i said what what in the butt

Har nyss kommit hem från Jennifer Jencan sundqvist! Kollade på idol och hade det så kallade fredagsmyset! Det visades ju även circus möller, skrattade som fan till när han där gubben ställde en publik fråga och ljudkillen idiot-förklarade honom! hahah så jävla kul!
Jag är pigg som en mört, sitter hemma och gör absolut ingenting, men jag har match imorgon så det kanske är lika bra?! Tänkte snart gå och lägga mig och slå på en film, bädda ner mig med katten som ligger och snarkar för fullt! Somsagt imorgon har vi match mot storvreta och jag kanske redan nu ska börja tagga lite eftersom jag kan ju inte säga att jag har gjort någon större nytta på planen de senaste matcherna... Lägger NOG (alltså kanske) in bilder från shoppingen imorgon, orkar inte just nu. "Godnatt mina små kycklingar"

-BBA

ett avslöjande kommer snart som jag antar att ni kanske har anat lite och ja, tagit upp ganska mycket tid på sistonde. jag har ju inte bloggat lika flitigt på sistonde..

NU-idol!


TJA-

har inte bloggat pga att julia har varit här, kom åkte hem imorse med mamma för hon skulle in till stan.
just nu så sitter jag här med håret i en knut och mjukisdressen på, lovely. känns som söndag fast det bara är fredag.
frida och jag ska även börja lägga in mera videoklipp och då med vissa hårtips osv eftersom att vi går frisör ;)
idag blir en mysdag och kvällen får vi se hur den blir, kanske är hemma och tittar idol och cirkus möller eller så drar jag ut. den som lever får se helt enkelt. PUSS

p-p-p-party every day

Nu ska jag bara fixa lite här hemma sen ska jag bege mig till stan och shoppa lite grann, gör förmodligen av med det mesta jag har men ska försöka behärska mig, så jag har lite att leva på och inte göra av med alla pengar på första dagen som jag får dom! Hör av mig sen vad det blev! CIAO   /lovergirl frida

Mitt framtida jobb..?

det kanske är dags för mig att skriva här då, fast jennifer nu är den mest aktiva kan jag väl lägga lite tid här ändå kanske?
Idag har jag kännt mig som en riktigt hemmafru/piga. Jag har gjort ärenden, lagat mat, dammsugit hela huset samt dammat och plockat undan förstås, hängt tvätt, skulle göra paj också men det saknades en och en annan ingrediens så det sket sig. Nu sitter jag iaf framför tv och gör absolut ingenting, träning ikväll är det ändå som står på listan än så länge! nu har jag också fått alla rhodos bilder, ganska kul att titta på faktiskt, lite flash backs här och där.
pappa har åkt till thailand idag vilket betyder?! :D fast lägenheten ska sälja direkt när han kommer hem så kanske bäst att låta den stå där orörd medans han är borta?


stockholm

nu har jag tagit lite slarviga bilder på min lilla shopping, hihi. kom hem i tid och är mycket nöjd med dagen, tack jossie!
nu ska jag inte blogga länge för jullan är här så nu slänger jag upp lite bilder istället, men vi har iaf shoppat och ätit på tacobar. fyf*n va gott det var, jag tog en tacosallad och till er salladslovers så rekommenderar jag den varmt.


dagens facelook. väldigt natural med lockar i håret!

sjukt dålig outfitbild men hann ej knäppa om den imorse.
jacka-vero moda
sjal-hm
väska-frankrike
mössa-hm
skor-converse

en shoppingsugen jossie på tåget dit!

jossie och jag i provrummet på zara!

jag och jossie prövar kläder. jag köpte tunikan!

jossie på väg hem med ett av sina inköp. "bamsingen" en klocka!

supergod kycklingmacka och ramlösa jordgubb/lime på tåget hem.

sitter nu i sängen bland kassar och massa nagelgrejer!

nya mössan, syns inte så bra men det är iaf en rosett på den.

nya skorna.

en ny weekendbag.

2 i 1. haha, både den nya mascaran (som enligt mig är den bästa!) och mina nya naglar som precis är klara.

oj, blev mycket bilder men ja nu får ni lite att kolla på :)

PUSSEN

back bitches

nu är jag hemma igen, naglarna blev helt okej! nu ska jag fika och sen snacka med julia och jossie, känner mig lite stressad inför imorrn med allt. vi har ju inte bestämmt tid och blablabla men det löser sig nog ;)


besök http://sundaancekid.blogg.se för att se flera bilder och se tjejen som jag gjorde naglarna på!



