rörigt inlägg varseee

i fredags så vart det somsagt fest, började med att sebastian ringer mig och säger att jag måste komma tidigare än de andra för att fixa till hans hår, haha! så jag var där först och fixade de och sen började vi. höll igång ett bra tag tills det visade sig vara dags att dra sig hemmåt! kom hem till friggan och där låg det redan två junisar på soffan, skickade ut dom och pratade i telefon tills jag somnade.
i lördags så åkte jag till stan med mamma och handlade massa saker, en del saker till friggan så att det vart lite mysigare där inne! sen när jag kom hem så fixade jag mig och mötte empa vid bussen så drog vi till öre! skulle ha åkt på förfest hos markus men vi fattade inte vart dom var så vi hoppade av i östhammar så fick nunne äran att skjutsa oss till öre, hehe!
flängde runt i öre till halv tre då vi tog bussen hem, d åkte med mig till alunda och sov här. i söndags när vi vaknade så tog vi bussen vid 2 mot öre, eller jag skulle dit och d skulle hem. jag åkte till julles lägenhet! superfint läge precis vid klipporna :) stannade där tills idag för att hon skulle jobba. nu ska jag duscha och sen kommer min brudar hit så ska vi äta och mysa! imorgon kommer äntligen min milsi hit!!! åhhh så jag längtar efter henne!

btw så har jag fått ett till jobb nu, ska jobba 1-14 augusti i öregrund, askalas!

PUSS J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0