an. sen färgade jag mitt egna hår med bruna slingor i och då löshåret också. så nu var det väldigt mörkt och är så glad att jag lyckades ljusa upp det utan att få det gult (y)

FÖRE


EFTER

på bilden är håret blött och ser då väldigt tunt ut, men det blir bättre när man fönar det. men visst är det en ganska stor skillnad?
ni ser ju även att det finns skiftningar och lite brunt kvar i det, men oroa er inte för imorrn så ska jag färga bort de med! sen ska jag klippa till det också så att det blir som nytt och fräscht :D

xoxo slukaren jenni

HUMOR

här har ni lite gammal humor, haha fyfan va bra det är när han säger "annars blir jag våldsam"! nu ska jag kolla på idol igen, sitter hemma hos linn med hennes 2 systrar och myser :)



xoxo slukaren jennis

kulturnatten

igår var jag på kulturnatten med fina flickor! började med att jag åkte in med amanda, linn, bella och emelie och vi fikade och myste runt. sen vid 11 så kom julia och vi gick runt lite överallt och dagens händelse var på max. bella och emelie skulle gå på toa och så var det jättelång kö så då skulle de gå dit där det var en trappa ner vid kassan. när de kommer dit så var det avspärrat men de smet under iaf när de som jobbade där kollade bort, sen efter dem så smiter det 2 till killar och sen så kommer det en som jobbar där också, 2 sek senare så hör vi att larmet går och att emelie och bella skriker, hahahahah. vi fick springa ut ur max folk glodde som f*n. de hade ryckt i en nödhandtags dörr för att det var låst.
sen vid 12 så drog de hem :( men då hade jag julia och vi fortsatte tills halv 2 då vi satte oss på bussen hem och slocknade vid 3 sen. lyckad kväll <3

ikväll så får vi se vad jag hittar på, håller tummarna för söndagsmys!

xoxo slukarEN

oooh you touch my talala

idag så har vi paddalt kanot (?) i skolan jennifer och jag :d haha. jaa båten kanske vickade några gånger men vi lyckades hålla oss kvar med åran i handen. Vi paddla ikapp dom andra som då fick panik och skrek; PADDLA!!!!. och racade ifrån oss medans vi fastnade i träden som dinglade ner så fint..
 Imorgon ska jag vara ledig från skolan, men ingen sovmorgon för det för min del. nej, halv 8 ska jag vara på samling för att åka vidare till Åland på träningsläger, samma gamla hotell som förra året, ett gammalt sjukhus det vill säga! Kommer berätta sen när jag kommer hem. Har nu fem träningspass framför mig, ska ändå blir skönt.
Och nästa helg åker jag och Johanna till Rhodos en vecka! fyyy så sköönt!


nej-men-nu-du

imorrn så ska vi paddla kanot i fyrisån! verkar bara vara jag som tycker att det ska bli kul, love boats!
idag så började vi dagen med yoga, det var otroligt avslappnande och skönt, jag höll på att somna på avslappningen.. sen så hade vi hål timme och då schampoonerade, fönade och plattade frida mitt hår. nice or what? sen hade vi matte och sv, och sen var dagen slut. jag hann även få ett nytt busskort idag så slipper det tjuta varje gång i maskinen.. suck.
ikväll så blir det idol och the bacelorette för min del, kanske även matchen :)
idag så skulle frida lägga in bilder ifrån sin mobil och då får ni nog se hennes skor som jag pimpade idag! förövrigt så är jag helt full av bläcksträck och ord på min överkropp.. på mattetimmarna gör vi allt annat än att räkna just matte ;)

xoxo slukarna

starten

Inte så lätt att hitta på någonting att skriva när jennifer tar alltid som man kan berätta om under dagen. jag är nog den som mest står för att göra bort sig inför andra och att blogga dom lite "senare" tiderna. Somsagt ikväll var det idol starten och på med leggings och en mysig tjocktröja, mhm:) klockan är bara 22 och mina ögon pekar snart i kors, är så j***a trött så det är inte sant! En beck film på nedladdning sen är det bara mysa ner under täcket och försöka lösa gåtan innan den avslöjas, brukar ju vara bra på sånt ;) NATTINATT

kvällen vi har väntat länge på jag och frida

ikväll så börjar äntligen idol! jag ska gå till frida om en halv timme ungefär. dresscoden är väldigt viktig ikväll med, bulle på huvudet, inget smink, stor tröja, leggings och tofflor. inget mera nej, sen att fridas familj + pojkvänn är hemma gör mig faktiskt inget alls!
idag i skolan så hade vi frisör tid hela dagen vilket var väldigt skönt. rullade en hel permanent och klippte en hel del.
nästa vecka så skulle vi få manikyr eller sminkning av stylist 3:orna och föning av håret av frisör 3:orna, awsome.
nån gång framöver så ska vi åka till sthlm för en dag med och kolla när de sminkar upp folk inför föreställningar osv, blir nog kul de med :)

här får ni lite bilder ifrån allt möjligt!


jag hemma hos jossan i slutet av sommaren

the voice 09 innan vi trängde oss längst fram!

kocken jossie lagar mat till mig och mandis!

om 2 veckor så ska vi ha kräftis, partyy!


the other one

Nemen se där! Den andra slukarn är här! tyvärr så hinner inte jag skriva så mycket här just nu, ska gå och lägga mig med den huvudvärken jag har och kolla på film. men imorgon bitti då ska jag sätta igång! (om jag nu kommer upp) Kan ju iaf säga att det går inte en dag utan någon form utav konstigheter och pinsamheter som man utsätter sig själv för här på fyris haha

måndag

denna måndag var bra i skolan, jag klippte frida och det var i princip det enda vi gjorde idag, sköönt. så nu kan jag toppa!
vi har taggat som tusan tills imorrn då det är idol premiär och då ska vi fetta som fan. chirre och cola var det ja.
ikväll så ska den andra slukaren blogga också förhoppningsvis, men hon får fan ta sig tid nu när vi ska upp på blogg toppen! idag var vi duktiga och tog lite bilder till er, på fidos mobil så ni får vänta lite..
snart så ska jag dra iväg med mamma och hälsa på elsa-bus och calle, de blir ju så stora så jag hinner inte med.
det var allt för mig i denna stund
xoxo slukarna


FINALY

äntligen tänker ni nu va? yes, we are back!
nu i en blogg som vi båda kommer att blogga på, får se hur det kommer att funka med det går nog bra. i denna blogg så kommer ni få läsa om oss (slukarna) och vår tid på fyris. även en hel del videoklipp är utlovade.. hehe. men för att vi ska bjuda på oss själva så ska vi ha lite läsare först! så alla ni som läser detta nu kan väl vara så söta och länka oss i ett inlägg i era bloggar? så att alla vet vart de ska klicka in om de vill ha ett gott skratt. det är därför vi finns, för att få gråa sverige att skratta mera!
måste även ragga upp någon gullig som kan fixa våran design.

här har ni oss

xoxo slukarna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0