NU

tjao bloggen, nu hinner jag ej skriva så mycket för ska rusa iväg. ska möta upp jossan, jag ska göra gelenaglar på henne, ni får se resultat senare!
imorrn så drar jag och jossie (inte jossan) till stockholm, måste snacka med henne ikväll om tider osv, men har med mig kameran så ni får se sen vad vi gjorde och shoppa! tror ej att jag tar med mig bloggdatorn, men vi får se. PUSS


naglarrr

blir ingen innebandy för min del, ska hem till janssons och kolla om bentebent har blivigt någe större :D haha. nyss gjorde jag nya naglar med, delar med mig till er via en bild!


rosa o långa, me like!

lyft

har lite nya ideer till bloggen som kanske kommer göra den roligare att läsa, självklart så ska jag fixa en design snart med ska bara prata ihop mig med fido först!

har även hört att jag ska vara lik annie lindblad, paows kompis ni vet? själv så tycker jag inte alls att vi är lika, eller ja, håret och leendet då kanske. men vad tycker ni då?

btw, jag har en foundation som är något steg för ljus för min hudtyp och det syns ju verkligen på denna bild.


Dagens outift:
tunika-street one
leggings-hm

trött

vaknade jag sent idag igen.. hade tänkt att gå upp vid 11 iaf idag men nej här blev det 1 istället. dagens planer är inga planer hittills, ska snart luncha och ikväll ska jag kolla på innebandy med lite folk.
nu måste jag få tag på mitt sthlm sällskap så att vi kan bestämma vilken dag vi ska åka osv, så see you bitches!


mittbena?

nja, tycker att det är kul att testa något nytt men ja kanske är detta något att satsa på i höst. vad tycker ni? hiss eller diss på mig?

tänk er ett hollywoodsvall eller något istället för den slarviga flätan, haha.

home

nu är jag hemma ifrån pinnen!
här kommer lite bilder ifrån min kamera:

emelie och linnea

amanda städar för fullt!

bella gör kissies läppar!

vi fick för oss att testa mittbena när vi kollade på film..

SÖTT

och där har ni mig och pinnen med mittbena!

PUSSEN

hos pinnen!

nu sitter jag och chillar i linns soffa med filt och linn och bella ofc! amanda, emelie och linnea åkte hem vid 11 och då gick vi ner hit och nu sitter vi här och kollar på film och myser :)
vi har kollat på playa del sol och käkat chips, söndagsmys helt enkelt!
nu kommer linns bilder ifrån kvällen, mina får ni när jag kommer hem.

amanda, bella, jag, linnea, emelie, chilli och linn som fotar.

haha, bellas min! sen jag som i hopp inte skulle komma med i bild FAIL, aja här har ni min härliga profil.

snutt!

emelie!

amanda!

Citat ifrån jennis och pinnen nyss:
Linn: meh, nu kommer alla kalla mig pinnen!
Jag: ja... är det bättre med stubben eller?
bella: HAHAHA


snabbis

ska vara ute och möta upp linn om 10 så jag bloggar lite snabbt! vi får se vad vi hittar på idag men det blir nog lungt eftersom att det är söndag, ingen fest på G tror jag. synd men aja. har med mig kameran ikväll så ni får se vad jag gjorde sen, vi är ju liite dåliga på detta med bilder, huh.

i veckan så ska jag till stockholm och det som ska kolla efter där är: en pälsväst eller pälsjacka, klackar, weekendbag, accesoarer, mascara och läppstift! ja, sen får vi se vad jag hittar men hoppas på att jag finner de jag vill ha! btw så vill jag ha en pälsmössa med så vi får se om jag hittar en sån med.

PUSS


Godmorgon världen

Nu har jag klätt på mig och satt mig här, känns som att jag kommer att döda tid med film idag tills ikväll då jag ska vara med girlsen igen. Var ju ut igår med linn, bella emelie och amanda, fast amanda åkte hem ganska tidigt ;/ men då gick vi hem till mig iaf och skulle kolla på film, vi hann kanske kolla i 20 min sen var killarna utanför här någon stans och yra så då gick vi ut till dem. Vi snackade bara massa och sen vid tolv så drog vi oss hemmåt, eftersom att jag linn och bella bor åt samma håll så sov dom hos mig med, myys. Vi fortsatte kolla på skatan och fan va bra det är! sevärt till 1000.
snart så ska julia ringa och sen ska jag ta lite kladdkaka och glass till AA, så ha de så hörs vi senare. PUSS J

trött brud

Anledningen till att jag inte skriver så mycket här är just för att jag försöker komma igång med mig "gamla" blogg, www.fridawiden.se . Men jag gör så gott jag kan! Har precis kommit hem från match, den behöver vi ju inte prata om även fast vi inte gjorde en dålig match. Men jag är iaf skiit trött, ska snart peta i mig lite mat och sen kanske en liten powernap?

