förvirrad..

Är ruskigt taggad på krogen ikväll men vet inte om det känns riktigt rätt, men ändå så känns det så jävla rätt! haha aa men.. svårt..
Btw, studentkryssningen bokad och klar, yeeeees!! Emelie, bella, johanna och jag i en hytt, kommer bli gaaaaalet!

hostaaaaaa

Hostar så sjukt jävla mycket, jag har till och med fått träningsvärk i magen.. :s

Imorgon är det dags, får se om jag blir kvar en natt eller om jag får åka hem, men tror att det kommer bli hemgång för min del, det känslomässiga hoppar jag över idag.

taggar ingång

Nu ska jag glömma allt för en stund, och snart bege mig iväg mot match mot arlanda, får se hur det går att spela för min del, sjuukt förkyld och allt annat på det blir ju super.. inte nog med det så kanske vi är 7st som kan va med idag, even better!
Men men, bara köra hårt och glömma för en timme!
Puss på er mina



i'm looking down on you smiling

Nu ska jag snart in till stan igen, in till samma ställe fast göra något helt annat. Kommer sitta och böla som en jag vet inte vad, men jag vet att jag kommer göra det eftersom jag blivit så jävla mesig den sista tiden. Grinar när nån går vidare på true talent liksom, nu får jag fan lägga av! haha
Den dagen jag ska in till akis kommer det vara ännu värre, när jag kommer få se. Men jag har tur som har den pojkvän och underbara vänner som jag har, som stöttar mig till tusen <3
/F

jomenvisst

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Den här dagen har varit full av känslor, men nu är det som det är och kan inte göra så mycket mer åt det just nu. Fortfarande i "chock" så har nog inte hunnit smälta allt än, men det kommer nog med tiden.

Tack och hej F


Tiden tickar vidare

yees det gör den! För idag har vi prövat och beställt hem studentmössor, så nu vill jag bara att tiden ska ticka vidare så jag bara får ta studenten och sen drar vi vidare mot Bulgarien och leverar ett år till! NICE SOM FAAAN!

tjooo frida


yeeeees

Vaknat upp ur koman från igår, åkte till saluhallen och festade järnet med emelie, emma och louise, lakrits-shottarna var på g igen, mumma. Överlycklig att jag kan vara smart fast jag är full, lyckades tillslut knappa in ett alarm så man slapp vakna i öde staden öregrund.
Nu ska jag ta en dusch så man fräschar till sig lite och sen ska jag åka till martin :)
Puss Ciao FRida

nu är det gjort!


jobba jobba jobba

sitter just nu på fyris och har UF och jobbar på flr fullt, ska snart gå ner och skriva in mig här så jag officielt tillhör fyris, wie.

Sen ska jag ner på stan och kanske sticka nått hål i kroppen på mig, vad får ni se, hehehe

Ciao Frids

bye bye Bruks!!

Nu har jag skrivit ut mig från bruks, hah låter som att det är ett psykhus jag skrivit ut mig ifrån :s men iaf, imorgon ska jag in till fyris och skriva in mig där, sjuukt nice! Studenten nästa år alltså!

efter min träning igår plockade gurris och sanne upp mig, så fick jag skjuts av dom till marre, sov där och nu har jag precis varit hos tandis.
Nu väntar jag på att sanne ska komma hem för vi ska leka idag, och sen far jag iväg till stan till pappa och övningskör litegranna! wie
/ frida

blogg-byte!

Nu lämnar jag slukarna åt sidan ett tag, inte för alltid. Så numera finner ni mig på: jennifersundqvist.blogg.se!

LOVE / J

skapligt pigg ändå

Gårdagen var riktigt rolig, sjukt med skratt och alltid trevligt när allihopa samlas igen, förmodligen så kör vi på ikväll igen vilket jag är rätt 100 på! Sen kom martin och plockade upp mig och jennifer, sen så åkte vi hem till mig, så hade sällskap inatt, mysigt :)
Just nu sitter jag och goffar i mig mammas hembakta bröd och så (LÄS NOGA) jag pluggar, wtf, en lördag? men yepp så duktig är jag idag, very proud!
byyyye / FRidoi

i skogarna

Sitter hemma hos marrebarre, han har åkt och jobbat och jag ska snart vidare mot skolan. Ska gå ner och äta lite frukost nu och göra mig i ordning!

ikväll blir det partyparty, imorgon blir det partyparty och söndag blir då alltså vilavila.. hah

Puss Fridolf

droppen

helt utmattad, nu orkar jag inte mer. packar lite saker och flyttar iväg ett tag, ingen behöver fråga vad som har hänt för jag orkar/vill inte prata om de.

nu ska jag snart gå till ica och hämta ut mitt löshår, sen träffa sandra och kolla praktikplats och sen fika och prata ihop oss om imorgon! sen åker jag, kommer inte blogga förrens jag är hemma förmodligen så ni når mig på mobilen, pusshej j

happy girl!

åh gud så skönt att innebandyn är igång igen! Var så jävla skönt att tycka att det var roligt att springa för en gångs skull, men däremot så ligger ju kondisen på 0! Helt sluut, illa illa.. Så nu ska jag ta en underbar dusch, lägga mig och kolla på tv en stund, sen slagga håårt!
Men det jobbiga är att när jag sover själv så är jag sån jävla mes att jag måste ha lampan tänd i andra rummet, och nu har den  lagt av?!?! Och alla andra lampor står till så dom bländar mig när jag ligger i sängen, dagens i-landsproblem alltså....
/fridis

sjuk..

Igår så var jag med david på kvällen, vi kikade idol och åt bj glass! Sen kollade på "the notebook" också, så jääävla bra film.

Vaknade idag och mådde inte alls bra så när david hade åkt till skolan så sjukanmälde jag mig, feber.. usch.

