ikväll är vi kungar

Godmorgon, vaknade precis av mitt alarm för att jag skulle ringa tele2. Men nej nu funkar allt på mobilen igen, haha? helt sjukt. Pallar inte ringa nu för blir alltid typ dumförklarad när jag inte vet vad jag snackar om själv, höhö.
Ska väl dra mig upp ur sängen snart och sätta på mig lite träningskläder och sen käka sen blir det tennis i gränby och efter de så har jag looooov. Underbart.

PUSS J

Kommentarer
Postat av: Tele2

Hej J,



Vi har haft ett generellt tekniskt fel med strypningstjänsten gällande mobiltelefoni med surfpaket och mobilt bredband. Tjänsten fungerar på det sättet att om man har en begränsning i mängden datatrafik så får man alltid ett SMS när man uppnått 90 % av förbrukningen för att man ska blli medveten om detta. I och med att vi haft problem med strypningstjänsten har detta SMS skickats ut till alla med mobilsurf eller mobilt bredband. Problemet löstes under gårdagen och samtliga kunder som blivit strypta felaktigt har återställts eller ligger för återställning. De som endast ligger för återställning kommer bli klara under dagen.

Detta är givetvis väldigt tråkigt när det uppstår tekniska fel och vi beklagar om detta gett dig problem.



Med vänliga hälsningar



Michaela Lindell, Tele2.

2010-12-21 @ 16:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0