Nu vet jag iaf vem jag aldrig mer kommer att lita på igen, eftersom man nu kan vara så jävla ... ?!?
men det är lugnt, jag klarar mig gott och väl :)

lördag

godmorgon! gud så skönt att ha fått sovigt tills nu.
dagens planer är lösa, kvällen hoppas jag iaf blir lite mera fart i ikväll. igår så var jossie här och kollade på idol och mös, frida var hos sin farmor så länge så det var ingen ide att hon kom, det blev så sent och vi var dö trötta :)
nu funderar jag på om jag ska göra gele naglar idag eller något lack bara.. eller kanske enkla lösnaglar? hmm.. vi får se, visar er sen vad det blev iaf! nu ska jag duscha och käka frulle, HA DE BRA SÅ LÄNGE

fredagsmys?

kom precis hem ifrån skolan som var jobbig idag, vi är ju vana med flera timmars rast osv och nu var det typ bara 20 min mellan lektionerna + lunchen och då vart det jobbigt för mig och frida. i-landsproblem men vi som bor i ett i-land måste ju också få ha problem!
ikväll så blir det fredagsmys med jossie och frida som kanske leder till något mer, vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt. bloggar väl mera om det senare!

sen har jag fått frågan varför varken jag eller frida berättar mera om när vi har vart på fest, vilka som var där och vad som hände osv. jag kan ju bara svara för mig själv så får frida svara för sin del i ett inlägg som hon skriver. men jag tycker inte att det är lämpligt att skriva ut allt som händer på en fest på en blogg som kan läsas av alla människor på denna jord. sen så går det så mycket skitrykten som skulle bli större om någon satt och luska i vart jag var på fest och vilka som var där. det är knappt så att jag skriver när jag har vart på fest och det kanske är lite väl "jag har ett privat liv" men jag skriver ju det som jag tycker känns lämpligt för denna blogg. det är ju trots allt ingen skavllerblogg eller festblogg. så är det de ni vill läsa om (i detalj) så får ni söka er vidare i bloggvärlden :)
jag kan självklart börja skriva liite mer om det men ja, jag hoppas att ni förstår varför nu! PUSS PÅ ER LÄSARE


no more you

hemma, gud så skönt. avslutade med ett idrottspass då vi var i gymmet. och helvete vad vi (jag vart mest, hehe trodde att fido var starkare än mig i benen men icke!) vart stolta över oss själva när vi klarade 108kg för benen :D haha, men jag har ju inte tränat ett piss på 1 år och några månader så ja, duktig flicka här som klarar samma som fido och då tränar hon myycket!
imorrn så är det sista dagen sen är det loov! för att fira det så ska jag och min kompanjon köpa minst 1 kg ivar imorrn på "hemlig" affär, vill ju inte att alla fjortisar köper lika som oss! mohaha. (för er som är tröga så är det ironi på högsta nivååå). jaja, billigt och gott godis säger man ju inte nej till om man heter slukarna.
nu ska jag käka middag spm består av pizza som pappa precis kom hem med (y)
KISS J

Hur jag sköter mina naglar!

Jag är inte super insatt i naglar men tycker att det är otroligt kul och kan fullända en outfit!
Mina naglar är alltid målade numera, tycker att det ser otroligt tråkigt/ovårdat ut annars faktiskt. Jag spenderar lite för mycket pengar på mina naglar kanske men aja, det är ju faktiskt en rolig sak och de kan jag lägga pengar på. Här om dagen så köpte jag 100 lösnaglar, stora stenar och små stenar för 300:- så det var ett otroligt bra pris! en stor inspirationskälla är självklart foki, men jag avancerar ej så som hon till vardags. Till vardags så har jag oftast bara ett vanligt lack (har dock bara samma nagellack EN dag, sen är det dags att byta, tycker inte att det är fint när det är utslitet osv).

Igår så gjorde jag denna "målning" hos julia med nagellack ifrån London och nagelpennor som ej har släppts i Sverige än, men det är iaf som en nål så att man kan göra små detaljer. Ett pris är svårt att säga men jag tror att man får 6 pennor för 300:- och julia har 13 pennor så det finns mycket färger att välja på :)

Nyss så gjorde jag dessa neutrala men snygga naglar tills imorrn! har en svag laxrosa som botten och sedan en skarpare rosa som "franska manikyren".