Satt och kollade på något program med pappa nyss men gick ner till datorn och gjorde några beställningar. Först löshår och nu ska jag försöka få tag i biljetter till första hockeyderbyt, MÅSTE stå i klacken, MÅSTE vara där.


inne på den glade viking i súnny beach, längtar så jag spricker tills juni!!!!

PUSS J

femteseptembertvåtusenelva

Ett minst sagt annorlunda skolfoto iår, haha! Men det var kul, och jag och millan tog kompisbilder! :)
Sen så har jag shoppat en hel del idag igen, har inga bilder just nu men det kanske kommer. Blev iaf en skjorta, två blusar, stickad tröja, pälsväst, två halsband, ett armband nagelgrejer och strumpor!

Annars har jag inte gjort så mycket mera ikväll förutom att träffat grabbarna en stund, helgens planer ser sjukt bra ut!

Imorgon är det först uf och sen kundpass, efter det så ska jag hem och mysa med david!

PUSS J

min helg:

Drar igenom min helg lite fort också innan det är dags för en ny vecka!
I fredags så vaknade jag upp med david, han hade ju kommit i torsdags. Vi myste bara hela dagen och bakade chockladbollar! Sen på kvällen bestämde vi oss för en tjockis kväll framför fotbollen och sen filmer! Viktor kom också på kvällen och joinade oss. Så han sov också kvar! Sen på lördagen så gick vi till baren och åt lunch, sen så gick vi hem igen och vid fyra så åkte pojkarna hem till östhammar.
Då kom frida hit så började vi planera kvällen som blev förfest hos frida och sen vidare till rasmus precis som frida skrev. Mycket trevligt! Sen knallade jag hem med frido, vart lite oroliga samtal där på natten men det löste sig, lilla junisen!

Idag har jag klippt empa, ätit på baren IGEN med frida, chillat med dom i friggan och sen tokstädat den! Behövdes verkligen efter helgen, fy så det såg ut!
VISSTJA!!! jag fick en impuls i fredags och klippte av mig håret.. haha. Så ja nu är jag sjukt korthårig. Börjar vänja mig nu och det var så galet skönt att bli av med det långa slitna håret. Men imorgon så ska jag beställa nya löshårs clips så att jag kan få långt igen när jag känner för det.

Imorgon har jag skolfoto, kuuuuuul. inte. fyfan.

bilder och videos kommer dyka upp på fb

PUSS J


patetiska tjejen med halsbandet

kortfattad Fredag: Sanne och gurris kom hem till mig och martin, hade en trevlig kväll med vin, snack och, film, skratt osv osv!
Lördag: Gjorde ett försök till att plugga lite men nej det gick ju som vanligt så traskade över till jennifer ist, bra mycket trevligare..! kvällen bestod av fix o dix hos mig sen begav vi oss vidare till åggis aka lillpojken, hah it's a long story.. iaf, så drack vi lite gott, och det till det hör ju då dansen till, vilket gav galna, (sjuka) videos haha fyfan :))
Men nu ska jag plocka undan lite här och sen göra ett nytt försök till pluggandet eftersom det är prov imorgon och som vanligt så har ju jag då inte ens öppnat boken.. yeeeeeeeees
om cirka en månad är det 1år sen jag och martin började med våran egna tid tillsammans, tiden går för sjukt fort! <3
2år senare blev det såhär
Vem hade anat det?
/Frida

hemma hemma hemma!

Var då på bio igår, jag saknar dig, den var bra och satt där och bölade som fan, fick nästan smälla till mig själv så jag skulle skärpa till mig, blivit så jävla mesig den senaste tiden men var inte ensam om att griiina om man säger så, haha
Åkte vidare mot gimo så hämtade min gosse upp mig och far hem till honom och hade det mysigt :)
Var hemma från skolan idag eftersom jag ändå skulle börja så sent och skulle iväg på ett litet läkarbesök, gjorde några tester eftersom det har varit lite knas och misstänksamheter, men nejdå det mesta verkade bra, wie
Sen trampade jag vidare mot jobbet och drog in lite extra cash, inte helt fel det inte. Jennifer och davve kom och mötte upp mig efteråt så hade vi lite trevliga pratstunder! Så nu sitter jag här, nyduschad och alldeles gosig,
hör och hämpa!:  imorgon tänkte jag åka in med en tidigare buss till skolan så ska jag plugga lite eftersom vi har prov på måndag och känner jag mig rätt så blir det inte så mycket plugg i helgen... INGET drickande iaf, det har jag bestämt mig för!
jaja, nu ska jag kolla vidare på film Pussisar /Fridooo
nyaste tattoo <3

ledig, wowo

Hallådär!
Utväxten är färgad, nu ska bara håret klippas av. Page. Wiiiih.
I tisdags kom david hit och vi hade en månad som officiella på fb, hehe deru!
Shoppade igår efter skolan och sen åkte jag hem och träffade sanne, var sjukt kul för jag har inte träffat henne på typ ååår. Sen hem och skulle kolla på film men somnade med datorn i knät redan halv tio.. lite trött då.
Ligger fortfarande kvar i sängen nu, är ledig idag och imorgon så har helg nu igen, så jävla skönt.
Senare så kommer david hit för han är också ledig imorgon.

Här är några av mina köp som jag gjorde mig besväret att fota igår, haha:

Mötte upp grabbarna på stan i tisdags och åt middag med dom, då sprang vi in på holmlunds och jag och emil gjorde ett impulsköp. Ett par hörlurar, välbehövda ändå!

Haha! första testningen på bussen hem.

mobilfodral

väska

skor

byxdress, mycket finare irl!

lipstick

gårdagens outfit.

sen var det lite små grejer som smycken och underkläder som jag ej orka fota.

PUSS J


RSS 2.0