Så, nu hinner jag ej skriva mer men vad tycker ni? ska jag lägga in en "nagel kategori"? beror ju på vad ni vill läsa om men jag tror kanske att det kan finnas någon där ute som är lite intresserad. :)

PUSS J

 


onsdag

Nu är jag hemma ifrån skolan och har ätit middag och bakat, har inga planer alls för idag så det är väldigt skönt. Nu är det bara 2 dagar kvar till lov med, kunde inte komma mer passande tycker jag. Tänkte slänga in lite bilder idag faktiskt, skriver bildtexter till istället för jag pallar ej skriva mera nu (a) om bara några minuter så kommer det upp ett inlägg om hur jag sköter mina naglar så håll utkik om det är något som intresserar dig!


sjukt goda chockladbollar ifrån österbys julmarknad! 10st 90:-

nya pjamasbyxor som jag fick ifrån mormor, hur mysigt är det inte att få lite saker då och då nu på hösten? :)

dålig bild men det är iaf mina nya höststövlar!

en smygtitt i min garderob som jag ska skriva ett inlägg om senare om vart jag har köpt vissa plagg och hur man kan göra de roligare osv. låter bra?

PUSS J

jennifers helg

i fredags blev det fyrispark med julia och carro, mycket lyckat till slut efter alla om och men, efter det till max och käka och sen hem och sova djupt/sött. sen vaknade jag själv för julia hade dragit iväg på träning så jag och moster lagade mat till henne och johan tills de kom hem :) sen runt 4 så var jag hemma och då var det bara att käka igen och fixa om sig och dra till amanda. där var det ganska mycket folk och en lyckad fest, det hände mycket och ja hur ska jag sammanfatta kvällen?... kanske: blod, svett, tårar, skratt? ja, så får det nog bli.

idag så har jag bara slappat som man ska göra på söndagar efter en fartfylldhelg. väntar på att ensam mamma söker och playa del sol ska börja men det är ju ett tag kvar så därför bloggar jag mycket idag ;) 

såg till min förvåning att blog awards ska sändas nästa lördag på tv400, kul att se hur allt var och hur alla bloggare är irl tycker jag. för er AA lovers så kan jag avslöja att del:162 (de som ska sändas nu på tisdag) finns redan ute och kolla på så det har jag gjort och ja, det bästa var nog när roxanna kommer med burkan(stavning?) till skolan, shit va jag skrattade!

veckan som kommer ser chill ut. kanske är ledig på tisdag, 1 engelska läxa (glosor) på torsdag, fyrisdagen, föreläsning i aulan på onsdag. hmm, kommer väl mera men sen är det loov och då ska det röjas!
pappa kom hem idag och jag har inte träffat han sen i onsdags så ja det var skönt. jag antar att ni fattar vid dehär läget vart han har vart? ja, bollnäs som alla andra helger, haha. men nu är det inte mycket kvar på altanen :)

p.s julia har skaffat en kattunge! mjao va söt lilla messi är <3
_______________________________________________________________________________________________


fan va jag saknar dig BV, vi var så tajta och jag trodde att det alltid skulle vara så. 3 år tsm och nu kom gymnasiet och det har särat på oss ganska mycket. men när jag väl träffar dig så blir jag så glad och upprymd, man tänker på alla gamla minnen och hur bra vi hade det. men nu träffas vi iaf lite då och då och stunderna med dig har vart och ÄR underbara. jag ville bara säga att jag saknar dig snutt. ALL MIN KÄRLEK TILL DEN FINA FLICKAN.

/ eran jennifer



ös

Igång igår då fast man kanske egentligen skulle ha legat hemma i sängen känner jag såhär dagen efter. haha, men det var bara att dra i sig lite alvedon och sen köra järnet! Fick ställa in matchen idag, halsen värken fööör mycket. Kanske kommer upp något litet avsnitt från igår då bjuds det på dask-dans, partytrick och annat :) Nu ska jag micra på lite varm oboy, medicinen själv.  Byyye //FRIDAAAA

No more you

Gott folk jag är sjuk! Skallen är tung, halsen värker och täppt i näsan. Frida widen och Bröllops duellen går i ide.

Jag drömde en dröm inatt, jag har drömt den förrut för 1 år sedan kanske, nu var det fortsättningen som hände. Jag blev kidnappad och han som höll i det hela var med i förra också, jag vet att jag har sett han förrut. Och grejen är att det hölls här hemma i mitt hus! SCARY. Det hände en massa grejer som verkligen var som en verklig händelse. Orkar inte gå in på detaljer men.  Godnatt


dagens låt:




en helt vanlig engelska lektion

idag kära gott folk! kommer den första slukar-blogg-videon! se och njut




now

nu är jag hos julia, snart ska jag duscha osv inför kvällen, berättar mera om den när jag kommer hem.. eller nej imorrn för jag kommer hem väldigt sent idag. men aja, nu måste jag skynda mig, PUSS BITCHES

tisdag

oj, nu var det ett tag sedan jag skrev. helgen var bra iaf, hände lite allt möjligt!
imorrn är det tidig uppgång IGEN, åh man är för bortkämmd med att vi har så mycket sovmorgon ibland. jag har iaf pluggat lite idag och kan nu hela sammanfattningshäftet, nu är det bara att läsa i boken och mina egna annteckningar ifrån lektionerna som jag behöver plugga på imorrn, skönt.
imorrn så ska jag även möta upp mami efter skolan för lite shopping. jag behöver ett par stövlar som jag kan ha nu, känns som att det är liite för tidigt att sätta uggsen på fossingarna. sen behöver jag kläder till helgen, hmm får se vad det blir om jag hittar ngt de vill säga ;)

nu ska jag kolla på en film och sen sova, sov sött! :*


fredagsmyyys

kanske dags att skriva då efter allt detta tjat om att jag är så inte-aktiv i bloggen! upp till bevis!

Världens jobbigaste dag! engelskan, ja den ska vi väl inte prata så mycket om. Jennifer?  Den bestod utav att prata gammla barnfilmer och lite sleeptime hann vi även med! Varken jennifer eller jag har väl varit på hugget idag?! Sista lektionen på "ben-sträckaren" hann vi iaf med att ta några väldigt seriösa bilder.
PS. kan ju även berätta att jag har hunnit "kändis" sms:at lite idag ;) hon fick tag på oss genom den här bloggen ni vet;)

och där har vi en av dom väldigt seriösa!   tidfördriv på matten

mycket saker i ett inlägg..

frida är ju sjukt dålig på det här med blogg tycker jag, man kan tro att människan har gått i ide om man bara läser bloggen och inte träffar henne på riktigt, haha. jaja, uppdatera lite nu fido! :D

idag har ju inte vem som helst namnsdag: WOHO! vill tacka alla som har gjort sig besväret att skicka ett grattis sms. det värmde faktikst <3

imorrn så sover jag nog i stan, ska chilla sönder med julia som är sjuker och behöver en liten sjuksköterska som mig för att pyssla om henne!
en till sak som ska ske är en piercing i tungan, frågan är bara när.. skulle jag passa i det? eller som om jag bryr mig om vad ni läsare tycker ;D haha, w.e.

PUSSEN


PROMENIX

nu drar jag ut på en promenix med sofie! ska snacka lite skit som hon sa, haha. hörs kanske när jag är hemma :)

har vågigt hår idag som frida fixade på mig iskolan! hiss eller diss?

PUSSEN

kortis

nu är jag hemma ifrån skolan och ska bara skriva lite kort! dagen gick fort och var rolig, och imorrn så ska kanske linn eller bella följa med till skolan för att se hur vi på FR programmet jobbar tror jag? hehe.
nu till det viktigaste med detta inlägg, GRATTIS SIS LINN WALLIN 15 ÅR! ha en bäst födelsesag gumman, puss och kram! <3


hejhopp

ikväll får vi se vad som händer.. beror på frida :) men aja, något blir dt nog iaf!
idag har jag bara degat och jag är frisk nu igen, åkte ju hem ifrån skolan i torsdags och var hemma igår (fredag) med. men nu är jag kry igen.
idag fick jag en massa borstar/kammar/hårspännen till allt mitt fix med hår av mamma. så nu kan jag sätta igång lite här hemma :D
har inget vettigt att säga er, sitter och käkar kexchocklad och lyssnar på spotify och det får mig glaaad.


här är förresten mina nya shepherd!

grymt mycket skönare, snyggare och "redigare" än skopunktens ;)
(mina nya är dem till höger som ni ser)

PUSSEN


SKOLFOTO FR1


fy, det ser ut som att jag har orange hår och ja inget smink heller och helt kaos när jag hade glömt bort det. 

RSS 2.0